|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
zapoda ktoś linka do ściągnięcia filmu : "nie patrz w dół" (oryg. No mires para abajo)? najlepiej z polskim lektorem.
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zna ktoś w miarę pewny i tani nocleg we Wrocławiu?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Gdzie Waszym zdaniem najlepiej szukać mieszkań w Krakowie (mam na myśli np. strony internetowe, gazety) dla 2, góra trzech studentów?
![]()
,,Kibic jest od tego by wspierać swoją drużynę, a nie by wspierać najlepszych"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zależy gdzie studiujesz. Jak AGH to Bronowice, a jak UJ to Ruczaj
Oczywiście są wyjątki.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Od zary bardziej bym wolał kupić w tej cenie dwa garnitury na tandecie, nawet jak się zestarzeją szybciej to szybciej wymienisz. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
||
Gumtree, stancja, chatazaka. Gazet nie czytuje to nie wiem, ale zawsze w pon w DP było sporo ogłoszeń. No i słupy i tablice ogłoszeniowe w okolicach uczleni ect. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
I odnośnie tematu to zna ktoś w Krakowie stylistę fryzur? aby sam podpowiedział dopasował itp? Wiem że w większości salonów fryzjer na upartego coś takiego zrobi ale wolałbym kogoś "obeznanego" i sprawdzonego.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 18.07.2011 o godz. 22:07.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Edit: Właśnie nie wiedziałem jak odmienić Stróża, mój błąd
Ostatnio edytowane przez manian : 19.07.2011 o godz. 09:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W Stróżach czy Stróży
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Konik jest też na tandecie
chyba na tzw starej hali![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Vistule moge Ci śmiało polecić.Maja bardzo dobre garnitury.Zarówno w salonach Vistula ,jak i Lantier (droższe). Jak potrzebujesz gajer na dluzszy czas to zagladnij do Lantiera,ceny sa wyzsze ale i jakosc wykonania lepsza. Aaa ! Vistula też szyje na miare. Jak Ci zaden gotowiec nie spasi to chyba swego czasu na placu boh. getta robili szycie na miare w salonie Tylko ze taka zabawa w szycie na miare to kilka tys Cie wyniesie. pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 19.07.2011 o godz. 00:24.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Może mi ktoś wytłumaczyć ile jest tych rund eliminacyjnych do LM? Tzn. o ile przejdziemy Skonto to potem musimy jeszcze pokonać jednego czy dwóch rywali aby znaleźć się w fazie grupowej?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O ile przejdziemy Skonto to musimy pokonac jeszcze 2 rywali.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
I z innej beczki nie wiem czy chodzi Ci o to samo miejsce ale pijalnia wódki i piwa znajduje się przy zauku niewiernego Tomasza (drugie takie miejsce jest na Stolarskiej). Wódka jest po 4 zł (nie żałują ) 30ml tylko żołądkowa czysta i gorzka (znaczy slodka |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
poleci ktoś tanie noclegi nad jeziorem Rożnowskim albo nad Czorsztyńskim
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak właśnie o tą na Tomasza mi chodziło. A pewny jesteś że piwo to półlitrowe o nie 0,3? bo ktoś wcześniej napisał że tylko małe jest.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Sprawa wygląda tak. Poszukujemy mieszkania 4 studentów. Będziemy studiować na UP(Podchorążych), UR i AGH(aleja Mickiewicza) i MWSZ(Grzegórzecka). Na jakich ulicach, osiedlach najlepiej szukać żeby każdy miał w miarę dobry dojazd? Chodzi o to żeby kolega z MWSZ nie był za bardzo poszkodowany ale może mieć troche dalej wiadomo. Dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gdzie mozna sie zglosic/zapisac do W11, Detektywow i do Rozmow w Toku?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
O której otwierane są bramy stadionu dzisiaj? 18?
I jeszcze jedno jadę z kumplem na E i on chce wziąć aparat (zwykła cyfrówka) wpuszczą go z aparatem? ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jade z kumplami dzis na mecz , z Brzeszcz kolo Oswiecimia , i mam pytanie gdzie teraz najszybciej bede w stanie znalesc w miare blisko stadionu jakis parking albo miejsca gdzie mozna stanac?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z aparatem wpuszczą bez problemu
miejsca: zależy o której będziecie, jak wcześniej to proponuje gdzieś na Reymonta jeżeli później to okolice Czarnowiejskiej. ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam pytanie odnośnie grodzkiego urzędu pracy.
jestem zarejestrowany,jako osoba bezrobotna i chciałbym się dowiedzieć jak jest z darmowymi kursami na np wózek widłowy i inne ? istnieje jeszcze coś takiego ? posiada ktoś informacje na ten temat ? ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Mnie się wydawało, że to piwo za 4 pln, to 0,4 jest - tak krakowskim targiem między 0,3, a 0,5.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
sprawdzaj i czytaj tą strone, ale raczej cięzko UP dostał prawie 60% mniej pieniedzy na kursy tzw. aktywizacyjne,więc tną co sie da. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Bramy stadionu otwierają o godzinie 18. Można wziąć aparat. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie gdzie obejrze mecz w okolicach Ronda MOGILSKIEGO / ul. Lubicz ?
![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam 2 pytania:
1. Posiadam HTC Wildfire S (tel. nowy, bateria po zakupie sformatowana, etc) - a trzyma mi TYLKO 2 dni - dodam, ze nie jest jakos mega eksploatowany (raczej w "normie"). Te modele tak mają, czy raczej oddać go na gwarancje? 2. Również odnośnie tego telefonu - czy jest możliwość ustawienia gdzieś większej ilości znaków w 1 smsie? Bo jako 1 sms moge wyslac tylko 70 znaków :/ ![]() |
|
|