The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2011, 18:06
jachting napisał(a):Wyświetl post
Jest bardzo dużo prawdopodobieństwo że Wisła wygra ze Skonto kilkoma Bramkami , dlatego że grają u siebie i dlatego że Skonto jest trzy klasy słabszym zespołem . Faktem jest że mało co frajersko nie zremisowaliśmy , ale też bez przesady z emocjami bo Wisła niemal cały mecz była w posiadaniu piłki i prowadziła grę a to było na wyjezdzie .

Co do Levskiego , to za Wisłą może przemawiać to że gra drugi mecz u siebie i jest dużo mocniejsza na papierze według transfermarkt to parenascie milionów na plus dla Wisły
Owszem, statystyka posiadania wygląda super, ale co z tego, skoro taka przewaga nie przełożyła się na akcje bramkowe? Brakowało przyspieszenia w ostatniej fazie akcji, ale to można bez problemu skorygować, kiedy przyjdzie świeżość.

Możemy zagrać z Liteksem, a nie Levskim a ceny na TM nie są w żaden sposób reprezentatywne.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.07.2011, 18:24
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...netrzna_skrot/ Ciekawy sparing, a ten chłopak co walił te setki notorycznie- no coment!!!! Widzę, że Diaz nie jest w złej formie, piękna bramka, Jirsak również z wolnego klasycznie Może moje przewidywania się sprawdzą...
Składów ktoś nie zna?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.07.2011, 18:29
a zna http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_na_treningu/
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 15.07.2011, 18:34
Heero napisał(a):Wyświetl post
Owszem, statystyka posiadania wygląda super, ale co z tego, skoro taka przewaga nie przełożyła się na akcje bramkowe? Brakowało przyspieszenia w ostatniej fazie akcji, ale to można bez problemu skorygować, kiedy przyjdzie świeżość.

Możemy zagrać z Liteksem, a nie Levskim a ceny na TM nie są w żaden sposób reprezentatywne.
Dlatego nie można być do końca zadowolonym z meczu u nich , jednak jest duże prawdopodobieństwo że u siebie tak duża przewaga będzie lepiej spożytkowana .

Tak z Liteksem ... przekręciłem , zaś jeśli chodzi o ceny w TM to rzeczywiście nie jest to doskonały system , jednak tak duża różnica wyceny nie jest przypadkiem . Chociaż fakt jest faktem że pieniądze nie grają , do tego nie grają też tylko jednostki a cała drużyna .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.07.2011, 18:47
Titto napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Sam awans do Ligi Mistrzów oznacza wzrost naszego budżetu transferowego o niemal połowę - transmisje, bilety, pieniądze za sam awans i do tego zyskamy na tym medialnie - awans do tych elitarnych rozgrywek przynosi nam kosmiczne jak na nasze warunki pieniądze, a wiadomo - im więcej pieniędzy, tym solidniejsze transfery.
nie przesadzałbym
na pewno nie nakupimy zbyt wielu grajków za to, bo pierwsze gracz to nie tylko transfer, ale także pensja, którą trzeba płacić regularnie, no chyba, że regularnie zaczniemy grać w LM

tak więc te Wasze dywagacje jacy to będziemy potężni po awansie do grupy LM między bajki sobie włóżcie

kriswisla napisał(a):Wyświetl post
Jezeli zlała ich Zylina w zeszłym roku i Debreczyn to dlaczego my nie mozemy im udzielić lekcji w tym roku a co to my jestesmy gorsi od wegrów czy słowaków
bo jestesmy nieco chujowi
no sory, ale my jestesmy mniej wiecej na ich poziomie
jesli pierwszy mecz przegramy gdzies 0-2 to juz jest po wszystkim
generalnie jak pierwsi bramke stracimy, to nie zrobimy nic
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Stary 15.07.2011, 19:00
Jaką Wisła ma siłę , a jaką przeciwnik to trudno określić . W najgorszym razie może się nawet tak zdarzyć że Liteks wystrzeli w najbliższych meczach i sezonie ze znakomitą formą ...
Nie sugerujcie się aż tak bardzo przeszłością , Wisła ma teraz całkiem inny skład niż rok temu a tym bardziej parę lat temu , wydaje się że personalnie na papierze jest teraz mocniejsza a niżeli w ostatnich latach ale jak silna jest naprawdę to się dopiero okażę . Inną sprawą jest to że teraz skład składa się w większości z zawodników zagranicznych więc też ciężko odwoływać się do "sławetnej" mentalności .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 15.07.2011, 19:18
Jednej rzeczy nie rozumiem u Maaskanta, dlaczego nie wystawia podstawowej formacji obronnej, żeby jak najczęściej grali ze sobą i się zgrywali, później wychodzą kwiatki w meczu...
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 15.07.2011, 19:32
Chyba, że sprawdzą się słowa Kosy, ze mamy skład najgorszy od lat.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 15.07.2011, 19:32
Jednej rzeczy nie rozumiem u Maaskanta, dlaczego nie wystawia podstawowej formacji obronnej, żeby jak najczęściej grali ze sobą i się zgrywali, później wychodzą kwiatki w meczu...
ziomek, rozumiem, że wakacje, ale ogarnij się trochę z pisaniem tych wypocin
po pierwsze trener ograniczył się do zawodników, którzy nie grali w meczu ze Skonto, więc jak miał grać podstawową obroną?

PS: a po drugie jak widzę ten Twój skład w podpisie, to naprawdę, nóż się w kieszeni otwiera

piszesz o zgranej obronie, a sam wrzucasz Diaza i Bunozę xD
Odpowiedz cytując
letischoo
Member

Od: 11.2010

Stary 15.07.2011, 19:36
a twierdzisz że Bunoza zły jest po tym co w 1 meczu ze Skonto pokazał Jaliens to ja bym Bunozie dał szanse, bo wraca do formy z przed kontuzji i z Chavezem byliby naprawdę dobrzy
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.07.2011, 19:38
letischoo napisał(a):Wyświetl post
a twierdzisz że Bunoza zły jest po tym co w 1 meczu ze Skonto pokazał Jaliens to ja bym Bunozie dał szanse, bo wraca do formy z przed kontuzji i z Chavezem byliby naprawdę dobrzy
I powiedz mi jak wyglądały by nasze akcje wyprowadzane od bramkarza.
Sergiej musiałby cały czas grać dzide, trenowany przez Nas od przyjścia Maaskanta atak pozycyjny można by było pomiedzy bajki włożyć.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Dariusz
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.07.2011, 19:39
Ludzie spkojnie, najpierw przejdźmy Skonto. Wiem, że jestęśmy tego na 90% pewni i ja też nie wyobrażam sobie na R22 takiej gry jak w Rydze (wynik może być), ale szacunek do rywala wymaga, aby podejść do tego spotkania poważnie, a nie komentować ile to bramek strzelimy Litexowi. Coś dziwnego dzieje się z tym tematem, gdyż najpierw ludzie się napinają, że wygramy w Rydze 3,4-0, po czym płaczą, że było 1-0 i słaby mecz, a teraz już mówią o naszych szansach z Litexem, który też nie jest w 100% pewny gry w trzeciej rundzie. Ja od początku byłem zdania, że wyżej niż 2-0 w Rydze nie wygramy, za to na R22 licze co najmniej na 2-0. Co do meczu w Rydze do 70 min graliśmy dobrą piłke, nie efektowną, ale dobrą, rywal bronił się całym zespołem co utrudniało naszym dojście do akcji stuprocentowych. Widać, że RM nie chciał kompromitacji, a wiedział na co stać jego obrone, co pokazał w końcówce Jaliens. Jedyne co mnie martwi to to, że liga zaczyna się pomiędzy naszymi ewentualnymi meczami w 3 rundzie, nie wiem, czy to dobrze, czy nie i jak wpłynie na naszych zawodników.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 15.07.2011, 19:42
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
ziomek, rozumiem, że wakacje, ale ogarnij się trochę z pisaniem tych wypocin
po pierwsze trener ograniczył się do zawodników, którzy nie grali w meczu ze Skonto, więc jak miał grać podstawową obroną?

PS: a po drugie jak widzę ten Twój skład w podpisie, to naprawdę, nóż się w kieszeni otwiera

piszesz o zgranej obronie, a sam wrzucasz Diaza i Bunozę xD
Ziomek, nie wiedziałem, że mają wolne. A mi się nóż w kieszeni otwiera jak czytam wielbicieli Jaliensa oraz widzę jego grę. A Ty Ziomek znajdziesz mi lepszego lewego na tą chwilę, bo ja jakoś nie widzę...

Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 15.07.2011, 19:58
WislaOnly w Toim składzie zmieniłbym Jirsaka na Gargułę bądź Gerwazego
Odpowiedz cytując
JarekTSW
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.07.2011, 20:14
Tyle tu płaczu na tym forum było , że ja nie wiem co by było jakbyśmy w 2 koszyku byli i na Genk trafili

Litex ledwo , ledwo też wygrał , więc nie rozumiem czemu piszą jakieś głupie posty w stylu "gdyby nie samobój skończyło by się 0:0 "

Rywal jak najbardziej do pokonania. Oby świeżość wróciła w porę Na Skonto bym widział Jvanovica na prawej obronie za Lameya , Diaz na lewą (trzeba go zgrać na Litex). W Środku spróbować za Wilka Jirsaka. Małecki też by mógł usiaść , bo z taką grą nie powinien mieć miejsca w 1 składzie.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 15.07.2011, 20:48
tedyy napisał(a):Wyświetl post
WislaOnly w Toim składzie zmieniłbym Jirsaka na Gargułę bądź Gerwazego
Wiesz, stawiam na Jirsaka, gdyż jest lepszy w odbiorze od Garguły, ma dobrego kopa ze skraju pola karnego (ze skonto mieliśmy tylko ze 2 strzały z za pola ). Osobiście cenie bardziej walory ofensywne Garguły, ale tak jak wcześniej pisałem, nie możemy się zbytnio odsłaniać kosztem ataku, biorąc pod uwagę formę naszej obrony. Gargułę wpuszczał bym koło 70 minuty za zmęczonego Meliksona. Co do Gerwazego, to sam nie wiem co myśleć, nie wiem co potrafi i mam nadzieję, że się pozytywnie rozczaruję
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 15.07.2011 o godz. 21:17.

Odpowiedz cytując
Krakus!
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 15.07.2011, 21:08
Dobre losowanie ! Do Łowicza nie jest wcale tak daleko
Tam są dobre dżemy i dziewczyny w strojach ludowych będzie fajny wyjazd
WISŁA AZORY !
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 15.07.2011, 22:04
Cytat:
Do Łowicza nie jest wcale tak daleko
do Łowicza to rzeczywiście nie, ale my z Pelikanem nie gramy
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 15.07.2011, 22:09
Oni nie boją się Wisły, a i Wisła bać się Liteksu nie powinna. Szanse 50:50, bo podobno potencjał oba zespoły mają zbliżony. Wierzę głęboko w to, że przewartościuje Wisełka mecze na swoją korzyść i IV runda eliminacji stanie się faktem, bo stać Wiślaków na to.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.07.2011, 22:25
A mi się nóż w kieszeni otwiera jak czytam wielbicieli Jaliensa oraz widzę jego grę. A Ty Ziomek znajdziesz mi lepszego lewego na tą chwilę, bo ja jakoś nie widzę...
Ziomek, Ty lepiej oglądaj mecze a nie szukaj wielbicieli -Jaliens zagrał bardzo przyzwoite zawody, popełnił jeden błąd który nie przeczę, mógł nas kosztować gola ale mnie przeraził Chavez swoimi wybiciami, wprost pod nogi przeciwników...a to było tylko Skonto.

A co do tego lepszego to widziałeś Ty Diaza jak u nas śmigał na lewej?Przecież to była istna tragedia - może się ogarnął ale nie wiem jak można pisać 'lepszy' o kimś kto u nas na tej pozycji grał koszmarnie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 15.07.2011, 22:55
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ziomek, Ty lepiej oglądaj mecze a nie szukaj wielbicieli -Jaliens zagrał bardzo przyzwoite zawody, popełnił jeden błąd który nie przeczę, mógł nas kosztować gola ale mnie przeraził Chavez swoimi wybiciami, wprost pod nogi przeciwników...a to było tylko Skonto.

A co do tego lepszego to widziałeś Ty Diaza jak u nas śmigał na lewej?Przecież to była istna tragedia - może się ogarnął ale nie wiem jak można pisać 'lepszy' o kimś kto u nas na tej pozycji grał koszmarnie.
Hehe, no to tutaj się nie zgadzamy. Dla mnie Jaliens to jest porażka. Owszem Chavez miał kilka wybić, ale nie daje się przepychać jakimś małolatom jak w/w Holender. Wystarczy Chavezomi wpoić zachowania Clebera, niech wali po autach. Pamiętasz grę Bunozy w zeszłym sezonie, na początki miał słabe ale później grał kozacko. Wolisz młodego zawodnika który może grać na bardzo wysokim poziomie za sezon, dwa, czy starego, wypalonego piłkarza. Dla mnie sytuacja jest prosta, myślę, że kilka osób poprze moje zdanie.
Diaz- człowiek ogarnięty, zna Wiślackie realia, jedyny który jest gotowy zastąpić Pajlicia na miejscu obrońcy. Pajlić zagrał cienkie zawody, więc dlaczego nie dać mu szansy? Jeśli takiś Ziom, to znajdź jakiegoś lewego, pewnie powiesz Nunez, ale co my o nim wiemy

Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.07.2011, 23:02
Niestety Małecki z taką formą to co najwyżej ławka. Chyba jeszcze nie wytrzeźwiał po fecie. Grał jakby zszedł właśnie ze Sukiennic... Melex na skrzydło a Garguła do środka. W ataku zacząłbym z Bitonem.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 15.07.2011, 23:08
Jeśli takiś Ziom, to znajdź jakiegoś lewego, pewnie powiesz Nunez, ale co my o nim wiemy
Ja bym na dziś jednak przy Draganie został - szczególnie na Skonto.Mam nadzieje że zagra bardziej skrzydłowego bo żeby ich sklepać już do przerwy i nie drżeć że jakiś gol 'z dupy' dla nich wpadnie, to trza zaangażować do ataku większe środki
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 15.07.2011, 23:44
Ja bym na dziś jednak przy Draganie został - szczególnie na Skonto.Mam nadzieje że zagra bardziej skrzydłowego bo żeby ich sklepać już do przerwy i nie drżeć że jakiś gol 'z dupy' dla nich wpadnie, to trza zaangażować do ataku większe środki
Nie zgadzam się! Oni się nie otworzą w rewanżu, wolałbym zagrać ustawieniem jakim proponuję i przycisnąć ich pressingiem. Wiesz, my również możemy dostać bramkę i zacznie się nerwówka. Owszem możemy zostać przy Draganie, czemu nie, ale tak jak mówię, Diaz jest alternatywą, a kilka razy się sprawdził, był teraz w Belgii, może dojrzał piłkarsko, kto wie. Wolę dać jemu szansę niż Nunezowi, którego w ogóle nie znam. Takie moje zdanie.

Ciekawą alternatywę zaproponował thechris.
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 15.07.2011 o godz. 23:47.

Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 15.07.2011, 23:54
Mecz Wisły zgromadził niecałe pół miliona widzów na Polsat Sport
http://media2.pl/badania/81175-slask...ln-widzow.html
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.07.2011, 00:47
Litex to napewno zespol 2-3 klasy lepszy niz Skonto i u siebie bedzie napewno grozny.Piszecie bedac jakby oburzonym ze oni sie nas nie boja ,a niby z jakiej racjii maja sie bac?,wezma zobaczą na stronce z kim Wisla odpadala z ost latach z pucharów i ja im sie nie dziwie ze sie cieszą ze nas wylosowali.
Marka Wisly w Europie zostala powaznie nadszarpnieta i teraz czas ja odbudowac.

Ale nie dywagujmy,tylko na razie pokonajmy we wtorek Skonto- obecnosc obowiązkowa.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
java
Member

Stary 16.07.2011, 00:55
Bardzo ładnie z Waszej strony, ze doradzacie RM obsadę lewej obrony. "Dragan", "Diaz", "może jednak Paljić", "nieee, dajmy szanse Juniorowi", ale...
...z tego co wiem, Junior Diaz nie został zgłoszony przez Wisłę Kraków do rozgrywek II rundy eliminacji LM, która obejmuje dwumecz, a nie tylko spotkanie wyjazdowe, więc mam 100% info od naszego trenera: ZAGRA DRAGAN PALJIĆ!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 16.07.2011, 01:08
Nie zgadzam się! Oni się nie otworzą w rewanżu, wolałbym zagrać ustawieniem jakim proponuję i przycisnąć ich pressingiem. Wiesz, my również możemy dostać bramkę i zacznie się nerwówka. Owszem możemy zostać przy Draganie, czemu nie, ale tak jak mówię, Diaz jest alternatywą, a kilka razy się sprawdził, był teraz w Belgii, może dojrzał piłkarsko, kto wie. Wolę dać jemu szansę niż Nunezowi, którego w ogóle nie znam. Takie moje zdanie.

Ciekawą alternatywę zaproponował thechris.
W Belgii Diaz to się połamał.To że się nie otworzą to jasne i dlatego Paljic jest potrzebny.Pressing, no sorry jak ktoś barykaduje się na własnej połowie to nie da się na nich siąść pressingiem tak jak na zespół który chce coś zagrać, zresztą akurat to nie był nasz problem w Rydze - Pressing był dobry i oni nic nie mogli zrobić a krzywdę to tylko myśmy sobie sprowokowali

Możesz się nie zgadzać ale wytłumacz mi na co Diaz ma być alternatywą?Przecież Diaz to jest typowy rozpierdalacz - gość potrzebny do rozbijania a nie do kreowania.Zresztą ja nie wiem czy można będzie go zgłosić do rewanżu.
Ale boczni obrońcy to jest temat do dyskusji - ja tak optymistycznie miałem nadzieje że tu będą wzmocnienia a tego nie ma a nawet gorzej - może się okazać że Lamey jest słabszy od Cikosa a Diaz będzie jedynie rezerwowym - czyli że boki w obronie nie będą wzmocnione a być może nawet osłabione.

Ogólnie pierwsza poważna weryfikacja to Litex - po tym co zobaczyłem w Rydze, nie wierze byśmy mogli odpaść z taką drużyna a jak odpadniemy to będzie to kompromitacja stulecia , Litex też awansuje więc za chwilę będziemy świadkami konkretnej potyczki i tu poznamy czy jesteśmy gotowi na grę w jewropie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 16.07.2011, 01:29
W Belgii Diaz to się połamał.To że się nie otworzą to jasne i dlatego Paljic jest potrzebny.Pressing, no sorry jak ktoś barykaduje się na własnej połowie to nie da się na nich siąść pressingiem tak jak na zespół który chce coś zagrać, zresztą akurat to nie był nasz problem w Rydze - Pressing był dobry i oni nic nie mogli zrobić a krzywdę to tylko myśmy sobie sprowokowali

Możesz się nie zgadzać ale wytłumacz mi na co Diaz ma być alternatywą?Przecież Diaz to jest typowy rozpierdalacz - gość potrzebny do rozbijania a nie do kreowania.Zresztą ja nie wiem czy można będzie go zgłosić do rewanżu.
Ale boczni obrońcy to jest temat do dyskusji - ja tak optymistycznie miałem nadzieje że tu będą wzmocnienia a tego nie ma a nawet gorzej - może się okazać że Lamey jest słabszy od Cikosa a Diaz będzie jedynie rezerwowym - czyli że boki w obronie nie będą wzmocnione a być może nawet osłabione.

Ogólnie pierwsza poważna weryfikacja to Litex - po tym co zobaczyłem w Rydze, nie wierze byśmy mogli odpaść z taką drużyna a jak odpadniemy to będzie to kompromitacja stulecia , Litex też awansuje więc za chwilę będziemy świadkami konkretnej potyczki i tu poznamy czy jesteśmy gotowi na grę w jewropie
Faktycznie, Diaz na tą chwilę nie jest zgłoszony, więc nie ma tematu. Ale przed kontuzją rozegrał 13 meczy, więc może mu coś to dało. Dużym plusem Diaza jest to, że nie odpuszcza. Jeśli nie może grać Diaz, to jak najbardziej Dragan, byle trenejro nie zakombinował z Nunezem. Z pressingiem źle zrozumiałeś bo ja też napisałem skrótem myślowym. Chodziło mi o to, że jeśli się otworzą to przycisnąć ich pressingiem. Co do bocznych masz rację, ja w ogóle twierdzę, że nasza obrona to jest wielki dramat i wielki błąd Stana. Drużynę powinno budować się od tyłu, a tu co runda to mamy przemeblowanie w defensywie. Troszkę taka prowizorka. I co z tego, że mamy niezły atak, jak wszystko co wypracują chłopaki z napadu może być zniszczone przez głupie błędy obrony.

P.S I ja korektę zrobię w moim ustawieniu, ale Bunoza dla mnie pierwszy skład nadal.
Dobranoc!
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 16.07.2011 o godz. 01:35.

Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 16.07.2011, 03:38
kiedy zaczyna się 4 runda ? proszęo daty mecz u siebie i u kogoś .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów