|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A tymczasem Podbeskidzie wcale nie odstaje od Widzewa, choć mecz jest w sumie raczej marny.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
u siebie to zupełnie inny zespół
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na prawde bardzo dobry mecz z Widzewem. Widac, ze ta druzyna na wyjezdzie gra całkiem inaczej niz w Łodzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Piekny ten stadion ,piekne ''Donald ma tole..''
Super ! LECHIA GDANSK ! icki powinny miec dzis pelne gacie. ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ehh ile daje "tło". Niby tylko stadion, niby nie powinien miec nic wspolnego z gra ale to juz nie bedzie taka sama Lechia, to juz nie beda takie mecze jak przy T29. Od tej pory to beda jesli nawet slabe widowiska sportowe to okraszone pieknym widokiem na najladniejszy stadion w Polsce. Chociaz w srodku jednak mysle, ze prezentuje sie o wiele gorzej niz z zewnatrz to jednak budzi respekt.
Co do tych wypowiedzi ludzi z wladz SLaska i Lechii na temat frekwencji. Mysle, ze sie niezle przejada na takim gadaniu. Latwo powiedziec ale narazie to chyba oba kluby wiele nie robia w sprawie marketingu. Na poczatku wiadomo frekwencja bedzie wyzsz,a mysle, ze po 10 meczach juz bedzie w granicach tej prawdziwej i watpie, zeby przekroczyla 17 tys ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
30 tyś kibiców: "Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie." Coś pięknego
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
póki co straszna kopanina..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Fajnie to wyglada w Gdansku, jak taka duza publicznosc woła Wisła Krakow, Wisla Krakow
Na razie to Cracovia czesciej atakuje ale jak to Lechia przetrwa to potem zabraknie gosciom sił. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Goście walczą jakby to były derby.
Śliczna akcja ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1:0 Person
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ładnie rozjebali.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Benson 1-0
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Po meczu PBB i WŁ czuje się teraz jakbym inną ligę oglądał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na Lechii to nie boją się krzyknąć żydów w dupie mamy, ....y pokonamy, donald ma tole itd. a u nas? straaach
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Inną ligę to będziemy oglądać o 22 :] Mecz cieniutki, Lechia trochę na farcie, ale grunt żeby zdobyli 3 pkt
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ojjj jak mi przykro błąd sędziego
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nieprzypadkowo Małek sędziuje ten mecz... nie mam nic do Lechii, ale spalonego nie było przed chwilą - cóż, władza na trybunach, sędziowie pilnują wyniku
![]() Mam nadzieję, że druga połowa będzie lepsza - na razie oglądam 2 drużyny, które będą walczyć o utrzymanie (o ile nie zmienią swojej gry w trakcie sezonu). P.S. Jakoś mi się ten stadion nie podoba - w teorii ma wszystko, żeby być jednym z najładniejszych w Europie, w praktyce - nie wiem jeszcze co, ale coś tu nie gra; jakieś szczegóły psują wrażenie (może te dziury na rogach, może kolor krzesełek, może coś innego) przynajmniej dla mnie. Powód: .
Ostatnio edytowane przez zizou : 14.08.2011 o godz. 16:52.
![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Andrzejek taki smutny przed kamerą stanął, nie wiem czemu go redaktor o automobila nie zapytał.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
a od kiedy ty się za wszystkich wypowiadasz? wypowiadaj się za turystów z E...
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.08.2011 o godz. 17:02.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Na początku obudziła się we mnie zazdrość na widok stadionu Lechii... ale później zdecydowanie mi przeszło, jakoś brak mi tam klimatu, doping słabo słychać - może to wina TV, nasza twierdza lepsza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam dlaczego wielu polskich graczy zamiast grać w najlepszych klubach naszej Ekstraklasy kopie piłkę w 2. ligach zagranicznych. Mam na myśli np. Janotę, Tyrałę, czy zawodników głębokich rezerw wielu znanych drużyn. Z ciekawości sprawdzam jak sobie radzą i chyba nie najgorzej. Nie wiem, czy poradziliby sobie, ale pewnie jest jakiś powód, że prezesi czołowych drużyn naszej Ekstraklasie nie pytają o nich.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jestem tego samego zdania, powiem więcej, oglądałem w piątek Legię z Górnikiem i niestety muszę przyznać, że dzisiejszy doping Lechijki się do legionistów nie umywa.. brak klimatu, za dużo pikników :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie zdziwię się, jak po meczu pasiaści znowu będą narzekać, że ich skrzywdził sędzia. Inna rzecz, że czasem faktycznie może się pomylić na ich niekorzyść. Zobaczymy, co będzie w 2. połowie.
A tak na marginesie, rozśmieszył mnie komentarz sportowy z koszernej gazety: Andrzej Niedzielan: Prawidłowo zdobyta bramka, ale sędzia nie uznaje gola. bo według niego snajper Cracovii palił. Ciekawe, co palił Pewnie więcej się po nim spodziewają. I może cieszą się że ich "proffessor" nie wziął Smolarka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciężko będzie stworzyć braciom z Gdańska odpowiedni klimat kibicowski na takim kolosie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niedzielan przebił Kirma - naprawdę, takiego czegoś się nie spodziewałem.
|
|
|