|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Jak oglądałem powtórki to dla mnie spalonego nie było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
To nie grafika C+, tylko Ekstraklasy.
Niestety - mega przaśna. A nowe intro dla odmiany - buraczane. Mnie się ten oldschool canalu podobał. Mogliby tylko pokolorować skróty nazw klubów, bo to ładniej wygląda i tyle. Musiałem mrużyć oczy, coby cokolwiek zobaczyć teraz. Ale to może przez moją wadę wzroku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Szkoda ze C+ musial zmiienc swoja grafike,bo tamta byla naprawde ładna,teraz jakos tak nijako i drobnie to wyglada. Od razu widac ze to nie produkcja Canal+. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://www.mojehdtv.info/telewizja/c...k-ekstraklasy/
Pewnie czesc personelu (operatorow, realizatorow itd.) jest ta sama ale najlepiej gdyby napisal o tym ktos, kto ma pewne informacje na ten temat i mielibysmy jasnosc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież Polsat miał te same grafiki, ergo jest to uniwersalna otoczka meczu dla wszystkich spotkań Ekstraklasy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Przecierz to niegroźna sytuacja na połowie przeciwnika - Baszczyński poszedł na raz bo chciał szybko odebrać i dać piłkę prostopadłą od razu. Podjął ryzyko i Traore to wykorzystał - zresztą Traore to magik - nie ma obrońcy który czasem by sie na podobny zwód nie nabrał. Baszczyński ogólnie profesor - gasił wszelkie problemy w zarodku. Czy przydał by się w Wiśle - myślę że dla samej obecności i poprawy atmosfery - tak. Piłkarsko ciągle wielu mogło by się od niego uczyć.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 29.07.2011 o godz. 23:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miejmy nadzieję że to jest work in progess - jakby nie było oficjalnie T-mobile jest od tygodnia wiec moze nie mają jeszcze wszystkiego obcykanego i będą sie powoli docierać. Przecież nawet na końcowej grafice po ostatnim gwizdku kiedy wyświetlają końcowy wynik była pod wynikiem plansza na strzelców - a nie wyświetlono na niej żadnych nazwisk - nic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Jeśli zaś chodzi Ci o inną wypowiedź, ale pomyliłeś się w cytatach to czytaj dokładnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ludzie, nie wiem o co wam chodzi, mam telewizor 42 cale, na c+ sport hd wszystko było pięknie widać...
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja dalej nie wiem co powiedzieć o grze mojego klubu.
- Do 20 minuty przy pressingu grali jak dzieci. - 21 minuta Gol. Nie wiadomo czy ze spalonego czy nie, kilka powtórek i dalej ciężko ocenić. A potem wydaje się, że jednak spalonego nie było. - 23 Samobój. a potem już poszło, piątej bramki oczywiście być nie powinno. Dalej się zastanawiam co pokaże Bakero i jego autorski team... Wynik go uchronił ale mam nadzieję jednak, że my nie dostaniemy Skorzy a Probierza ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cała Polska widziała
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Co do technicznej strony transmisji meczów ekstraklasy to jestem praktycznie pewien, że jest to realizowane przez te same ekipy. W Polsce nie ma zasobów, aby zmienić realizatora.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
- Nad nowoczesną i funkcjonalną identyfikacją graficzną Ekstraklasy pracowaliśmy od kilku miesięcy. Mamy już gotową pełną księgę znaku, która obejmuje logotypy dla rozgrywek Ekstraklasy, Młodej Ekstraklasy, Superpucharu, a także dla spółki Ekstraklasa SA i Fundacji Ekstraklasy. Przygotowując to opracowanie, dokonaliśmy analizy 168 podmiotów - europejskich lig zawodowych czy klubów piłkarskich. Efekt zobaczyli prezesi klubów Ekstraklasy, a niebawem nowe logotypy zaprezentujemy oficjalnie kibicom i mediom - powiedział Andrzej Rusko, prezes zarządu Ekstraklasy SA, na oficjalnej stronie piłkarskiej spółki. To chyba powinno wyjasnic wszystko
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.07.2011 o godz. 01:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Logo ekstraklasy w prawym folnym rogu wyglada jak jakis krowi placek.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Za godzine paski - Korona. Ciekawie jaka bedzie frekwencja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe, w której minucie zaśpiewają swój "hymn".
![]() ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zapewne po pierwszym gwizdku, dłużej bez WTSK nie wytrzymają.
Kto to ten van der Biezen? bo pierwsze słysze |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
http://media2.pl/media/81737-abonenc...lase-w-tv.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Zmienili realizatora z Multiproduction, należącego do C+, na jakąś inną firmę. Inna sprawa, że większość pracowników (kamerzyści itp.) mogła zmienić miejsce pracy i pozostać dalej przy ekstraklasie. Wczoraj przy transmisji meczu Polonii zauważyłem kilka rzeczy, które raczej nie zdarzały się Multiproduction (totalnie różne kolory w niektórych kamerach, niefrasobliwa praca niektórych kamerzystów).
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że ludzie z C+ śledzą opinie klientów i szybko zrobią z tym porządek. Gdzieś prysnął dawny pozytywny klimat meczów. Denerwuje mnie mała czcionka, kolorystyka i róż T-mobile :|
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ta zmiana kolorów w jednej kamerze (tej, co wygląda jakby to było kamerowane z ręki) to chyba celowy zabieg jest. W trakcie meczu wygląda to moim zdaniem marnie, ale do jakichś szóstek te ujęcia mogą być naprawdę świetne.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jakże kreatywnie wykoszona trawa...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak tak słucham hymnu Cracovii i leci refren to jakbym slyszał... jakas piesn koscielna
Jakos takie wrazenie odniosłem. Co do samego meczu raczej 3 punkty zostana w Krakowie. |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie jak to jest w koncu z tymi wyjazdami bo niby stowarzyszenia nie podpisaly a korona zapchala klatke w "carefoorze"
|
|
|