|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
brak mini karnetu jest duzym bledem... Mysle, ze kilka tysiecy osb by go kupilo, i juz klub mialby z tymi miejscami spokoj. A Kibice wygode, bo niektorzy dojezdzaja z dosyc daleka.
Tak wiec, nowa osoba od marketingu jeszcze nie ogarnela sie po awansie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Nie byłbym optymistą jeśli idzie o frekwecję - ale to dobrze, mniejsze kolejki będą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ceny jak dla mnie za wysokie..Sam, nie wiem czy pójdę na ten mecz..
Przy takich cenach na LE, będziemy niestety skazani na na te max.15 tys w lidze, biorąc pod uwagę, że dopiero ostatni mecz w rundzie, to mecz TOP. "Kibice" będą wybierać mecze LE, zamiast ligowych i na lidze będzie marnie. Z jednej strony sie cieszę, bo po kompletach na eliminacjach LM, spodziewałem się statusu quo, jesli chodzi o ceny na ligę i puchary..a tu jednak klub będzie musiał ponownie przeanalizowac ceny biletów..Bo swiecacy pustkami stadion, to chyba nie to czego wszyscy oczekują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
LE droższa niż "mecz stulecia" z Apoelem? dziwne... dziwne... nie spodziewam sie kompletu z Odense.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie ceny skandalicznie wysokie mając na uwadze klasę przeciwnika. Jak oni chcą zapełnić stadion skoro ustalają ceny na poziomie wyższym niż w LM. "Kiełbaska" mówił prorocze słowa - będzie grał dla garstki ludzi którzy zapełnią trybuny za bramką bo kupowanie biletów na inne sektory to masochizm..
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Witam, orientuje się ktoś ile kosztował bilet na mecz z Feyenoordem w pucharze UEFA ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Także patrząc z jakiej klasy rywalem gramy, ceny biletów oraz termin i godzinę rozgrywania spotkania, można troszkę bać się o frekwencję. P.S. wiadomo że kto ma być to i tak będzie i nie musi nawet tutaj zaglądać, szkoda tylko że chyba nikt z działu marketingu tutaj nie zagląda... |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Proponuje po.jebać Odense i przyjść na Bełchatów, różnice buły jaką byście wydali na Odense przeznaczyć na cele ultras
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprawa wyglądałaby nieco inaczej gdyby ruszyła sprzedaż biletów przez internet. Ileż można jeździć po te bilety? Dla osób spoza Krakowa to spore utrudnienie i dodatkowy koszt.
Karnetów też nie ma. Minęło kupę czasu odkąd wprowadzili te "super nowoczesne" kk z hasłem do swojego konta. Pisali coś o ostatnim meczu w zeszłym sezonie, dalej czekają na czwartą trybunę? Różne czynniki składają się na frekwencje meczową, efekty już widać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dodatkowo zapytam dlaczego u nas nie prowadzi się sprzedaży w kilku punktach na tzw. "wyspach" np. w galeriach handlowych itp?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
i niech nie myslą, że na każdy mecz ludzie będa stali po 4-6 godzin jak przed Apoelem. A brak mozliwości płacenia karta to juz wogóle jest XIXw.
Kiedys było to wprowadzone, mozna było kupic bilet w kioskach Kolportera o ile sie nie mylę. Nie wiem jak dobrze to funkcjonowało. Ale teraz wymagałoby chyba stworzenia jakies wspólnej bazy a to chyba przerasa zdolności firmy, która robi ten system. Przykładem niech bedzie brak mozliwości kupna biletu jak nie ma sie przy sobie KK - paranoja!
Ostatnio edytowane przez frg : 02.09.2011 o godz. 10:35.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez PAC : 02.09.2011 o godz. 11:12.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Co do pamiątek i reszty też mnie ch** strzela ze marketingowcy zamiast sie przescigiwać w pomysłach na gadżety Wiślacki .......na hasło "zdobylismy mistrza" i będa jechać na tym do następnego sukcesu. A przecież na wejsciu powinien być baner - Za słabi na LM. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Lechia: http://lechia.pl/25625
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
http://lechia.pl/26417
Tiaaa, jak patrze na to jak może prosto i ładnie to wyglądac to az mnie k***ca bierze jak popatrze na zdjęcia kolejki az do Reymonta. Przecież to nie może byc aż tak trudne!!!
Ostatnio edytowane przez frg : 02.09.2011 o godz. 13:22.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Byłem dziś po bilet na Odense i otwarte były tylko trzy kasy, kolejek brak, pojedyńczy ludzie kupują bilety.
Marnie to może wyglądać, ale miejmy nadzieję że Wisła dobrze zagra z Lechem i to trochę ściągnie kibiców. Poza tym, ceny trochę za wysokie, bo wydanie dla przeciętnego Kowalskiego 50-100zł w jeden wieczór to nie taki mały wydatek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, jak przyszedłem to przy kasach 3 osoby... ciezko bedzie o komplet tym razem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bilety drogie nie oszukujmy się,zresztą nie tylko u nas wariuja z cenami,na Legii najtanszy na puchar bodajze kolo 58 zl na żyletę,więc ci działacze delikatnie sobie w ch... lecą z kibicami!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
O ja pierdziele ludzie do meczu 2 tygodnie a wy panikujecie ,że mało ludzi kupuje bilety,każdy wie,że z zakupem biletu nie będzie problemu więc po co się rzucać jak można spokojnie po wypłacie kupić.Zresztą dużo osób nie kupuje bo na razie mogą tylko karnetowcy.Ja sam mam karnet a nie kupuję bo czekam na wypłate .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
30 sierpnia – 4 września – sprzedaż biletów tylko dla posiadaczy karnetów Jesień 2011
Jeszcze się w ogóle sprzedaż nie zaczęła, a Wy tu mówicie. Kolejek nie ma, bo karneciarze mają przedsprzedaż. Jak wiemy, jest ich ok. 8 tys. Przez te 3 dni sprzedało się pewnie coś koło tysiąca biletów. Niektórzy karneciarze odpuszczą mecz - trudno. Poza tym mecz rozgrywany jest w godzinie nie najciekawszej, co pewnie nie jest większości na rękę. Liczę na 18 tys. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Szkoda,że nie wpadli na pomysł mini-karnetu na 3 mecze pucharowe. Byłoby może troche taniej i mniej jezdzenia po bilety.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
18 ? Optymista. Jak 12 tys. to będzie sukces.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
nie mieści mi się to w głowie ale może się tak zdarzyć ;(
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez alarazboy1 : 02.09.2011 o godz. 15:29.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wy piszecie tylko tak żeby sobie popisać bo wam się nudzi? 12 tyś? A chce się jeden z drugim założyć o karnet że będzie 20 tysi minimum? Załóżcie się albo skończcie pie*dolić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Chcąc gwizdać na Małeckiego musicie wydać te 50 zł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
No ja np. nie mam zamiaru płacić 50zł bo uważam że to złodziejstwo, wolę sobie pojechać na wyjazd.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|