The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2011, 19:06
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
1-2 .......................................
Dzięki, sorry za błąd.
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
zibi2000
Member

Od: 05.2004

Stary 29.10.2011, 19:06
Poza Pareiką, Jovanoviciem, Sobolewskim, Małeckim, Meliksonem i Bitonem oraz Jovaniciem, Wilkiem i Ilievem jako rezerwowymi całą resztę można by wymienić na losowo wybranych ludzi z książki telefonicznej bez jakiejkolwiek różnicy na grę drużyny.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 29.10.2011, 19:08
Cytat:
[.pierdyliard emot..]
1) zaproponuj, kogo miałby wstawić
2) zaproponuj jakim systemem grać
albo zamknij się
Jovanovic - za Lameya
Genkov - za Gargule, zagrać systemem 4-4-2

Ostatnio robił to samo, po meczu z Jagiellonia wejście Genkova zmieniło oblicze zespołu - to w kolejnym już nie grał.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 29.10.2011, 19:09
Naprawde cos trudno napisac. Takiej pyty to ja nie pamietam naprawde (moze Valerenga...). Gra Wisly wygladala jak obrzygany menel srajacy w smietniku. Totalne nic!!! Do tej pory albo dopisywalo nam szczescie albo sedziowanie i jakos do konca to nie wychodzilo na wierzch bo punkty byly.
Nie da sie tego zwalic na kontuzje. Od poczatku sezonu Wisla wyglada fatlnie motorycznie, tatycznie nic nie ma, obrona gra dobrze tylko od swieta a czesto tragicznie...

Wisla oddala dzis JEDEN celny strzal na bramke Bielszczan. Podbeskidzie zagralo jak rok temu w PP: ambitnie i dzielnie, czekali na swoje szasne a Wisla zlekcewazyla przeciwnika co przy ich tragicznej formie skonczylo sie wsytdem i straconymi punktami. Nie mam pojecia co musi sie w Wisle stac by zaczeli cokolwiek grac, powoli trace zaufanie do Maaskanta.
DysoN
Odpowiedz cytując
iwan149
Member

Od: 05.2009

Stary 29.10.2011, 19:10
Dzisiejszy mecz był bolesnym jak dla mnie zwieńczeniem całej pracy Maaskanta wykonanej w Wiśle. Postępu nie widze żadnego i potwierdza się to co było widoczne już dawno, bez błędu sędziego, rywala nie potrafimy strzelić bramki. Jest sobota wieczór, a ja po oglądnięciu meczu kochanej Wisełki jestem smutny i mam łzy w oczach, widząc co obecnie prezentuje mój klub. Boli bardziej myśl, że nie widać jak narazie żadnego światełka w tunelu, nadziei na przyszłość. Mamy ciągłe problemy ze stadionem, brak utalentowanych młodych chłopaków, brak szkolenia i jeszcze pare innych rzeczy by się znalazło...
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.10.2011, 19:12
Zostawiamy Pareike, Jovanicia, Jovanovicia, Sobolewskiego, Małeckiego, Meliksona, Chaveza, Wilka, Ilieva, Bitona. I oczywiście młodych Polaków. Resztę od razu wypie*dzielić, bo to skandal. Oni nie szanują tego znaczka na koszulkach. Kto to u nas gra?! Zero szacunku dla klubu, kibiców, zero walki.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.10.2011, 19:14
Ja wiem, że forumowi geniusze taktyczni od wystawiania kontuzjowanych zawodników i zmiany ustawienia co mecz wiedzą lepiej...
Ale mnie przeraża piłkarska chujoza prezentowana przez większość naszych obecnych kopaczy. Jeżeli ktoś chce wiedzieć czemu nie da się tego oglądać, to niech obejrzy sobie mecz jeszcze raz i policzy liczbę strat. Zaryzykuję stwierdzenie, że Garguła, Boguski i Kirm mieli ich więcej niż udanych podań do przodu.
I dlatego pora przestać się czarować - potrzebujemy gruntownej wymiany kadr i pozbycia się balastu. Ale przede wszystkim - pieniędzy, żeby za jedną mameję nie przychodziła kolejna.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.10.2011 o godz. 23:00.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Potrzeba decyzji. Nowy stadion otwarty, a frekwencja slabiutka, gra do dupy, wyniki tak samo. Podziwiam tych, ktorzy uwazaja, ze jest ok. Tu trzeba zdecydowanego dzialania w przerwie zimowej. Powazne wzmocnienia, dobry trener, marketing. sponsor na koszulki. Bo zaczyna to slabo wygladac..
Odpowiedz cytując
Hell
Junior Member

Od: 05.2009

Co tu taj dużo można dodać ...... stylu zero .... woli zwycięstwa zero .... zero ambicji ..... !!!!! Słownie 1 celny strzał !!!! Panie Maskant weź ty swoich staruchów na emeryturze i wyp...laj ... Obrona to jest porażka ...skończyły się fuksy sędziowskie ....
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Powiem krótko Żenada , Kompromitacja ...
Za tydzień w niedzielę jak przegrają mogą odejść wszyscy łącznie z trenerem na czele !!!!
Wstyd panowie piłkarze macie Zero Ambicji żeby nosić koszulkę z Białą Gwiazdą na piersi !!!
Odpowiedz cytując
Wesoły Roger
Member

Od: 01.2004

Stary 29.10.2011, 19:17
Pamiętajmy, że graliśmy bez dwóch graczy, robiących różnicę: Małeckiego i Meliksona. Ciężko oczekiwać, że grając bez nich, będzie lepsza gra niż była z nimi.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.10.2011, 19:18
Żenada.
Piłkarze powinni z własnej pensji oddać pieniądze za bilety wszystkim kibicom.

Dziękuje. Trzeba się przygotować na derby.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Mnie ciekawi dlaczego zawsze odpuszczamy rywalom pierwsze 25 minut ?
Sorry, ale to akurat wina trenera jak ustawia drużynę.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

nasza gra bez komentarza. albo nie jest jeden i zarazem pytanie: CZY TO SĄ KUR..W..A JAJA ?
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 29.10.2011, 19:19
Rozumiem można być słabym i nie potrafić grać ale to co zaprezentowali nasi prócz Jovanovica i Wilka to skandal.
Klub powinien rozliczyć kilku zawodników za kompromitacje z Podbeskidziem, nie można tego tak zostawić.
Już w pierwszej połowie powinno złapać się na wędkę kilku zawodników. Nunez, Chavez, Lamey Iliev, Biton, Kirm... szkoda że tylko 3 zmiany można było zrobić.
Piłkarze przeszli obok meczu, warto też sprawdzić kto stawiał grubą kasę na Pod u buków.
Guła jeszcze coś tam się starał ale nie za bardzo mu to wychodziło.

Iliev miał niedawno urodziny może tak widoczny zjazd formy był właśnie tym spowodowany.
Kirm już nie wrzuca piłek na pól metra... on w tym meczu nie potrafił jej nawet podnieść.

Kilku piłkarzy powinno obejrzeć mecz z Fulham oraz derby w telewizji. Generalnie rozglądanie się za nowym pracodawcom jest wskazane.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.10.2011 o godz. 19:21.
Odpowiedz cytując
Mistrz Yoda
Member

Od: 07.2011

Stary 29.10.2011, 19:21
ehhhh. w tej rundzie przt takiej grze już kasy na bilet nie wydam oj nie...
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 29.10.2011, 19:21
....a co za wstyd. nie mam nic więcej do dodania.jestem chory i mam gorączkę ale podniosła mi się po tym meczu do 40 st. nieudacznicy ....a! jebani nieudacznicy!zrobili z naszego stadionu bazar!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.10.2011, 19:22
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Kilku piłkarzy powinno obejrzeć mecz z Fulham oraz derby w telewizji.
O tak! Bo mamy dwa równe składy - na papierze! Z tym, że jeden jest kontuzjowany, a drugi ma w sobie piłkarzy dobrych tylko na papierze.

Co za ludzie...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.10.2011 o godz. 19:24.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pawlos33
Member

Od: 01.2009

Stary 29.10.2011, 19:23
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Żenada.
Piłkarze powinni z własnej pensji oddać pieniądze za bilety wszystkim kibicom.

Dziękuje. Trzeba się przygotować na derby.
Przy cenach narzuconych przez klub to moze byc trudne
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 29.10.2011, 19:23
Wesoły Roger napisał(a):Wyświetl post
Pamiętajmy, że graliśmy bez dwóch graczy, robiących różnicę: Małeckiego i Meliksona. Ciężko oczekiwać, że grając bez nich, będzie lepsza gra niż była z nimi.
Newiem co palisz, ale musi by mocne. Z Podbeskidziem powinniśmy wygrac nawet bez Małeckiego i Meliksona. Tymczasem nasi rezerwowi przegrywają z beniaminkiem Ekstraklasy, ledwie wygwają z Limanovią. To, co wystaczyło na beniaminka trzeciej ligi, nie wystarczyło na beniaminka Ekstraklasy...
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.10.2011, 19:25
Heh,dziś oglądać sie tego nie dało.Nie ma przesłanek że będzie lepiej.Cóż,zdominować nas może już każdy.Wystarczy wybieganie i zaciętość.Piłkarzy mamy marnych, darmowych.Szkoda tego stadionu, który będzie świecił pustkami.Tutaj trzeba jakości, inwestycji, gotówki.Może najwyższa pora na odejście Cupiała? bo w inwestowania w klub już nie wierze.
Odpowiedz cytując
Wesoły Roger
Member

Od: 01.2004

Stary 29.10.2011, 19:28
christof20 napisał(a):Wyświetl post
Newiem co palisz, ale musi by mocne. Z Podbeskidziem powinniśmy wygrac nawet bez Małeckiego i Meliksona. Tymczasem nasi rezerwowi przegrywają z beniaminkiem Ekstraklasy, ledwie wygwają z Limanovią. To, co wystaczyło na beniaminka trzeciej ligi, nie wystarczyło na beniaminka Ekstraklasy...
christof20,

Mamy niezbyt mocny skład, na domiar złego połowa tego ziezbyt mocnego składu złapała dołek formy. Po ostatnich występach można było się spodziewać porażki.
Hey Robert Maaskant, help me out
I'm flying blind, I'm flying blind
You know the way to work things out
To colorize and still feel fine
Odpowiedz cytując
rakieta
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 29.10.2011, 19:30
Nie przypuszczalem ze dozyje takich czasow ze Podbeskidzie na trybunach i boisku bedzie robilo co chce na R22 wstyd i hanba.A ty panie Maskant wyp... ze swoimi znajduchami to juz wolalem ogladac Sydorenke czy Kaliciaka w 2 lidze niz ta padake jaka teraz odpierdalacie miejcie szacunek dla tego klubu dla Nas i spierdala.. z tad. Twoi gwiazdorzy ktorych tak chwalisz i bronisz oddali 1 celny strzal w meczu to sa k..a zarty czy jakas okregowka przyjmij porazke wreszcie na klate i przyznaj ze ch..a zes do tej pory zrobil
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 29.10.2011, 19:33
Też nie sądzę, żeby na stadionie był komplet. Nie ważne jaki to mecz. A dziś widzieliśmy - przeciwnik spiął się, skupił na grze, my graliśmy słabo jak zresztą cały czas ostatnio i co tu dodać, to są efekty. Ciężko patrzeć w przyszłość przez różowe okulary...
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 29.10.2011, 19:34
Mam przeczucie, ze w Londynie zagramy porywajacy mecz.
A dzis ? Takie mecze sie zadarzaja i beda zdarzac. Nie jestesmy juz potentatem i przyjezdzaja tu takie smieszne ekipy pilkarskie jak zydzi, , Arka, Lechia, Gornik czy Podbeskidzie i wygrywaja.
I wygraja jeszcze nie raz.
Wisla ewidentnie zlekcewazyla rywala, a pozniej juz nie za bardzo nwiedziala jak go ogryzc. Po za tym, od 42 minuty gralismy w 10. Boguski to juz nawet cien pilkarza nie jest. Tu mam nadzieje, ze Borysiukowi ktos w najlepszym momencie tego sezonu poprzetraca gnaty i wysle kutasa na 2 lata rehabu.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 29.10.2011, 19:34
Mistrz Yoda napisał(a):Wyświetl post
ehhhh. w tej rundzie przt takiej grze już kasy na bilet nie wydam oj nie...
Ja rozumiem, że miłość może być ślepa ale tylko naprawdę niewidomy może zapłacić za oglądanie takiego syfu.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 29.10.2011, 19:36
Nie gramy nic, ale niech mi ktoś wytłumaczy fenomen pierwszych 10 minut w KAŻDYM ligowym meczu Wisły na R22. Wtedy nie rozbimy zupełnie nic. Nawet z połowy nie da się wyjść. Nie kumam tego zupełnie
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.10.2011, 19:36
Rakieta pełne poparcie.
Naprawde mam dość oglądania tych panienek.Kopania w jednym, jednostajnym tempie bez przyśpieszenia.Nie chce oglądać Palicia i tym podobnych.Wole juz Piecha.Tak Piecha przynajmniej polak.
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 29.10.2011, 19:39
Wesoły Roger napisał(a):Wyświetl post
christof20,

Mamy niezbyt mocny skład, na domiar złego połowa tego ziezbyt mocnego składu złapała dołek formy. Po ostatnich występach można było się spodziewać porażki.
Niezbyt mocny skład
Pareiko - reprezentant Estonii
Chavez - reprezentant Hondurasu
Kirm - reprezentant Słowenii
Biton - wicelider klasyfikacji strzelców obecnego sezonu
Iliev - król strzeców poprzedniego sezonu ekstraklasy Serbii
Garguła - były reprezentant Polski
Wilk - następca Sobolewskiego

Taki skład, jaki był dzisiaj, to powinien roznieśc Podbeskidzie 5-0.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.10.2011, 19:42
skeba napisał(a):Wyświetl post
Jovanovic - za Lameya
Genkov - za Gargule, zagrać systemem 4-4-2

Ostatnio robił to samo, po meczu z Jagiellonia wejście Genkova zmieniło oblicze zespołu - to w kolejnym już nie grał.
tylko, że sory, ani nie ma Genkowa, ani Jova nie był gotowy na cały mecz
a poza tym, z takim środkiem pola i taką obroną to gra z dwoma kołkami w polu karnym to byłoby samobójstwo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów