|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Może nie lidera w postaci Ruchu albo Korony, ale mógł być to dowolny zespół z 16tki. Nie byłbym zszokowany, gdyby był to np ŁKS. ![]() Po ok 7-9 kolejce zobaczymy kto o co będzie w tym sezonie grał.
Ostatnio edytowane przez Proud : 08.08.2011 o godz. 09:14.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z chęcią bym ten mecz obejrzał ale kto ustalił takie nieprzystające do niczego godziny rozgrywania tych meczów?Poniedziałek 18.30. Ten poniedziałek idzie przeżyć ale godzina?Czy u nas w kraju zawsze wszystko musi być takie dziwne i nieprzystające do niczego.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Raczej po 15
![]() A Cracovia cienko jak w zeszłym sezonie, ale pewnie znów się uratują kosztem ŁKS i Podbeskidzia. ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak mecz w poniedziałek, to tylko o 20/20.30
We wczorajszym meczu Legii jakoś mnie nie przekonali, gdyby nie rykoszety idiotów z Ale jest jedna rzecz która mi sie w grze Legii podobała. co dla mnie jest rzadkością. Mianowicie wysoki szybki i przede wszystkim agresywny pressing. Jedrzejczyk jak sie w typa wpierdalał to typ lądował twarzą do ziemi. Brawo. Tylko ciekawe jak długo to potrwa i jak będzie wygladało na piłkarzach którzy nie przypominają bandy idiotow nie potrafiących grać w piłke nozną. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
moze w końcu rozkminił podział na pressing i bieganie.
piłkarsko średnio, ale jak w trzech doskakiwali do pasiaka to ten od razu albo sie przewracał albo tracił piłke. Ogolnie dla mnie to spokanie przypominało pojedynek Seniorzy na juniorów. Bo bramki to ....strzelała sobie sama przestraszona Cracovia, w ataku jak juz mieli setke to 200kg w majtach a środka pomocy to jak nie było tak nie ma.Radomski jest megaa słaby. pewnie prezentuje sie od poczatku seznu....Wojtek Skaba.No i wczoraj najlepszy na placu Manu ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Dla mnie szokiem jest już od pewnego czasu (a w szczególności w ostatnich trzech meczach) postawa Marcina Komorowskiego na środku defensywy w Legii. W tej chwili, z takim poziomem gry, przy takiej biedzie jaką mamy na tej pozycji, powinien dostać szansę w jednym ze sparingów naszej kadry, bo na ten moment ze wszystkich polskich obrońców w naszej lidze Komorowski prezentuje się zdecydowanie najlepiej, lepiej od Wołąkiewicza, Jodłowca, czy Wojtkowiaka. Tym bardziej byłby przydatny, że jest to piłkarz lewonożny, a solidny, lewonożny, środkowy obrońca w naszej kadrze byłby ewenementem patrząc na ostatnie lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/164/news1...a-w-Legii.html
Telenowela pod tytułem "Kuciak w cieście na ostro" dobiegła konca. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mnie ciekawi jedno.
Czego dalej gra w tej Cracovii ten czarny, jak mu am Nitzbazkoniza? Koleś się tam marnuje... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Pamiętam jak przyjechał z Groclinem.Wisła co prawda była rozbita psychicznie i z nędzną taktyką ale jak nas ten Groclin pojechał pressingiem to wióry leciały. I tak grała Wisła w pierwszym jego sezonie, doszła świetna runda Kosy, sezon konia Zienia, bardzo równa postawa Brożka i nokaut w lidze a i niezła postawa w pucharach. W 2 sezonie Kosy już nie było, Zieniu wrócił do swojej normalnej formy, Brożek grał nierówno, jakieś kontuzje i już tylko psim swędem ten mistrz, no a w 3 sezonie to nawet pressingu nie było bo Skorża już nad drużyną nie panował A sam mądry pressing(+ kondycha do tego bo inaczej to po pressingu) to jest we współczesnym futbolu rzecz najważniejszaZobaczcie na Barcę - to co oni robią gdy mają piłkę to pół biedy, ale jak oni cisną gdy tej piłki nie mają - to jest pressing totalny Kiedyś byli 'galaktikos' - wygrywali ofensywą ale tracili też sporo goli,jak mieli słabszy dzień w ofensywie to mogli i sporo dostać a Barca dziś , nawet jak im od czasu do czasu nie pójdzie w ofensywie, to są w stanie w grać z tyłu na zero.Zreszta wystarczy spojrzeć w statystyki - 24 gole stracone dwa sezony temu i 21 w zeszłym - przy 38 meczach.![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Korona już prowadzi 1-0 z Ruchem.....o Remis 1:1
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Chłopaki z Korony i Ruchu robią nam niezłą reklamę w Europie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jaką reklame
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dwa karne z dupy
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ja pierd.... co za sędzia ? :O
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
oglądacie ten mecz? przeciez to pośmiewisko na Europe. Karny jeden lepszy od drugiego. Sędzia liniowy nie wiem co tam teraz widział, jak koleś nie ma jaj i boi sie podjąc prawidłową decyzje pod presją kibiców to niech nie sędziuje...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten Kuzera to boiskowy imbecyl. Bezmyślne zachowanie w polu karnym.
Ciekawie będzie wyglądać klasyfikacja strzelców po tej kolejce - jest paru zawodników, którzy mają po dwóch kolejkach dwie lub więcej zdobytych bramek. Marzy mi się powtórka z rozrywki z sezonu 2007/2008 kiedy najlepszy strzelec (Paweł Brożek) miał 23 bramki, drugi (Zieńczuk) 17 itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
to co sedzia odpierdala w tym meczu to nawet nie zasługuje na miano żartu
to jest chyba całe przedstawienie kabaretowe takich numerów to naprawde od czasów działalności fryzjera to chyba nie bylo ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jestem w Wiedniu wrzucam Eurosport 2 w platformie Chello i... jest tylko w programie Mecz a idzie jakas koszykowka..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak dla mnie pierwszy karny ewidentny. Za przeproszeniem pierd... w Canal że piłka była gdzie indziej. I co z tego? Była w grze i tyle, X mógł ją sobie podbijać na środku boiska. Kuzera wjechał przeciwnikowi w nogi w polu karnym. Drugi jak dla mnie z kapelusza. Bramkarz trafił w piłkę a rywal wbiegł mu w nogę.
Inna sprawa że z ciekawości przełączyłem na Eurosport i tam mają podobne zdanie do mojego
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 08.08.2011 o godz. 18:25.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Sedziowanie takie jak zazwyczaj, tyle ze wieksze ilosci tego "zazwyczaj"
![]() Niezle prezentuje sie Vuko, widac czasami wystarczy doswiadczenie w naszej lidze. Ja pie*** jaki ten Lech jest cienki jesli chodzi o strzal. Trzy strzaly w ciagu paru minut i wszystkie kilometr od bramki. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Korona kibicowsko niesamowicie słabo. Frekwencja, szczególnie na młynie.... bez komentarza.
Szkoda, bo stadion PRZYZWOITY, Górnikowi Zabrze/Ruchowi, przydałby się taki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ładny mecz ale sedziowanie jak zawsze... na tym samym marnym poziomie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Ja wiem czy tak słabo ? Biorąc pod uwagę absurdalny dzień i godzinę rozgrywania meczu, nieciekawego przeciwnika i to że Korona to generalnie marna drużyna to 7,100 osób to całkiem przyzwoity wynik (jak na nich). Co do liczby na młynie nie wypowiadam się, nie widziałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No więc właśnie, w tych meczach poniedziałkowych trzeba brać poprawkę na to, że to jest poniedziałek i już nie tak łatwo o frekwencję.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ilosc ludzi w młynie Korony marna ale dosyć głośno dopingowali (jak na cały mecz i jak na ilość ludzi). Ruch porównywalnie głośny jak nie deko głośniejszy na początku meczu i zwłaszcza pod koniec. Druga połowa Ruchu słaba, sporo czasu przestali i słychać było głownie Koronę.
|
|
|