The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
noff
Junior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2011, 14:29
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
"Niedziela, godzina 17, pogoda nie dopisuje..."?
widzę, że cytat Piotra Ć staje się powoli kanonem polskiego piłkarstwa
A w temacie:
Prawda leży po środku - i 12 tys na R22 nie jest chlubą, nawet w sierpniu i między meczami pucharowymi, i 12 tys Craxy z Legią nie jest sukcesem tamtych.
Ale nie zapominajmy, że jesteśmy w okresie zmian infrastrukturalnych i podnoszenia poziomu/atrakcyjności ligi. Na razie efekty nowych stadionów są i pozytywne (w końcu komfort) i negatywne (np. skoro jest tyle miejsc, to nie potrzebuje karnetu albo kupować biletu z wyprzedzeniem). Myślę, że w najbliższych latach jednak frekwencja podskoczy, bo ilość klubów z dobrymi siedzibami się zwiększy i poziom również.
12 tys to wypadek przy pracy - od września nie ma prawa się takie coś wydarzyć wg mnie. Wrócą studenci, ludzie z wakacji i będzie ok.
Ostatnia rzecz: stabilizowanie się grupy kibiców (czyli tych, co pójdą na każdy mecz, choćby kosztem kina i restauracji) to proces. Nie możemy go nadrobić z dnia na dzień z 5 tys. zagorzałych na 20 tys. Krok po kroku - jakby to powiedzial Leo
Pozdro!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.08.2011, 14:30
Cytat:
Legie potrafisz z dużej litery napisać, a Cracovia już nie? Niechęć niechęcią, ale nazwy własne piszemy z wielkiej litery. Nie zniżajmy się do poziomu forum tego wiecznie drugiego klubu.
Nie wmawiajmy sobie wiecznie, ze oni sa ciagle drudzy bo sie z reka w nocniku obudzimy
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.08.2011, 14:41
A tymczasem Podbeskidzie wcale nie odstaje od Widzewa, choć mecz jest w sumie raczej marny.
Legionista
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 14.08.2011, 14:46
u siebie to zupełnie inny zespół
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 14.08.2011, 15:22
Na prawde bardzo dobry mecz z Widzewem. Widac, ze ta druzyna na wyjezdzie gra całkiem inaczej niz w Łodzi
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 14.08.2011, 15:44
Piekny ten stadion ,piekne ''Donald ma tole..''

Super !
LECHIA GDANSK ! icki powinny miec dzis pelne gacie.
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.08.2011, 15:57
Ehh ile daje "tło". Niby tylko stadion, niby nie powinien miec nic wspolnego z gra ale to juz nie bedzie taka sama Lechia, to juz nie beda takie mecze jak przy T29. Od tej pory to beda jesli nawet slabe widowiska sportowe to okraszone pieknym widokiem na najladniejszy stadion w Polsce. Chociaz w srodku jednak mysle, ze prezentuje sie o wiele gorzej niz z zewnatrz to jednak budzi respekt.
Co do tych wypowiedzi ludzi z wladz SLaska i Lechii na temat frekwencji. Mysle, ze sie niezle przejada na takim gadaniu. Latwo powiedziec ale narazie to chyba oba kluby wiele nie robia w sprawie marketingu. Na poczatku wiadomo frekwencja bedzie wyzsz,a mysle, ze po 10 meczach juz bedzie w granicach tej prawdziwej i watpie, zeby przekroczyla 17 tys
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.08.2011, 16:01
30 tyś kibiców: "Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie." Coś pięknego
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 14.08.2011, 16:19
póki co straszna kopanina..
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 14.08.2011, 16:20
Fajnie to wyglada w Gdansku, jak taka duza publicznosc woła Wisła Krakow, Wisla Krakow Na razie to Cracovia czesciej atakuje ale jak to Lechia przetrwa to potem zabraknie gosciom sił.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 14.08.2011, 16:24
Goście walczą jakby to były derby.

Śliczna akcja
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Brzeszczot
Senior Member

Stary 14.08.2011, 16:25
1:0 Person
Odpowiedz cytując
Pancratius
Member

Od: 07.2010

Stary 14.08.2011, 16:26
Ładnie rozjebali.
Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Stary 14.08.2011, 16:27
Benson 1-0
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 14.08.2011, 16:28
Brzeszczot napisał(a):Wyświetl post
1:0 Person
Benson nie Person, parchy dobrze graly ale dostali banke i prawidlowo
Odpowiedz cytując
Pancratius
Member

Stary 14.08.2011, 16:33
Po meczu PBB i WŁ czuje się teraz jakbym inną ligę oglądał.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Stary 14.08.2011, 16:34
Pancratius napisał(a):Wyświetl post
Po meczu PBB i WŁ czuje się teraz jakbym inną ligę oglądał.
stadion robi swoje rzeczywiście

bo na grę oprócz akcji bramkowej to nie da się patrzeć .. kiepsko mimo wszystko widzę frekwencje na następne mecze
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 14.08.2011, 16:42
na Lechii to nie boją się krzyknąć żydów w dupie mamy, ....y pokonamy, donald ma tole itd. a u nas? straaach
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Stary 14.08.2011, 16:43
Inną ligę to będziemy oglądać o 22 :] Mecz cieniutki, Lechia trochę na farcie, ale grunt żeby zdobyli 3 pkt
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.08.2011, 16:45
Ojjj jak mi przykro błąd sędziego
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
zizou
Member

Od: 06.2011

Stary 14.08.2011, 16:46
Nieprzypadkowo Małek sędziuje ten mecz... nie mam nic do Lechii, ale spalonego nie było przed chwilą - cóż, władza na trybunach, sędziowie pilnują wyniku

Mam nadzieję, że druga połowa będzie lepsza - na razie oglądam 2 drużyny, które będą walczyć o utrzymanie (o ile nie zmienią swojej gry w trakcie sezonu).

P.S. Jakoś mi się ten stadion nie podoba - w teorii ma wszystko, żeby być jednym z najładniejszych w Europie, w praktyce - nie wiem jeszcze co, ale coś tu nie gra; jakieś szczegóły psują wrażenie (może te dziury na rogach, może kolor krzesełek, może coś innego) przynajmniej dla mnie.
Powód: .
Ostatnio edytowane przez zizou : 14.08.2011 o godz. 16:52.
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Stary 14.08.2011, 16:46
palikot napisał(a):Wyświetl post
na Lechii to nie boją się krzyknąć żydów w dupie mamy, ....y pokonamy, donald ma tole itd. a u nas? straaach
i co podnieca Cię to ? to krzycz sobie, inni wolą dopingować swoją drużynę..
zabłysnąłeś
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.08.2011, 16:51
Andrzejek taki smutny przed kamerą stanął, nie wiem czemu go redaktor o automobila nie zapytał.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 14.08.2011, 16:57
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
i co podnieca Cię to ? to krzycz sobie, inni wolą dopingować swoją drużynę..
zabłysnąłeś
podnieca mnie, jak i wszystkich kiboli
a od kiedy ty się za wszystkich wypowiadasz? wypowiadaj się za turystów z E...

zizou napisał(a):Wyświetl post
Nieprzypadkowo Małek sędziuje ten mecz... nie mam nic do Lechii, ale spalonego nie było przed chwilą - cóż, władza na trybunach, sędziowie pilnują wyniku

Mam nadzieję, że druga połowa będzie lepsza - na razie oglądam 2 drużyny, które będą walczyć o utrzymanie (o ile nie zmienią swojej gry w trakcie sezonu).

P.S. Jakoś mi się ten stadion nie podoba - w teorii ma wszystko, żeby być jednym z najładniejszych w Europie, w praktyce - nie wiem jeszcze co, ale coś tu nie gra; jakieś szczegóły psują wrażenie (może te dziury na rogach, może kolor krzesełek, może coś innego) przynajmniej dla mnie.
bez przesady, za mało meczy, żeby oceniać, ale wydaje mi się ze potencjał mają na pierwsza połówke tabeli...
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.08.2011 o godz. 17:02.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 14.08.2011, 16:59
Na początku obudziła się we mnie zazdrość na widok stadionu Lechii... ale później zdecydowanie mi przeszło, jakoś brak mi tam klimatu, doping słabo słychać - może to wina TV, nasza twierdza lepsza.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.08.2011, 17:00
Tak się zastanawiam dlaczego wielu polskich graczy zamiast grać w najlepszych klubach naszej Ekstraklasy kopie piłkę w 2. ligach zagranicznych. Mam na myśli np. Janotę, Tyrałę, czy zawodników głębokich rezerw wielu znanych drużyn. Z ciekawości sprawdzam jak sobie radzą i chyba nie najgorzej. Nie wiem, czy poradziliby sobie, ale pewnie jest jakiś powód, że prezesi czołowych drużyn naszej Ekstraklasie nie pytają o nich.
Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Stary 14.08.2011, 17:01
Jestem tego samego zdania, powiem więcej, oglądałem w piątek Legię z Górnikiem i niestety muszę przyznać, że dzisiejszy doping Lechijki się do legionistów nie umywa.. brak klimatu, za dużo pikników :/
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 14.08.2011, 17:12
Nie zdziwię się, jak po meczu pasiaści znowu będą narzekać, że ich skrzywdził sędzia. Inna rzecz, że czasem faktycznie może się pomylić na ich niekorzyść. Zobaczymy, co będzie w 2. połowie.

A tak na marginesie, rozśmieszył mnie komentarz sportowy z koszernej gazety:
Andrzej Niedzielan: Prawidłowo zdobyta bramka, ale sędzia nie uznaje gola. bo według niego snajper Cracovii palił.

Ciekawe, co palił Pewnie więcej się po nim spodziewają. I może cieszą się że ich "proffessor" nie wziął Smolarka
Odpowiedz cytując
Pauwe
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.08.2011, 17:13
Ciężko będzie stworzyć braciom z Gdańska odpowiedni klimat kibicowski na takim kolosie.
Odpowiedz cytując
krowczax
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.08.2011, 17:20
Niedzielan przebił Kirma - naprawdę, takiego czegoś się nie spodziewałem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów