|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Kazek właśnie pojechał nam po majtach w L+.
Mniejsza z tym. Po raz kolejny trzeba napisać, że grajki bez ambicji. Mecz na stojąco, żadnego ruchu. Junior powinien trafić do jakiegoś klubu kokosa - naprawdę żenująca forma. Maor obawiam się jak tak dalej pójdzie to zostanie zwyczajnie zajechany - nie można budować gry na jednym człowieku. Małecki zaczyna powoli przypominać karykaturę samego siebie - fajny chłopak, ale jak nie da rady sam to i podać trzeba. Trochę jestem rozczarowany faktem, że pogoda rozkłada naszą drużynę złożoną głównie z południowców. Wydaję mi się że postawili wszystko na LE - a potem choćby potop. Innej możliwości nie widzę, bo Lechia jakiegoś górnolotnego futbolu nie grała...no napewno gorsza była niż APOEL... cytując klasyka: "...czasem i przegrać przychodzi..." - ciąg dalszy wszyscy znają. Co do frekwencji, bo niektórzy to myślą że wiecznie będzie 100% - zapomnijcie, ludzie w taki żar jadą nad wodę, basen, cokolwiek, wakacje i takie tam. Legia, Lech, Cracovia, LE - tam będzie 100% i wieczne pytania idiotów czy wejdą na mecz bez KK. Co do dopingu: ja rozumiem, że zgoda, że Lechia fajne chłopaki, ale trzeba zwracać uwagę na to co się na boisku dzieje. Piję teraz do oprawy z APOELU. Czy nie potraficie czegoś zaintonować, aby podziałało? Naprawdę dzisiaj zasługiwali na "Wisła GRAĆ..." Fakt, że Lechia siedziała osobno, zupełnie bez sensu. Jest jeszcze jedna możliwość - nie wytrzymują obciążeń i przyszło załamanie. O jedną rzecz tylko proszę: dajcie spokój z trenerem, on nie gra. A na taktyce się zna i wie co robi. Porównania do Engela i Benhakera są nie na miejscu. Los sam go rozsądzi. Widzę że niektórzy zapomnieli jak się grało za Wernera Liczki. Maaskant co ma powiedzieć w mediach? że graliśmy słabo? że chłopaki są bez formy, załamani, że zupa była za słona Niech ich zjebie - ale nie przez media. Pozdrawiam ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|

|
||||||
|
|