|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
http://www.weszlo.com/news/4952-Sedz...jka_po_kolejce http://www.weszlo.com/news/4972-I_ba..._Poznan_cieszy ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
tu jest chyba potwierdzenie dlaczego dziennikarze są wam bardziej przychylni.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wy chyba zapomnieliscie o najwazniejszym programie o polskiej lidze na tvn "Orange Ekstraklasa"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() A teraz chwila oddechu ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sartre a gdzie w tym ostatnim tekscie znalazłeś wzmiankę o skandalicznej decyzji sędziego?
Ja tam przeczytałem tylko o "zramlolałej grze", na która "nie da się patrzeć", "łbie Jopa" i kibicach Wisły "którzy już się nacieszyli, więc niech dadzą innym". Burza jaka by się przetoczyła przez ogólnopolskie media gdyby podobna jak rok temu sytuacja była udziałem Legii lub Śląska jest nie do wyobrażenia. Oszukanie Wisły przez sędziego, czego skutkiem była utrata mistrzostwa, podsumowano bardzo znamiennym w omawianej sytuacji określeniem- "i bardzo dobrze". Panowie z Warszawy, czas spojrzeć prawdzie w oczy. Jeżeli chodzi o sposób prezentowania Was w mediach stoicie na uprzywilejowanej pozycji. Nie znaczy to bynajmniej, że macie tutaj posypywać głowy popiołem i rozdzierać z tego powodu szaty. Wystarczyłoby przyznanie, że tak faktycznie jest. Szkoda, że nie umiecie się zdobyć na taki krok. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Powtórki video by większość sprawy załatwiły ale wiadomo że lata na to trzeba będzie poczekać ale moim zdaniem głównie nie dla tego że uefa to taki 1000 razy większy pzpn - czyli banda a dla tego że kluby/reprezentacje to widocznie mają głęboko w dupie Gdyby była presja, oczywiście zapoczątkowana od tych największych to musieli by to wprowadzić ale tego nie ma.Jest tylko wieczne narzekanie Niestety okazja czyni złodzieja - to jest tak jeśli chodzi o sędziów jak i samych grajków, którzy taśmowo oszukują bo nic im za to nie grozi. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Drodzy Warszawiacy: w ogóle nie pisałem tego do Was, więc czemu ze mną polemizujecie
Żeby nie było, że ze mnie "Stolicożerca": właśnie trzymam kciuki za pewien warszawski klub ![]() ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Przecież Groclin to nie Warszawa !
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
No jak to? Przecież to jedyny prawdziwy warszawski klub. Z tradycjami. Nie to, co N-ka.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Oj, bo się pogniewamy... Edit: flamengista, z pół godziny te linki przeklejałem!!!! ![]() Edit2: życie to nie bajka, zwłaszcza na terenie wroga ![]()
Ostatnio edytowane przez Sartre : 24.10.2011 o godz. 18:59.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Ile można to ciągnąć? Dyskusja "okołospiskowa" rozmywa wątek, który poświęcony jest ekstraklasie. Zaraz zacznę wrzucać bany.
PS. Sartre: oj, taka drobna złośliwość ![]() PS2. 022: mylisz się. Mój post miał zakończyć absurdalną dyskusję nie na temat. Nie zakończył, więc wyciąłem wszystko wraz z moim postem. Nie widzę w tym nic zdrożnego. Jeśli chcesz "zwycięstwa moralnego", to przyznaję je Sartre'owi - mnie na tym nie zależy.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 24.10.2011 o godz. 19:10.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Baszcza parszywce zwyzywały.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Wiadomo: przyjaźń przyjaźnią, ale wybiórcza. Pozdrowienia dla Polonii, ale zwyzywanie Baszcza. Jahwe świeczke, diabłu ogarek. Zjeść koszernie, ale poprawić schabowym. Typowa moralność zza Błoń.
BTW: przy tej sytuacji sędzia oszczędził Niedzielana, któremu za faul na Baszczu należała się min. żółta kartka. ![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy nadprezes tym razem tez bedzie cicho siedzial
Jazda po Baszczynskim to juz szczyt glupoty Coz, jaka zgoda taki klimat Cani jest do bani... taki rym w sam raz dla tych miszczuff co biegaja po boisku... a raczej sie kulaja.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 24.10.2011 o godz. 19:23.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
!@#$%^&*() już się przestraszyłem. Następni pokrzywdzeni D) D) D)
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czuje, że nareszcie przyszedł ten sezon, w którym pożegnamy z ekstraklasy brzydszą stronę naszego miasta
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
szczyt głupoty ?
A chórzyste pamiętasz ? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
No to remisik
Czarne koszule nocne i ich nadprezes musza byc zadowoleni ![]() Baszczynski przy Kaczorowskim to jest inteligent i spokojny czlowiek Przyklad totalnie z tylka Baszczynski zostal zaakceptowany przez kibicow Polonii? Zostal. Kaczorowski przez kibicow Legii? Nie Zdanie Cracovii czy chocby Pogoni nie ma w tym aspekcie zadnego znaczenia... ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Caniego to podejrzewam, że pod poduszką ma schowaną jarmułkę. Miał piłkę meczową, a tu taki klops.
Pasy zdobyły jednak cenny punkcik, nie wiem czy ich rywale o utrzymanie (BOT, Podbeskidzie, ŁKS) będą potrafiły ograć Polonię. W dodatku to pierwsze punkty (punkt) zdobyte u siebie, więc tym większy sukces. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Do tego Baszczyński, wyniesiony na piedestały przez kibiców Wisły (vide- Baszczu "4" Legenda) wielokrotnie w....iał kibiców Pasów, i nagle mają zapomnieć o tym ? Mi było by głupio gdyby nagle Pejsy biły mu brawo, serio. A to że kibice Polonii go przyjęli dobrze to dzięki temu że gra dobrze. Pamiętajmy ze cały czas mówimy o kibicach którzy z wielka radością przejęli Groclin, wiec jednym piłkarzem mają sie przejmować ? Przecież oni by Mięciela przyjęli jakby im miał bramki strzelać. p.s. Darłem ryja jak Śvitlica grał w Wiśle. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Osobiście marzyłem o karnym z kapelusza dla Polonii w 93-ciej minucie, którego na bramkę zamieniłby Baszczyński.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.10.2011 o godz. 20:27.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Niecieczy brakuje 3 punktów do lidera, to - zakładając zwycięstwo Legii w zaległym meczu z Zagłębiem - mniej niż nam. Więc te derby Małopolski to jeszcze można w ekstraklasie zobaczyć
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ciekawe co powie Wojciechowski po meczu
Mecz nudny jak flaki z olejem. Cracovia jak spadnie to trudno jej bedzie powrocic - Arka niby złego składu nie ma a gdzie sie znajduje w tabeli? o Polonii Bytom nie wspomne |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
- ataki na RM: Nie. odnosze wrażenie że Twoim zdaniem temat sprowadza się do "bredzenia na konferencjach". Pomijając absurdalność takiego zarzutu (porównaj sobie z łaski swojej "merytoryczność" Maciusia z "bredzeniem" Roberta a zobaczysz jakiego walnąłeś bąka) zwróć prosze uwagę że jazda z RM zaczęła sie znacznie wcześniej niż konferencja po meczu z Jagą (bo odnosze wrażenie że do tego pijesz). - siermiężny styl gry: Nie. Żeby nie sięgać daleko bądź uprzejmy opisać w krótkich żołnierkich słowach porywający styl jaki Legia zaprezentowała choćby w Chorzowie. - mało Polaków w składzie:Nie. W kadrze drużyny Polaków jest najwięcej. A że w składzie mniej? Bardzo dobrze. Nareszcie decydują nie chore układy ale forma. Chcą grać niech sie biorą do roboty. Poza tym sądze że gdyby u was zamiast Berata pracował Stan to też mielibyście w składzie mniej Polaków . Każdy orze jak może.- fart do sędziów: Nie. Koledzy przypomnieli Ci już chyba o straconej przez sędziów LM i mistrzostwie. Dodali też coś o waszym farcie do sędziów. Podsumowując tę część wypowiedzi: wypunktowane przez Ciebie "przypadłości Wisły" są faktami prasowymi. Takim samymi jak to że Kaczyński kłóci Polaków a Macierewicz jest chory z nienawiści. Z równym powodzeniem można je przypisać dowolnie wybranemu klubowi w Polsce (w tym oczywiście Legii) i pod stworzoną w ten sposób legendę rozwijać dowolnie wybraną tezę. I w tym kontekście argument o tym że: "trzy pierwsze rzeczy sami powtarzacie jak mantrę w tematach o Wiśle" dowodzi nie tyle słuszności samych zarzutów co skuteczności robionej przez media propagandy. No bo z całym szacunkiem ale fakt że nowopokemony trąbią na forum o: bredzeniu RM, siermiężnej grze czy braku Polaków w składzie nie dowodzi merytoryczności tych zarzutów a raczej tego że powtarzają jak stado baranów to co zostałoim do głowy wtłoczone. Zwracam też grzecznie uwage gdyby nie błąd sędziego w meczu z Widzewem was też nie było by was na pudle. Bylibyście gdzieś w środku tabeli .No i na koniec czarny PR. Jak widzę kolega z Warszawy postanowił sobie troszkę poironizować. No bo w sumie co innego pozostało kibicowi klubu którego własciciel jest zarejestrowanym TW. W perle koncernu (TVN) roi się od byłych agentów służb (o ile się nie mylę to raport z likwidacji WSI naliczył samych współpracowników "wojskowych" w liczbie sześćdziesięciu na kierowniczych stanowiskach w firmie) którzy przez całe życie byli szkoleni tylko w tym jak "zniszczyć przeciwnika" i wokół tego obraca sie ich dziennikarska "wiedza" (najpierw klasowych, potem tych z solidarności, "z prawicy", a ostatnio "pisiorów"). Mam nadzieję że byłeś równie ironiczny gdy w ostatnim czasie zabierali się za kibiców L. Napewno zrywałeś boki gdy wsadzali chłopaków za "akcję widelec" albo gdy zamykali Starucha. No bo przecież to takie zabawne: "specjalne tajne komórki składające się z agentów SB i UB, mające na celu nakręcanie czarnego PR przeciwko znienawidzonym kibicom Legii". Zapomniałeś tylko dopisać że kibice Legii w swojej masie to histerycy.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 24.10.2011 o godz. 22:08.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
6 żółtych kartek może im za niedługo trochę skład uszczupli - bądźmy dobrej myśli i życzmy bliźniemu wszystkiego najgorszego ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|