|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Kosa jednak umie jeszcze dośrodkować.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ale Kosa ma wrzuty szkoda ,że nie wrócił do nas
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No umie dośrodkować, ale co robią przy rogach obrońcy z Bielska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
niedoszły trener Legii Vladimir Weiss został szkoleniowcem Slovana Bratysława
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...53/story.shtml |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
4 asysta Kosy?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Rozumiem - po jednym fatalnym występie Podbeskidzie już spada. Ciekawe - tym samym składem ograli w PP Wisłę i z Lechem byli blisko niespodzianki. Po tamtych meczach pewnie ci sami co wieszczą im teraz spadek pisali że będą rewelacją ligi. Kibic zmienny jest
![]() Podbeskidzie w przeciwieństwie do ŁKS ma pieniądze i zimą mogą pozyskać kilku wyjadaczy. Oni świadomie grają zespołem który wywalczył awans. Jednak jeśli ten skład będzie za słaby to go wzmocnią. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Po co oni 2 razy pokazuja wszystkie bramki
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Jedna pozytywna rzecz z tych klęsk Podbeskidzia i ŁKS-u wynika. Mianowicie niezbicie to dowodzi tezę, iż dół i środek tabeli naszej Ekstraklasy jest silniejszy, niż kilka lat temu, skoro beniaminkowie z kilkoma solidnymi zawodnikami dostają takiego łupnia. I wynika z tego też to, że nie jest do końca tak, iż to tylko czołówka się osłabiła w stosunku do poprzednich lat. Można oczywiście stwierdzić, że to poziom I ligi się obniżył, ale jak widzę jacy zawodnicy idą do pierwszoligowych klubów, to trudno mi uwierzyć w taką tezę...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
TSP awansowało, Kasper mówił ze ...woli wystawiac tych co wywalczyli awans niż tych którzy doszli bo różnica minimalna. Spokojnie, kazdy beniaminek płaci frycowe, lepiej dla Nich ze teraz je zapłacą. Jak zobaczą jakie korzyści może przyniesc granie w najwyzszej lidze to w zimie zrobia odpowiednie zakupy. No chyba ze po 2 kolejkach minie boom na piłke w Bielsku i wszyscy to po.......ą ale szczerze mowiac ciezko mi w to uwierzyć. a co widze ze moge wnioskowac ze górale nie spadną. Widze potencjał w ich mieście, ot co. A co do Remka J. Wczoraj podczas meczu Lubina w pewnym momencie mówi (I połowa). Kibice czarnych koszul zgromadzeni za bramką pozdrawiaja Kotorowskiego, niecodzienna sytuacja ( czy jakos tak ). W II połowie sie poprawił i mówi : tak jak mówiłem kibice Lecha ubrani na czarno. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Trudno tu na razie wyrokować które drużyny spadną z Ekstraklasy, choć pewnie większość dałaby sobie różne członki poobcinać, że będą to obecni beniaminkowie. Oba te zespoły dostały niezłe baty na samym starcie ligowych rozgrywek, ale spokojnie. Śląsk po kilku kolejkach zeszłego sezonu był kandydatem do spadku, a wszyscy dobrze wiemy, jak pięknie się to skończyło. Ja myślę, że ŁKS i TSP nie będą takimi typowymi chłopcami do bicia, wydaje mi się, że jak się przyzwyczają (szczególnie Podbeskidzie) do zupełnie innych standardów, to jeszcze urwą punkty niezłym ekipom
Jutro się okaże, czy ełkaesiacy sobie załatwili porządną sesję u psychologa po ostatniej porażce |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zostaw kibica , wzajemne wrzuty co tam sie na Jadze dzieje ?
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez CH. : 06.08.2011 o godz. 15:23.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Lechia też nie kibicuje, widać solidarnie z nami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
właśnie zastanawiałem się, czemu tak cicho w Białym... domyśliłem się protestu, ale żeby policja wchodziła na młyn? Tu naprawdę trzeba działać, moim zdaniem nie powinniśmy w tej rundzie prowadzić dopingu w e-klasie, tylko w pucharach.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Słysząc, że tyle ostatnio młodych zawodników gra w Ekstraklasie z ciekawości wypisałem graczy z rocznika 1989 i młodszych, którzy zagrali w meczach tej kolejki (bodajże w Młodej Ekstraklasie mogą grać gracze urodzeni w latach 1990-1995) :
Lechia: Machaj (1989), Hajrapetian (1989), Późniak (1989) Jagiellonia: Sandomierski (1989), Makuszewski (1989), Tymiński (1990), Kupisz (1990), Pawłowski (1992) GKS: Zbozień (1989), Piekarski (1993) Podbeskidzie: - Zagłębie: Dąbrowski (1992) Lech: Możdżeń (1991), Tonew (1990) Górnik: Skorupski (1991), Olkowski (1990), Milik (1994) Widzew: Okachi (1991), Dżalamidze (1992), Mroziński (1992) Wśród tych zawodników jakaś połowa wyróżnia się w meczach Ekstraklasy. Może faktycznie warto, aby w Ekstraklasie wprowadzono takie regulacje jak w pierwszej lidze.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 06.08.2011 o godz. 16:34.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jaga 2:1 Lechia piękna bramka Franka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Znowu Lechia ciśnie i dostaje w dupę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Frankowski jak wino
Naprawdę jak na polską ligę to jest ewenement![]() Jak na 150 bramkę to się Franek naprawdę postarał ![]() Szkoda, że na forum nie ma kacpaw91 systemu plusów i minusów, bo za to bym ci plusa wstawił ![]()
Ostatnio edytowane przez calieri : 06.08.2011 o godz. 16:37.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Lechia ma dwa trudne wyjazdy za sobą. Znowu bramka w końcówce, która zabiera punkty. Franek pokazał, że jest fenomenalny.
![]()
TS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Słyszeliście co powiedział Franek? "O ile moja setna bramka nie była piękna, pozdrawiam Mariusz Pawełka, (...)"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No no Franek to klasa, najlepszy polski napastnik.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
No ja pierd**e. Dopiero sie transmisja zaczela, a glos juz padl.... porazka ta esktraklasa...
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jakby Franek pograł jeszcze 1 sezon ,może dwa to ma szanse być w 3 najlepszych strzelców naszej ligi w całej historii
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
LIVE PARK to istna zenada. Dzisiaj w każdym meczu mial jakieś kłopoty-czarny obraz. Najdluzej to trwalo na meczu Wisly. Przecież to co oni wyprawiaja z tym wszystkim wola o pomste do nieba. Może jakiś protest zeby MultiProduction wrócil?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kolego MaG jak by Franek pogral dwa dodatkowe sezony bez kontuzji to jestem przekonany ze by przegonil Ernesta Pola. Do czerwca jesli nie przeskoczy pana Cieslika to napewno bardzo sie zblizy do tych 167 bramek.
zycze udanego weekend'u ziuk ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|