|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
oba po 20kg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Lepiej przez Małogoszcz, droga praktycznie w 80% db/bdb a po za tym prawie znikomy ruch. ![]()
BIEZANÓW STARY
BIEZANÓW NOWY BIEZANÓW ZAWSZE TRÓJKOLOROWY |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale czy ja jasnowidzem jestem że on od razu po LO czy technikum idzie na studia? może miał rok przerwy i nie ma żadnej legitymacji i dlatego pyta.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kupował ktoś coś na e-bay'u z Niemiec? Jak tak, to prosiłbym o kontakt (PW)
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
||
podziękował. |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak to jest w administracji - ew. odpowiedzialność karną ponosi pracownik, który wydał decyzję w danej sprawie (szeregowy inspektor
) czy ktoś ostatni podpisujący pismo (dyrektor, kierownik itp)? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdzie mam iść żeby dostać zaświadczenie o niekaralności? I czy długo się na nie czeka?
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Punkt Informacyjny Krajowego Rejestru Karnego przy Sądzie Okręgowym w Krakowie
ul. Przy Rondzie 7 31-547 Kraków tel: (12) 619 58 14 fax: (12) 619 57 77 tam dostaniesz,co do czasu oczekiwania,niestety nie wiem. ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
jakieś 2 tygodnie temu brałem takie zaświadczenie w Tarnowie, dostaje się od reki, kosztuje 50 zł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zna ktoś jakieś dobre strony na których można znaleźć oferty mieszkań do wynajmu w Krakowie? oprócz gumtree.pl
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Są na Prądniku czerwonym korty tenisowe?A jeśli tak to gdzie dokładnie
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
przeszło bez problemu. moim zdaniem szkoda 50 zeta. ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
W sądzie dają od kopa zaświadczenie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam. Chcę wypłacić pieniądze z moneybookers.com, gdzie proszą mnie o podanie NRB (Numer Rozliczeniowy Banku). Szukałem informacji w googlach i spotkałem się z trzema wersjami:
1)każdy bank ma swój NRB 2)mój NRB to ciąg cyfr od 3 do 10 z numeru rachunku bankowego 3)NRB to po prostu numer rachunku bankowego Która wersja jest prawdziwa ? Mam konto w ING Bank Śląski. Z góry dzięki za pomoc. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Podczas przegladania stron internetowych (Firefox) zostaje co chwile przekierunkowany na strone www.queryscan.com. Da się coś z tym zrobić, zablokować to albo wogule orientuje się ktoś w czym tkwi problem?
![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Odpowiada ten co podpisał. pozdro
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Depozyt na stadionie otwierają tak jak trybuny, 2,5 h przed pierwszym gwizdkiem? Przy zdawaniu rzeczy trzeba okazać bilet na mecz czy coś?
Dzięki ...:::Tomo:::...
Ostatnio edytowane przez Watts : 18.07.2011 o godz. 14:50.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ma ktoś pod ręką mapkę turystyczną jak się dostać do takich miejsc przy Reymonta jak klubowy depozyt, sklep, strefa kibica? Po tych remontach nie korzystałem jeszcze z żadnego z nich, stąd nie wiem jak przeniesiono wejścia.
@miodzio: podziękowania
Ostatnio edytowane przez snikki_(konto-usuniete) : 18.07.2011 o godz. 15:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Mapki akurat nie mam, ale jeżeli pójdziesz na stadion od strony Reymonta to bez problemu trafisz do sklepu i strefy kibica z racji dość dobrego oznakowania tych miejsc =)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie okazujesz nic. Nie wiem jak z godzinami otwarcia, ale oddawałem tam parę rzeczy już na przechowanie i na pewno godzinę przed meczem był czynny. Dostajesz kwit tylko, który okazujesz gdy chcesz odebrać swoją własność.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Doradźcie mi.
Czy lepiej kupić garnitur w jakimś sklepie "firmowym" typu Vistula czy Zara czy uszyć na miarę u krawca? Chodzi oczywiście o prezencję tego garniaka oraz jakość wykonania. I pytanie z całkiem inne beczki. Był ktoś w pijalni wódki i piwa na Rynku? wiem że ceny to 4i 8 zeta. Piwo za 4 to 0,3l czy normalnie półlitrowe? I jak sprawa z wódką? Co serwują i w jakiej ilości?
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 18.07.2011 o godz. 15:01.
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No niby tak, jasna sprawa, pismo wychodzące ostatecznie podpisuje ktoś "z góry". Ale w praktyce taki przypadkowy dyrektor nie orientuje się w 90% pism, które mu sie podstawia, bo od tego ma ludzi, którzy siedzą w konkretnych sprawach. Czy zatem na pewno to on odpowiada w razie gdy wyjdą jaja ?
Na logikę bez sensu, ale nie znam się, a w intrnecie też jakiejś pewnej wykładni nie znalazłem. |
|
|