|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Miał ktoś może te spodnie?
http://www.militaria.pl/helikon/spod...22.xml?cat=198 Zastanawiam się nad kupnem, ale mnie intrygują komentarze. Z jednej strony zachwalające produkt, z drugiej strony narzekanie. I nie wiem czy ci zachwalający to nie są przypadkiem pracownicy "militariów" ![]() A może polecicie w Krakowie jakieś fajne bojówki z wzorem UCP z innej firmy? |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Widziałem dziś autobus z cypryjską rejestracja pod hotelem Novotel, czy może ktoś potwierdzić że tam zatrzymała się drużyna Apoelu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No dobra, ale pewnie tymi samymi torami jeździ wszystko, więc jak staną Przewozy Regionalne, to InterCity też jest w czarnej dupie prawda ?
I ostatnie pytanie , na stronie www.e-podroznik.pl jak wybiorę pks do siebie, to nie ma info o zniżkach w pks-ach. Nie wiem, nigdy nie jechałem pks-em. Stąd pytanei czy, W PKS SĄ ZNIŻKI STUDENCKIE / DLA OSÓB DO 24 roku życia etc ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Co do PKSów to tam chyba w ogóle nie ma zniżek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdzie kupie tusze, tzn 'atrament' do uzupelnienia (wlania) do drukarki canon mp250? Na allegro brak ofert z Krakowa, a koszt przesylki to polowa wartosci zakupu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zależy gdzie jedziesz. Mam wrażenie, że zniżka w PKS przysługuje tylko wtedy kiedy poruszasz się na całej trasie, takiej jaka jest w rozkładzie. Tak zaobserwowałem po swoich powrotach z meczów - jeżeli wysiadasz gdzieś "po drodze", zniżka Ci raczej nie przysługuje. Przynajmniej mnie nigdy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Trochę to bez sensu moim zdaniem, że tylko ten co jedzie przez całą Polskę to ma zniżkę. No ale dzięki za odpowiedzi, ale jeszcze walne na czerwono żeby ktoś inny mi odpisał: CZY W PKS-ach SĄ ZNIŻKI ? TJ. DLA STUDENTÓW / UCZNIÓW / OSÓB EDUKUJĄCYCH SIĘ ITD ?
Ostatnio edytowane przez labtec : 15.08.2011 o godz. 21:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Z tym, że tak jak mówię - nie ma obaw, że ruch pociągów będzie wstrzymany, nie będą jedynie jeździły pociągi Regio i InterRegio, a bilety z nich są respektowane w każdym pociągu TLK - bo tylko TLK zatrzymuje się oprócz Regio/IR w Myślenicach. . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Miałem ten sam problem z racji posiadania tego wspaniałego sprzętu. Na szczęscie udało mi się sprzedać drukarke po kosztach i nigdy wiecej nie kupie Canona.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panowie, jest coś takiego jak transmisja SMS z meczu z Apoelem? Jestem w beznadziejnym położeniu jeśli chodzi o obejrzenie tego meczu. Ni to na stadionie, ni to w TV, ni to w internecie, a nie przeżyje tych paru godzin nie znając wyniku. Z tego co pamiętam to były takie transmisje kiedyś.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, wielkie dzięki za starania - widzę, że rozumiecie że będę na R22, transport do Krk będzie, ale z powrotem ciężko trochę.
Dziękuje Ci pająku ;-) za regulamin, ale to co jedzie w moje okolice, to albo PKS Tour jakiś z Przemyśla do Jelenie Góry, albo Polbus czy PKS w Krośnie ;D Ale dzięki i tak ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...y-pilka-nozna/ po lewej stronie masz RELACJĘ LIVE - poczekaj do środy, może pojawi się tam relacja z meczu Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy jest jakas dzialajaca strona internetowa z oferta "Fanatyka"?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
ktoś wcześniej już pytał. strona obecnie jest w przebudowie. tutaj macie link do sklepu na allegro:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=20457128 ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Pilna sprawa. Potrzebuję wysłać list do Chorwacji kurierem. Jaki polecacie żeby jak najszybciej dotarł? I żeby nie był jakiś strasznie drogi.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poleci ktoś boombox do 200 zł? Najlepiej jakiś mniejszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Jest jakaś zniżka dla uczniów na przejazdy PKSem? I jak jest to jak duża?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W jakim hotelu przebywają zawsze nasi piłkarze przed meczami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
rafil- zależy od PKS nie ma czegoś odgórnie narzuconego. musisz znaleźć w regulaminie konkretnych PKSów
SiD- a po co mają w hotelu nocować albo przebywać? w domach mieszkają ![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze pod stadion przyjeżdżają przecież w jednym autobusie, więc wnioskuję że jakiś hotel muszą mieć..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Zepsuł mi się kabel od telefonu do kompa, więc chciałem przesłać sobie poprzez bluetooth. Mam jakiś stary modem (?) bluetooth do podłączania do kompa i zainstalował się bez problemu. Problem w tym, że z komputera mogę sobie wysłać na telefon, ale już z telefonu na kompa nie idzie (telefon nie widzi kompa)...
Windows sam wyszukiwał potrzebne sterowniki, ale nie znalazł... Wie ktoś co można zrobić żeby hulało |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Może ktoś mi przesłać tapetę, którą zrobił pewien użytkownik? Była to tapeta stadionu Wisły z jakimiś dodatkami z Ligi Mistrzów.
Dzięki. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|