|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Poza Pareiką, Jovanoviciem, Sobolewskim, Małeckim, Meliksonem i Bitonem oraz Jovaniciem, Wilkiem i Ilievem jako rezerwowymi całą resztę można by wymienić na losowo wybranych ludzi z książki telefonicznej bez jakiejkolwiek różnicy na grę drużyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Genkov - za Gargule, zagrać systemem 4-4-2 Ostatnio robił to samo, po meczu z Jagiellonia wejście Genkova zmieniło oblicze zespołu - to w kolejnym już nie grał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Naprawde cos trudno napisac. Takiej pyty to ja nie pamietam naprawde (moze Valerenga...). Gra Wisly wygladala jak obrzygany menel srajacy w smietniku. Totalne nic!!! Do tej pory albo dopisywalo nam szczescie albo sedziowanie i jakos do konca to nie wychodzilo na wierzch bo punkty byly.
Nie da sie tego zwalic na kontuzje. Od poczatku sezonu Wisla wyglada fatlnie motorycznie, tatycznie nic nie ma, obrona gra dobrze tylko od swieta a czesto tragicznie... Wisla oddala dzis JEDEN celny strzal na bramke Bielszczan. Podbeskidzie zagralo jak rok temu w PP: ambitnie i dzielnie, czekali na swoje szasne a Wisla zlekcewazyla przeciwnika co przy ich tragicznej formie skonczylo sie wsytdem i straconymi punktami. Nie mam pojecia co musi sie w Wisle stac by zaczeli cokolwiek grac, powoli trace zaufanie do Maaskanta. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dzisiejszy mecz był bolesnym jak dla mnie zwieńczeniem całej pracy Maaskanta wykonanej w Wiśle. Postępu nie widze żadnego i potwierdza się to co było widoczne już dawno, bez błędu sędziego, rywala nie potrafimy strzelić bramki. Jest sobota wieczór, a ja po oglądnięciu meczu kochanej Wisełki jestem smutny i mam łzy w oczach, widząc co obecnie prezentuje mój klub. Boli bardziej myśl, że nie widać jak narazie żadnego światełka w tunelu, nadziei na przyszłość. Mamy ciągłe problemy ze stadionem, brak utalentowanych młodych chłopaków, brak szkolenia i jeszcze pare innych rzeczy by się znalazło...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zostawiamy Pareike, Jovanicia, Jovanovicia, Sobolewskiego, Małeckiego, Meliksona, Chaveza, Wilka, Ilieva, Bitona. I oczywiście młodych Polaków. Resztę od razu wypie*dzielić, bo to skandal. Oni nie szanują tego znaczka na koszulkach. Kto to u nas gra?! Zero szacunku dla klubu, kibiców, zero walki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja wiem, że forumowi geniusze taktyczni od wystawiania kontuzjowanych zawodników i zmiany ustawienia co mecz wiedzą lepiej...
Ale mnie przeraża piłkarska chujoza prezentowana przez większość naszych obecnych kopaczy. Jeżeli ktoś chce wiedzieć czemu nie da się tego oglądać, to niech obejrzy sobie mecz jeszcze raz i policzy liczbę strat. Zaryzykuję stwierdzenie, że Garguła, Boguski i Kirm mieli ich więcej niż udanych podań do przodu. I dlatego pora przestać się czarować - potrzebujemy gruntownej wymiany kadr i pozbycia się balastu. Ale przede wszystkim - pieniędzy, żeby za jedną mameję nie przychodziła kolejna.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.10.2011 o godz. 23:00.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzeba decyzji. Nowy stadion otwarty, a frekwencja slabiutka, gra do dupy, wyniki tak samo. Podziwiam tych, ktorzy uwazaja, ze jest ok. Tu trzeba zdecydowanego dzialania w przerwie zimowej. Powazne wzmocnienia, dobry trener, marketing. sponsor na koszulki. Bo zaczyna to slabo wygladac..
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co tu taj dużo można dodać ...... stylu zero .... woli zwycięstwa zero .... zero ambicji ..... !!!!! Słownie 1 celny strzał !!!! Panie Maskant weź ty swoich staruchów na emeryturze i wyp...laj ... Obrona to jest porażka ...skończyły się fuksy sędziowskie ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Powiem krótko Żenada , Kompromitacja ...
Za tydzień w niedzielę jak przegrają mogą odejść wszyscy łącznie z trenerem na czele !!!! Wstyd panowie piłkarze macie Zero Ambicji żeby nosić koszulkę z Białą Gwiazdą na piersi !!! |
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Pamiętajmy, że graliśmy bez dwóch graczy, robiących różnicę: Małeckiego i Meliksona. Ciężko oczekiwać, że grając bez nich, będzie lepsza gra niż była z nimi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Żenada.
Piłkarze powinni z własnej pensji oddać pieniądze za bilety wszystkim kibicom. Dziękuje. Trzeba się przygotować na derby. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mnie ciekawi dlaczego zawsze odpuszczamy rywalom pierwsze 25 minut ?
Sorry, ale to akurat wina trenera jak ustawia drużynę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nasza gra bez komentarza. albo nie jest jeden i zarazem pytanie: CZY TO SĄ KUR..W..A JAJA ?
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Guest
|
|
|
Rozumiem można być słabym i nie potrafić grać ale to co zaprezentowali nasi prócz Jovanovica i Wilka to skandal.
Klub powinien rozliczyć kilku zawodników za kompromitacje z Podbeskidziem, nie można tego tak zostawić. Już w pierwszej połowie powinno złapać się na wędkę kilku zawodników. Nunez, Chavez, Lamey Iliev, Biton, Kirm... szkoda że tylko 3 zmiany można było zrobić. Piłkarze przeszli obok meczu, warto też sprawdzić kto stawiał grubą kasę na Pod u buków. Guła jeszcze coś tam się starał ale nie za bardzo mu to wychodziło. Iliev miał niedawno urodziny może tak widoczny zjazd formy był właśnie tym spowodowany. Kirm już nie wrzuca piłek na pól metra... on w tym meczu nie potrafił jej nawet podnieść. Kilku piłkarzy powinno obejrzeć mecz z Fulham oraz derby w telewizji. Generalnie rozglądanie się za nowym pracodawcom jest wskazane.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.10.2011 o godz. 19:21.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
ehhhh. w tej rundzie przt takiej grze już kasy na bilet nie wydam oj nie...
![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
....a co za wstyd. nie mam nic więcej do dodania.jestem chory i mam gorączkę ale podniosła mi się po tym meczu do 40 st. nieudacznicy ....a! jebani nieudacznicy!zrobili z naszego stadionu bazar!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
O tak! Bo mamy dwa równe składy - na papierze! Z tym, że jeden jest kontuzjowany, a drugi ma w sobie piłkarzy dobrych tylko na papierze.
Co za ludzie...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.10.2011 o godz. 19:24.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Newiem co palisz, ale musi by mocne. Z Podbeskidziem powinniśmy wygrac nawet bez Małeckiego i Meliksona. Tymczasem nasi rezerwowi przegrywają z beniaminkiem Ekstraklasy, ledwie wygwają z Limanovią. To, co wystaczyło na beniaminka trzeciej ligi, nie wystarczyło na beniaminka Ekstraklasy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Heh,dziś oglądać sie tego nie dało.Nie ma przesłanek że będzie lepiej.Cóż,zdominować nas może już każdy.Wystarczy wybieganie i zaciętość.Piłkarzy mamy marnych, darmowych.Szkoda tego stadionu, który będzie świecił pustkami.Tutaj trzeba jakości, inwestycji, gotówki.Może najwyższa pora na odejście Cupiała? bo w inwestowania w klub już nie wierze.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Mamy niezbyt mocny skład, na domiar złego połowa tego ziezbyt mocnego składu złapała dołek formy. Po ostatnich występach można było się spodziewać porażki. ![]()
Hey Robert Maaskant, help me out
I'm flying blind, I'm flying blind You know the way to work things out To colorize and still feel fine |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie przypuszczalem ze dozyje takich czasow ze Podbeskidzie na trybunach i boisku bedzie robilo co chce na R22 wstyd i hanba.A ty panie Maskant wyp... ze swoimi znajduchami to juz wolalem ogladac Sydorenke czy Kaliciaka w 2 lidze niz ta padake jaka teraz odpierdalacie miejcie szacunek dla tego klubu dla Nas i spierdala.. z tad. Twoi gwiazdorzy ktorych tak chwalisz i bronisz oddali 1 celny strzal w meczu to sa k..a zarty czy jakas okregowka przyjmij porazke wreszcie na klate i przyznaj ze ch..a zes do tej pory zrobil
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Też nie sądzę, żeby na stadionie był komplet. Nie ważne jaki to mecz. A dziś widzieliśmy - przeciwnik spiął się, skupił na grze, my graliśmy słabo jak zresztą cały czas ostatnio i co tu dodać, to są efekty. Ciężko patrzeć w przyszłość przez różowe okulary...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Mam przeczucie, ze w Londynie zagramy porywajacy mecz.
A dzis ? Takie mecze sie zadarzaja i beda zdarzac. Nie jestesmy juz potentatem i przyjezdzaja tu takie smieszne ekipy pilkarskie jak zydzi, , Arka, Lechia, Gornik czy Podbeskidzie i wygrywaja. I wygraja jeszcze nie raz. Wisla ewidentnie zlekcewazyla rywala, a pozniej juz nie za bardzo nwiedziala jak go ogryzc. Po za tym, od 42 minuty gralismy w 10. Boguski to juz nawet cien pilkarza nie jest. Tu mam nadzieje, ze Borysiukowi ktos w najlepszym momencie tego sezonu poprzetraca gnaty i wysle kutasa na 2 lata rehabu. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie gramy nic, ale niech mi ktoś wytłumaczy fenomen pierwszych 10 minut w KAŻDYM ligowym meczu Wisły na R22. Wtedy nie rozbimy zupełnie nic. Nawet z połowy nie da się wyjść. Nie kumam tego zupełnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Rakieta pełne poparcie.
Naprawde mam dość oglądania tych panienek.Kopania w jednym, jednostajnym tempie bez przyśpieszenia.Nie chce oglądać Palicia i tym podobnych.Wole juz Piecha.Tak Piecha przynajmniej polak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Pareiko - reprezentant Estonii Chavez - reprezentant Hondurasu Kirm - reprezentant Słowenii Biton - wicelider klasyfikacji strzelców obecnego sezonu Iliev - król strzeców poprzedniego sezonu ekstraklasy Serbii Garguła - były reprezentant Polski Wilk - następca Sobolewskiego Taki skład, jaki był dzisiaj, to powinien roznieśc Podbeskidzie 5-0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
a poza tym, z takim środkiem pola i taką obroną to gra z dwoma kołkami w polu karnym to byłoby samobójstwo |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|