|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ciekawe czemu ŁKS nie zatrudnił bezrobotnego pana Probierza
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ano Probierz na dziś ciśnienia nie ma by łapać się ochłapów.Karuzela się do zimy pewnie nie raz zakręci.Tak po prawdzie to jak dziś zaliczamy wtopę z Litexem to najpewniej w niedalekiej przyszłości miejsce w Wiśle się zwolni.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mogę tylko powtórzyć, że dla mnie jesteś na tyle groteskową postacią, że nie widzę sensu wyjaśniać, przekonywać, informować. Zwłaszcza, że jak coś pójdzie nie po Twojej myśli to znowu znikniesz na 2-3 miesiące i będziesz udawał, że nikt do Ciebie nie pisze.
Natomiast zostawiam sobie komfortową opcję negowania kłamstw, gdy ktoś takie kłamstwa powtarza. Uczyniłem to powyżej i jak za rok jakiś kolejny Wiślak będzie wiedział zdecydowanie lepiej od Warszawiaka 'kto co był' to znowu się odezwę. Nie każ mi bronić idiotów z KP. Tam procent Warszawiaków jest podobny do procentów Warszawiaków u Was. Powstanie Warszawskie, a nie powstanie warszawskie. To raz. Dwa jesteś kolejnym Wiślakiem, który kompletnie nie ma pojęcia o tym o czym gada, a mimo to za winkla się drze. Tak się akurat składa, że Astiz ma za przeproszeniem .......ca na punkcie zwiedzania, poznawania kultury, klimatu i dziejów miejsca, w którym żyje w związku z czym jego obecność jest w moim przekonaniu totalnie nieprzypadkowa. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
1. Powstanie Warszawskie jest dla tych dla których jest Powstanie Polskie. Natomiast jeśli ktoś (zgadnij kto) pisze że: "Zresztą on już od tylu lat mieszka w Warszawie, że klimat pewnie jest mu nieobcy" mam prawo domniemywać że rozmówcy chodzi o powstanie warszawskie (mam nadzieję że wyraziłem się wystarczająco jasno, jeśli to cały czas za trudne ponowie próbę na wyraźną prośbę). 2. Ma ...ca No to wszystko tłumaczy. W takim razie wyślijcie go jeszcze na grób Traugutta w rocznicę powstanie styczniowego czy do Olszynki w rocznicę powstania listopadowego. O 11 listopada oczywiście nie wspominam bo to oczywiste że jeśli chlop ma ...ca to będzie reprezentował Legię tak żeby: Skaba, Rzeźniczak, Komorowski ..... mogli się "lepiej przygotować do meczu". Jeśli jesteś dumny z tej "oficjalnej rytuałki" Legii to bardzo mnie dziwi że nie dostrzegasz śmieszności sytuacji w której w "oficjalnych uroczystościach" (z których jesteś tak dumny) Polaków muszą wyręczać murzyn z Baskiem. 3. I na koniec: zbastuj krawaciarzu. Jesteś tu gościem i teksty w stylu "jesteś kolejnym Wiślakiem, który kompletnie nie ma pojęcia o tym o czym gada, a mimo to za winkla się drze" są lagodnie mówiąc nie na miejscu. Zachowaj z łaski swojej ten głupawy histeryczny ton dla polemik ze swoimi adwersarzami z Konwiktorskiej. Cisną was coraz bardziej dlatego rozumiem że ciśnienie rośnie ale zachowuj się ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Sorry za offtop, ale ile ty masz lat? 5? 8? Zachowales sie w tym momencie jak malolat ktoremu do piaskownicy na osiedlu przyszedl ktos z innego osiedla. To ze jest to forum kibicow Wisly nie znaczy ze kibice Legii nie moga sie wypowiadac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Bo dobrze wiesz, że bajki możesz wciskać bezkrytycznym gimanzjalistom. Starszym już trudniej, bo pamiętają raczej takie obrazki z lat 90-tych ze stadionu Legii, któremu nagle teraz zajawił się temat Powstania: http://www.swastika.cba.pl/teraz_img/Legia.JPG drugie fajne zdjęcie z 2005 r. (!!!) sektor Legii w Poznaniu (Lech - Legia) wywieszona ta sama flaga na płocie co powyżej. Zdjęcie jednak już usunięte z portalu bo przeciez kłóci się z teorią martylologii lansowaną przez legijnych bajkopisarzy. Jako kibic Legii napewno je znajdziesz bo mi nie chce siię szperać gdy wasi cenzorzy je już usunęli. P.S. Jak widzisz nie musiałeś czekac 2-3 miesięcy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
||||
|
Cytat:
Naziole są wśród kibiców większości polskich drużyn, jakby dobrze poszperać, to i u was parę swastyk by się znalazło, zwłaszcza ze względu na wasze animozje z judeo-Cracovią - co paru debili pociąga dużo za daleko. I co, jesteście antypolskim ruchem kibicowskim ze względu na to? Nie. Legia.net, komentarze pod artykułem z 2004: http://www.legia.net/index.php?typ=news&id=7206 Cytat:
Cytat:
I zastanów się czasem co piszesz, bo pojechałeś po bandzie. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Sartre : 04.08.2011 o godz. 09:09.
![]()
Legionista
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolego dojrzały wskaż mi prosze fragment mojej wypowiedzi w któej pisze że: " kibice Legii nie moga sie wypowiadac". Jeśli po powtórnym przeczytaniu (i zrozumieniu) posta dojdziesz jednak do wniosku że czegoś takiego tam nie ma to z łaski swojej zastanów się na przyszłość dwa razy nad tym co chcesz przekazać. Bo chyba jest tak że w dowodzie może i masz tę osiemnastkę ale intelektualnie to stany średnie podstawówki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 04.08.2011 o godz. 09:43.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uwaga !!! W ekstraklasie pojawił się nowy "zabójczy duet"
:Cytat:
![]() Strach się bać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|||
I gdzie niby jestem dumny z działań KP? W poscie do jednego od Was, gdy prosze by nie wymagał ode mnie obrony idiotów z K.P? Ja po prostu bronię faktów, piłkarze i klub od lat w jakiejś formie czczą Powstanie. Jak ktoś pisze inaczej to zwracam uwagę.
Jak zawsze Wy wiecie lepiej, kolejny mózg postawił tezę, ze kibice Legii w ogóle nie dbają o Powstanie albo że robią to od dwóch lat czy trzech i generalnie to bardziej są naziolami. Ręce opadają z łoskotem i reagować na kretynizmy trzeba. Zwłaszcza, że jak widać Wy nie macie możliwości spytać co sądzą Powstańcy o kibicach Legii i jak reagują na obecność ludzi od nas na uroczystościach. Szkoda na Ciebie klawiatury. Jak będziesz kiedyś w stolicy swojego kraju to spotkaj się z Powstańcami i popytaj co oni uważają. Może wyciągniesz z tego lekcje i przestaniesz być tak śmiesznie zacietrzewiony. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|||
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Darujcie sobie... Eskimos tlumaczy Arabowi co to jest upal? No bez jaj
![]() Gwiazdzisty , od patriotyzmu kibicow Legii i tego jak on dlugo trwa to sie odwal z laski swojej bo siedzisz w Krakowie i wiesz tyle ile zobaczysz/przeczytasz. Lubisz skrecac zadymy? Napiszesz swoje, ktos od nas odpisze i potem poleci tekst " nie jestescie u siebie wiec spokojnie ". To bez sensu. W dzisiejszych czasach trzeba docenic kazdy gest patriotyczny, taki mamy kraj,media i przekaz.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 04.08.2011 o godz. 13:25.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A ty jestes rudy! Jak w podstawowce...
Ktos ma jakas rozpiske w jakiej tv jakie mecze ekstraklasy leca? e: Górnik Zabrze - Widzew Łódź : Polsat Sport, C+ Zagłębie Lubin - Lech Poznań : C+
Ostatnio edytowane przez studio : 05.08.2011 o godz. 10:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
- 5.08, godz. 18.00: Górnik Zabrze - Widzew Łódź (Canal+ Sport HD, Polsat Sport, Polsat Sport HD, Polsat Futbol)
- 5.08, godz. 20.30: KGHM Zagłębie Lubin - Lech Poznań (Canal+ Sport HD) - 6.08, godz. 13.30: PGE GKS Bełchatów - Podbeskidzie Bielsko-Biała (Canal+ Sport HD, Polsat Sport HD, Polsat Futbol) - 6.08, godz. 15.45: Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk (Canal+ Sport HD, Polsat Sport HD, Polsat Futbol) - 6.08, godz. 18.00: Polonia Warszawa - Wisła Kraków (Canal+ HD) - 7.08, godz. 14.30: Śląsk Wrocław - ŁKS Łódź (Canal+ Sport HD, Polsat Sport HD, Polsat Futbol) - 7.08, godz. 17.00: Cracovia Kraków - Legia Warszawa (Canal+ Sport HD) - 8.08, godz. 18.30: Korona Kielce - Ruch Chorzów (Canal+ Sport HD, Eurosport 2 HD) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Podoba mi się, że Górnik odważnie stawia na młodych Polaków. Pucharów to raczej z tego składu nie będzie ale może kilku dobrych rodzimych zawodników wprowadzą do Ekstraklasy.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No i moje obawy przed sezonowe co do tego po co wpuszczać ŁKS i Podbeskidzie do Ekstraklasy, były jednak słuszne. Jeden biedny,że aż strach to wiadomo ale za drugim podobno przemawiał fakt,że będzie miał nowy stadion. Pamiętam jak jakieś Łoblojdy upominały oponentów,że jak to?, bo zaraz w BB będzie super stadion i w ogóle, a gdy to zbywałem śmiechem, to się spinali. Niestety wychodzi na to,że tegoroczni beniaminkowie nic poza nazwami nie wniosą do naszej ligi. I znow miałem racje,niemniej pal licho moje racje i nie racje,ale liga rzeczywiście nic nie zyskuje po tych dwóch awansach.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Górnik - Widzew Relacja Live
33' -Z boiska schodzi Dudu w jego miejsce wchodzi Zigajevs 34' - Dudu nabawił się urazu dlatego też trener Mroczkowski zmuszony był do zmiany No i w ....u :( Mój kandydat do gry w Wiśle kontuzjowany |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Oby tylko Van Nistelrooy nie złapał kontuzji ... bez odbioru |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ostatnio ktoś wklejał zdjęcia Rzeżniczaka
to ja mam jeszcze takie Piłkarz Legii ubrał się jak... kobieta?! ![]() http://sport.gadu-gadu.pl/5637355538...-zobacz-i-ocen |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Oj tam, nie znasz się! Moda taka
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Mecz Lecha i żadnych komentarzy nie wierzę.
Dopiero co wróciłem i myślałem że się z forum dowiem jak pyry grają. |
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie mecz wyrownany z lekkim wskazaniem na Zaglebie, mimo ze lech wygrywa.
E: No moze teraz cos Zaglebie slabiej gra... ;p ![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
w zasadzie bez okazji z dwóch stron było .. typowy mecz na remis, niestety pyry już prowadzą 1-0 ..
nie dobrze biorąc pod uwagę, że jutro mamy ciężki mecz z Polonią, jak nie wygramy to już 5 pkt straty !! Lech dodatkowo gra pierwsze 4-5 kolejek na wyjeździe, więc później im łatwiej będzie bronić ew. zaliczki u siebie .. |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Lech już prowadzi 1:0 Zagłebie gra otwartą pilke wiec jest jak jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
W Zagłębiu akcje wyglądają świetnie, efektownie i efektywnie...ale pod polem karnym amiki się wszystko kończy a to wrzutki niedokładne a to Sernas w bramkę nie trafia, raz obronił Kotorowski. Jednym słowem - brak w Zagłębiu wykończenia.
![]() |
|
|