|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Proste, że jedyną nie wymuszoną zmianą może być Diaz za Pajlicia. No chyba, że Maaskant by próbował z jakimiś cudami z Meliksonem na skrzydle a w środku z Nunezem lub Gargułą, ale to jest mniej niż mało prawdopodobne.
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 23.07.2011 o godz. 11:42.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Człowieku pisz normalnie - nie Maascant, tylko Maaskant i nie Melixon tylko Melikson...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
I niech mi ktoś jeszcze napisze,że w Wiśle gra mało polaków to normalnie uduszę .Oglądałem ostatnio w orange sport info wywiad z Małeckm i ani razu nie wymienił poprawnie nazwy Łowecza 3-4 razy gadał Łowicz i to jest profesjonalizm ? brak szacunku do rywala ? przejęzyczenie to raczej nie było bo rozumiem można raz się pomylić i powiedzieć Łowicz po imprezie ale facet trzezwy wywiad daje i taka wpadka.
I dziwić się,że pózniej odpadamy z tymi z którymi nie powinniśmy jednak pocieszam się,że polaków tylko trzech w pierwszym składzie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() Szpakowski nie rozpoznaje graczy naszej reprezentacji , a komentuje jej spotkania . To się nazywa 'przejęzyczenie '. Czepać się Małeckiego nie ma o co . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Gdyby ten związek był duży to Pogoń Szczecin, Widzew Łódź, Ruch Chorzów ... w pucharach UEFA rządziłyby .... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=wD4py...layer_embedded Filmik promocyjny fanow Litexu ![]() ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co mają HOOLIGANS do jakiegokolwiek, nawet naszego, młynu ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziecko drogie, lecz się... i nie analfabeta tylko jak już analfabeto, albo przecinek postaw gdzie trzeba, a nie pouczasz że zamiast k wstawiłem c
Co do kibiców na stadionie w Łoweczu, myślę, że na naszych piłkarzach nie zrobi to jakiegoś wrażenia, biorąc pod uwagę, że większość naszych to piłkarscy wyjadacze, którzy nie na takich stadionach grali. ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Skład w Litexie powinien być taki :
------------Genkov------------------ --Iliev-------------------Małecki---- -------Melikson--Nunez------------ ----------Sobolewski--------------- --Diaz--Chavez--Jovanic--Lamey -----------Pareiko------------------ Dać szanse Nunezowi bo ze Skonto przez te pare minut ładnie grał i jeszcze Jovaniciowi dać szanse ,coś tak czuje że spisze się na medal ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
zgadzam się z tym ustawieniem. III runda to już nie zabawa. Diaz za Paljicia jak najbardziej
. JovanOVIC* ;p również, Jaliens ostatnio jak i ciągle nie zachwyca. i Nunez da radę ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tylko obejrzcie sobie nasze mecze dokladniej, to dojrzycie, ze ten wyzywany przez was Jaliens dyryguje cala nasza obrona...on ich ustawia, podpowiada itp.
Wiec zanim zaczniecie ustalac sklad ogladajcie uwazniej mecze. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no sory chłopaki , nie moja wina że ich nazwisko sie zlewa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Eksperci już zapomnieli, że Jovanovic pięknie zawalił 2 bramki w sparingach. Ale co tam, zaryzykujmy... Jaliens może nie gra jak "nasz wybawca", ale z pewnością całkiem solidnie. Mam wrażenie, że obrywa mu się przede wszystkim za to, że nie okazał się super gwiazdą.
@aguero20, Kowalski, Kowalczyk też jeden uj. |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
Mówie wam że Jovanovic się w meczu z Litexem odblokuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja się nie zdziwię jak w meczu z Litexem na lewej obronie będzie śmigał Lamey a na prawą wrzuci Jovanovicia a zamiast wilka wejdą albo Jirsak lub Nunez na podmęczonego rywala można wprowadzić też Kirma jego rajdy mogą wiele dać.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Amen
Jovanovic- chłop który najgorzej prezentuję w sparingach (jak narazie) Nunez- chłop zagadka. A już forumowicze są skłonni zastąpić pewnego Jaliensa oraz Wilka Jirsaka lub Gargułę i to w najwazniejszym meczu Wisły w tym roku. W polsce żyje 40 mln selekcjonerów, trenerów, skautów itd. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Wypisujesz teorie z kosmosu, zastanów się nad tym. Jaliens nie umie wyprowadzać piłki?! Co jak co ale akurat to umie najlepiej z naszych wszystkich obrońców. Myślę że nie tylko mnie się nie podoba to co wypisujesz i po zastosowaniu Twojej rady zostałbyś sam na tym forum ![]() Z mojej strony tyle w rozmowie z Tobą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Geniusz po prostu. Rzygać się chce od tego wysypu geniuszy taktycznych na forum. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kiedyś tego typu pokemony wyżywały się w transferowym, teraz (dzięki Valcxxovi) nie bardzo mają o czym tam pisać. Tak więc koleś, który rok temu pisałby żeby kupić Nowaka, Ujka i Analboredę teraz wyżywa się, wystawiając skład złożony w jednej trzeciej z zawodników, którzy są miesiąc z drużyną.
Normalni wiedzą, że liczy się wynik i gra na pewno będzie zachowawcza. Zresztą, czy my mamy jakichś naprawdę niesamowitych graczy ofensywnych na ławce, którzy mogliby odmienić grę drużyny? Garguła, Jirsak? No proszę was. No i ten cały Nunez, o którym wiadomo tylko tyle, że spuścił z ligi dwa zespoły, przy czym kibice jego ostatniego życzą mu śmierci. Nie twierdzę, że jest zły, ale nie zaczniemy wszystkich pykać dlatego, że wystawimy jego albo Tomasa w składzie. Wisła nie gra tragicznie, tylko brzydko. Na tyle, na ile ją realnie stać w tym momencie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Wolfy trudno się z Tobą nie zgodzić.
Dodać trzeba że Maaskant już w zeszłym sezonie zapowiadał że w pucharach będziemy grali inaczej niż w lidze (wałkowany mało skuteczny atak pozycyjny). Stąd pewnie ta "brzydka taktyka" ale skuteczna z 2 defensywnymi pomocnikami. Nie możemy sobie pozwolić na kolejny zmarnowany sezon w pucharach i o tym Maaskant wie. Stąd ważniejszy jest wynik niż piękno gry czy ogrywanie nowych piłkarzy ku uciesze niektórych forumowych oszołomów. BTW Na Nuneza też przyjdzie czas ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedno jest pewne, trzeba zagrać bardziej defensywnie, liczyć na kontry, żadnego otwierania się na wyjeździe!!!
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ze Skonto w Rydze graliśmy na dwóch dp, a w Łoweczu mamy zagrać ofensywniej? Duże kakao dla autora tego pomysłu. Wapń jest dobry na kości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja proponuję ignorować na prawo i lewo i mieć spokój . Raz,że ci goście piszą debilizmy to jeszcze do tego są analfabetami , normalnie pier.dolca można dostać ! ; ) Pomyśleć,że za 20 lat takie matoły do władzy dojdą...
Proponuję skończyć temat ze składem , bo już wreszcie doszliśmy do wniosku ,że najlepiej będzie zagrać tak jak do tej pory , czyli 2 defensywnych pomocników ,nieważne czy będziemy grać brzydko czy nie , liczą się wyniki, cel uświęca środki. Szaleć będziemy mogli w lidze. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|