The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2011, 16:49
Panowie bez osobistych wycieczek, takie rzeczy załatwiajcie sobie na PW.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
kamil0602
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 02.09.2011, 17:38
ja jestem pewny że stadion będzie pełny zobaczycie jakie kolejki będą od 5
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.09.2011, 21:04
Romuald napisał(a):Wyświetl post
Porypany jesteś to,że nie stać cię na wydanie 50 zł na bilet nie upoważnia cię do pisania o złodziejstwie .
Gdyby nie było mnie stać to bym nie pojechał np. do Holandii na mecz z Twente a wybieram się.

Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 05.09.2011, 10:00
I ktoś widział już te tłumy pod kasami ?
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 05.09.2011, 10:56
No właśnie też jestem ciekaw sytuacji pod kasami dziś.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 05.09.2011, 11:16
Kibicuje tym 12 tys. które zakładam że będą na meczu. Usatysfakcjonowany moją odpowiedzią ? A do meczu 10 dni jeśli już chcesz być tak dokładny.
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 05.09.2011, 11:24
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Kibicuje tym 12 tys. które zakładam że będą na meczu. Usatysfakcjonowany moją odpowiedzią ? A do meczu 10 dni jeśli już chcesz być tak dokładny.
Na meczu będzie minimum 16 tys
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 05.09.2011, 11:35
"Kibicuje" mojemu "nosowi" w tym temacie. A ten szacunek ilości kibiców opieram na:
- atrakcyjności rywala (nie powala na kolana)
- obecnej formie Wisły (braku formy)
- cenach biletów połączonych z biedą w kraju
- wypowiedzi P. Małeckiego w sprawie "pikników".

ps. żeby Cię uspokoić. Karnet mam więc nie potrzebuję się zakładać. Bilet też kupię.

Każdy chciałby żeby był komplet, każdy pewnie też chciałby wygrać te 12,8 mln w Lotto w kolekturze na Skotnickiej w Krakowie (jakiś szczęśliwiec w sobotę wytypował tam swoje liczby).
Czy przypadkiem to nie Ty Wit.Ek ? Bo pachnie mi to strategiczno-matematycznym podejściem do wytypowania szczęśliwych liczb.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 05.09.2011 o godz. 11:52.
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Stary 05.09.2011, 12:33
krakus76 napisał(a):Wyświetl post

Każdy chciałby żeby był komplet, każdy pewnie też chciałby wygrać te 12,8 mln w Lotto w kolekturze na Skotnickiej w Krakowie (jakiś szczęśliwiec w sobotę wytypował tam swoje liczby).
Czy przypadkiem to nie Ty Wit.Ek ? Bo pachnie mi to strategiczno-matematycznym podejściem do wytypowania szczęśliwych liczb.
Niestety to nie ja wygrałem...
Choć kiedyś uświadomiłem sobie, że jest pewien sposób matematyczny na zwiększenie szansy na wygraną...

Otóż. Jest pewna ilośc kombinacji. Jesli npw grze 6 z 49 to

49 x 48 x 47 x 46 x 45 x 44 = 10 068 347 520

Jeśli jakaś kobinacja już padła to...

zwiększymy prawdopodobieństwo na wygraną jeśli tej kombinacji obstawiać już nie będziemy.

Dlatego najlepszym sposobem było by wpisanie do komputera kombinacji z kilkudziesięciu ostatnich lat do jakiegoś komputera po to by obstawiając liczby w totku nie obstawiać tych, które już wypadły.

Ponieważ wpisywanie kombinacji z kil;kudziesięciu lat to karkołomne zajęcie więc proponuje inne rozwiązanie

Obstawianie jednej i tej samej kombinacji.

Skoro jest 10068347520 kombinacji
to jeśli
losowania są dwa razy w tygodniu
w każdym tygodniu obstawiac będziemy 10 kombinacji (co tydzień obstawiamy 10 różnych ale tych samych co przed tygodniem kombinacji)

to za

9 681 103

9 milionów 681 tysięcy z jakimś tam kawałkiem lat na pewno 6 trafimy

Wybaczcie off topic
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Stary 05.09.2011, 12:48
Chyba wole wersje, że

Skoro od 15 lat padło 34 wygranych w Krakowie
a
Kraków liczył 620 tysiecy osób powyżej 19 lat na koniec 2009

to
potrzebujemy

273 tysiące lat by padło 620 tysiące wygranych powyżej miliona
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.09.2011, 13:09
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post

Jeśli jakaś kobinacja już padła to...

zwiększymy prawdopodobieństwo na wygraną jeśli tej kombinacji obstawiać już nie będziemy.

Dlatego najlepszym sposobem było by wpisanie do komputera kombinacji z kilkudziesięciu ostatnich lat do jakiegoś komputera po to by obstawiając liczby w totku nie obstawiać tych, które już wypadły.

Ponieważ wpisywanie kombinacji z kil;kudziesięciu lat to karkołomne zajęcie więc proponuje inne rozwiązanie

Obstawianie jednej i tej samej kombinacji.

Skoro jest 10068347520 kombinacji
to jeśli
losowania są dwa razy w tygodniu
w każdym tygodniu obstawiac będziemy 10 kombinacji (co tydzień obstawiamy 10 różnych ale tych samych co przed tygodniem kombinacji)

to za

9 681 103

9 milionów 681 tysięcy z jakimś tam kawałkiem lat na pewno 6 trafimy

Wybaczcie off topic
Nie rozumiem założenia.

Naprawdę uważasz, że fakt, że dana kombinacja już kiedyś wypadła, zmniejsza prawdopodobieństwo, że wypadnie w najbliższym losowaniu?

Na jakiej podstawie? Zawsze traktowałem losowania Lotto jako zdarzenia niezależne (pomijam jakieś teorie co do oszustw przy losowaniu ). Dlaczego uważasz, że losowanie sprzed X lat ma jakikolwiek wpływ na te najbliższe?

Dalsze obliczenia są już skutkiem założeń, więc póki co nie ma co o nich dyskutować.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 05.09.2011, 13:23
Witek, wydaje mi się, że Twoje zalożenie jest błędne.

uprośćmy to do rzutu monetą.

Ty zakładasz(chyba,że nie rozumiem Twojego toku myślenia), że jak w rzucie monetą wypadnie orzeł, to prawdopodobnie następnym razem będzie reszka.

A choćby orzeł wypadł 5 razy z rzędu to i tak prawdopodobieństwo wypadnięcja reszki cały czas wynosi 1/2.

Wikipedia:

Cytat:
Paradoks hazardzisty – często popełniany błąd logiczny polegający na przyjmowaniu, że zdarzenie będące przedłużeniem jakiejś bardzo nieprawdopodobnej serii jest mniej prawdopodobne niż zdarzenie przerywające tę serię.

Przykładowo rzucamy pięciokrotnie monetą i wypada 5 razy z rzędu reszka. Jakie jest prawdopodobieństwo, że po raz szósty z rzędu wypadnie reszka? Paradoks hazardzisty polega na przyjęciu błędnej interpretacji probabilistycznej tego zdarzenia:
Prawdopodobieństwo wyrzucenia 6 reszek z rzędu wynosi 1/64, więc prawdopodobieństwo, że wypadnie reszka po raz 6. z rzędu wynosi 1/64.

Jest to rozumowanie błędne, gdyż 1/64 jest to prawdopodobieństwo wyrzucenia reszki 6 razy z rzędu określone przed rozpoczęciem prób. W momencie, kiedy zostało już wyrzuconych 5 reszek, należy zastosować wzór na prawdopodobieństwo warunkowe. Prawdopodobieństwo, że wyrzucimy 6 reszek pod warunkiem, że wyrzuciliśmy już 5 reszek jest takie samo, jak prawdopodobieństwo, że wyrzucimy 5 reszek i orła pod warunkiem, że wyrzuciliśmy już 5 reszek, czyli 1/2.

Podobne błędne założenia czynią niektórzy gracze obstawiający gry losowe – np. Lotto. Wychodzą oni z założenia, że warto stawiać na liczby, które dawno nie padały, a nie warto na te, które były wylosowane w ostatnim losowaniu. Jest to błędne założenie – ponieważ szansa, iż w następnym losowaniu wylosowane zostaną dokładnie te same liczby, co w ostatnim, jest równa szansie, że padnie 6 liczb, które nie padały w losowaniu np. przez miesiąc. Wynika to z tego, że przed losowaniem każda kombinacja liczb ma taką samą szansę na wylosowanie.
W lotto mogą paść równie dobrze 2 razy z rzędu te same liczby.
Ostatnio edytowane przez Proud : 05.09.2011 o godz. 13:27.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 05.09.2011, 14:41
Wisla Krakow napisał(a):
Podajemy pierwsze informacje dla kibiców, którzy wybierać się będą na wyjazdowe mecze Wisły w Lidze Europejskiej. Sprzedaż wejściówek dla fanów Białej Gwiazdy na spotkania w Holandii, Anglii i Danii odbywać się będzie wyłącznie w Krakowie.

W dniach 7-8 września w Wiedniu odbędzie się spotkanie przedstawicieli Wisły, Twente Enschede, Fulham FC oraz Odense BK. W jego trakcie ustalone zostanie między innymi, jaka pula biletów na poszczególne mecze zostanie przeznaczona dla kibiców Wisły oraz w jakiej cenie będą wejściówki.

Bilety na mecze wyjazdowe w Lidze Europejskiej do nabycia będą tylko i wyłącznie w Krakowie, nie ma planów rozprowadzania wejściówek przed stadionami w dniu poszczególnych spotkań. Osoby kibicujące Wiśle, a przebywające poza granicami kraju, nie muszą osobiście zjawiać się na zapisach. Wejściówki mogą nabywać za pośrednictwem znajomych, którzy przy zapisach obowiązkowo muszą podać dane osobowe tych, dla których będą kupowali bilety oraz uiścić opłatę za wejściówkę.

Na wszystkie trzy wyjazdy Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków zorganizuje transport. Informacje o transporcie do Holandii zostaną podane w tym tygodniu.

Źródło: ........
Biuro Prasowe Wisły Kraków SA
No i dupa zbita, bilety tylko w Kakowie w "Strefie Kibica". Ciekawe kiedy wpadna na cos takiego jak sprzedaż online?
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.09.2011, 14:48
Który klub (w tym przypadku Stowarzyszenie Kibiców) prowadzi sprzedaż internetową na mecze wyjazdowe poza Polskę?
Ostatnio edytowane przez CH. : 05.09.2011 o godz. 14:51.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Stary 05.09.2011, 15:01
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
No i dupa zbita, bilety tylko w Kakowie w "Strefie Kibica". Ciekawe kiedy wpadna na cos takiego jak sprzedaż online?
Czyżbyś nie uważał że takie rozwiązanie jest sprawiedliwe?
Wisła ma dość kibiców na miejscu w Krakowie, aby sprzedać to co jest do sprzedania.
Nadmiar można puścić do kas w Londynie.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 05.09.2011, 16:05
Wie ktos czy jest duza kolejka po bilety ?

Niestety to nie ja wygrałem...
Choć kiedyś uświadomiłem sobie, że jest pewien sposób matematyczny na zwiększenie szansy na wygraną...

kombinacja 6 z 49 wynosi tyle co napisaleś, z tym że dzielone przez 720
szanse się zwiększają
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 05.09.2011, 16:14
koniak napisał(a):Wyświetl post
szanse się zwiększają
A właśnie. 49 nad 6, czyli (49!)/(6!*41!). Po skróceniu (44*45*46*47*48*49)/(1*2*3*4*5*6) = 13 983 816, co by się zgadzało, bo kiedyś gdzieś słyszałem o szansach 1 : 14 milionów

Może nowy temat - kącik matematyczny?
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 05.09.2011 o godz. 16:17.
Będą wisieć komuniści!

Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Stary 05.09.2011, 17:40
koniak napisał(a):Wyświetl post
Wie ktos czy jest duza kolejka po bilety ?

szanse się zwiększają
A niby czemu mam dzielić ?

Najpierw wyciągam jedną z 49 kulek więc mam 49 możliwości wyciągnięcia
Potem wyciągam spośród 48 kulek więc mam 48 możliwości
Potem wyciagam 47
potem 46
więc 49 x 48 x 47 x46

Może rzeczxywiście niech jakis moderaotr przeniesie nasze rozkminki do kącika matematycznegoi ?

W końcu to temat o biletach
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 05.09.2011, 18:07
Gdyby Wisła grała z Barceloną, czy z innym Realem, to od wczoraj rana pikniki ustawialiby się w kolejce. A tak, czekają na porażkę z Lechem, aby mieć wytłumaczenie swojego nie przyjścia na Odense. Co tak nie zmieni faktu, że na tym forum stado pikników będzie wylewało własne żale ws Małeckiego, itp.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 05.09.2011, 18:35
KOALIK nie ma sie co zalamywac. Tak wyglada nasza Wislacka rzeczywistosc i w takim punkcie dzis jestesmy, ze normalna liczba na meczu to 12-15 tys. Reszta zalezy juz od pogody, ceny biletow, renomy rywala, aktualnej formy i miejsca w tabeli Wisly. I nie ma sie co obrazac, bo taka jest rzeczywistosc w Krakowie i w calej Polsce. Trzeba robic swoje, wychowywac mlodych fanatykow, tworzyc ekipe z tych 12-15 tys a reszta jak chce to niech sobie chodzi na mecze topowe bo nikt im nie ma prawa zabronic
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
RafaelTS
Junior Member

Stary 05.09.2011, 18:39
Witam,
Kupiłem w przedsprzedaży bilet na mecz z odense ale niestety nie będzie mnie na nim:((((. Czy na mój bilet może wejść inna osoba Czy jest możliwość zgłoszenia takiego faktu w klubie. Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dzięki
Odpowiedz cytując
TScris
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 05.09.2011, 18:52
całkiem nie dawno było na forum ze byli chetni do kupienia biletów z wyjazdu do Rygi i Łowecza eLM jak cos to mam do opchniecia
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 05.09.2011, 18:53
RafaelTS napisał(a):Wyświetl post
Witam,
Kupiłem w przedsprzedaży bilet na mecz z odense ale niestety nie będzie mnie na nim:((((. Czy na mój bilet może wejść inna osoba
nie
Cytat:
Czy jest możliwość zgłoszenia takiego faktu w klubie. Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dzięki
nie ma
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 05.09.2011, 19:00
A niby czemu mam dzielić ?

Najpierw wyciągam jedną z 49 kulek więc mam 49 możliwości wyciągnięcia
Potem wyciągam spośród 48 kulek więc mam 48 możliwości
Potem wyciagam 47
potem 46
więc 49 x 48 x 47 x46

Może rzeczxywiście niech jakis moderaotr przeniesie nasze rozkminki do kącika matematycznegoi ?

W końcu to temat o biletach
Tylko, że licząc w ten sposób, możesz wyczarować tę samą kombinację na 720 sposobów (1,2,3,4,5,6 to to samo co 6,3,4,2,1,5).

Bardziej matematyczne ujęcie problemu kombinacji za pomocą symbolu Newtona w moim poprzednim poście.
Będą wisieć komuniści!

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.09.2011, 19:05
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Wisła grała z Barceloną, czy z innym Realem, to od wczoraj rana pikniki ustawialiby się w kolejce. A tak, czekają na porażkę z Lechem, aby mieć wytłumaczenie swojego nie przyjścia na Odense. Co tak nie zmieni faktu, że na tym forum stado pikników będzie wylewało własne żale ws Małeckiego, itp.
Wtedy nie byliby obrazeni na Małego?
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 05.09.2011, 19:18
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Czyżbyś nie uważał że takie rozwiązanie jest sprawiedliwe?
Wisła ma dość kibiców na miejscu w Krakowie, aby sprzedać to co jest do sprzedania.
Nadmiar można puścić do kas w Londynie.
Nie sadze zeby sam Krakow zajal wszystkie miejsca w Enschede czy Odense. Owszem, regularni wyjazdowicze powinni miec pierwszenstwo ale reszta biletow powinna byc do ogolnej sprzedazy. Tak, online, bo nie wszyscy maja czas by stawic sie osobiscie przy odbiorze biletu.
PvD napisał(a):Wyświetl post
Z Niemiec do Świnoujścia też jest blisko czemu nikt nie pyta o możliwość kupna biletu on-line na ten mecz tylko pyta o Enschede?
Bo jak sie pracuje to w tygodniu trzeba sobie wolne zalatwic. Ja juz swoje wyjezdzilem po Olsztynach, Iławach, Brzeskach czy innych Rydultowach i najzwyczajniej w swiecie wiecej mi sie nie chce. I tak jestem piknikiem i z tym mi dobrze. Dlatego w tej rundzie ze wzgledow czasowych mam tylko trzy mecze zaplanowane: Enschede, Odense i Londyn.
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 05.09.2011 o godz. 20:36.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 05.09.2011, 20:10
Z Niemiec do Świnoujścia też jest blisko czemu nikt nie pyta o możliwość kupna biletu on-line na ten mecz tylko pyta o Enschede?
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.09.2011, 20:51
Mam nadzieje, że bilety na mecze wyjazdowe nigdy nie będą w sprzedaży internetowej.
the end
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 05.09.2011, 20:55
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
Nie sadze zeby sam Krakow zajal wszystkie miejsca w Enschede czy Odense. Owszem, regularni wyjazdowicze powinni miec pierwszenstwo ale reszta biletow powinna byc do ogolnej sprzedazy. Tak, online, bo nie wszyscy maja czas by stawic sie osobiscie przy odbiorze biletu.

Bo jak sie pracuje to w tygodniu trzeba sobie wolne zalatwic. Ja juz swoje wyjezdzilem po Olsztynach, Iławach, Brzeskach czy innych Rydultowach i najzwyczajniej w swiecie wiecej mi sie nie chce. I tak jestem piknikiem i z tym mi dobrze. Dlatego w tej rundzie ze wzgledow czasowych mam tylko trzy mecze zaplanowane: Enschede, Odense i Londyn.
No to jak Ci się nie chce podjechać to nie kupisz biletu. Krótka piłka. Ja pitole. Może powinni Ci bilet do domu dostarczyć osobiście jeszcze? Najlepiej jakiś zawodnik?

Poza tym jest napisane jak byk, że nie trzeba być osobiście. Na pewno masz jakiegoś piknika-ziomka z Krakowa, który może kupić Ci bilet. Nie jest to zabronione. Więc jesli Ci zalezy na wyjeździe to zamiast żalić się że powinny być bilety na wyjazdy sprzedawane online (w ogole co za pomysł ... może od razu w kasach stadionu gdzie będzie mecz?) popytaj znajomych komu będzie się chciało i podejdzie kupić Ci bilet.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.09.2011, 11:42
WISŁA KRAKÓW v ODENSE

Minimum 48 zł musi zapłacić szesnastolatek uczący się, nie mający karnetu by wejść na najtańszą trybunę.
Minimum 2,80 zł aby udać się na stadion w celu zakupu wejściówki (jak wiemy nie ma sprzedaży internetowej).
Kolejne 2,80 zł w celu opłacenia transportu na mecz.
=
53,60 zł

A przecież fajnie byłoby rzucić "złotówkę" na cele kibicowskie i w przerwie czegoś się napić.
Bilety są za drogie, co dziwne droższe niż na Apoel.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów