|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Amica bedzie bardzo silna w tym sezonie ,swietnie sie ruszaja ,wychodza na pozycje ,sa silni i pewni siebie , nie spodziewalem sie ze Bakero ich tak przygotuje
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Polonia też rok temu wygrała 3 pierwsze mecze i to był ich szczyt formy, tak ich Bakero przygotował, że potme dołowali, więc spokojnie Lech zacznie przegrywać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No to amica sie doczekała zmiany wyniku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Remis
heheh |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ale .......nal gola typ z Zaglebia !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Szymek Pawłowski aejaejaooo!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
goooool !!!!
a już komentatorzy snuli teorię jaką to przewagę punktową będzie miał zimą Lech |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawłowski pokazuje w tym meczu, że powoływanie go do reprezentacji Polski nie jest specjalnie złą decyzją.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dobry wynik Zagłębie - Lech 1-1
Pawłowski pasowałby do gry z Meliksonem, cóż szkoda że nie gra u nas. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Taki mecz powinien być w poniedziałek a nie Podbeskidzie z Jagą na Europę... Szkoda że Górnika z Widzewem nie chcieli puścić na eurosporcie bo to już byłaby tragedia...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Spoko spoko Amika ponapina sie jeszcze ze trzy kolejki i wroca na swoje miejsce.Jak ktos myslal ze wynik z LKSu to jest sila Amiki to chyba sie juz dowiedzial ze to LKS taki cienki a nie Amika mega mocarna ![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Lech zagrał tak jak z ŁKS'em. Tylko dziś nie było samobója, idealnej piłki na sam na sam od obrońcy, gola ze spalonego oraz bramki której nie było.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Lech trzyma formę, w zeszłym sezonie też mieli dobry start a potem to już każdy pamięta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bo Rzeźniczak to hipster jest
![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ja rozumiem jakbys tego posta walnął w 1/3 albo połowie sezonu ale ....a po 1 kolejce? A co do Kuby Rz. Hmm gdziś tam z rok temu w polityce czy gdzies był wywiad z jakimś chłopem od gejów który otwarcie powiedział ze jeden taki jest w Legii. Dodając zamiłowanie Rzeźniczaka do siłowni i dbania o swoją piękna muskulature do tego to ubranie,(tak ubranego żula jeszcze bym zrozumiał)w którym Rz wygląda jakby mu sie jaja do dupy schowały. tropik : ale czy nie sadzisz ze czymś innym jest ekstawaganckie ubieranie sie ...i informowanie o tym. To ze Kosa ubierał sie jakby mu jakas szalona małpa podawała ubrania to była informacja wiadoma. Tak samo Stolarczyk. Ale o Rz. nie słyszałem by był fanem mody.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 06.08.2011 o godz. 10:56.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Kubuś miał ciekawych protoplastów:
![]() Może nie gejowato, ale Kosowski wygląda jakby zabierał się do gry na kobzie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tego wdzianka Kosy chyba długo nic nie pobije
![]() Rzeźniczak bawi się modą Może to jego pasja. Wybitnie to nie znam się na tym ,ale kolor marynarki nie współgra mi z różową koszulką z głębokim dekoltem ![]()
What's new?
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Kolesi tak ubranych jak Rzeznik widywalem codziennie w ilosci hurtowej w wielu miejscach na swiecie, gejami nie byli
![]() Nie wiem czy on jest "inny" czy nie, jego ubranie zupelnie mi sie nie podoba ale lepsze to niz malowanie paznokci,farbowanie wlosow i buty na koturnach ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A ja sobie i wszystkim życzę spadku GKS Bełchatów. Atmosfera na meczu jak na jakimś wiejskim festynie ludowym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
super transmijsa, brawo ekstrakalsa i nowy operator
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
2x rożny, Kosowski, Popek.
2-0 i przepraszamy za usterki |
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
I oni chcieli swoja TV zrobic <lol> Wczoraj problem z komentatorami dzisiaj z obrazem...
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|