![]() |
Słowa Małeckiego -" Nie chcę ich znać"
Patryk Małecki: nie chcę ich znać i tyle
Patryk Małecki w poprzednim tygodniu zaszokował po meczu z Lechią Gdańsk. Pomocnik Wisły Kraków niepochlebnie wypowiedział się o kibicach tego klubu. Kilka dni później wydał oświadczenie, w którym przeprosił fanów za swoje słowa, ale jak informuje "Dziennik Polski" było to skierowane tylko do niektórych. - Nie zmieniłem zdania. Dalej podtrzymuję to, co powiedziałem. Przeprosiłem tylko tych ludzi, którzy siedzieli tam i nie gwizdali na mnie, bo 20 tysięcy nie może gwizdać. Były tam też dzieci. Na drugi dzień przemyślałem to. Tych, którzy gwizdali na mnie i krzyczeli pewne słowa nie chcę znać i tyle - powiedział Patryk Małecki. Obecnie piłkarz Wisły Kraków przebywa na zgrupowaniu reprezentacji Polski, która przygotowuje się do towarzyskiego meczu z Niemcami. - Nie wiem, czy wystąpię przeciwko Niemcom, niech trener o tym powie - wyjaśnił Małecki. Dziennik Polski |
Mały jest nieprawdopodobny. Nieprzemakalny. Będzie gorąco, gdy wróci do Krakowa. Szkoda, ma wady jako piłkarz, ale lubię Go i cenię.
|
Wypowiedż, o ile jest prawidziwa, ostatecznie wyjaśnia stanowisko piłkarza. Nie można już mowić o emocjach, działaniu w afekcie etc.
Szkoda , że to się tak kończy (myślę nie tylko o tej wypowiedzi). |
Czy on nie ma dość, lubi prowokować czy jak?
|
Albo mu wisi(transfer) albo naprawde jest az taki porabany... .
|
Ojej.... a wystarczyłoby, żeby kibice przez cały mecz zamiast gwizdac krzyczeli:
"A my swoje... Pa-tryk Ma-łecki" :-/ |
"Święta krowa" której nikt nie potrafi porządnie utemperować....
|
Istotę rozumną ce..... to, że słowa swe waży niezależnie od sytuacji...
|
ławka się przyda
|
Młoda Ekstraklasa - nie widzę innego wyjścia. Za takie wieśniactwo się płaci
|
On ma jaja wam to powiedzieć pod nazwiskiem. A wy co zrobicie?
|
a ja go popieram - dla mnie nadal niedopuszczalne jest gwizdanie i wyzywanie swoich piłkarzy. dobrze, że teraz te przeprosiny sprostował, bo bez tego nie wyglądały one zbyt szczerze
|
Cytat:
Żenująco wygląda wygłaszanie skrajnie różnych opinii co 2-3 dni. |
Też go popieram przeprosił tych do których te słowa sie nie tyczyły. Jeżeli Wy gwiżdzecie na niego i go obrażaciie to dlaczego on ma przepraszać Was a Wy jego nie??
|
Cytat:
I musiałeś zakładać nowy temat? od tego jest temat nasi piłkarze i tam pisać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
????
... ręce opadają. Czy on nie jest w stanie zachować pewnych rzeczy dla siebie? To ostatnia runda Pana Małeckiego w barwach Wisły. Nadprezes nie przebacza takiej niesubordynacji. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem po co te nowe tematy o Małeckim.
Jedni go popieraja, drudzy sa oburzeni, nikt nikogo nie przekona.. kolejny temat ktory sluzyc bedzie tylko i wylacznie podziałom wiślaków... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Małecki dostaniesz brawa jeśli na to zasłużysz ,dostaniesz gwizdy jeśli na to zasłużysz,zostaniesz Legendą Wisły jeśli na to zasłużysz
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Widać od razu po wpisach komu w szkole(gimnazjum) "niegrzeczne chłopaki" śniadanie kradną :D |
najpierw to trzeba sprawdzić czy tak na prawdę powiedział... ciągle się trąbi o tym jak prasa lubi przekręcać, a tym bardziej jeśli chodzi o Wisłę, a jeszcze bardziej jeśli chodzi o Patryka.. zluzujcie Panowie.. co wam szkoła już nie daje żyć? :P
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl