|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Oczywiście słowa, które ktoś chce wyciąć z ich hymnu zaśpiewane najgłośniej
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ci nowi realizatorzy nie potrafią nawet dobrego zbliżenia na faul zrobić... nie to co kiedyś...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
"Bo Kraków jest ich" hehhehe I tak dzięki Kauflansowi wygląda to jako tako po tamtej stronie Błoń. Do największych klubów świata brakuje im teraz tylko pomnika dla Rasia, Stawowego i Majchrowskiego przed wejściem...
A co do karnego to taki karny z dooopy ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie oglądam za często meczów pasiastych stąd moje pytanie: czy mi się wydaję, czy poprawili doping i zrobili nowe flagi?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
raz, że nie potrafią zapełnić stadionu na 1 mecz w sezonie
dwa gwiżdzą na zawodników Korony i jeszcze śpiewają " wypier... " |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
karny z dupy dla zydow i 1-0
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Korona nawet dobrze sie prezentuje dzisiaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ta murawa jest tak skoszona, że wygląda jak by się zapadła
![]() ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że poprawili wielkość czcionki... teraz nazwa drugiego klubu wchodzi na wynik
Czy oni na prawdę nie mają tam jakiegoś podglądu jak to wygląda? -.- |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
30 minut za nami i bez WTSK. Chyba icki nie wpadły jeszcze w rytm anty
Oprócz karnego, strzału Ntibazonkizy i strzału Suvorova z wolnego, to Cracovia nic lepszego nie pokazuje w porównaniu z tamtym sezonem. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Boisko wyłączyło z gry Szeligę.
Tego spalonego przecież przed chwilą nie było, dajcie Kazkowi jeszcze jedną powtórkę bo coś nie złapał. Ta nowa realizacja daje akcje jak piłka już zagrana hhohoho temu i oczekują że się Kazek czy Grzegorz połapią. Dać im kreski, mury narysować bo głupoty opowiadają. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ale słaby mecz i słaby poziom ;/
w porównaniu do wczorajszego (Polnia - Lechia) to jak niebo i ziemia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dużo jest icków na stadionie ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
te grafiki są do dupy, zero czytelności...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ta jasne.. kopanina.. zobacz ile było autów, fauli... kopią się po nogach i wybijają do przodu. To jest tenis ziemny a nie football. Fajny mecz to był wczora, gdzie obie drużyny grały inteligentnie a nie na zasadzie wykopu do przodu. Taka gra to już się zaczyna od samych bramkarzy którzy wykopują piłkę do przodu, później są 4 główki zanim piłka spadnie na ziemię pod nogi któregoś zawodnika, a to wszystko za sprawą przypadku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Chcesz sobie oglądać dobre mecze na wysokim poziomie to oglądaj lige angielską, hiszpańską włoską itp. Sapanie jakbyś pierwszy raz zobaczył jak wygląda gra w naszej lidze. Zresztą i tak jak na Ekstraklasę to wysoki poziom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Wczoraj byla za mala więc poprawili czczionke ale o tym zeby powiekszyc belke z wynikiem to juz oczywiscie nikt nie pomyslal i nazwy druzyn włażą na czas ![]() Czy CI amatorzy co robią tą transmisje nie mają zadnego poglądu żeby zobaczyć jak wyglądaja efekty ich zmian zanim skompromitują się przed telewidzami ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to wczoraj Polonia z Lechią grąły na poziomie Serie A, bo wiem co widziałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed meczem, składy, w przerwie meczu statystyki. Według mnie te zeszłoroczne były zdecydowanie lepsze i czytelniejsze. To tylko moje skromne zdanie, każdemu co innego się podoba.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Te wszystkie wady są do poprawienia w trymiga. W tym sezonie realizacją zajmuje się inna firma - nie Multi Productions, jak to było do tej pory...to są debiutanci, więc muszą najpierw oberwać po dupie, żeby potem było lepiej. Myślę, że już jutro, albo w poniedziałek, to wszytsko będzie pięknie..
O...WTSK! w Drugiej połowie dopiero! Nie wierzę! ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
I nareszcie znowu możecie wykazać swoją wyższość dziejową
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ale WTSK było korony, czekamy dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
1:1 Karny dla Korony gol Vuković
mitmichael Korona to powinna prowadzić 0:2 na szczęście a może nie na szczęście oglądam Polsat Futbol tam mam Borka i Kowala....
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 30.07.2011 o godz. 13:55.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Korona zasłuzyła na tego gola - swietnie graja dzisiaj.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.07.2011 o godz. 13:57.
|
|
|