|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to w C+ też nie macie obrazu? dodam, że oglądam na Polsacie Futbol...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie znam sie na tym, ale to chyba ekstraklasa odpowiada za sygnal niezaleznie od stacji na ktorym jest mecz pokazywany.
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
http://media2.pl/media/81918-canalpl...straklasy.html
To ciekawe co teraz po takich wpadkach się stanie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
3:0 nara górale.
EDIT: Jezierski to pomyłka
Ostatnio edytowane przez Junior_Battle : 06.08.2011 o godz. 13:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Co do zmian
To od wczoraj wieksze litery w wyniku Logo bardziej przezroczyste Coś innego zauwazyliscie? |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kosowski nie dostał przypadkiem czerwonej kartki w 1 kolejce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dostał, ale za dwie żółte a to nie kończy się dyskwalifikacją na kolejny mecz.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dostał, ale za dwie żółte a w takim wypadku można grać w następnym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ten Jezierski mnie wkur*8a:
Jego styl gadania,tak jak by byl jakaś c**a ale mniejsza z tym.Gdyby jeszcze gadal mądrze to by bylo ok lecz on pierdzieli głupoty. i w dodatku te przejęzyczenia typu: ''Piękny gol Bozoka, al'a MARADONNA ..'' Co do Kur**? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Podziękujmy panu Rusce za świetne transmisje przeprowadzane przez jego firme, Live Park. Zawsze muszą sp***** to co dobre.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Czarny kon rozgrywek okazuje sie kulawy i chyba jednak slepy... Coz, chyba jednak ich przecenilem.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ale ma dekolt ja pie*dole. na paradę równości jedzie?
Nie dziwne że dostał w pape od Starucha
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 06.08.2011 o godz. 13:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
ad 2. Nasza liga nie jest aż tak słaba,aby utrzymał w niej się zespół grający tym samym składem co w pierwszej lidze. Poza tym widać,że to takie kopanie bez ładu i składu, nawet jak na naszą ligę. Jak ktoś ma problemy z przyjęciem piłki,i za bardzo nie potrafi nic skonstruować w ataku, to nie wiem na jakiej podstawie mam wnosić,że nagle zmieni się to w ciągu rundy czy sezonu i zacznie coś grać. Odra się lepiej prezentowała a spadła. Jakby mieli w 80 % nowy skład i chłopcy by tak grali to bym pomyślał,że to kwestia dotarcia. Ale oni grają niemal tym samym składem co w pierwszej lidze. I to widać. A różnica między Ekstraklasą a pierwszą liga jest znaczna. P.S. Co do Rzeźniczaka, mam wrażenie,że chce nam coś powiedzieć ale się wstydzi.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 06.08.2011 o godz. 13:39.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
troszeczkę zawiodłem się na Podbeskidziu, liczyłem że remis będzie, ale mecz się jeszcze nie skończył
zobaczymy może im wpadną 4 bramki![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będzie dwu cyfrówka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
3 asysta kosy i 5:0 i gdzie to Podbeskidzie?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Rzeźnik może dostał z liścia od Starucha za taki ubiór na mieście?
![]() A GKS 5:0... ładnie, ładnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeszcze bardziej tą ligę powiększmy by ŁKS i Bielsko miało z kim grać. Weźmy Pogoń, Arkę, Zawiszę i Wartę. I grajmy na 20 drużyn. Tylko, że potem do kwietnia dwie nie dojadą, dwie inne będą kończyć juniorami, kolejne dwie będą dostawać na 38 meczów 25 razy łomot.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kosowski ma takie super dosrodkowania. U nas nie ma takiego gościa co tak by potrafił praktycznie każda pile dograc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
GKS Bełchatów idzie na mistrza !
![]() A Podbeskidzie moim zdaniem i tak się utrzyma w ekstraklasie . Gorzej będzie miał ŁKS . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
LKS i Podbeskidzie, to glowni faworyci do spadku. Chlopcy do bicia dla calej reszty. Zwlaszcza obrona LKSu, to jakies jaja...pilkarze moze niezli, ale na I-sza lige.
Mecz dopiero wlaczylem, czyli mowicie ze Kosowski show ? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co do spadkowiczów to ŁKS i Podbeskidzie głowni kandydaci, parchy moga nieco odetchnac. Jesli chodzi o inne druzyny to w tym sezonie takie druzyny jak :Zaglebie , Belchatow , Korona czy Lechia moga napsuc sporo krwi faworytom
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Znajac zycie zepna sie na Wisle czy Lecha czy Legie i "czolowe" kluby straca punkty, przynajmniej jeden na bank
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ludzie opanujcie się! 2 kolejka a Wy już wiecie kto jest głównym kandydatem do spadku, ŁKS-owi to nawet drugiego meczu nie pozwalacie zagrać...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ale jaja hahaha znowu z roznego
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !