The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2011, 14:50
Ciekawe czemu ŁKS nie zatrudnił bezrobotnego pana Probierza
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 03.08.2011, 14:54
Cytat:
Ciekawe czemu ŁKS nie zatrudnił bezrobotnego pana Probierza
Nie sądzę żeby ŁKS było stać na Probierza, tak jak nie sądzę, by Probierzowi chciało się bawić w ŁKS. On teraz pewnie czeka na to, aż się noga podwinie Skorży / Bakero / Kafarskiemu, albo żeby JW zmienił koncept i wywalił Zielińskiego.
Legionista
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.08.2011, 15:33
Ano Probierz na dziś ciśnienia nie ma by łapać się ochłapów.Karuzela się do zimy pewnie nie raz zakręci.Tak po prawdzie to jak dziś zaliczamy wtopę z Litexem to najpewniej w niedalekiej przyszłości miejsce w Wiśle się zwolni.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.08.2011, 19:21
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
P.S. Nie oczekuje na odpowiedź, bo ją znam.
Mogę tylko powtórzyć, że dla mnie jesteś na tyle groteskową postacią, że nie widzę sensu wyjaśniać, przekonywać, informować. Zwłaszcza, że jak coś pójdzie nie po Twojej myśli to znowu znikniesz na 2-3 miesiące i będziesz udawał, że nikt do Ciebie nie pisze.

Natomiast zostawiam sobie komfortową opcję negowania kłamstw, gdy ktoś takie kłamstwa powtarza. Uczyniłem to powyżej i jak za rok jakiś kolejny Wiślak będzie wiedział zdecydowanie lepiej od Warszawiaka 'kto co był' to znowu się odezwę.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
No własnie.
Skoro to nie dla lansu to po co im te zdjęcia robili ?
Nie każ mi bronić idiotów z KP. Tam procent Warszawiaków jest podobny do procentów Warszawiaków u Was.

wislak68 napisał(a):Wyświetl post
No w rzeczy samej zapomniałem że to przecież było powstanie warszawskie a nie Powstanie Polskie. Sorry.
Powstanie Warszawskie, a nie powstanie warszawskie. To raz. Dwa jesteś kolejnym Wiślakiem, który kompletnie nie ma pojęcia o tym o czym gada, a mimo to za winkla się drze. Tak się akurat składa, że Astiz ma za przeproszeniem .......ca na punkcie zwiedzania, poznawania kultury, klimatu i dziejów miejsca, w którym żyje w związku z czym jego obecność jest w moim przekonaniu totalnie nieprzypadkowa.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.08.2011, 00:34
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Powstanie Warszawskie, a nie powstanie warszawskie. To raz. Dwa jesteś kolejnym Wiślakiem, który kompletnie nie ma pojęcia o tym o czym gada, a mimo to za winkla się drze. Tak się akurat składa, że Astiz ma za przeproszeniem .......ca na punkcie zwiedzania, poznawania kultury, klimatu i dziejów miejsca, w którym żyje w związku z czym jego obecność jest w moim przekonaniu totalnie nieprzypadkowa.
No cóż jak widzę koledze trzeba pewne sprawy tłumaczyć wprost:
1. Powstanie Warszawskie jest dla tych dla których jest Powstanie Polskie. Natomiast jeśli ktoś (zgadnij kto) pisze że: "Zresztą on już od tylu lat mieszka w Warszawie, że klimat pewnie jest mu nieobcy" mam prawo domniemywać że rozmówcy chodzi o powstanie warszawskie (mam nadzieję że wyraziłem się wystarczająco jasno, jeśli to cały czas za trudne ponowie próbę na wyraźną prośbę).
2. Ma ...ca No to wszystko tłumaczy. W takim razie wyślijcie go jeszcze na grób Traugutta w rocznicę powstanie styczniowego czy do Olszynki w rocznicę powstania listopadowego. O 11 listopada oczywiście nie wspominam bo to oczywiste że jeśli chlop ma ...ca to będzie reprezentował Legię tak żeby: Skaba, Rzeźniczak, Komorowski ..... mogli się "lepiej przygotować do meczu". Jeśli jesteś dumny z tej "oficjalnej rytuałki" Legii to bardzo mnie dziwi że nie dostrzegasz śmieszności sytuacji w której w "oficjalnych uroczystościach" (z których jesteś tak dumny) Polaków muszą wyręczać murzyn z Baskiem.
3. I na koniec: zbastuj krawaciarzu. Jesteś tu gościem i teksty w stylu "jesteś kolejnym Wiślakiem, który kompletnie nie ma pojęcia o tym o czym gada, a mimo to za winkla się drze" są lagodnie mówiąc nie na miejscu. Zachowaj z łaski swojej ten głupawy histeryczny ton dla polemik ze swoimi adwersarzami z Konwiktorskiej. Cisną was coraz bardziej dlatego rozumiem że ciśnienie rośnie ale zachowuj się ...
Odpowiedz cytując
Maverjuve
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 04.08.2011, 06:57
3. I na koniec: zbastuj krawaciarzu. Jesteś tu gościem ...

Sorry za offtop, ale ile ty masz lat? 5? 8? Zachowales sie w tym momencie jak malolat ktoremu do piaskownicy na osiedlu przyszedl ktos z innego osiedla. To ze jest to forum kibicow Wisly nie znaczy ze kibice Legii nie moga sie wypowiadac.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.08.2011, 08:20
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Mogę tylko powtórzyć, że dla mnie jesteś na tyle groteskową postacią, że nie widzę sensu wyjaśniać, przekonywać, informować. Zwłaszcza, że jak coś pójdzie nie po Twojej myśli to znowu znikniesz na 2-3 miesiące i będziesz udawał, że nikt do Ciebie nie pisze.
Groteskowe to są próby robienia z Legii i jej kibiców wielkich patriotów, rzekomo od dawna czczących Powstanie. Wystarczyło poprosić o jakis dowód tej niby dawnej a w gruncie rzeczy nowej postawy i zawierzgałeś.
Bo dobrze wiesz, że bajki możesz wciskać bezkrytycznym gimanzjalistom.
Starszym już trudniej, bo pamiętają raczej takie obrazki z lat 90-tych ze stadionu Legii, któremu nagle teraz zajawił się temat Powstania:
http://www.swastika.cba.pl/teraz_img/Legia.JPG

drugie fajne zdjęcie z 2005 r. (!!!) sektor Legii w Poznaniu (Lech - Legia) wywieszona ta sama flaga na płocie co powyżej. Zdjęcie jednak już usunięte z portalu bo przeciez kłóci się z teorią martylologii lansowaną przez legijnych bajkopisarzy. Jako kibic Legii napewno je znajdziesz bo mi nie chce siię szperać gdy wasi cenzorzy je już usunęli.

P.S. Jak widzisz nie musiałeś czekac 2-3 miesięcy.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 04.08.2011, 08:58
Cytat:
Starszym już trudniej, bo pamiętają raczej takie obrazki z lat 90-tych ze stadionu Legii, któremu nagle teraz zajawił się temat Powstania:
http://www.swastika.cba.pl/teraz_img/Legia.JPG
No ja Cię, k*rwa, przepraszam, ale teraz to żeś przysrał. Dałem sobie spokój z tą dyskusją, bo faktycznie nie miała ona sensu, ale teraz żeś przywalił jak mało kiedy.

Naziole są wśród kibiców większości polskich drużyn, jakby dobrze poszperać, to i u was parę swastyk by się znalazło, zwłaszcza ze względu na wasze animozje z judeo-Cracovią - co paru debili pociąga dużo za daleko. I co, jesteście antypolskim ruchem kibicowskim ze względu na to? Nie.

Legia.net, komentarze pod artykułem z 2004: http://www.legia.net/index.php?typ=news&id=7206

Cytat:
~cinas
2004-08-02 01:16 IP 83.31.1***
Całe Stare Miasto płonęło w nocy od zniczy ... nie dało się nie zauważyć zniczy w kształcie herbu legii- było ich kilka, patrząć na nie w pamięci były piękne chwile związane z ukochanym klubem a zarazem olbrzymi ból związany z myślą jak wyglądała Warszawa w czasie Powstania i jak wiele ludzi w nim zginęło.
To co czasami mówił dziadek walczący w AK to rzeczy których nikt dziś nie jest sobie w stanie wyobrazić, miał 19 lat a przyszło mu walczyć za ukochaną stolicę.
Szacunek i pamięć!
Ps. brawo Legio za dzisiejszy gest!
Cytat:
~KaFaReK
2004-08-01 23:16 IP 212.186***
a Jacek Bednarz był na powązkach .. a poza tym jestem dumny jako kibic Legii (a polonia jak zwykle pokazala swoją kulture...)ze nasi przedstawiciele złozyli wieniec dla uczczenia poległych w powstaniu warszawskim
pozdro 4 all fans
To mi się udało doszperać na szybko, ale zarówno klub jak i kibice w związku z Powstaniem Warszawskim podejmowali się inicjatyw typu złożenie wieńca czy zapalenie zniczy nawiązujących do szacunku Legii dla Powstania Warszawskiego.

I zastanów się czasem co piszesz, bo pojechałeś po bandzie.

Cytat:
Kolego dojrzały wskaż mi prosze fragment mojej wypowiedzi w któej pisze że: " kibice Legii nie moga sie wypowiadac". Jeśli po powtórnym przeczytaniu (i zrozumieniu) posta dojdziesz jednak do wniosku że czegoś takiego tam nie ma to z łaski swojej zastanów się na przyszłość dwa razy nad tym co chcesz przekazać. Bo chyba jest tak że w dowodzie może i masz tę osiemnastkę ale intelektualnie to stany średnie podstawówki.
Masz bardzo nieprzyjemny, konfrontacyjny, a przy okazji bełkotliwy sposób wypowiedzi, to się nie dziw że są na to reakcje. Już pomijam Twoją absurdalną argumentację o powstaniu styczniowym z poprzedniego posta oraz teksty o krawaciarzach, bo na to faktycznie szkoda odpowiadać, a i temat ostro zjechał z torów. Rozsądnym by pewnie było, żeby jakiś administrator forum po prostu wyciął tą całą dyskusję, bo jest w niej dużo napiny, dużo bełkotu i praktycznie zero sensownej treści.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 04.08.2011 o godz. 09:09.
Legionista
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 04.08.2011, 09:03
Maverjuve napisał(a):Wyświetl post
Sorry za offtop, ale ile ty masz lat? 5? 8? Zachowales sie w tym momencie jak malolat ktoremu do piaskownicy na osiedlu przyszedl ktos z innego osiedla. To ze jest to forum kibicow Wisly nie znaczy ze kibice Legii nie moga sie wypowiadac.
Kolego dojrzały wskaż mi prosze fragment mojej wypowiedzi w któej pisze że: " kibice Legii nie moga sie wypowiadac". Jeśli po powtórnym przeczytaniu (i zrozumieniu) posta dojdziesz jednak do wniosku że czegoś takiego tam nie ma to z łaski swojej zastanów się na przyszłość dwa razy nad tym co chcesz przekazać. Bo chyba jest tak że w dowodzie może i masz tę osiemnastkę ale intelektualnie to stany średnie podstawówki.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 04.08.2011, 09:37
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Naziole są wśród kibiców większości polskich drużyn, jakby dobrze poszperać, to i u was parę swastyk by się znalazło, zwłaszcza ze względu na wasze animozje z judeo-Cracovią - co paru debili pociąga dużo za daleko. I co, jesteście antypolskim ruchem kibicowskim ze względu na to? Nie.
Pokaż zdjęcie z sektora Wisły czy to w Krakowie czy na wyjeździe gdzie taka flaga wisi na płocie. U was wisiała i to w 2005 r. na wyjeździe w Poznaniu. Legijni czciciele Powstania pozwolili na to ? Gdzie byli ? A może ich nie bylo wtedy ?. No chyba, ze powstańcy walczyli pod taką flagą ? O napisie "Arbeit macht frei" ( to pewnie takie powstańcze zawołanie ?) na meczu Legi - Widzew, nie wspomnę nawet.

Cytat:
Już pomijam Twoją absurdalną argumentację o powstaniu styczniowym z poprzedniego posta oraz teksty o krawaciarzach, bo na to faktycznie szkoda odpowiadać, a i temat ostro zjechał z torów.
Nie używam zwrotów "krawaciarze" więc Ci się coś pewnie pomyliło z tekstem. Chyba też nie pisałem nic o Powstaniu Styczniowym.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 04.08.2011 o godz. 09:43.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 04.08.2011, 12:58
Uwaga !!! W ekstraklasie pojawił się nowy "zabójczy duet" :

Cytat:
-Mobile Ekstraklasa: nowy, "zabójczy" duet?
Trener Cracovii przed meczem z Legią Warszawa rozważa wystawienie do gry dwóch nowych napastników. Andrzeja Niedzielana oraz Koena van der Biezena - donosi "Fakt".
Jurij Szatałow ćwiczy z zespołem schemat gry z dwoma napastnikami. Do szybkiego Andrzeja Niedzielana trener Cracovii pragnie dokooptować wysokiego Koena van der Biezena. To może być nowy, "zabójczy" duet w Ekstraklasie, na wzór tego, który onegdaj straszył obrońców w Groclinie Grodzisk Wlkp. (ówczesnej Dyskobolii). Wtedy Niedzielan stanowił doskonale uzupełniającą się parę napastników z wysokim Grzegorzem Rasiakiem, a polska ekipa eliminowała z europejskich pucharów m.in. takie marki jak Manchester City czy Hertha Berlin.
W Krakowie liczą, że Holender okaże się hitem transferowym. Podobno został wybrany spośród wielu kandydatów, a miejsce w Cracovii wywalczył m.in. kosztem Johana Voskampa, który już strzela dla Śląska Wrocław.
To może być coś na wzór słynnego "trójkąta bermudzkiego" - Cabaj - Wasiluk - Jarabica, w który jak wpadła piłka, to nikt nie wiedział gdzie jest. A po chwili wyciągano ją z siatki.
Strach się bać.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.08.2011, 13:05
No cóż jak widzę koledze trzeba pewne sprawy tłumaczyć wprost:
1. Powstanie Warszawskie jest dla tych dla których jest Powstanie Polskie. Natomiast jeśli ktoś (zgadnij kto) pisze że: "Zresztą on już od tylu lat mieszka w Warszawie, że klimat pewnie jest mu nieobcy" mam prawo domniemywać że rozmówcy chodzi o powstanie warszawskie (mam nadzieję że wyraziłem się wystarczająco jasno, jeśli to cały czas za trudne ponowie próbę na wyraźną prośbę).
Niestety - nie rozumiem.

Ma ...ca No to wszystko tłumaczy. W takim razie wyślijcie go jeszcze na grób Traugutta w rocznicę powstanie styczniowego czy do Olszynki w rocznicę powstania listopadowego. O 11 listopada oczywiście nie wspominam bo to oczywiste że jeśli chlop ma ...ca to będzie reprezentował Legię tak żeby: Skaba, Rzeźniczak, Komorowski ..... mogli się "lepiej przygotować do meczu". Jeśli jesteś dumny z tej "oficjalnej rytuałki" Legii to bardzo mnie dziwi że nie dostrzegasz śmieszności sytuacji w której w "oficjalnych uroczystościach" (z których jesteś tak dumny) Polaków muszą wyręczać murzyn z Baskiem.
Zupełnie nie widzę w tym nic złego, że cudzoziemcy składają wieńce czy zapalają znicze w trakcie takich uroczystości.

I gdzie niby jestem dumny z działań KP? W poscie do jednego od Was, gdy prosze by nie wymagał ode mnie obrony idiotów z K.P? Ja po prostu bronię faktów, piłkarze i klub od lat w jakiejś formie czczą Powstanie. Jak ktoś pisze inaczej to zwracam uwagę.

I na koniec: zbastuj krawaciarzu. Jesteś tu gościem i teksty w stylu "jesteś kolejnym Wiślakiem, który kompletnie nie ma pojęcia o tym o czym gada, a mimo to za winkla się drze" są lagodnie mówiąc nie na miejscu. Zachowaj z łaski swojej ten głupawy histeryczny ton dla polemik ze swoimi adwersarzami z Konwiktorskiej. Cisną was coraz bardziej dlatego rozumiem że ciśnienie rośnie ale zachowuj się ...
No, sorry centuś ale rok w rok lub od jakiegoś zdarzenia z tym zwiazanego do kolejnego pojawiają się na tym forum kompromitujące wypowiedzi osób do których idealne pasuje powiedzenie w dupie były i gówno widziały. Skoro nikt poważny od Was nie reaguje to nie dziw się, że warszawska część forum podejmuje najpierw chociaż częściowe próby wytłumaczenia tematu, a jak to nie trafia to macha ręką i nazywa proceder żenadą.

Jak zawsze Wy wiecie lepiej, kolejny mózg postawił tezę, ze kibice Legii w ogóle nie dbają o Powstanie albo że robią to od dwóch lat czy trzech i generalnie to bardziej są naziolami. Ręce opadają z łoskotem i reagować na kretynizmy trzeba. Zwłaszcza, że jak widać Wy nie macie możliwości spytać co sądzą Powstańcy o kibicach Legii i jak reagują na obecność ludzi od nas na uroczystościach.

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Groteskowe to są próby robienia z Legii i jej kibiców wielkich patriotów, rzekomo od dawna czczących Powstanie.
Szkoda na Ciebie klawiatury. Jak będziesz kiedyś w stolicy swojego kraju to spotkaj się z Powstańcami i popytaj co oni uważają. Może wyciągniesz z tego lekcje i przestaniesz być tak śmiesznie zacietrzewiony.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 04.08.2011, 13:22
Darujcie sobie... Eskimos tlumaczy Arabowi co to jest upal? No bez jaj

Gwiazdzisty , od patriotyzmu kibicow Legii i tego jak on dlugo trwa to sie odwal z laski swojej bo siedzisz w Krakowie i wiesz tyle ile zobaczysz/przeczytasz. Lubisz skrecac zadymy? Napiszesz swoje, ktos od nas odpisze i potem poleci tekst " nie jestescie u siebie wiec spokojnie ". To bez sensu.

W dzisiejszych czasach trzeba docenic kazdy gest patriotyczny, taki mamy kraj,media i przekaz.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 04.08.2011 o godz. 13:25.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 04.08.2011, 13:41
Cytat:
W dzisiejszych czasach trzeba docenic kazdy gest patriotyczny, taki mamy kraj,media i przekaz.
O to to. I na tym wydaje mi się wypadałoby zakończyć tę całą bezsensowną dyskusję.
Legionista
Odpowiedz cytując
Maverjuve
Senior Member

Stary 04.08.2011, 19:40
Fakt, skrot myslowy. Przyznaje. Chodzilo mi o to ze to ze ktos jest kibicem innego klubu wcale nie wymusza na nim zachowywania sie potulnie i pisania tego co chcesz przeczytac. Ale i tak te "stany srednie podstawowki" to o stany srednie podstawowki wiecej niz przy tej twojej papce...
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 05.08.2011, 02:03
Sartre napisał(a):Wyświetl post
O to to. I na tym wydaje mi się wypadałoby zakończyć tę całą bezsensowną dyskusję.
Racja. Odpuszczam
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 05.08.2011, 02:04
Maverjuve napisał(a):Wyświetl post
Fakt, skrot myslowy. Przyznaje. Chodzilo mi o to ze to ze ktos jest kibicem innego klubu wcale nie wymusza na nim zachowywania sie potulnie i pisania tego co chcesz przeczytac. Ale i tak te "stany srednie podstawowki" to o stany srednie podstawowki wiecej niz przy tej twojej papce...
Wygrałeś. Jesteś starszy i mądrzejszy.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 05.08.2011, 10:10
A ty jestes rudy! Jak w podstawowce...

Ktos ma jakas rozpiske w jakiej tv jakie mecze ekstraklasy leca?

e:
Górnik Zabrze - Widzew Łódź : Polsat Sport, C+
Zagłębie Lubin - Lech Poznań : C+
Ostatnio edytowane przez studio : 05.08.2011 o godz. 10:13.
Odpowiedz cytując
kibicnh
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 05.08.2011, 10:38
- 5.08, godz. 18.00: Górnik Zabrze - Widzew Łódź (Canal+ Sport HD, Polsat Sport, Polsat Sport HD, Polsat Futbol)
- 5.08, godz. 20.30: KGHM Zagłębie Lubin - Lech Poznań (Canal+ Sport HD)
- 6.08, godz. 13.30: PGE GKS Bełchatów - Podbeskidzie Bielsko-Biała (Canal+ Sport HD, Polsat Sport HD, Polsat Futbol)
- 6.08, godz. 15.45: Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk (Canal+ Sport HD, Polsat Sport HD, Polsat Futbol)
- 6.08, godz. 18.00: Polonia Warszawa - Wisła Kraków (Canal+ HD)
- 7.08, godz. 14.30: Śląsk Wrocław - ŁKS Łódź (Canal+ Sport HD, Polsat Sport HD, Polsat Futbol)
- 7.08, godz. 17.00: Cracovia Kraków - Legia Warszawa (Canal+ Sport HD)
- 8.08, godz. 18.30: Korona Kielce - Ruch Chorzów (Canal+ Sport HD, Eurosport 2 HD)
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 05.08.2011, 18:18
Podoba mi się, że Górnik odważnie stawia na młodych Polaków. Pucharów to raczej z tego składu nie będzie ale może kilku dobrych rodzimych zawodników wprowadzą do Ekstraklasy.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.08.2011, 18:26
No i moje obawy przed sezonowe co do tego po co wpuszczać ŁKS i Podbeskidzie do Ekstraklasy, były jednak słuszne. Jeden biedny,że aż strach to wiadomo ale za drugim podobno przemawiał fakt,że będzie miał nowy stadion. Pamiętam jak jakieś Łoblojdy upominały oponentów,że jak to?, bo zaraz w BB będzie super stadion i w ogóle, a gdy to zbywałem śmiechem, to się spinali. Niestety wychodzi na to,że tegoroczni beniaminkowie nic poza nazwami nie wniosą do naszej ligi. I znow miałem racje,niemniej pal licho moje racje i nie racje,ale liga rzeczywiście nic nie zyskuje po tych dwóch awansach.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
igorek
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 05.08.2011, 18:39
Górnik - Widzew Relacja Live

33' -Z boiska schodzi Dudu w jego miejsce wchodzi Zigajevs
34' - Dudu nabawił się urazu dlatego też trener Mroczkowski zmuszony był do zmiany

No i w ....u :(
Mój kandydat do gry w Wiśle kontuzjowany
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 05.08.2011, 18:50
igorek napisał(a):Wyświetl post
Górnik - Widzew Relacja Live

33' -Z boiska schodzi Dudu w jego miejsce wchodzi Zigajevs
34' - Dudu nabawił się urazu dlatego też trener Mroczkowski zmuszony był do zmiany

No i w ....u :(
Mój kandydat do gry w Wiśle kontuzjowany

Oby tylko Van Nistelrooy nie złapał kontuzji ... bez odbioru
Odpowiedz cytując
igorek
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 05.08.2011, 19:09
Ostatnio ktoś wklejał zdjęcia Rzeżniczaka
to ja mam jeszcze takie
Piłkarz Legii ubrał się jak... kobieta?!

http://sport.gadu-gadu.pl/5637355538...-zobacz-i-ocen
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.08.2011, 19:37
Oj tam, nie znasz się! Moda taka
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 05.08.2011, 20:37
Mecz Lecha i żadnych komentarzy nie wierzę.
Dopiero co wróciłem i myślałem że się z forum dowiem jak pyry grają.
Odpowiedz cytując
eMAGieIKa
Member

Od: 05.2006

Stary 05.08.2011, 20:42
Jak dla mnie mecz wyrownany z lekkim wskazaniem na Zaglebie, mimo ze lech wygrywa.

E: No moze teraz cos Zaglebie slabiej gra... ;p
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 05.08.2011, 20:43
w zasadzie bez okazji z dwóch stron było .. typowy mecz na remis, niestety pyry już prowadzą 1-0 ..
nie dobrze biorąc pod uwagę, że jutro mamy ciężki mecz z Polonią, jak nie wygramy to już 5 pkt straty !!

Lech dodatkowo gra pierwsze 4-5 kolejek na wyjeździe, więc później im łatwiej będzie bronić ew. zaliczki u siebie ..
Odpowiedz cytując
soku
Member

Od: 09.2010

Stary 05.08.2011, 20:43
Lech już prowadzi 1:0 Zagłebie gra otwartą pilke wiec jest jak jest
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.08.2011, 20:57
W Zagłębiu akcje wyglądają świetnie, efektownie i efektywnie...ale pod polem karnym amiki się wszystko kończy a to wrzutki niedokładne a to Sernas w bramkę nie trafia, raz obronił Kotorowski. Jednym słowem - brak w Zagłębiu wykończenia.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów