|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje znalezc gdzies praktyki - technik informatyk. Okolice Wieliczka - Krakow. Moze ktos z Was byl na takich praktykach i moze cos polecic lub wie gdzie mozna by sie zglosic? Najlepiej poprzez prywatna wiadomosc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Moge zaparkowac (samochód benzyna+gaz) na parkingu w galerii krakowskiej
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
na parking nie zadaszony możesz spokojnie wjechać. Jest mały obszar niepłatny, ale z reguły zajęty. Za resztę płacisz jak za normalny parking w galerii. Ja z gazem parkuje zawsze w środku, jeszcze nikt mi nie zwrócił uwagi, nie wiem czy to kwestia szczęścia, czy po prostu nie sprawdzają tego.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieki. Ale mi bardziej chodzi o bezpieczeństwo, jeśli chodzi o wjazd z autem z gazem do strefy zamkniętej... a bądź co bądź tam na tym parkingu jest strefa zmknięta
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolego cały parking jest na galerii płatny... Nie wprowadzajcie w błąd...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czy są gdzieś w necie formularze do Karty Kibica.? Jeżeli ktoś ma to proszę o wklejenie linku tutaj lub na PW.! Pozdrawiam
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje w kilku zdaniach Opisać:
Zasade działania mechanizmu różnicowego, Funkcje przekładni głównej i Mechanizmu różnicowego Jak by ktoś mógł Pilnie potrzebuje ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kojarzy ktos cos takiego: Piosenka która powstała wg mnie miedzy 2007 a 2008 rkiem. Zamieszany jest w nia jakis DJ feat ktoś. tereny teksasu, dwie osoby w maskach wpadają do domku przy drodze prawdopodbonie cos ukrasc . za nimi policjanci . na końcu okazuje sie ze jednym z tych przestepcow jest dziewczyna o azjatyckiej urodzie i odjedza.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Da się teraz jeszcze zaklepać lot do Londynu w jakiejś "normalnej" cenie na mecz z Fulham? Jakby ktoś mógł jakimiś stronkami poratować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
W Galeri Kazimierz jest zakaz ( znak ). W Galerii Krakowskiej z tym sie niespotkałem. ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zakaz parkowania samochodów na gaz wprowadza sie na parkingach podziemnych a poza Plazą wszystkie galerie maja prakingi piętrowe więc trudno zrozumieć jakiekolwiek zakazy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wczoraj spiker mówił coś że T Mobile ma promocje dla posiadaczy KK jest gdzieś napisane konkretnie co i jak
Chodzi mi głównie o MIX , mówił coś że się dostaje hajs czy coś , ale nie zrozumiałem . Z góry dzięki może być na PW |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie kolego nie jest. Na górze jest wydzielona strefa bezpłatnego parkowania. taka była umowa między galerią a PKP. Nie jest duża i z reguły cała zajęta, ale jest.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawno chyba nie byłeś na tym parkingu...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nieaktualne masz informacje, strefa bezpłatna została dobre kilka miesięcy temu zlikwidowana, i bardzo dobrze bo np. kliencie jeżdżący na cały tydzień do Wawy sobie tam auta za free zostawiali, i generalnie ok. 6:30-7 miejsca wolne się tam kończyły. Teraz wszyscy płacą (powyżej 1 godziny) i jest git.
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
zna ktoś może e-mail do redakcji sportu Canal plus?
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Witam. Posiadam telefon na kartę gdzie stan mojego konta wynosi 75zł, czy jest jakaś stronka do płacenia przez internet w której mogę zmienić te 75 zł na pieniądze które będę mógł sobie przelać na konto bankowe? z góry dziękuję za odpowiedź!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
No właśnie w tym problem, że tam nie ma nic na ten temat, jedynie adnotacja o paczce. Heh. Chyba nie myślisz, że zanim zadałem pytanie na forum nie spytałem wujka google?
Ale problem sam rozwiązałem, poszukałem , poszukałem głęboko i znalazłem program PdaNet - jak by ktoś kiedyś miał ten sam problem. |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Może ktoś mniej wiecej powiedzieć o któtrej będzie odjazd specjala do Wa-wy jak mmecz jest o 17 ? Czy bedzie koło 11 czy raczej rano ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś jak zrobić na facebook'u link do swojego konta tak żeby nie było jakichś przypadkowych cyfr tylko np ksywa ?
![]() |
|
|