|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
PS. Ładną polewkę mieli z Romka ![]() |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Romek rozwalił system.
Dla niewtajemniczonych: http://www.youtube.com/watch?v=Dw7tZ...ature=youtu.be ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Moze wzieli to z Premiership ,tam tez byly mecze kolejki w poniedzialek ale jak mozna grac ostatni mecz kolejki juz w nowy tydzien,bez sensu ,ostatni mecz zamykajacy tydzien i kolejke i to hitowy pownien byc w niedziele wieczór,tak na deser. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na żywo jak się oglądało wyglądało to jeszcze lepiej, zwłaszcza Żewłakow nie mógł opanować śmiechu
Jeszcze tylko śmiechu Gmocha by tu brakowało Romek się popisał.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
sam pomysł meczu w poniedziałek jest dobry.
ALE DO CHOLERY, najwcześniej o 20.. żeby ludzie byli już po pracy i mogli przyjść. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Zmiana wątku na moment: mała ciekawostka. Odra się stoczyła
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Up...l?ticaid=1cd08 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zające ćwierkają, że jak Lechia przegra mecz z Cracovią to Kafarskiego zastąpi Probierz. Osobiście w to wątpie no ale zobaczymy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja wątpię w to, że Lechia przegra z Cracovią.
![]() Co do Kafarskiego - to uważam, że jest naprawdę niezłym trenerem. Przyczyny tych niezbyt korzystnych wyników upatrywałbym się raczej w fakcie, iż Lechia nie ma takiego typowego egzekutora - jak Voskamp, Genkow/Biton. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Cracovia nie ma obrony, tzn ma stojacych tam statystow, ktorzy chwilami wrecz identycznie sie zachowuja jak zawodnicy LKSu czy Podbeskidzia.
Lechia po prostu jest na dzien dzisiejszy slaba, do tego nie ma szczescia
Ostatnio edytowane przez kreseq : 10.08.2011 o godz. 10:42.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Znając ekstraklase bedzie remis.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104..._operacja.html
Arboleda mimimum 2 msc kontuzjowany i Amicorz ma problem w obronie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Lechia jest słaba bo najzwyczajniej świecie umówiłem się z Traore, żeby nic nie grał to obalimy łychę razem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to nie Traore jest słaby, a drużyna nie potrafi dobijać przeciwnika
a łyche to ja już Traore obiecałem także kolego nie ciesz się tak |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jakby nie było w tym Lechu jakimś tam rezerwowym nie był. Nie wiem jaki klimat jest w szatni czy masełko czy margaryna ale dla mnie Marmolada był/jest jednym z lepszych obronców w tej lidze. I o wiele wiecej frajdy sprawiło by mi wygranie z Leszkami będacymi w najmocnijszym ustawieniu a nie osłabionymi. Co to za frajda ograć frajera. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ooooooooo to już Manuelek Brązowy Paluszek nie jest ulubieńcem ? Nie wzrusza już wronieckich kibiców jego częsty płacz po mocniejszych wejściach przeciwników. Ta modlitwa do sędziego mająca anulować jego przewinienie. Te histeryczne minki. Uwajaj, uwajaj !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cieszę się, cieszę. Tyle zmartwień ostatnio, więc przynajmniej z tego mogę się pośmiać. Traore nie grał mimo wszystko źle, ale gra całej drużyny była mocno nijaka.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 10.08.2011 o godz. 13:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Traore ocenimy za cały sezon tak jak żeśmy się ugadali
No a tak jak mówiłem w całej drużynie nie widać takiego pazura do wygrywania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
http://www.eurosport.pl/eurosport/ek...73/story.shtml Zachodnia Europa widocznie nie jest jeszcze przygotowana na naszą ligę .![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
W piątkowym meczu Legii z Górnikiem może dojść do starcia dwóch przyjaciół – Moshe Ohayona oraz Idana Shriky'ego. Obaj w poprzednim sezonie występowali w FC Ashod, a w letnim okienku transferowym trafili do T-Mobile Ekstraklasy.
Pytanie za 10 punktow : Ilu graczy z Izraela,Bulgarii i Bosni bedzie w naszej lidze za rok ? ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ktos, kiedys pisał zapytanie o ogladalnosci pierwszych kolejek ekstraklasy - prosze bardzo (tylko nie wiem, czy akurat oto chodziło)
http://www.weszlo.com/news/7508-Ogla...ch_tego_sezonu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taka ciekawostka; polscy sędziowie poprowadzą mecze w pucharach:
Paweł Gil (SC Braga - BSC Young Boys Berno), Robert Małek (PAÓK (Saloniki) - Karpaty Lwów) i Marcin Borski (FC Thun 1898 - Stoke City FC). |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Małek-Wałek? Borski? Już współczuje tym drużynom.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pijany Kręcina wyprowadzony z samolotu
http://www.tvn24.pl/0,1713699,0,1,kr...wiadomosc.html leśne dziadki biorą jak ryby
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.08.2011 o godz. 18:43.
|
|
|