The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2011, 15:49
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
A jakie Cracovia ma sukcesy by mieć kibiców sukcesu? Utrzymanie się w lidze
dla nich sukcesem byly awanse, teraz sukcesem jest nowy stadion.
utrzymanie to tez jakis tam sukces.
w kazdym razie cudownie rozmnozyli sie ze stu w Sosnowcu, przez dwa tysiace na Suchych Stawach po 9 tys w kaluzy.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 07.09.2011, 16:31
orzeu napisał(a):Wyświetl post
dla nich sukcesem byly awanse, teraz sukcesem jest nowy stadion.
utrzymanie to tez jakis tam sukces.
w kazdym razie cudownie rozmnozyli sie ze stu w Sosnowcu, przez dwa tysiace na Suchych Stawach po 9 tys w kaluzy.
A bilety po ile u nich są? Może to jest tajemnica tak dobrej frekwencji..
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 07.09.2011, 16:33
orzeu nie mam najmniejszego powodu ani ochoty ich bronić ale w swoim ostatnim zdaniu wstaw nas i efekt będzie taki sam.

o czym to świadczy? że decyzja o wywaleniu pierwszego marketingowca Wisły była słuszna.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 07.09.2011, 16:47
http://www.nacjonalista.pl/2011/09/0...polska-niemcy/
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 07.09.2011, 22:53
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
orzeu nie mam najmniejszego powodu ani ochoty ich bronić ale w swoim ostatnim zdaniu wstaw nas i efekt będzie taki sam.

o czym to świadczy? że decyzja o wywaleniu pierwszego marketingowca Wisły była słuszna.
no chyba nie bardzo bo w Sosnowcu bylo nas zawsze od 10 do 30 razy wiecej, na Suchych Stawach po 2-3 razy wiecej.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 08.09.2011, 07:10
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Wszystko siadlo i sie wykruszyli "kibice" a zostali normalni kibice.

Wy naprawde myslicie ze tak slaba liczba karnetow to efekt braku pucharow? Ja pier%^le Wiem ze w dupie macie to co Tusk robi i sie bawicie na trybunach jakby nic sie nie stalo/dzialo, ale u nas jest cos takiego jak protest, brak zorganizowanego dopingu, brak opraw, pelno wiary zrezygnowalo z karnetu majac w pamieci mecz z Ruchem na ktorym juz stypa wielka byla, nikt nie chce za "ku&wa" po nie strzelonym golu zgarnac zakaz, ale wy sobie dalej tlumaczcie ze to ze brak sukcesow w zeszlym sezonie co za ludzie
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.09.2011, 08:17
Brak kibiców to zaporowe ceny na kieszeń Polaka. Podsumujmy. Ja mam karnet. Skromne moje wydatki:
165PLN karnet+bilet na Apoel 40+bilet na Odense45. 250 PLN w moim przypadku. Dodatkowo wyjazd do Rygi-koszt całkowity-600 PLn. 850 PLn na hobby za 2 msce. A gdybym poszedł na Litex i Skonto u siebie a nie daj boze pojechał do Bułgarii to w 1200 PLN bym się nie zmieścił. Dosyć drogie hobby jak an 2 miesiące. Dlatego nie dziwcie się że ludzie wybierają mecze.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 08.09.2011, 09:14
studio napisał(a):Wyświetl post

Wy naprawde myslicie ze tak slaba liczba karnetow to efekt braku pucharow? Ja pier%^le Wiem ze w dupie macie to co Tusk robi i sie bawicie na trybunach jakby nic sie nie stalo/dzialo, ale u nas jest cos takiego jak protest, brak zorganizowanego dopingu, brak opraw, pelno wiary zrezygnowalo z karnetu majac w pamieci mecz z Ruchem na ktorym juz stypa wielka byla, nikt nie chce za "ku&wa" po nie strzelonym golu zgarnac zakaz, ale wy sobie dalej tlumaczcie ze to ze brak sukcesow w zeszlym sezonie co za ludzie
Ty sobie tlumacz ze to wlasnie "protest" spowodowal spadek liczby karnetow o pare tysiecy i jak chcesz to w to wierz.
Ale nie rob z innych debili i nie ludz sie ze wszyscy uwierza w to ze w Poznaniu pare tysiecy kumatych osob olalo sprawe i nie kupilo karnetow. Spytaj w klubie, niech ci podadza spadek karnetowcow na poszczegolnych trybunach to bedziesz mial odpowiedz na pytanie.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.09.2011, 09:26
W dodatku w POZnan* z ligi wybrali sobie atrakcyjne mecze, na których warto być (np. z Wisłą czy Legią) czy wyjazdy np. do bliskiego i spokojnego dla nich Lubina a np. do dalszego Podbeskidzia już nie. Nie ma to jak wierni kibice. Bo jak wiadomo "Lech" jest tam gdzie jego W(i)ara. a wszystkim się wydaje, że powinno być odwrotnie.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 08.09.2011, 09:59
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Ty sobie tlumacz ze to wlasnie "protest" spowodowal spadek liczby karnetow o pare tysiecy i jak chcesz to w to wierz.
Ale nie rob z innych debili i nie ludz sie ze wszyscy uwierza w to ze w Poznaniu pare tysiecy kumatych osob olalo sprawe i nie kupilo karnetow. Spytaj w klubie, niech ci podadza spadek karnetowcow na poszczegolnych trybunach to bedziesz mial odpowiedz na pytanie.
Na II gdzie jest kociol w zeszlym sezonie poszly wszystkie karnety, w tym sezonie spokojnie mozna jeszcze kupic bilety na mecz z wami. Wystarczajaca odpowiedz? Nie? Trudno, tlumaczyc nie mam zamiaru i sobie wierzcie we wlasne teorie

Tak Gwiazdzisty, nie jedziemy do BB bo sie Ciebie boimy Ludzie czytajcie co piszecie zanim klikniecie "wyslij odpowiedz". Kolejny raz Gwiazdzisty sie osmieszasz.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 08.09.2011, 16:21
Tak Gwiazdzisty, nie jedziemy do BB bo sie Ciebie boimy Ludzie czytajcie co piszecie zanim klikniecie "wyslij odpowiedz". Kolejny raz Gwiazdzisty sie osmieszasz.
Raczej to wy sie ośmieszacie nie pierwszy juz raz. Kibice od siedmiu boleści. Przyjechał wieśniak z Wronek i kupił was z herbem za europejskie puchary. A to, że wybieracie sobie wygodniejsze i marketingowo lepsze mecze to pokazuje jacy z was "wierni" amikowcy.
Możesz jechać do BB nie będę się na Ciebie czaił. Prędzej na tym terenie zrobiłby to Ruch, który wam niedawno juz skórę przetrzepał na trasie
No ale wam Warunia nie zorganizuje wyjazdu to przeciez nie pojedziesz
Odpowiedz cytując
miśqu
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 08.09.2011, 16:26
heh pobierac listy i drukować. a w ogole to jak nowy sejm (jeszcze 2 mies. zbierania podpisów, więc już bedzie po wyborach) się wypnie to jego sprawa, kibice przedstawiają swoją propozycje.
Mecze reprezentacji Polski to jedna wielka zamuła!! Jeżeli do Euro nic sie nie zmieni to przyjadą np. Chorwaci i będzie tak:

http://www.youtube.com/watch?v=al41V...eature=related

albo jak na Wembley

http://www.youtube.com/watch?v=oIlR6...eature=related

POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 08.09.2011, 20:14
Już jutro w piątek 9 września do kiosków trafi pierwszy numer "Gazety Polskiej Codziennie".

Jak podkreślił redaktor Sakiewicz, w dziale sportowym jest wielu dziennikarzy, którzy mają dobry kontakt z kibicami.

"Nie wzdragamy się przed tym, by pytać ich o zdanie w sprawach ruchu kibicowskiego. Kibic ma takie same prawa człowieka i prawo do własnego zdania" - zaznaczył Sakiewicz.

Bronimy kibiców od wielu lat. Był czas, że byliśmy niemal jedynymi stojącymi po ich stronie. Dział sportowy w nowym dzienniku stworzyli ludzie z mediów kibolskich. Codzienne felietony będą w nim pisać liderzy grup kibicowskich z całego kraju.

Zachęcam do kupna i lektury.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.09.2011, 21:39
miśqu napisał(a):Wyświetl post
heh pobierac listy i drukować. a w ogole to jak nowy sejm (jeszcze 2 mies. zbierania podpisów, więc już bedzie po wyborach) się wypnie to jego sprawa, kibice przedstawiają swoją propozycje.
Mecze reprezentacji Polski to jedna wielka zamuła!! Jeżeli do Euro nic sie nie zmieni to przyjadą np. Chorwaci i będzie tak:

http://www.youtube.com/watch?v=al41V...eature=related

albo jak na Wembley

http://www.youtube.com/watch?v=oIlR6...eature=related

NIe martw się, mam bilety na dwa mecze Polaków, rozkręcę atmosferę
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 13.09.2011, 11:23
Wiadomosci z Rudego Raju:

Osoba ktora u nas od 70min zaczela prowadzic doping dostala zarzut zmiany miejsca i nie stosowanie sie do polecen sluzb porzadkowych co prawdopodobnie skonczy sie zakazem, to tak dla tych co chca dopingowac jakby nigdy nic sie nie stalo.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 13.09.2011, 11:32
Górnik w Gdańsku
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 13.09.2011, 11:51
Górnik + Wisłoka Dębica.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 13.09.2011, 11:54
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Górnik + Wisłoka Dębica.
+ GKS
Znaki.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 13.09.2011, 12:18
Ten sektor gosci w Gdansku to jest 2-poziomowy czy to na dole ma sie zmiescic 2.2k ludzi?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 13.09.2011, 12:20
Przecież widać barierkę oddzielającą sektory na drugim piętrze.
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 13.09.2011, 12:24
Osoba ktora u nas od 70min zaczela prowadzic doping dostala zarzut zmiany miejsca i nie stosowanie sie do polecen sluzb porzadkowych co prawdopodobnie skonczy sie zakazem, to tak dla tych co chca dopingowac jakby nigdy nic sie nie stalo.
Gniazdowi na cenzurowanym.
Jak dadzą zakaz stadionowy wszystkim prowadzącym to sprawa dopingu rozwiąże się sama :]
Odpowiedz cytując
Kolekcjoner_23
Banita

Od: 06.2008

Stary 14.09.2011, 11:52
Schizofrenia wokół polskiej piłki trwa. Po kilku tygodniach narzekań na protest kiboli Lecha Poznań, którzy zawiesili doping, po nieudanych próbach dopingu ze strony pikników, gdy na ostatnie 20 minut meczu z Wisłą fanatyczne śpiewy wreszcie się pojawiły... policja chce dać zakaz gniazdowemu!

Wiadomość Wiary Lecha, stowarzyszenia fanatyków poznańskiego klubu, ukazała się na profilu WL w portalu Facebook....

Wiecej na ten temat tutaj
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.09.2011, 12:26
Białoruś... kur@a Białoruś...
Gdyby tak obecnie panujący stracili po wyborach władzę...
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 14.09.2011, 12:30
Szczerze mowiac nie rozumiem tej szopki Lecha - najpierw przez 70 minut siedza cicho, zeby przez koncowe 20 pokazac o ile ciekawszy jest mecz z dopingiem po czym....
przez te 20 minut spiewaja wiecej o tym jaka Wisla jest ....a, jak to Cracovia rzadzi w Krakowie itp itd..
ludziom ktorzy chca dopingu nie musza nic udowadniac, a ci ktorych chca przekonac pewnie w wiekszosci pomysli, ze juz lepiej zeby siedzieli cicho...
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 14.09.2011, 12:38
Strasznie przewrazliwiony jestes ale to moze od miodu, WTSK poszlo raz, poszlo tez "kto nie skacze..." i poszlo raz Cracovia rzadzi..., reszta to juz normalny doping, dodatkowo o Rudym bylo, wiec szopke to raczej ty odwalasz.

Ale wonski nie ma racji, to juz nawet nie Bialorus. W piatek bedzie jeszcze gorzej, zeby nikt z glupimi tekstami nie wyskakiwal jaki to Lech taki i owaki.
Odpowiedz cytując
robert123ml
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 18.09.2011, 10:35
Akcja Lecha po piatkowym meczu
Postanowiliśmy nieco rozruszać profil C+Sport na Facebooku. Skoro chcą rozmawiać z kibicami, proszę bardzo, porozmawiajmy o wczorajszych komentarzach odośnie dopingu na Bułgarskiej: http://www.facebook....153313138093657 .

ELEMENTARNE ZASADY:
1. Jesteśmy kulturalni, żadnych bluzgów i obrażania adwersarzy.
2. Jesteśmy dumni, nie boimy się rozmawiać.
3. Pamiętamy, że reprezentujemy kibiców Lecha Poznań – musimy trzymać klasę.

I odrazu odzew C+

http://www.facebook.com/notes/canal-...60928483948036
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 18.09.2011, 15:11
Oglądam sobie teraz Śląska z inną drużyną.

I co się okazuje Śląsk strzela a cały stadion nie .......i się z kopaczmi tylko razem równo i głośno śpiewa p... grać kur..a mać!!
Pewnie zaraz uznacie to za herezję i stwierdzicie jak można o takim zachowaniu wspominać.

Otóż nie jest to odosobnione zachowanie. Zobaczcie sobie Bełchatów przed Widzewem lub słynnego już Rzeźniczaka.

Tylko u nas się porobiło że to piłkarz wyrasta ponad kibica i co dziwne przy aplauzie nawet zorientowanych osób na trybunach. Może panowie zamiast nosić na rekach piłkarzy należy spojrzeć na trybuny i powstała już niemałą rysę?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.09.2011, 15:51
Taa? A ja sobie wszedłem na forum świniopasów i czytam narzekania, że młyn tylko głaska piłkarzy, a za mało mobilizuje.

Ich mecz oglądałem, lecz co śpiewali to nie wiem, bo trochę cicho było.

Zresztą, co czytam Twoje wpisy, to tylko narzekania, że jest tak a nie inaczej, to zrób coś z tym i nie truj na tym forum już.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 18.09.2011, 15:55
Chociażby śpiewali na dwie strony Jakub Tabisz ch.. ci w mordę,co raczej u nas nawet na jakiegoś znienawidzonego piłkarza rywali w obecnej sytuacji byłoby ciężko zaśpiewać.Ale nie ma co narzekać do końca,jutro trzeba się pokazać z dobrej strony i tyle.
a tu ciekawa wypowiedź piłkarza Korony:
- Chciałbym jeszcze odnieść się do pewnego tematu. Dochodzą do nas słuchy, że nasi kibice dostają zakazy stadionowe za używanie niecenzuralnych słów. Jeżeli to jest głównym powodem kar, to ja pierwszy nie powinienem być wpuszczany na stadion. Używam tego rodzaju słów bardzo często i wcale się tego nie wstydzę, bo to są wszystko emocje. To nie jest teatr, tylko stadion. Zawsze podkreślałem, że trzeba karać za agresję, chęć wtargnięcia na płytę boiska i awantury. Jednak jeśli ktoś próbuje robić porządek na zasadzie robienia tu teatru, to jest to śmieszne i żałosne. Mam nadzieję, że to się zmieni i tym samym na naszym stadionie będzie więcej kibiców, którzy nie będą tego typu sytuacjami zniechęceni. Jest to bowiem realny powód niskiej frekwencji na naszym meczach – powiedział Vuković po zwycięskim pojedynku z Lechią Gdańsk.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 18.09.2011, 16:54
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Taa? A ja sobie wszedłem na forum świniopasów i czytam narzekania, że młyn tylko głaska piłkarzy, a za mało mobilizuje.

Ich mecz oglądałem, lecz co śpiewali to nie wiem, bo trochę cicho było.

Zresztą, co czytam Twoje wpisy, to tylko narzekania, że jest tak a nie inaczej, to zrób coś z tym i nie truj na tym forum już.

No to dzisiaj pokazali jak ich głaskają!

Bo może czytasz je wybiórczo? Chociaż ostatnio jest więcej powodów do negatywnych wypowiedzi niż chwalenia.
Co mi przeszkadzało w ostatnim czasie?

1) postawa niektórych osób w młynie odnośnie PM
2)zachowanie gniazdowych w ostatnim meczu
3) brak jakiegokolwiek stanowiska SKWK w ostatnim czasie (sytuacja kibicowska na Wiśle i w Polsce, oprawy, PM, bilety) powtarzam żadnej wypowiedzi na powyższe tematy.(teraz dopiero czytam że będzie zbieranie podpisów).

I odkąd forum jest tylko do słodzenia jacy to jesteśmy wspaniali?
Jednego żałuję, że FW przestała wychodzić a zarazem strona SKWK straciła na swoim przekazie (być może kontrowersyjnym w niektórych sprawach ale jednak ten przekaz był teraz nie zostało z tego nic)
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów