The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 11:08
Bo kibice jak jest dobrze to strasznie Patryk Patryk a jak grają gorzej to gwizdają się mu nie dziwie idzie sie w....ić... A gwiazda też może i nie jest ale polski futbol to dno a na samym dnie nie jest bo grają gorsi
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Pietia
Junior Member

Od: 04.2006

Stary 05.09.2011, 11:12
Proponuje nową ankiete.

Czego nie robi Patryk Małecki:
a) nie je kiełbasek
b) nie chodzi na pikniki
c) nie myśli
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 05.09.2011, 11:12
Niestety Mały za bardzo uwierzył w swoją "za je bistość". Strzelił pare bramek, wyszedł sobie na gniazdo i dopingował prawie całą I połowę, by poźniej być wodzirejem na Rynku podczas fety. Mały myślał, że jest tak fajny, że będzie sobie mógł pozwolić na wszystko. Po raz kolejny pokazał, że fajny nie, jest bo obraża własnych kibiców na oczach całej Polski ( no bo jak tak można gwizdać na księciunia Patryka ), rok temu się obraził i nie wyszedł na mecz sparingowy, bo jak można księciunia Patryka nie wstawiać do pierwszego składu...ciekawe co zrobi niedługo. Zgadzam się, że gwizdy na koniec meczu były co najmniej dziwne, bo przecież jeszcze tydzień wcześniej wygraliśmy 1:0 z Apoelem i LM stanęła otworem, potem przyszły dwa klopsy i powinno się raczej wspierać drużynę niż na nią gwizdać, ale z drugiej strony nie może być tak, że Patryk Małecki, będzie mi czy innym mówił, kiedy ja mam go oklaskiwać a kiedy krytykować za jego padake na boisku. Naprawdę mam wrażenie, że po tym jego ostatnim dobrym sezonie poprzestawiało mu się w główcę troszeczkę. Jestem ciekaw jaka będzie reakcja klubu po jego powrocie do Krakowa
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
AntyDrozd
Banita

Od: 04.2011

Stary 05.09.2011, 11:14
Szanowni niezadowoleni piknicy z przykrością was zawiadmiam ,że na najbliższym meczu i tak usłyszycie donośne"PA-TRYK MAŁE-CKI" z sektora C ..załóżcie sobie drugi młyn jak to ma miejsce we Wronkach
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 05.09.2011, 11:19
AntyDrozd napisał(a):Wyświetl post
Szanowni niezadowoleni piknicy z przykrością was zawiadmiam ,że na najbliższym meczu i tak usłyszycie donośne"PA-TRYK MAŁE-CKI" z sektora C ..załóżcie sobie drugi młyn jak to ma miejsce we Wronkach
I kiedy nagle okaże się, że krzyczą tylko trybuny za bramką

wtedy

wszyscy na własne oczy zobaczą

jak Patryk Małecki i to co mówi

podzieliło Kibiców Wisły
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 05.09.2011, 11:20
Tak czytam i czytam i mi się nasuwa...

http://www.youtube.com/watch?v=Cg5g7jJQpG8
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 05.09.2011, 11:21
Nie podupcyło się wam czasem pod kopułami płaczki? Długo będziecie szlochać jak piz.dy jaką to Małecki wam krzywdę wyrządził?
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 05.09.2011, 11:22
Jest temat nasi piłkarze i tam proszę pisać o waszych uwagach co do wypowiedzi Patryka Małeckiego. Tylko bez obrażania siebie nawzajem jak i zawodnika.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 05.09.2011 o godz. 11:25.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów