|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Bo kibice jak jest dobrze to strasznie Patryk Patryk a jak grają gorzej to gwizdają się mu nie dziwie idzie sie w....ić... A gwiazda też może i nie jest ale polski futbol to dno a na samym dnie nie jest
bo grają gorsi![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Proponuje nową ankiete.
Czego nie robi Patryk Małecki: a) nie je kiełbasek b) nie chodzi na pikniki c) nie myśli |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Niestety Mały za bardzo uwierzył w swoją "za je bistość". Strzelił pare bramek, wyszedł sobie na gniazdo i dopingował prawie całą I połowę, by poźniej być wodzirejem na Rynku podczas fety. Mały myślał, że jest tak fajny, że będzie sobie mógł pozwolić na wszystko. Po raz kolejny pokazał, że fajny nie, jest bo obraża własnych kibiców na oczach całej Polski ( no bo jak tak można gwizdać na księciunia Patryka ), rok temu się obraził i nie wyszedł na mecz sparingowy, bo jak można księciunia Patryka nie wstawiać do pierwszego składu...ciekawe co zrobi niedługo. Zgadzam się, że gwizdy na koniec meczu były co najmniej dziwne, bo przecież jeszcze tydzień wcześniej wygraliśmy 1:0 z Apoelem i LM stanęła otworem, potem przyszły dwa klopsy i powinno się raczej wspierać drużynę niż na nią gwizdać, ale z drugiej strony nie może być tak, że Patryk Małecki, będzie mi czy innym mówił, kiedy ja mam go oklaskiwać a kiedy krytykować za jego padake na boisku. Naprawdę mam wrażenie, że po tym jego ostatnim dobrym sezonie poprzestawiało mu się w główcę troszeczkę. Jestem ciekaw jaka będzie reakcja klubu po jego powrocie do Krakowa
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Szanowni niezadowoleni piknicy z przykrością was zawiadmiam ,że na najbliższym meczu i tak usłyszycie donośne"PA-TRYK MAŁE-CKI" z sektora C ..załóżcie sobie drugi młyn jak to ma miejsce we Wronkach
![]() |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
wtedy wszyscy na własne oczy zobaczą jak Patryk Małecki i to co mówi podzieliło Kibiców Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie podupcyło się wam czasem pod kopułami płaczki? Długo będziecie szlochać jak piz.dy jaką to Małecki wam krzywdę wyrządził?
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest temat nasi piłkarze i tam proszę pisać o waszych uwagach co do wypowiedzi Patryka Małeckiego. Tylko bez obrażania siebie nawzajem jak i zawodnika.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 05.09.2011 o godz. 11:25.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|