|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Może odbiegne od tematu, ale posłuchajcie sobie
![]() WIELKA LECHIA ! http://www.youtube.com/watch?v=vNTAgsLBAlg ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Żeby nie było: nie podoba mi się muza, sam pomysł ok. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Widze, ze wszystkie kluby w Polsce maja swoich kibicow w glebokim powazaniu -> http://www.sport.pl/pilka/1,65039,10...w_na_mecz.html
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() Co do posta wyżej, to gratuluję świetnej znajomości stron Wyborczej. To świetna wiadomość, że wśród "kibiców" Wisły dalej jest tylu wiernych czytelników tego gówna. No i wrzucony link. Brawo. Nabijajcie im dalej oglądalność. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja ci niczego nie zabraniam, ani niczego nie nakazuję. Wszystko zależy od twojego sumienia. Jak jesteś kibicem i bojkotujesz wyborczą, to ją bojkotuj. Jeśli jednak tylko mówisz o byciu kibicem i bojkotowaniu, to jesteś mało warty nie tylko jako kibic, ale jako człowiek.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Stacja tvn24 podała że plotki o tym że trybuna najwierniejszych fanów cracovii zostanie rozbudowana do bagatela 100 000 ludzi okazały sie prawdziwe! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Beda budowac w dol, bo w gore limity urbanistyczne!
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Najwyższa pora, bo poziom tak niski, że wypada obniżyć boisko.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zjadą odpowiednio nisko, to może trafią na swoich zgodowiczów przemykających kanałami
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Spokojnie, na najważniejszy dla nich mecz w sezonie uzbieraja te 1 lub 5 zł. i przyjdą leczyć kompleksy. Ale i tak tego kurnika nie zapełnią. Tam komplet jest tylko wtedy gdy wynajmą go na Zlot i Swiadków Jehowy (jak ostatnio).
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A u Was?
10znakow |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A u Was?
![]() U nas przynajmniej w niedalekiej przeszłości mieliśmy komplety. Kiedy komplet był u Was?
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 27.10.2011 o godz. 17:20.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No, pewnie teraz będzie. Centrala przyjeżdża.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
do Legionistów - mówi sie że Canal+ wykupuje ITI, jak to ma sie do Legii ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Póki jest jak jest. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dzieki felipe
![]() 022, nie bedzie, coroczni "antylegionisci" sie oczywiscie przebudzili, ale az tylu nie ma u Nas a u Was kiedy? jak my przyjedziemy? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kompletu "kompletu" nie będzie dopóki ceny na trybunę vipowską (bo taką w istocie jest dawna kryta - wg. mojej wiedzy w tej chwili sprzedawane są tam tylko karnety za 10 i 15 tysięcy złotych) nie będą dostosowane do polskiego społeczeństwa. Natomiast komplet normalny (licząc tylko trybuny normalnych') może już na Rapidzie
![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 27.10.2011 o godz. 18:02.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dobrze ze jeszcze nie dzielisz trybun na poszczegolne sektory ;-)
U nas na ten mecz bilety w cenie 55 ,65, 75zl (patrze tylko na mormalne) Z wysokimi cenami niestety wszedzie jest problem, chyba najnormalniej do tego tematu podchodza na Lechii, choc nie wiem jak na Slasku teraz bilety sie ksztaltuja, ktos sie moze wypowiedziec. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeczytaj jeszcze raz. Wszystkie sektory na dawnej krytej z 'wypasionymi' fotelami są wyłącznie w opcji karnetu za 10 lub 15 tysięcy złotych. Nie kojarzę podobnych motywów na innych polskich stadionach. Na pewno nie w takiej formie. Co innego loże itp.
Dlatego nigdy nie będzie kompletu "kompletu". ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie moje podworko ale wg tej mapki sam tam sektory gdzie mozna normalnie bilety kupic, choc spora czesc jak piszesz pewnie dla "biznes-klasy":
http://legionisci.com/graf/planstadionu_ok3.jpg i tego cennika: http://legionisci.com/zdjecia/bilety...uropy_ceny.jpg |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z resztą, zobacz sobie ostatnią kolejkę. Było nas o 2 tysie więcej, niż u kuchenek, więc najpierw trzeba sprawdzić dane, a potem mitologizować frekwencję w Poznaniu. Z resztą na przedostatniej, domowej kolejce też było nas więcej.A frekwencja domowa kuchenek jakoś na kolana nie rzuca. Oczywiście, wiem, że u nas jest dno, ale to dno jest TEŻ, a nie TYLKO u nas. Skoro typek sprowadził dyskusję do tego, to mu po prostu odpowiadam, żeby się tak nie napinał. Zwłaszcza, że we Wronkach było ich ostatnio mniej, niż nas bywało w Sosnowcu. Edit: No ....a, teraz patrzę dokładnie i wychodzi, że w tym sezonie to my mamy wyższą frekwencję niż oni. ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 27.10.2011 o godz. 18:40.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dlatego najlepsza frekwencja jest na Niecieczy.
Znowu polemika nt.pojemnośći. Za godzine ktoś od Nas podłapie mówiąc że My też mamy dobre frekwencje prawie komplety, potem ktoś wrzuci kilka cenników, następnie polemika nt. procentowego zaludnienia stadionu względem wielkośći miasta, rejonu etc. Wyznacznikiem kto ilu ma fanatyków imho powinna byc liczba wyjazdowa na najmniej fajne spotkanie. Bo ilu mamy Januszy ścigać się możemy na facebookach czy twitterach czy 90minut.pl ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 27.10.2011 o godz. 18:49.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to ligi+ i ligi+extra nie bedzie sie dalo ogladnac, to by tez po niekat wyjasnialo ostatnie komentarze podczas komentowania spotkan Wisly.
Ale przynajmniej mam nadzieje ze zlikwiduja to glowno N i LM przeniosa na C+ ![]() ,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Palikot lepszego PR by nie wymyslil
022, co jak co, ale Warszawiakowi ostatniemu bym uwierzyl ![]() "(bo taką w istocie jest dawna kryta - wg. mojej wiedzy w tej chwili sprzedawane są tam tylko karnety za 10 i 15 tysięcy złotych" myliles sie bo jednak sa tam sprzedawane bilet,y chyba ze nagle Kryta stala sie mniejsza. Tak wiem, czepiam sie slowek. Saklak, ale to C+ wykupuje ITI a nie odwrotnie, wiec chyba nie zniza sie do poziomu wujcia Waltera. e: Szprotson, to tez by nie bylo miarodajne, bo to zalezy od pojemnosci sektora czy odleglosci, np Jaga ma wszedzie w ch*j daleko wiec trudniej je oceniac niz np lodzkie druzyny. Na kibicowni chyba fajny ranking zawsze jest, ilosc liczona razy odleglosc czy jakos tak,
Ostatnio edytowane przez studio : 27.10.2011 o godz. 19:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czepiać, zamiast podać podobny przykład z Polski, możesz bez przerwy
![]() C+ wykupuje ewentualnie Nsport, a nie ITI. Teraz ja się czepiam. ![]()
Habemus Dubletum
|
|