The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2011, 22:29
filemon napisał(a):Wyświetl post
1. Rozumiem, że dokładnie przeanalizowałeś przygotowanie każdej drużyny Ekstraklasy oglądając przynajmniej po dwa mecze wszystkich ekip?
2. Może dasz im trochę więcej niż jeden mecz i zrozumiesz, że mogli przygotować zespół tak, by fizycznie najlepiej prezentował się w okolicach 4tej rundy el. do LM?
dziękuję, dobranoc.

Bardzo czekam kiedy ten moment zwyżki dyspozycji nastąpi - oby jak najszybciej.

Jeżeli na 4 rundę będzie tip top to jeszcze nie będzie tak źle.

Narazie jest strasznie słabo - szybkość i dynamika to nie jest coś co pojawia się i znika - albo jest albo jej nie ma.
Duzo czasu zajmuje drużynie odzyskanie utraconej dyspozycji szybkościowej, a ci którzy już ją uzyskają nie tracą jej z dnia na dzień. Więc skoro w tej chwili Wisła ślimaczy się najbardziej ze wszystkich zespołów (a oglądałem wszystkie wczorajsze i dzisiejsze mecze od dechy do dechy) to ciężko oczekiwac żeby za tydzień Wisła była najszybsza, a ci co dzisiaj prezentują się dobrze (Korona, Cracovia, Lechia - w szczególności) nagle nie zaczną snuć sie po boisku.

PS> Ciekawy jestem Ligowej postawy Legii - z groźnymi Turkami przy 40 stopniach wyglądali podejrzanie dobrze, ciekawe co pokarzą w lidze na tle mającego duże ambicje Zagłębia kiedy trzeba będzie robić coś więcej niz tylko mądrze się bronić.
ale przynajmniej fizycznie powinni się prezentować bardzo dobrze - a jak wiadomo w naszej lidze to 50% sukcesu.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 30.07.2011 o godz. 22:34.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 30.07.2011, 23:37
Odnośnie jeszcze tej gówn....j grafiki narzuconej C+ przez ekstraklasę - właśnie wyobraziłem sobie jak "profesjonalnie" wyglądałaby telewizja, którą podobno to szacowne grono chciało stworzyć i sprzedawać poszczególnym platformom. Podziękował.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 31.07.2011, 06:37
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Wisła jest najsłabiej przygotowana szybkościowo ze wszystkich drużyn ligowych - nie wiem z czego to wynika ale sytuacja nic się nie poprawia i powoli trzeba sie przyzwyczaić że lepiej nie będze. Najlepiej wyglądają piłkarze którzy są u nas od niedawno (Biton) czy nie grali z różnych przyczyn - Garguła.

Najśmieszniejsze jest że Maskant w ogóle nie wspomina o tym aspekcie i w każdej wypowiedzi mówi o tym ze jest zadowolony a w ogóle to Wisła dobrze zagrała.

Powtarzałem to po meczu w Rydze, powtarzałem to po rewanżu, i powtarzałem po meczu w Łoweczu. Wisła ma 0 szybkości ! nawet Melikson jest 30 % wolniejszy niz był - dalej o grywa przeciwników ale nie odjeżdża im tak bardzo jak kiedyś na 2, 3 metrach. Jakby to był 1 czy 2 mecz to można było pisać że się poprawi - od ta,tego czasu mija miesiąc a nie zmienia się nic.

Ludzie z którymi oglądałem mecze 1 kolejki zgodnie mówili ze Wisła pod tym względem prezentuje sie najgorzej w całej lidze.

Szkoda - bo po dobrych (solidnych) transferach i dużym szczęściu w doborze przeciwników w pucharach to mógł być dla nas przełomowy sezon. Żebyśmy fizycznie wyglądali identycznie jak 0,5 roku temu to o LE byłbym 100% pewien, a o LM można było by naprawdę realnie pomarzyć. Niestety znowu coś zawalono na początku - nie mam pojęcia co - co może nam zepsuć cały sezon.

Oby świeżość przyszła szybko bo słaby miesiąc czy 2 w lidze mogą być nie do nadrobienia jeżeli konkurenci wystartują dobrze.

Teraz trzeba wywalczyć ten awans z Litexem za wszelką cenę to jest szansa że może za jakiś czas lepsza forma przyjdzie. Walczyć zębami i pazurami jeśli będzie trzeba.
tia wiemy , wiemy - Maskant out bo Wisla spadnie do 1 ligi , najlepiej to juz dzis out - i koniecznie zadzwonic do Piechniczka zeby wskazal nastepce co ogarnie Litex a potem utrzyma sie w E-klasie , no i konieczne rozwiazanie kontraktow z polowa obcokrajowcow (nie jestem pewnien czy juz o tym wspomniales w tych swoich wypocinach) -

a tak btw- juz raz cytowalem twoje posty ... widze ze nie wyciagnales wnioskow ...(

Angmir napisał(a):Wyświetl post

PS> Ciekawy jestem Ligowej postawy Legii - z groźnymi Turkami przy 40 stopniach wyglądali podejrzanie dobrze, ciekawe co pokarzą w lidze na tle mającego duże ambicje Zagłębia kiedy trzeba będzie robić coś więcej niz tylko mądrze się bronić.
ale przynajmniej fizycznie powinni się prezentować bardzo dobrze - a jak wiadomo w naszej lidze to 50% sukcesu.

masz w ogole pojecie co piszesz - czy przepisujesz teksty przyglupich dziennikarzyn - pisalem podczas meczu Legii ze bylo dokladnie 28 czy 29 stopni - zreszta kazdy czlowiek co odwiedzil przynajmniej raz cieply kraj doskonale wie ze jest roznica w wilgotnosci i 30stopni w Turcji a 30 stopni w Polsce to dwa odrebne klimaty przy czym w Polsce taka temperatura jest prawie nie do wytrzymania...(
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 31.07.2011 o godz. 06:42.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 31.07.2011, 11:04
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
tia wiemy , wiemy - Maskant out bo Wisla spadnie do 1 ligi , najlepiej to juz dzis out - i koniecznie zadzwonic do Piechniczka zeby wskazal nastepce co ogarnie Litex a potem utrzyma sie w E-klasie , no i konieczne rozwiazanie kontraktow z polowa obcokrajowcow (nie jestem pewnien czy juz o tym wspomniales w tych swoich wypocinach) -

a tak btw- juz raz cytowalem twoje posty ... widze ze nie wyciagnales wnioskow ...(

masz w ogole pojecie co piszesz - czy przepisujesz teksty przyglupich dziennikarzyn - pisalem podczas meczu Legii ze bylo dokladnie 28 czy 29 stopni - zreszta kazdy czlowiek co odwiedzil przynajmniej raz cieply kraj doskonale wie ze jest roznica w wilgotnosci i 30stopni w Turcji a 30 stopni w Polsce to dwa odrebne klimaty przy czym w Polsce taka temperatura jest prawie nie do wytrzymania...(
Tym postem to na razie sam sie skompromitowałeś - gdzie widzisz w tym poście krytykę Maskanta, albo co gorsza nawołania do zwolnienia trenera ? - poczytaj sobie mój post w temacie Robert Markant trenerem Wisły ...

Ogólnie widać że przy^^^ się nie wiadomo do czego i wkładasz w moje usta słowa których nie powiedziałem. Typowe - żałosne.
Czytasz kolejny mój post i nie wyciągasz wniosków tylko ślepo atakujesz na Piechniczkowej zawiści.

Akurat mam pojęcie co pisze i w przeciwieństwie do znacznej części wypowiadajacyh się opieram sie an własnej opini a nie powtarzam to co tłum. Co do temperatury w Gaziantepie to istotnie powtórzyłem za PS bo niby czym innym miałem się kierować Osobiście mnie w Turcji nie było więc powtórzyłem to co tam napisali. Czy było 30 stopni czy 40 w niczym nie umniejsza faktu że Legia przez cały mecz walczyła i nie opadała jakoś specjalnie z sił w końcówce, a temperatura blizko 30 stopni to jest jednak dla naszych upał - Ćwilongowi przeszkadzało 17 stopni.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 31.07.2011, 11:12
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie jeszcze tej gówn....j grafiki narzuconej C+ przez ekstraklasę - właśnie wyobraziłem sobie jak "profesjonalnie" wyglądałaby telewizja, którą podobno to szacowne grono chciało stworzyć i sprzedawać poszczególnym platformom. Podziękował.
Dokladnie oprawa graficzna to horror :/:/ Straszna tandeta...
Ale jeszcze wieksza tragedia sa zwiastuny meczy ekstraklasy na Polsacie Sport...Ta zapowiedz i podklad muzyczny jast tak fantastyczna ze wolal bymogladac reklame proszqw do prania.. ;/
Mam nadzieje ze sie ludzie odpowiedzialni za te sprawy opamietaja i cos z tym zrobia.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 31.07.2011, 11:18
Glazik napisał(a):Wyświetl post
Dokladnie oprawa graficzna to horror :/:/ Straszna tandeta...
Ale jeszcze wieksza tragedia sa zwiastuny meczy ekstraklasy na Polsacie Sport...Ta zapowiedz i podklad muzyczny jast tak fantastyczna ze wolal bymogladac reklame proszqw do prania.. ;/
Mam nadzieje ze sie ludzie odpowiedzialni za te sprawy opamietaja i cos z tym zrobia.
Canal + ma już blisko dekadę doświadczeń. Inni muszą się dotrzeć. Pamiętam magazyn ligowy na TVN kilka lat temu - na początku był beznadziejny, ale po roku dwóch były jednak duże postępy i dało się to oglądać.

Może zmiany przyjdą szybciej niż później bo puki co zamiast zachęcać do oglądania ligi to zniechęcają. Co by nie mówić to C+ zawsze pokazywało Ligę w najwyższym standardzie - to dzięki nim w dużym stopniu poziom atrakcyjności ligi poszedł w górę.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 31.07.2011, 11:32
Taki maly offtop : Temperatura w chwili w ktorej wykonujesz wysilek fizyczny jest wazna, ale wazne tez jest to, jaka jest wilgotnosc powietrza. Moze byc 29 stopni, ale jak wilgotnosc podchodzi pod 90% to kazdy by wolal 40 w cieniu.

Cos czuje ze dzisiaj bedzie ciezko, wysilek swoje zrobil 1:0 wystarczy.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 31.07.2011, 12:39
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Zauwazylem ze od czasu kiedy "nasza liga jest sliniejsza, powstaja piekne stadiony i mamy coraz lepszych graczy" coraz czesciej widzi sie zawodnikow ktorzy przechodza obok meczu.
Widzew szarpal i cos tam chcial grac, Wisla grala chodzonego, Melikson jako jedyny ruszal sie szybciej niz prusak popsikany kwasem bornym.
Genkov chyba znowu sie zablokuje na jakis czas, Wilk - jedyny Polak w pierwszym skladzie jakby w ogole nie gral, Nunez...sorry nie chce mi sie opisywac

Te nasze zespoly "czolowe" zaczynaja przypominac niewolnikow, ktorzy pracuja tylko wtedy, kiedy straznik stoi nad nimi i chce pocisnac ich kijem po nerach.
Dlatego Dan był najlepszym trenerem, a u was Okuka. U nas za Dana dużo narzekało na styl, ale następni niczego nie poprawili. Ale przynajmniej podejście się zgadzało "run mother fucker " Teraz wypieprzyliśmy wszystkich Polaków, a dalej padlina. Tak jak kiedyś pisałem, polskie powietrze działa jak kryptonit Przyjeżdżają i zapominają jak grać.
..
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 31.07.2011, 13:21
tofik napisał(a):Wyświetl post
Tak jak kiedyś pisałem, polskie powietrze działa jak kryptonit Przyjeżdżają i zapominają jak grać.
Coś w tym chyba jest. Nawet Kazik o czymś podobnym śpiewał: "nie ma słońca
nieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorące
tylko zimno i pada zimno i pada"
What's new?

Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.07.2011, 13:30
Nawalka wystawil w pierwszym skladzie tego Milika (17 lat, przyszedl z III ligi, 4 bramki w sparingach) - ciekawe co pokaże ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 31.07.2011, 13:34
Wlasnie tez mnie to ciekawi. Naprawde nie czesto takie ruchy maja miejsce w ekstraklasie. Zobaczymy jak sie zaprezentuje.

Kwiek coz za strzal

Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 31.07.2011, 13:48
Do obrony się wraca. Ostre wejście na jednym z graczy Śląska. Warto też obserwować Olkowskiego bo podobno się nim interesowaliśmy.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 31.07.2011, 14:07
No i Śląsk dostaje 1:0... Ciekaw jestem, co o grze piłkarzy z Wrocławia powiedzą nasi forumowi eksperci. Na razie wygląda na to, że drużyna Lenczyka jest fatalnie przygotowana fizycznie (prawie najgorzej w lidze) i ogólnie nieporadna. Myślicie więc, chłopaki, że Lenczyk wyleci po Maaskancie, czy jeszcze przed nim?
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 31.07.2011, 14:10
No i Milik z asystą. Bardzo ciekawy piłkarz, mimo 17-stu lat i gry w pojedynkę w ataku, potrafi się utrzymać przy piłce z rywalem na plecach, niezły technicznie. Tak jak już rok temu wspomniałem, Górnik robi świetną robotę jeśli chodzi o wyłapywanie młodych i dawanie im szansy i z czasem efekty będą jeszcze wyraźniej widoczne. Nie mają kasy, sprzedają Jeża i Sikorskiego, a ich gra jest na tym samym poziome, co wiosną, jak na razie.

Również Olkowski wygląda solidnie, raz za razem rwie tam tym swoim skrzydłem. Skorupski w bramce na razie też pewnie.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 31.07.2011, 14:11
Slask nic nie gra, moze to jak z Wisla ze odpoczywaja i liga mniej wazna dla nich ?
Slabe przygotowanie, zero ruchu do pilki, jakies podania byle do kogo...

PS: Czy tylko mnie juz kolejny rok wkurza ten krowi dzwonek na Slasku?

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 31.07.2011, 14:13
Slask nic nie gra, moze to jak z Wisla ze odpoczywaja i liga mniej wazna dla nich ?

Dzwonek jest z Zabrza, a nie z Wrocławia. I nie kolejny rok, a już od wielu lat towarzyszy Żabolom.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 31.07.2011, 14:14
Zawsze myslalem ze to Wroclaw ma ten dzwonek Kolejny rok, nie znaczy ze drugi czy trzeci
Tak czy siak wku*** straszliwie.

Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 31.07.2011, 14:19
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
No i Śląsk dostaje 1:0... Ciekaw jestem, co o grze piłkarzy z Wrocławia powiedzą nasi forumowi eksperci. Na razie wygląda na to, że drużyna Lenczyka jest fatalnie przygotowana fizycznie (prawie najgorzej w lidze) i ogólnie nieporadna. Myślicie więc, chłopaki, że Lenczyk wyleci po Maaskancie, czy jeszcze przed nim?
Lenczyk do wywalenia, zero taktyki itp. Każdy głupi mając takich piłkarzy jak Śląsk zdobyłby wicemistrzostwo!
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 31.07.2011, 14:20
Zawsze myslalem ze to Wroclaw ma ten dzwonek Kolejny rok, nie znaczy ze drugi czy trzeci
Tak czy siak wku*** straszliwie.
Kolejny znaczy w tym wypadku max 2 lata, bo tyle Śląsk graw Ekstraklasie po pobycie w II lidze ;-) Raczej nie oglądałeś meczy WKSu na zapleczu hehe
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 31.07.2011, 14:24
No raczej nie mam w zwyczaju ogladac spotkan WKSu Na zapleczu ogladam jak juz Pogon albo od biedy Znicz ( jak jeszcze gral ) reszta to dla mnie zbyt duza kopanina i bez sympatii do druzyny nie jestem w stanie tego ogladac. Co innego na stadionie a co innego w tv
Slabo sie chlopaki prezentuja ale mysle ze cos wcisna znajac zycie w ostatnich 5 minutach.

Nie sadze by powtorzyli w tym roku 2 miejsce w lidze, nawet jak beda grac to samo co rok temu.

PS: Nie zdziwie sie jak najlepiej prezentujaca sie druzyna w pierwszej kolejce bedzie... Podbeskidzie

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.07.2011, 14:40
rw88 napisał(a):Wyświetl post

Tak jak już rok temu wspomniałem, Górnik robi świetną robotę jeśli chodzi o wyłapywanie młodych i dawanie im szansy i z czasem efekty będą jeszcze wyraźniej widoczne. Nie mają kasy, sprzedają Jeża i Sikorskiego, a ich gra jest na tym samym poziome, co wiosną, jak na razie.

Również Olkowski wygląda solidnie, raz za razem rwie tam tym swoim skrzydłem. Skorupski w bramce na razie też pewnie.
Grają młodymi,bo nie mają kasy aby kim innym grać. To z biedy. Jdnak co by nie było tego powodem, to tak czy siak widać,że można modymi kopać na poziomie ekstraklasy, i to z powodzeniem. I tak zastanawiam się czemuż to u nas od tylu lat nie udało się wprowadzić kogoś z ME?Jak widać da się. Tylko u nas z tym krucho. Nie mówie o grajku co nadaje ton grze,ale jakiś solidny zmiennik chociażby. Nic.

Z zaciekawieniem czekam na Legia-Zagłębie. Mam znaczne oczekiwania.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.07.2011, 14:45
Ależ niewiele brakło teraz Olkowskiemu, dobry drybling i Kelemen ratuje Śląsk. Myślę, że dwóch bramek by nie odrobili.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 31.07.2011, 14:45
Olkowski to nie ten mlody co go Staszek VALX obserwowal ponoc? o znowu jego wejscie..
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 31.07.2011, 14:50
Gornik naprawde fajnie gra, moze to nie jakies super akcje, ale wystarczaja by siac postrach w szeregach Slaska.
Slask zawodzi...Czyzby Orest jednak nie byl takim cudownym trenerem? U niego poczatki dobre, a im dalej tym gorzej.

Marszalek - znaczne oczekiwania? Moim zdaniem bedziemy grac to co zwykle, czyli wrzutki na Ljuboje, albo wieczne klepanie pileczki bez ladu i skladu. Janek dobrze ustawi druzyne i moim zdaniem Zaglebie bedzie mialo przewage w tym meczu.
Pogoda do d... przed chwila byla burza, pada nadal i kij wie jak Macius ich ustawi
Ostatnio edytowane przez kreseq : 31.07.2011 o godz. 14:53.

Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 31.07.2011, 15:00
Voskamp ladnie pogrywa. A mowili ze kaleka.

Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Stary 31.07.2011, 15:05
Tak sobie patrze na grę Górnika i zauważyłem, że robią to, czego my jakoś nie możemy w tym sezonie - mianowicie, gdy Górnik atakuje to w polu karnym Śląska jest 4 piłkarzy Górnika i dlatego atak sprawia zagrożenie. A u nas zwykle stoi sam biedny Genkov otoczony defensorami przeciwnika...nikt nie gra na niego piłek, bo jak? Nikt nie wchodzi w pole karne żeby mu pomóc bo każdy chce zagrać na niego piłkę i błędne koło się zamyka. Czasem tylko Mały przyświruje i tak tym zaskoczy przeciwnika, że coś z tego zrobi...a reszta "strzela" z dystansu w trybuny albo ciągle wycofuje piłkę.

Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 31.07.2011, 15:06
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Grają młodymi,bo nie mają kasy aby kim innym grać. To z biedy.
Powiem tak, jedno drugiego nie implikuje. Legia też ma dobre zaplecze młodzieży w składzie, a kasę mają sporą jak na nasze warunki. Wręcz przeciwnie, w Polsce kluby będące w sytuacji finansowej podobnej do Górnika zazwyczaj szły na łatwiznę i faszerowały kadrę szrotem ze Słowacji, Serbii, Czech itd., czy też starych, wypalonych Polaków.

Za przykład niech służy np. ŁKS, który olał sprawę młodzieży, sprowadził Bykowskich i innych Łabędzkich i obronę mają żenującą, przód bardzo przeciętny. Inne, nie tak odległe przykłady to Odra Wodzisław, Arka Gdynia czy Polonia Bytom - który z tych klubów postawił mocno na młodzież? Ano żaden. Poszli na łatwiznę i zapłacili za to degradacją.

Górnik natomiast stara się nie przegapić żadnego talentu, którym im się nawinie, szczególnie w regionie, stawia u siebie na szkolenie. I tak powinien wyglądać każdy nasz średniak, wtedy też los klubu nie będzie uzależniony od bytu w Ekstraklasie i poniekąd łaski sponsorów.

W Górniku natomiast jak ktoś się w ME wyróżnia, to zaraz go wypożyczą do Katowic czy Radzionkowa, potem wraca taki Skorupski, Olkowski i jest zawodnikiem gotowym do grania. Za to należą im się wielkie brawa.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 31.07.2011 o godz. 15:08.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 31.07.2011, 15:08

Ty idź, że juz na mecz... chyba macie za godzinę nie?

Zobaczymy jak wy dzisiaj zagracie, podbudowani zwycięstwem w "piekle"
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 31.07.2011, 15:10
Mamy meczyk ale jak juz wspominalem nie mam 20 lat i sa sprawy wazne i wazniejsze w zyciu kazdego doroslego czlowieka

Juz 1-1 ciekawy czy pojda za ciosem, troche czasu jeszcze jest.

Junior_Battle - Nie graj lepiej Urban dobrze ustawi druzyne, Macius bedzie praktykowal dzide na Vrdoljaka a zmeczenie bedzie, zawsze tak jest. Podporke mozesz zastosowac

Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 31.07.2011, 15:10
zastanawiam się czy nie zagrać na Legie, kresek jak tam nastroje w stolycy? nie są jakoś bardzo zmęczeni ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów