|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
spoko, będą mieli kolejną ofiare do krytykowania
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Korona
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jak juz Sernas strzela to znaczy ze cos sie dzieje... Janek ucieka przed toporem
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
może mi ktoś przybliżyć postać z dzwonkiem na górniku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dzięki wielkie. Tak mnie to zastanawia czy to mu tak wolno, bo jak dzwonił na R22 mnie osobiście to troszke irytowało, a i w telewizji po dłuższym czasie zaczyna denerwować. No ale to nie czas i temat na dyskusje o tym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mogę się mylić, ale Skorża do nas przychodząc też miał 35 lat co ma Ojrzyński? czy się mylę?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W poniedziałek derby Łodzi,dzisiaj Śląskie to flaki z olejem. Kibicowko te dwa interesujące mecze są tragiczne, kopacze też słabiutko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Umarl ktos w Zabrzu, ze taka cisza ?
a tak na serio to oni przeciwko czemu protestują ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ale ten Skorupski ma szczęście...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Ależ Ruch miał 3 sytuacje zaraz po 60 minucie... Nie wiem jakim cudem w żadnej z nich piłka nie wpadła do bramki. ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
mam nadzieje ze juz skonczyla sie dobra passa korony
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jaka tam passa.
To był splot niepomyślnych wydarzeń rywali Koronki niż ich dobra gra. Więcej umiejętności zapaśniczych niż piłkarskich, jak już pisałem grając piłkę siłową można wygrać max 4 na 10 meczów, cykory idealnie to potwierdzają, może już są przemęczeni sezonem ?
Ostatnio edytowane przez Piotson : 22.10.2011 o godz. 09:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Co tu duzo mowic, ale Ojrzynski wykonuje swietna prace w Koronie...zwlaszcza patrzac na kadre i na budzet, ktorym dysponuje ten klub, nie mowiac o celach na ten sezon. Ganic mlodego polskiego trenera za to, ze cos zrobil w Kielcach...a wychwalac przecietnego holendra(ktory spuscil juz kilka klubow w swoim ojczystym kraju), to czysta abstrakcja spotykana tylko w Polsce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ojrzyński to obecnie może za Maaskantem teczkę nosić, choć znalazłoby się pewnie kilku bardziej kompetentnych. A tak btw. - Maaskant trenował w Holandii drużyny klasy Korony albo gorsze, a mimo to awansował do pucharów ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
E, nie zgodzę się co do Korony. To nie jest i nie była ekipa na czołówkę ekstraklasy, ale grają zaskakująco dobrze biorąc pod uwagę okoliczności. Oglądałem kilka ich spotkań i pokazywali momentami naprawdę fajną piłkę - a nie tylko chamską siłę, jak się im przypisuje. Szybkie akcje z klepki pomiędzy kilkoma zawodnikami, niezłe prostopadłe podania - czarów na boisku nie robią, ale nieźle zagrać im się zdarzy.
Przypomnę, że byli jednym z głównych kandydatów do spadku przed sezonem. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
OK, ale to akurat słaba referencja
Trenerzy Karabachu i Levadii, czy nawet Irtyszu Pawłodar też mają takie wpisy w CV ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.10.2011 o godz. 12:39.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem kto wpadł na paranoidalny pomysł porównywania Ojrzyńskiego i Maaskanta. To inna półka trenerska.
Natomiast faktycznie nie podoba mi się szydzenie z Ojrzyńskiego przez "obrońców" Maaskanta. Bo ktoś coś naplótł że Ojrzyński lepszy od Masskanta a oni muszą dać odpór ośmieszając Ojrzyńskiego? Nawet jeśli Ojrzyński jest lepszy (piszę nawet) to musi to jednak przez kilka sezonów udowodnić. Inaczej to będzie jednorazowy błysk w Koronie. Na razie Robert w Wiśle sprawuje się dobrze. Zespół gra w pucharach na poziomie nie oglądanym od kilku sezonów. W lidze zdobył MP i cały czas walczy o kolejne. No może mało tzw ładnej gry w wykonaniu Wisły (mi to akurat nie przeszkadza) ale wyniki go bronią w pełni. No a że nie ma LM? No z kim miał tam awansować. Mimo wszytko jesteśmy za słabi kadrowo, tym bardziej że jak się okazuje trafiliśmy na APOEL który gra na prawdę dobrze w LM (ostatnio remis z Porto na wyjeździe) No i na koniec - dalej nie wiem czemu trzeba szydzić z Ojrzyńskiego. Owszem inna półka co Maaskant, ale swoją robotę w Kielcach wykonuje dobrze. Nie ma o co kruszyć kopii ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Watpie. Nikt powazny nie wpisuje sobie w cv ze zbieral truskawki w Norwegii w wakacje.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
. Hmm, gdzie ja tez pisalem, ktory z tych trenerow jest lepszy? Zacytuj taki fragment z mojej wypowiedzi, a jesli klamiesz, to ladnie przepros dzieciaczku.P.S - Rece opadaja, jak sie czyta osoby, ktore wpychaja swoje slowa w cudze usta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy po meczu Jagielloni będą bada badać rynki czy nie był mecz ustawiony? Przy bramce Franka spalony jak się patrzy...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Michniewicz dzisiaj już nie będzie chyba wylewał swoich żali,a pewnie powie że sędzia ma prawo do błędu.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|