|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Krotko zwiezle i na temat...Trzeba zebrac sie w 100-200 osob wybrac sie na jakis trening i nie dosc ze przypomniec o derbach to do tego pojechac po gwiazdach po calosci za to co robia ostatnio na boisku a moze lepiej za to czego nie robia....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Kirm był dziś beznadziejny, Garguła też |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
TO co zrobiła nasza drużyna Gwiazdeczek dzisiaj szkoda więcej komentować ale to co dzisiaj na trybynach zrobiło z nami Podbeskidzie jest jeszcze wiekszą kompromitacją od gry naszych piłkarzy i od razu uprzedzę głupie dopiski a ty co dałeś z siebie ja nie dałem bo obecnie jestem za granicą i cieżko pracuję w porównaniu do naszych piłkarzy.
Rozumiem że piłkarze mogą przejść obok meczu bo to już przeżyłem już nie raz w swoich kibicowskim życiu ale my kibice nie powinniśmy sie wystawiać na pośmiewisko Podbeskidzie zdominowało nas dopingie podobnie jak jej piłkarze naszych pamiętam wieksze porażki niż ta ale kibice i doping zawsze był super wymienie kilka przykładów pamietne 0-4 z Groclinem potem nawet sam Skorża mówił że był po wrażenbiem jak kibice dopingowali mimo takiej klęski, 2-5 z Bełchatowem i jeszcze kilka innych ... Pytam gdzie są teraz tacy kibice jak wtedy pamietam tamte czas wcale nie odległe i młyn to był młyn a nie to co teraz i jeszcze jedno koniec głaskania piłkarzyków pajacyków i spiewanie im że sie nic nie stało bo to jest już śmieszne zobaczymy co pokażą za tydzień bo przegrać zawsze można ale walka do upadłego musi być zawsze !!! Pozdrowienia dla wiernych kibiców |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zazwyczaj nie narzekam, ale teraz muszę. To co Ci kopacze wyprawiają, woła o pomstę do nieba- w ciągu 90 minut przeciwko takiemu potentatowi jakim jest Manchest... tfuuu Podbeskidzie, oddają 1 (słownie jeden) celny strzał na bramkę. To co mnie najbardziej boli, to brak jakiegokolwiek zaangażowania, aby mecz wygrać. Wiem, że nie zawsze można zwyciężyć- czasem nic nie wychodzi, pech, gorszy dzień-, ale do ch.ja, trzeba pokazać na boisku to, że człowiek (pomimo w/w przeciwności) się stara. Biegać, pressing, żółte kartki, a nie takie przechodzenie koło meczu jak ta "banda najemników". Szkoda tylko nas, Kibiców, którzy za ten klub (nie piłkarzy), przejechali setki, tysiące kilometrów, nie jedna bliznę na ciele mając, muszą teraz oglądać takie podejście do meczu Naszej ukochanej drużyny. Bo praktycznie każdy z nas, mogąc zagrać ten jeden mecz z Białą Gwaiazdą na sercu zostawiłby więcej zdrowa aniżeli oni.
W zeszłym sezonie też nie było pięknie, ale przynajmniej było widać jakąkolwiek myśl, zalążek "pięknej gry". A teraz? Nie było pomocy ze strony sędziego, od razu porażka. Jakże idealnie pasują obecnie słowa Reymana...
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 30.10.2011 o godz. 00:34.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Porażka jak najbardziej zasłużona. Kara się należała. Teraz czekam aż zostaną wyciągnięte konsekwencje finansowe wobec piłkarzy. Tradycyjnie mecz odpuszczony od pierwszych minut. Bez walki, ciężko wygrać mecz. Jeden Czarek zasługuje na nagrodę i pochwałę. K... jak można stać i czekać na to co się stanie, i nie brać spraw we własne ręce. Nie mogę tego zrozumieć. W przerwie zimowej wietrzenie składu. Teraz czekamy na derby, i jeżeli nie będzie dominacji od pierwszych minut - do ukarania.
|
|
|
|
Guest
|
|
My nie mamy jednego równego składu nawet przy tym jak wszyscy są zdrowi a co dopiero dwa. Podbeskidzie nie zagrało nawet dobrego meczu, po prostu my nawet nie chcieliśmy im zrobić krzywdy a pierwsze minuty wyglądały tak jakbyśmy się prosili o gola - nie potrafiliśmy nawet wyjść z własnej połówki.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.10.2011 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
....a 1 celny strzal z Bielskiem to jest kompromitacja i tyle mam do powiedzenia. Co to do ....y nędzy było?
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Właśnie o to chodzi, że coś tam potrafią, ale niezbyt często to widac. A Kirm to już absolutne kuriozum w tym sezonie(przypominam - reguarnie grający w reprezentacji Słowenii)...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Jeden pozytyw - gorzej już chyba być nie może
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
uwierz że może ale chyba nikt nie chce żeby było
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() Mamy słabych piłkarzy ,nie potrafimy narzucić swojego stylu. Gra jest zła, po cześci być może jest to wina trenera, ale jednak to piłkarze mają za zadnie grać i wygrywać. Jak masz w domu krzywe ściany to winisz architekta, że zaprojektował ściany czy budowlańców że je krzywo postawili ? Także moim zdaniem najpierw odstrzał słabych, później ew szukanie trenera.![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pierwsze 15 minut Wisła nie potrafiła wyjść z własnej połowy grając u siebie z Podbeskidziem ! Dalej już nie warto pisać .
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
w pierwszej kolejności to nie mamy zawodników a w zasadzie zmienników. Wystarczy Mały+Melex i duch Sobola i szafa gra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jeszcze ktoś raz napisze, że poprzednie mecze Wisły były wydrukowane, otrzyma dłuuuugiego bana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Albo kopacze albo trener - gdzieś musi być słabe ogniwo - nie wypada aby Wisła Kraków na własnym stadionie przeciwko beniaminkowi prezentowała taki brak jakiegokolwiek stylu, ambicji, umiejętności, zaangażowania, pomysłu na grę, pewności siebie, ducha drużyny, zainteresowania zwycięstwem, szacunku dla własnych kibiców i czego tam jeszcze. Wróciłem pół godziny temu ale nadal nie mogę się uspokoić. To najgorsza Wisła od 10 lat. Ja .......ę, a zazwyczaj nie narzekam!!!
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja zazwyczaj nie klne jak oglądam mecz a dzisiaj nie wytrzymałem.to była parodia futbolu wstyd mi za naszych kopaczy. a najbardziej szkoda mi kibiców którzy musieli to oglądać na żywo. niestety nie mogłem być dziś na stadionie ale nie żałuje że mnie nie było. z tv gra wyglądała słabo a 300 osobowa grupa kibiców Podbeskidzia potrafiła nas przekrzyczeć.
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 29.10.2011 o godz. 20:23.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
||
Z Jaga strzeliliśmy 3 gole a nie jedną, z ŁKS wyśmiewam tezę że powinni z nami wygrać, niby jak (max. 2-2). Z Limanową to nie mamy o czym gadać. Zaś w meczu z Podbeskidziem gdyby sędzia chciał to by bramkę uznał (raczej faul Wilka czyli dobra decyzja sędziego, choć może i kontrowersyjna, Ja dokładnie sytuacji nie widziałem). _________________ Krytykować też trzeba umieć, a nie opowiadać że jesteśmy najgorsi w lidze i Cupiał to samo zło. Bo to bzdury. Sam należę do tych co krytycznie oceniają sytuację i chętnie czytam merytoryczne posty, ten skrytykowany przeze mnie do nich nie należy.
Taa z Lmanovią mecz wyrównany...a ile sytuacji ,mieli po przerwie piłkarze rywali ...żadnej ? dokładnie żadnej. No a graliśmy w rezerwach. __________________ To samo co wyżej, merytoryczna krytyka jest bardzo potrzebna, ale nie przekreślanie wszystkiego i wszystkich .
Ostatnio edytowane przez milosz : 29.10.2011 o godz. 20:30.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przyjechała do nas drużyna, która w dniu dzisiejszym przez większą część meczu przewyższała nas pod każdym względem, techniki, taktyki, siły i szybkości. I wygrała całkowicie zasłużenie.
Za pierwsze dwadzieścia minut wszyscy powinni odwalić kilka dniówek w kopalni. Patejuk, piłkarz który większą częśc kariery spędził w klubach A-klasowych i x-ligowych ogrywał wszystkich po kolei naszych obrońców. I to cały komentarz do tego żałosnego meczu. Czarek Wilk był jedynym piłkarzem, który wyglądał na przejętego. Myślę, że urlop tacierzyński to najlepsze co Maaskant może teraz zrobić. Przestałem niestety wierzyć, że jest wstanie cokolwiek zaoferować Wiśle. Ale zapewne jego kontrakt jest tak skonstruowany, że nie będzie się opłacało go zwolnić. Basałaj powinien odejść w pakiecie. Za całokształt. Scenariusz na najbliższe dni: Wygrana z Fulham. Przegrana w derbach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzisiaj nie było kiedy klnąć bo klnie sie (odruchowe k***a) jak sie spierniczy jakąś sytuacje, setke itd. dzisiaj byla taka w doliczonym czasie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Żeby być na tym meczu leciałem 500km żeby zobaczyć "To"
Szkoda słów - z taką gra frekwencja zabójczo wysoka, ale chłopcy się postarali żeby na następnym meczu było maks 10.000 ludzi. Jeśli żeby nas pokonać wystarczy stać to ja już chyba jednak przestane wspierać Maskanta. Co robił Lamey na boisku? Dlaczego jak przegrywamy zmienia obrońce za obrońce? Żal - obrazem tego było chłopaczek z megafonem który krzyczał na ludzi wychodzących z C. Nie sądziłem że zobaczę coś takiego na Wiślę a co gorsza rozumiem tych wychodzących... |
|
|
|
Banita
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wiem, że to nie temat kibicowski, ale zażenowanie tak mnie rozsadza, że nie mogę się powstrzymać. Zachowanie kibiców z młyna w ostatnich 10 minutach woła o pomstę do nieba. Na antydoping mogą sobie pozwolić kompleksiarze z drugiej strony Błoń, bo to oni są w naszym cieniu, a my jesteśmy Mistrzami Polski, nie na odwrót.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
gorzej będzie, jak po podobnej grze przegramy z żydami za tydzień, wtedy zdecydowanie będzie gorzej.
Generalnie to mam deja vu do naszego meczu pucharowego w zeszłym sezonie. Wynik chu..y, gra chu..a, znów to jebane Podbeskidzie, i znów było mi zajebiście zimno..
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 29.10.2011 o godz. 21:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nic nie pisze na kogos zeby znow nie bylo.. ale Petrescu tez dostawal "bany" w postaci kar finansowych, a jak bylo wszyscy wiemy, wiec troche daj na wstrzymanie sobie z tymi banami bo chyba za fajnie sie klika.. Kazdy ma prawo podejrzewac rozne rzeczy - bo jak wytlumaczyc te wszystkie mecze? To sam napisz gdzie widzisisz problem najgorszej postawy Wisly w tek dekacie, a nie pisz ze bany bedziesz dawac...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Brak słów. To co wyprawiała dziś ta drużyna w pierwszych 20 minutach to była jakaś parodia piłki nożnej. Palic jest tak dramatycznie w....iający że aż nie da się tego opisać. Chyba myślał o wypadzie do bonarki zamiast o grze. Reszta nie lepiej. Nunez - człowiek która popełnia ogromną ilość strat i to w takim miejscu boiska że idą z tego groźne kontry. Kirm - skrzydłowy widmo. 0 dośrodkowań 99% podań do tyłu - lepiej jakby go w ogóle nie było. Garguła - 7 kontaktów z piłką zanim uda mu się ją opanować - 90% podań do tyłu. Boguski - szkoda chłopaka bo już wolałbym żeby on grał niż ta pokraka Kirm, ale też mnóstwo strat i 0 przebojowości. Jedyni którzy zagrali dziś poprawnie to Pareiko, Jaliens, Wilk, Biton, Iliew. Resztę ciężko nazwać piłkarzami, nie mówiąc już o reprezentowaniu tak zasłużonego klubu jakim jest Wisła. Mam nadzieję że ta porażka ruszy lawinę zmian w klubie. To niewiarygodne żeby Wisła grając przy Reymonta z beniaminkiem miała 1 rzut rożny i oddała 1 strzał na bramkę.
Dobrze że nazbieraliśmy trochę punktów bo kolejne mecze mogą być równie ciężkie. Jak za tydzień nie będzie zwycięstwa w derbach to pan Maaskant niech już nie wraca przez nawet przez Błonia, a szybciutko pakuje manatki i wyjeżdża |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po podaniach nuneza w pierwszej połowie odruchowe kur.. było nie uniknione
w zimie sprowadzić młodych ambitnych Polaków którzy nie są gwiazdami ale będą zapierdalać na boisku w każdym meczu przez 90 minut. (przynajmniej będą rozumieć co śpiewamy na trybunach)
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 29.10.2011 o godz. 20:33.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie wychodzili z C
|
|
|