|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie bez osobistych wycieczek, takie rzeczy załatwiajcie sobie na PW.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja jestem pewny że stadion będzie pełny zobaczycie jakie kolejki będą od 5
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Gdyby nie było mnie stać to bym nie pojechał np. do Holandii na mecz z Twente a wybieram się.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
I ktoś widział już te tłumy pod kasami ?
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No właśnie też jestem ciekaw sytuacji pod kasami dziś.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kibicuje tym 12 tys. które zakładam że będą na meczu. Usatysfakcjonowany moją odpowiedzią ? A do meczu 10 dni jeśli już chcesz być tak dokładny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"Kibicuje" mojemu "nosowi" w tym temacie. A ten szacunek ilości kibiców opieram na:
- atrakcyjności rywala (nie powala na kolana) - obecnej formie Wisły (braku formy) - cenach biletów połączonych z biedą w kraju - wypowiedzi P. Małeckiego w sprawie "pikników". ps. żeby Cię uspokoić. Karnet mam więc nie potrzebuję się zakładać. Bilet też kupię. Każdy chciałby żeby był komplet, każdy pewnie też chciałby wygrać te 12,8 mln w Lotto w kolekturze na Skotnickiej w Krakowie (jakiś szczęśliwiec w sobotę wytypował tam swoje liczby). Czy przypadkiem to nie Ty Wit.Ek ? Bo pachnie mi to strategiczno-matematycznym podejściem do wytypowania szczęśliwych liczb.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 05.09.2011 o godz. 11:52.
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Offline |
|
Choć kiedyś uświadomiłem sobie, że jest pewien sposób matematyczny na zwiększenie szansy na wygraną... Otóż. Jest pewna ilośc kombinacji. Jesli npw grze 6 z 49 to 49 x 48 x 47 x 46 x 45 x 44 = 10 068 347 520 Jeśli jakaś kobinacja już padła to... zwiększymy prawdopodobieństwo na wygraną jeśli tej kombinacji obstawiać już nie będziemy. Dlatego najlepszym sposobem było by wpisanie do komputera kombinacji z kilkudziesięciu ostatnich lat do jakiegoś komputera po to by obstawiając liczby w totku nie obstawiać tych, które już wypadły. Ponieważ wpisywanie kombinacji z kil;kudziesięciu lat to karkołomne zajęcie więc proponuje inne rozwiązanie Obstawianie jednej i tej samej kombinacji. Skoro jest 10068347520 kombinacji to jeśli losowania są dwa razy w tygodniu w każdym tygodniu obstawiac będziemy 10 kombinacji (co tydzień obstawiamy 10 różnych ale tych samych co przed tygodniem kombinacji) to za 9 681 103 9 milionów 681 tysięcy z jakimś tam kawałkiem lat na pewno 6 trafimy Wybaczcie off topic |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Offline |
|
|
Chyba wole wersje, że
Skoro od 15 lat padło 34 wygranych w Krakowie a Kraków liczył 620 tysiecy osób powyżej 19 lat na koniec 2009 to potrzebujemy 273 tysiące lat by padło 620 tysiące wygranych powyżej miliona |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Naprawdę uważasz, że fakt, że dana kombinacja już kiedyś wypadła, zmniejsza prawdopodobieństwo, że wypadnie w najbliższym losowaniu? Na jakiej podstawie? Zawsze traktowałem losowania Lotto jako zdarzenia niezależne (pomijam jakieś teorie co do oszustw przy losowaniu ). Dlaczego uważasz, że losowanie sprzed X lat ma jakikolwiek wpływ na te najbliższe?Dalsze obliczenia są już skutkiem założeń, więc póki co nie ma co o nich dyskutować. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Witek, wydaje mi się, że Twoje zalożenie jest błędne.
uprośćmy to do rzutu monetą. Ty zakładasz(chyba,że nie rozumiem Twojego toku myślenia), że jak w rzucie monetą wypadnie orzeł, to prawdopodobnie następnym razem będzie reszka. A choćby orzeł wypadł 5 razy z rzędu to i tak prawdopodobieństwo wypadnięcja reszki cały czas wynosi 1/2. Wikipedia: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Proud : 05.09.2011 o godz. 13:27.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wisla Krakow napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Który klub (w tym przypadku Stowarzyszenie Kibiców) prowadzi sprzedaż internetową na mecze wyjazdowe poza Polskę?
Ostatnio edytowane przez CH. : 05.09.2011 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wisła ma dość kibiców na miejscu w Krakowie, aby sprzedać to co jest do sprzedania. Nadmiar można puścić do kas w Londynie. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wie ktos czy jest duza kolejka po bilety ?
szanse się zwiększają ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Może nowy temat - kącik matematyczny? ![]()
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 05.09.2011 o godz. 16:17.
![]()
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Offline |
|
Najpierw wyciągam jedną z 49 kulek więc mam 49 możliwości wyciągnięcia Potem wyciągam spośród 48 kulek więc mam 48 możliwości Potem wyciagam 47 potem 46 więc 49 x 48 x 47 x46 Może rzeczxywiście niech jakis moderaotr przeniesie nasze rozkminki do kącika matematycznegoi ? W końcu to temat o biletach |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gdyby Wisła grała z Barceloną, czy z innym Realem, to od wczoraj rana pikniki ustawialiby się w kolejce. A tak, czekają na porażkę z Lechem, aby mieć wytłumaczenie swojego nie przyjścia na Odense. Co tak nie zmieni faktu, że na tym forum stado pikników będzie wylewało własne żale ws Małeckiego, itp.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KOALIK nie ma sie co zalamywac. Tak wyglada nasza Wislacka rzeczywistosc i w takim punkcie dzis jestesmy, ze normalna liczba na meczu to 12-15 tys. Reszta zalezy juz od pogody, ceny biletow, renomy rywala, aktualnej formy i miejsca w tabeli Wisly. I nie ma sie co obrazac, bo taka jest rzeczywistosc w Krakowie i w calej Polsce. Trzeba robic swoje, wychowywac mlodych fanatykow, tworzyc ekipe z tych 12-15 tys a reszta jak chce to niech sobie chodzi na mecze topowe bo nikt im nie ma prawa zabronic
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam,
Kupiłem w przedsprzedaży bilet na mecz z odense ale niestety nie będzie mnie na nim:((((. Czy na mój bilet może wejść inna osoba ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
całkiem nie dawno było na forum ze byli chetni do kupienia biletów z wyjazdu do Rygi i Łowecza eLM jak cos to mam do opchniecia
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
||
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bardziej matematyczne ujęcie problemu kombinacji za pomocą symbolu Newtona w moim poprzednim poście. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Bo jak sie pracuje to w tygodniu trzeba sobie wolne zalatwic. Ja juz swoje wyjezdzilem po Olsztynach, Iławach, Brzeskach czy innych Rydultowach i najzwyczajniej w swiecie wiecej mi sie nie chce. I tak jestem piknikiem i z tym mi dobrze. Dlatego w tej rundzie ze wzgledow czasowych mam tylko trzy mecze zaplanowane: Enschede, Odense i Londyn.
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 05.09.2011 o godz. 20:36.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z Niemiec do Świnoujścia też jest blisko czemu nikt nie pyta o możliwość kupna biletu on-line na ten mecz tylko pyta o Enschede?
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że bilety na mecze wyjazdowe nigdy nie będą w sprzedaży internetowej.
![]()
the end
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Poza tym jest napisane jak byk, że nie trzeba być osobiście. Na pewno masz jakiegoś piknika-ziomka z Krakowa, który może kupić Ci bilet. Nie jest to zabronione. Więc jesli Ci zalezy na wyjeździe to zamiast żalić się że powinny być bilety na wyjazdy sprzedawane online (w ogole co za pomysł ... może od razu w kasach stadionu gdzie będzie mecz?) popytaj znajomych komu będzie się chciało i podejdzie kupić Ci bilet. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
WISŁA KRAKÓW v ODENSE
Minimum 48 zł musi zapłacić szesnastolatek uczący się, nie mający karnetu by wejść na najtańszą trybunę. Minimum 2,80 zł aby udać się na stadion w celu zakupu wejściówki (jak wiemy nie ma sprzedaży internetowej). Kolejne 2,80 zł w celu opłacenia transportu na mecz. = 53,60 zł A przecież fajnie byłoby rzucić "złotówkę" na cele kibicowskie i w przerwie czegoś się napić. Bilety są za drogie, co dziwne droższe niż na Apoel. |
|
|