The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arytmetyk
Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2011, 22:08
filemon napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie był.
http://imageshack.us/photo/my-images/89/rudnevb.jpg/
Sorry za jakość.
Na zdjeciu, które linkujesz piłka już jest daleko od nogi podającego.

Jak oglądałem powtórki to dla mnie spalonego nie było.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 29.07.2011, 22:17
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Po dzisiejszym dniu ligowym, przemyślenie przychodzi mi następujące. Po co do ligi został wpuszczony ŁKS?
Tak dramatycznie słabego zespołu w Ekstraklasie nie widziałem dawno, bardzo dawno, ostatnio chyba Ruch Radzionków. Co za beznadzieja. Goście nie prezentują sobą nic, kompletnie,do tego te problemy z przyjęciem piłki. Dno. Do tego organizacyjne szału też nie ma,że się tak wyraże. Po co oni tu, chyba tylko po to aby ich dobić finansowo.

Inna sprawa to grafika C+ na ten sezon. Nie wiem co to ma być i dla kogo to jest zrobione, ale dostrzec co tam jest nadziubdziane nie idzie.
Mam podobne zdanie w obu kwestiach. ŁKS dzisiaj to zagrał padakę na poziomie dolnych rejonów I ligi - pewno są zmęczeni po okresie przygotowawczym
Grafik C+ który opracowywał te plansze na nowy sezon to fanatyk miniaturyzmu w sztuce.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 29.07.2011, 22:19
To nie grafika C+, tylko Ekstraklasy.
Niestety - mega przaśna. A nowe intro dla odmiany - buraczane.
Mnie się ten oldschool canalu podobał. Mogliby tylko pokolorować skróty nazw klubów, bo to ładniej wygląda i tyle.
Musiałem mrużyć oczy, coby cokolwiek zobaczyć teraz. Ale to może przez moją wadę wzroku.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.07.2011, 22:29
murray napisał(a):Wyświetl post
To nie grafika C+, tylko Ekstraklasy.
Niestety - mega przaśna. A nowe intro dla odmiany - buraczane.
Mnie się ten oldschool canalu podobał. Mogliby tylko pokolorować skróty nazw klubów, bo to ładniej wygląda i tyle.
Musiałem mrużyć oczy, coby cokolwiek zobaczyć teraz. Ale to może przez moją wadę wzroku.

Szkoda ze C+ musial zmiienc swoja grafike,bo tamta byla naprawde ładna,teraz jakos tak nijako i drobnie to wyglada.
Od razu widac ze to nie produkcja Canal+.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.07.2011, 22:58
http://www.mojehdtv.info/telewizja/c...k-ekstraklasy/

Pewnie czesc personelu (operatorow, realizatorow itd.) jest ta sama ale najlepiej gdyby napisal o tym ktos, kto ma pewne informacje na ten temat i mielibysmy jasnosc.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Stary 29.07.2011, 23:05
Przecież Polsat miał te same grafiki, ergo jest to uniwersalna otoczka meczu dla wszystkich spotkań Ekstraklasy.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.07.2011, 23:10
filemon napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie był.
http://imageshack.us/photo/my-images/89/rudnevb.jpg/
Sorry za jakość.

Edit: No dobra, nie bylo 1q2 przekonałeś mnie ostatnim zdaniem
EDIT: Sorry zacytowałem nie ten post- miałem cytować ten z filmikiem Razak vs Baszczyński

Przecierz to niegroźna sytuacja na połowie przeciwnika - Baszczyński poszedł na raz bo chciał szybko odebrać i dać piłkę prostopadłą od razu. Podjął ryzyko i Traore to wykorzystał - zresztą Traore to magik - nie ma obrońcy który czasem by sie na podobny zwód nie nabrał.

Baszczyński ogólnie profesor - gasił wszelkie problemy w zarodku.
Czy przydał by się w Wiśle - myślę że dla samej obecności i poprawy atmosfery - tak. Piłkarsko ciągle wielu mogło by się od niego uczyć.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 29.07.2011 o godz. 23:50.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 29.07.2011, 23:13
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Szkoda ze C+ musial zmiienc swoja grafike,bo tamta byla naprawde ładna,teraz jakos tak nijako i drobnie to wyglada.
Od razu widac ze to nie produkcja Canal+.
Miejmy nadzieję że to jest work in progess - jakby nie było oficjalnie T-mobile jest od tygodnia wiec moze nie mają jeszcze wszystkiego obcykanego i będą sie powoli docierać. Przecież nawet na końcowej grafice po ostatnim gwizdku kiedy wyświetlają końcowy wynik była pod wynikiem plansza na strzelców - a nie wyświetlono na niej żadnych nazwisk - nic.
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 29.07.2011, 23:23
Angmir napisał(a):Wyświetl post

Czy przydał by się w Wiśle - myślę że dla samej obecności i poprawy atmosfery - tak. Piłkarsko ciągle wielu mogło by się od niego uczyć.
Baszczyński już wielokrotnie poprawiał atmosferę w Wiśle, np. w sprawie Petrescu
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 29.07.2011, 23:29
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Przecierz to niegroźna sytuacja na połowie przeciwnika - Baszczyński poszedł na raz bo chciał szybko odebrać i dać piłkę prostopadłą od razu. Podjął ryzyko i Traore to wykorzystał - zresztą Traore to magik - nie ma obrońcy który czasem by sie na podobny zwód nie nabrał.

Mógłbyś powiedzieć na cholerę cytowałeś moją wypowiedź skoro się do niej PRZECIEŻ nie odniosłeś?

Jeśli zaś chodzi Ci o inną wypowiedź, ale pomyliłeś się w cytatach to czytaj dokładnie.
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 29.07.2011, 23:30
Schabek napisał(a):Wyświetl post

PS.Grafika jest beznadziejna. Już chyba nawet nasza 1 liga ma lepszą.
Ludzie, nie wiem o co wam chodzi, mam telewizor 42 cale, na c+ sport hd wszystko było pięknie widać...
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 29.07.2011, 23:42
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, nie wiem o co wam chodzi, mam telewizor 42 cale, na c+ sport hd wszystko było pięknie widać...

Tu nie chodzi o jakosc obrazu. Tylko o grafike jaka jest teraz a jaka była dawniej.
Odpowiedz cytując
transmisje
Member

Stary 30.07.2011, 00:14
Ja dalej nie wiem co powiedzieć o grze mojego klubu.
- Do 20 minuty przy pressingu grali jak dzieci.
- 21 minuta Gol. Nie wiadomo czy ze spalonego czy nie, kilka powtórek i dalej ciężko ocenić. A potem wydaje się, że jednak spalonego nie było.
- 23 Samobój.

a potem już poszło, piątej bramki oczywiście być nie powinno.

Dalej się zastanawiam co pokaże Bakero i jego autorski team...

Wynik go uchronił ale mam nadzieję jednak, że my nie dostaniemy Skorzy a Probierza
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.07.2011, 01:13
Cała Polska widziała
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
zibi2000
Member

Od: 05.2004

Stary 30.07.2011, 01:34
Co do technicznej strony transmisji meczów ekstraklasy to jestem praktycznie pewien, że jest to realizowane przez te same ekipy. W Polsce nie ma zasobów, aby zmienić realizatora.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 30.07.2011, 01:40
zibi2000 napisał(a):Wyświetl post
Co do technicznej strony transmisji meczów ekstraklasy to jestem praktycznie pewien, że jest to realizowane przez te same ekipy. W Polsce nie ma zasobów, aby zmienić realizatora.
T-Mobile Ekstraklasa:

- Nad nowoczesną i funkcjonalną identyfikacją graficzną Ekstraklasy pracowaliśmy od kilku miesięcy. Mamy już gotową pełną księgę znaku, która obejmuje logotypy dla rozgrywek Ekstraklasy, Młodej Ekstraklasy, Superpucharu, a także dla spółki Ekstraklasa SA i Fundacji Ekstraklasy. Przygotowując to opracowanie, dokonaliśmy analizy 168 podmiotów - europejskich lig zawodowych czy klubów piłkarskich. Efekt zobaczyli prezesi klubów Ekstraklasy, a niebawem nowe logotypy zaprezentujemy oficjalnie kibicom i mediom - powiedział Andrzej Rusko, prezes zarządu Ekstraklasy SA, na oficjalnej stronie piłkarskiej spółki.

To chyba powinno wyjasnic wszystko
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.07.2011 o godz. 01:43.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 30.07.2011, 07:13
Logo ekstraklasy w prawym folnym rogu wyglada jak jakis krowi placek.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 30.07.2011, 11:17
Za godzine paski - Korona. Ciekawie jaka bedzie frekwencja
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Stary 30.07.2011, 11:26
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Za godzine paski - Korona. Ciekawie jaka bedzie frekwencja
Ciekawe, w której minucie zaśpiewają swój "hymn".
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 30.07.2011, 11:36
Zapewne po pierwszym gwizdku, dłużej bez WTSK nie wytrzymają.

Kto to ten van der Biezen? bo pierwsze słysze
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 30.07.2011, 12:10
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Kto to ten van der Biezen? bo pierwsze słysze
Były juz zawodnik drugowego holenderskiego Go Ahead Eagles, ktory w ubiegłym sezonie na zapleczu Eredivisie strzelił 17 bramek i był 7 na liscie najskuteczniejszych napastnikow.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 30.07.2011, 12:18
Donki napisał(a):Wyświetl post

Tu nie chodzi o jakosc obrazu. Tylko o grafike jaka jest teraz a jaka była dawniej.
Nie jesteś jedyny który narzeka
http://media2.pl/media/81737-abonenc...lase-w-tv.html
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 30.07.2011, 12:21
Cytat:
Były juz zawodnik drugowego holenderskiego Go Ahead Eagles, ktory w ubiegłym sezonie na zapleczu Eredivisie strzelił 17 bramek i był 7 na liscie najskuteczniejszych napastnikow.
Co tam się dzieje w tej II lidze holenderskiej, skoro z 17 bramkami zajmuje się dopiero 7 miejsce na liście strzelców?
Legionista
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 30.07.2011, 12:22
zibi2000 napisał(a):Wyświetl post
Zmienili realizatora z Multiproduction, należącego do C+, na jakąś inną firmę. Inna sprawa, że większość pracowników (kamerzyści itp.) mogła zmienić miejsce pracy i pozostać dalej przy ekstraklasie. Wczoraj przy transmisji meczu Polonii zauważyłem kilka rzeczy, które raczej nie zdarzały się Multiproduction (totalnie różne kolory w niektórych kamerach, niefrasobliwa praca niektórych kamerzystów).
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 30.07.2011, 12:23
Arked napisał(a):Wyświetl post
Zmienili realizatora z Multiproduction, należącego do C+, na jakąś inną firmę. Inna sprawa, że większość pracowników (kamerzyści itp.) mogła zmienić miejsce pracy i pozostać dalej przy ekstraklasie. Wczoraj przy transmisji meczu Polonii zauważyłem kilka rzeczy, które raczej nie zdarzały się Multiproduction (totalnie różne kolory w niektórych kamerach, niefrasobliwa praca niektórych kamerzystów).
Zmienili na Live Park... Andrzeja Ruski.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.07.2011, 12:27
Mam nadzieję, że ludzie z C+ śledzą opinie klientów i szybko zrobią z tym porządek. Gdzieś prysnął dawny pozytywny klimat meczów. Denerwuje mnie mała czcionka, kolorystyka i róż T-mobile :|
What's new?

Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 30.07.2011, 12:30
Ta zmiana kolorów w jednej kamerze (tej, co wygląda jakby to było kamerowane z ręki) to chyba celowy zabieg jest. W trakcie meczu wygląda to moim zdaniem marnie, ale do jakichś szóstek te ujęcia mogą być naprawdę świetne.
Legionista
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.07.2011, 12:31
Jakże kreatywnie wykoszona trawa...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Jak tak słucham hymnu Cracovii i leci refren to jakbym slyszał... jakas piesn koscielna Jakos takie wrazenie odniosłem. Co do samego meczu raczej 3 punkty zostana w Krakowie.
Odpowiedz cytując
Henio1
Member

Od: 04.2011

Mam pytanie jak to jest w koncu z tymi wyjazdami bo niby stowarzyszenia nie podpisaly a korona zapchala klatke w "carefoorze"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów