The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2011, 01:56
Proste, że jedyną nie wymuszoną zmianą może być Diaz za Pajlicia. No chyba, że Maaskant by próbował z jakimiś cudami z Meliksonem na skrzydle a w środku z Nunezem lub Gargułą, ale to jest mniej niż mało prawdopodobne.
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 23.07.2011 o godz. 11:42.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 23.07.2011, 06:23
Człowieku pisz normalnie - nie Maascant, tylko Maaskant i nie Melixon tylko Melikson...
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
jacula
Member

Od: 08.2010

Stary 23.07.2011, 07:15
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Proste, że jedyną nie wymuszoną zmianą może być Diaz za Pajlicia. No chyba, że Maascant by próbował z jakimiś cudami z Melixonem na skrzydle a w środku z Nunezem lub Gargułą, ale to jest mniej niż mało prawdopodobne.
ty nawet nie wiesz kto trenuje Wisełkę Maascant analfabeta z drugiej strony błoń
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 23.07.2011, 07:34
I niech mi ktoś jeszcze napisze,że w Wiśle gra mało polaków to normalnie uduszę .Oglądałem ostatnio w orange sport info wywiad z Małeckm i ani razu nie wymienił poprawnie nazwy Łowecza 3-4 razy gadał Łowicz i to jest profesjonalizm ? brak szacunku do rywala ? przejęzyczenie to raczej nie było bo rozumiem można raz się pomylić i powiedzieć Łowicz po imprezie ale facet trzezwy wywiad daje i taka wpadka.
I dziwić się,że pózniej odpadamy z tymi z którymi nie powinniśmy jednak pocieszam się,że polaków tylko trzech w pierwszym składzie.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.07.2011, 08:03
Romuald napisał(a):Wyświetl post
I niech mi ktoś jeszcze napisze,że w Wiśle gra mało polaków to normalnie uduszę .Oglądałem ostatnio w orange sport info wywiad z Małeckm i ani razu nie wymienił poprawnie nazwy Łowecza 3-4 razy gadał Łowicz i to jest profesjonalizm ? brak szacunku do rywala ? przejęzyczenie to raczej nie było bo rozumiem można raz się pomylić i powiedzieć Łowicz po imprezie ale facet trzezwy wywiad daje i taka wpadka.
I dziwić się,że pózniej odpadamy z tymi z którymi nie powinniśmy jednak pocieszam się,że polaków tylko trzech w pierwszym składzie.
Źle usłyszał i powtarza. Można powiedzieć że nie chciał być gorszy od byłego prezydenta Polski

Szpakowski nie rozpoznaje graczy naszej reprezentacji , a komentuje jej spotkania . To się nazywa 'przejęzyczenie '. Czepać się Małeckiego nie ma o co .
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.07.2011, 08:19
Romuald napisał(a):Wyświetl post
Na szczęście niewielki jest związek między prawidłowym wypowiadaniem nazwy przeciwnika a poziomem gry .
Gdyby ten związek był duży to Pogoń Szczecin, Widzew Łódź, Ruch Chorzów ... w pucharach UEFA rządziłyby ....
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.07.2011, 08:22
jcts napisał(a):Wyświetl post
Właśnie rozmawiałem z fanem Levskiego Sofia i pytałem o Litex. Z tego co mi mówił to wydaje się że na drodze do mistrzostwa kilka meczów kupił, chociaż nie wiem ile w tym prawdy. Ogólnie mówił że nie ma się czego obawiać, tylko Hristo Yaneva bo dobrze wykonuje stałe fragmenty gry. Mówił że Wisła powinna sobie poradzić z Litexem. W sezonie przegrali tylko jeden mecz, z Levskim właśnie:
http://www.youtube.com/watch?v=cpF872OGt44

Poza tym Litex ma mało kibiców, młyn na 40/50 osób.

http://www.youtube.com/watch?v=wD4py...layer_embedded

Filmik promocyjny fanow Litexu
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 23.07.2011, 09:19
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Na szczęście niewielki jest związek między prawidłowym wypowiadaniem nazwy przeciwnika a poziomem gry .
Gdyby ten związek był duży to Pogoń Szczecin, Widzew Łódź, Ruch Chorzów ... w pucharach UEFA rządziłyby ....
Szczakowianka. Poszliby jak burza
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.07.2011, 09:46
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=wD4py...layer_embedded

Filmik promocyjny fanow Litexu
Trochę taki słaby młyn, jak u nas mają trzecioligowcy. Słabiutko, mało osób. Jeszcze nie wiedzą chyba co to znaczy POLISH HOOLIGANS.
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 23.07.2011, 10:20
A co mają HOOLIGANS do jakiegokolwiek, nawet naszego, młynu ?
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 23.07.2011, 11:38
jacula napisał(a):Wyświetl post
ty nawet nie wiesz kto trenuje Wisełkę Maascant analfabeta z drugiej strony błoń
Dziecko drogie, lecz się... i nie analfabeta tylko jak już analfabeto, albo przecinek postaw gdzie trzeba, a nie pouczasz że zamiast k wstawiłem c

Co do kibiców na stadionie w Łoweczu, myślę, że na naszych piłkarzach nie zrobi to jakiegoś wrażenia, biorąc pod uwagę, że większość naszych to piłkarscy wyjadacze, którzy nie na takich stadionach grali.

Odpowiedz cytując
aguero20
Member

Od: 05.2011

Stary 23.07.2011, 12:14
Skład w Litexie powinien być taki :

------------Genkov------------------
--Iliev-------------------Małecki----
-------Melikson--Nunez------------
----------Sobolewski---------------
--Diaz--Chavez--Jovanic--Lamey
-----------Pareiko------------------

Dać szanse Nunezowi bo ze Skonto przez te pare minut ładnie grał i jeszcze Jovaniciowi dać szanse ,coś tak czuje że spisze się na medal
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 23.07.2011, 12:19
aguero20 napisał(a):Wyświetl post

Dać szanse Nunezowi bo ze Skonto przez te pare minut ładnie grał i jeszcze Jovaniciowi dać szanse ,coś tak czuje że spisze się na medal
Następny, który bramkarza chce na stoperze stawiać...
Odpowiedz cytując
Marcelo97
Member

Od: 08.2010

Stary 23.07.2011, 12:20
zgadzam się z tym ustawieniem. III runda to już nie zabawa. Diaz za Paljicia jak najbardziej . JovanOVIC* ;p również, Jaliens ostatnio jak i ciągle nie zachwyca. i Nunez da radę
Odpowiedz cytując
Glova91
Member

Od: 07.2008

Stary 23.07.2011, 12:23
Tylko obejrzcie sobie nasze mecze dokladniej, to dojrzycie, ze ten wyzywany przez was Jaliens dyryguje cala nasza obrona...on ich ustawia, podpowiada itp.
Wiec zanim zaczniecie ustalac sklad ogladajcie uwazniej mecze.
Odpowiedz cytując
aguero20
Member

Stary 23.07.2011, 12:24
no sory chłopaki , nie moja wina że ich nazwisko sie zlewa
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.07.2011, 12:27
Eksperci już zapomnieli, że Jovanovic pięknie zawalił 2 bramki w sparingach. Ale co tam, zaryzykujmy... Jaliens może nie gra jak "nasz wybawca", ale z pewnością całkiem solidnie. Mam wrażenie, że obrywa mu się przede wszystkim za to, że nie okazał się super gwiazdą.

@aguero20, Kowalski, Kowalczyk też jeden uj.
Odpowiedz cytując
aguero20
Member

Stary 23.07.2011, 12:27
Glova91 napisał(a):Wyświetl post
Tylko obejrzcie sobie nasze mecze dokladniej, to dojrzycie, ze ten wyzywany przez was Jaliens dyryguje cala nasza obrona...on ich ustawia, podpowiada itp.
Wiec zanim zaczniecie ustalac sklad ogladajcie uwazniej mecze.
Tylko , że Jaliens nawet piłki nie umie rozegrać do przodu i jest poza tym wolny niż Jovanovic
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 23.07.2011, 12:28
Tylko , że Jaliens nawet piłki nie umie rozegrać do przodu i jest poza tym wolny niż Jovanic
Zrób sobie przerwe od tego forum, takiego pier**** tu nie potrzeba.
Odpowiedz cytując
aguero20
Member

Stary 23.07.2011, 12:30
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Eksperci już zapomnieli, że Jovanovic pięknie zawalił 2 bramki w sparingach. Ale co tam, zaryzykujmy... Jaliens może nie gra jak "nasz wybawca", ale z pewnością całkiem solidnie. Mam wrażenie, że obrywa mu się przede wszystkim za to, że nie okazał się super gwiazdą.

@aguero20, Kowalski, Kowalczyk też jeden uj.
Jak większość powiada , sparingi nie mają nic do rzeczy... Mówie wam że Jovanovic się w meczu z Litexem odblokuje
Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Stary 23.07.2011, 12:32
A ja się nie zdziwię jak w meczu z Litexem na lewej obronie będzie śmigał Lamey a na prawą wrzuci Jovanovicia a zamiast wilka wejdą albo Jirsak lub Nunez na podmęczonego rywala można wprowadzić też Kirma jego rajdy mogą wiele dać.
Odpowiedz cytując
aguero20
Member

Stary 23.07.2011, 12:32
Kibic1928 napisał(a):Wyświetl post
Widze że koledze sie ciśnienie podniosło.. pomyliłem sie i co jak Ci sie coś nie podoba to opuść te Forum
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 23.07.2011, 12:36
Kibic1928 napisał(a):Wyświetl post
Amen

Jovanovic- chłop który najgorzej prezentuję w sparingach (jak narazie)
Nunez- chłop zagadka.
A już forumowicze są skłonni zastąpić pewnego Jaliensa oraz Wilka Jirsaka lub Gargułę i to w najwazniejszym meczu Wisły w tym roku.
W polsce żyje 40 mln selekcjonerów, trenerów, skautów itd.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 23.07.2011, 12:43
Widze że koledze sie ciśnienie podniosło.. pomyliłem sie i co jak Ci sie coś nie podoba to opuść te Forum
Tu nie chodzi tylko o notoryczne z Twojej strony mylenie bramkarza z obrońcą.
Wypisujesz teorie z kosmosu, zastanów się nad tym.
Jaliens nie umie wyprowadzać piłki?! Co jak co ale akurat to umie najlepiej z naszych wszystkich obrońców.

Myślę że nie tylko mnie się nie podoba to co wypisujesz i po zastosowaniu Twojej rady zostałbyś sam na tym forum

Z mojej strony tyle w rozmowie z Tobą.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.07.2011, 12:49

aguero20 za Maskanta! Jesteś na tyle zaawansowanym ekspertem, że nie znasz nazwiska naszego obrońcy (lub co gorsza, ustawiasz bramkarza na obronie) i robisz roszady w składzie nie wiedząc jak inni zawodnicy się prezentują.

Geniusz po prostu.

Rzygać się chce od tego wysypu geniuszy taktycznych na forum.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.07.2011, 13:04
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Rzygać się chce od tego wysypu geniuszy taktycznych na forum.
Kiedyś tego typu pokemony wyżywały się w transferowym, teraz (dzięki Valcxxovi) nie bardzo mają o czym tam pisać. Tak więc koleś, który rok temu pisałby żeby kupić Nowaka, Ujka i Analboredę teraz wyżywa się, wystawiając skład złożony w jednej trzeciej z zawodników, którzy są miesiąc z drużyną.

Normalni wiedzą, że liczy się wynik i gra na pewno będzie zachowawcza. Zresztą, czy my mamy jakichś naprawdę niesamowitych graczy ofensywnych na ławce, którzy mogliby odmienić grę drużyny? Garguła, Jirsak? No proszę was.
No i ten cały Nunez, o którym wiadomo tylko tyle, że spuścił z ligi dwa zespoły, przy czym kibice jego ostatniego życzą mu śmierci. Nie twierdzę, że jest zły, ale nie zaczniemy wszystkich pykać dlatego, że wystawimy jego albo Tomasa w składzie.
Wisła nie gra tragicznie, tylko brzydko. Na tyle, na ile ją realnie stać w tym momencie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 23.07.2011, 13:17
Wolfy trudno się z Tobą nie zgodzić.

Dodać trzeba że Maaskant już w zeszłym sezonie zapowiadał że w pucharach będziemy grali inaczej niż w lidze (wałkowany mało skuteczny atak pozycyjny). Stąd pewnie ta "brzydka taktyka" ale skuteczna z 2 defensywnymi pomocnikami. Nie możemy sobie pozwolić na kolejny zmarnowany sezon w pucharach i o tym Maaskant wie. Stąd ważniejszy jest wynik niż piękno gry czy ogrywanie nowych piłkarzy ku uciesze niektórych forumowych oszołomów.

BTW
Na Nuneza też przyjdzie czas
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 23.07.2011, 13:30
Jedno jest pewne, trzeba zagrać bardziej defensywnie, liczyć na kontry, żadnego otwierania się na wyjeździe!!!

Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 23.07.2011, 13:38
Ze Skonto w Rydze graliśmy na dwóch dp, a w Łoweczu mamy zagrać ofensywniej? Duże kakao dla autora tego pomysłu. Wapń jest dobry na kości.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Stary 23.07.2011, 13:39
Ja proponuję ignorować na prawo i lewo i mieć spokój . Raz,że ci goście piszą debilizmy to jeszcze do tego są analfabetami , normalnie pier.dolca można dostać ! ; ) Pomyśleć,że za 20 lat takie matoły do władzy dojdą...

Proponuję skończyć temat ze składem , bo już wreszcie doszliśmy do wniosku ,że najlepiej będzie zagrać tak jak do tej pory , czyli 2 defensywnych pomocników ,nieważne czy będziemy grać brzydko czy nie , liczą się wyniki, cel uświęca środki.
Szaleć będziemy mogli w lidze.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów