|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że tak samo jak było do tej pory, bedzie to łuk przyległy do młyna, czyli teraz będzie to D.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ile jest rzędów na trybunie E ? I czy druga kondygnacja jest liczona znów od zera czy jest przedłużeniem pierwszej ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
ceny bardzo ok. Jedyne czego zabraklo to bilety ulgowe dla "seniorów". Jest pełno dziadków po 60-70 lat co z chęcią by się przeszli na mecz, ale przy emeryturze 800zł opłatach i lekarstwach to jest nie osiągalne.
W takim wieku też nie zapuszczą się na miejsca gdzie się stoi. Więc sektory takie odpowiednie dla nich jak: E11-12, E15-16, E21-22, E25-26 są nie osiągalne w cenie normalnego za 45zł. A często w tych ludziach "fanatyzm" jest większy niż osobach z dzisiejszego młyna, może troche w innym tego słowa znaczeniu... Mam nadzieje, że przy kolejnych rundach karnet będzie dawał jakieś konkretne zniżki na puchary. Z Barca pamiętam, że chyba z karnetem było prawie połowę taniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja w poprzedniej rundzie kupiłem karnet ulgowy mimo iż w marcu musiałem oddać legitymację studencką i nie było problemów z wejściem. Mówisz że przy zakupie miałeś legitymację a teraz nie masz i tyle...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja kupowałem i nikt mnie nie pytał o żadną legitymacje ; )
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Druga kondygnacja jest liczona od 1, nie jest przedluzeniem pierwszej/
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mam to samo tylko że oddaje legitymacje we wrześniu, to jeszcze mogę załapać się na ulgowy?Bo nie chce się wpakować że kupie karnet ulgowy a potem nie wejdę bo nie mam ważnej legitymacji, wtedy to nawet biletu na siebie nie kupie..
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ktos wcześniej zastanawiał sie czy jest juz możliwość płacenia kartą za bilety / karnety.
otóż zgodnie z informacja na oficjalnej stronie Wisły: Cytat:
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 06.07.2011 o godz. 14:27.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Inna sprawa czy sprawdzą chociaż raz ważność tej legitki podczas rundy ale tutaj już nikt z forum nie poratuje Ciebie informacją bo nikt nie wie jak będzie. Możesz zaryzykować, oszczędzić pare złotych i potem co mecz zastanawiać się czy wpuszczą albo dać te pare złotych więcej i miec spokój. Wybór nalezy do Ciebie. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
ODNOŚNIE REZERWACJI MIEJSC NA TRYBUNIE C, GDY WCZEŚNIEJSZY KARNET BYŁ NA G
Zadałem pytanie klubowi: Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Czemu mnie to nie dziwi. Ciekaw jestem ile jest prawdy w tym, że nasz zarząd głosował za wpuszczaniem kibiców gości w najbliższej rundzie, skoro część osób ma karnety na G4-5
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Jeśli legitymacja ważna jest w dniu zakupu karnetu, to uprawnia do nabycia karnetu ulgowego. Mhmm już widzę co będzie się działo przy kołowrotach jak ktoś np. oddaje legitke albo wyleci ze studiów, jak człowiek o inteligencji równej zeru czyli ochroniarz będzie wmawiał ze trzeba mieć legitkę i nie będzie chciał wpuszczać i później lataj i załatwiaj sobie wejście. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj przy zakupie karnetu na C również potwierdzona wiadomość, że karnety z G z poprzedniej rundy są zarezerwowane na G na tą rundę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ale na C wszystkie miejsca są wolne, więc chyba można kupić tam od razu, prawda?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytam z czystej ciekawości, bo po karnet wybieram się w piątek. Jest jakaś kolejka i ile jest kas otwartych?
Mam jeszcze jedno pytanie czysto techniczne. O ile mi wiadomo bilety na Skonto będą od 13 lipca w sprzedaży, mnie wtedy w Krakowie nie będzie. Czy jeżeli kupie ulgowy karnet i dam moją KK koledze to czy musze mu dać również legitymacje, czy wystarczy jak w kasie zobaczą karnet ulgowy? |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na C są wszystkie wolne bo nie było tam rezerwacji. A co do kolejek to dziś koło 13 chyba z 6 kas otwartych było. Ludzie się przewijali ale kolejki żadnej nie było.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak ja byłem to może było 6 osób
takie pytanie mam. Mając karnet na C4 wejdę przez bamkę na C3 nie stety Pani zamiast dac mi na 3 dała na 4. ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Dariusz napisał(a):
otwartych kas było na pewno 7 (może więcej ale nie mam pewności bo zapatrzyłem się na panią sprzedającą w 7 kasie )Co do legitymacji to dla pewności mu daj, bo teoretycznie gdy kupowałeś karnet ona mogła być ważna, a parę dni potem gdy będziesz kupował bilet już nie koniecznie. Więc mogą się przyczepić (chodź z tymi paniami wydaje mi się, że można dojść do porozumienia )E: troszkę spóźniony ;/ Nie, nie wejdziesz.
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 06.07.2011 o godz. 16:58.
![]()
Semper Fidelis!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
PS. Przynamniej tak było na G... ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znajomi mieli bilet na G5 to nie mogli wejść przez inne bramki..
E: Ale teraz tak myślę, że to może chodzić o to, że G5 tak funkcjonowało gdyż ten sektor był przeznaczony przedtem dla gości a reszta działała normalnie...także przepraszam jak wprowadziłem w błąd ale nie pomyślałem o tym ![]() Powód: złota myśl ;pp ;]
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 06.07.2011 o godz. 17:12.
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A co za różnica, którą bramką wejdziesz jak i tak wnętrze trybuny nie jest podzielone i można przechodzić środkiem miedzy sektorami?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie jestem tego pewny, ale przecież w ubiegłym sezonie mając bilet G można przechodzić przez wszystkie bramki, nie ważne czy to G1,G2,G3,G4,G5.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy bilety ulgowe sa przeznaczone dla osob nieletnich czy tylko dla mlodziezy uczacej sie, bo jesli to pierwsze to osoby nieletnie nie musza pokazywac legitymacji przy zakupie, a wystarczy KK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Napisałem do Wisły w sprawie karnetów i ważności legitymacji, odpisali mi, ,,liczy sie waznosc ulgi w dniu zakupu".
To chyba wszystko wyjaśnia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
wszytko ok ale ile razy było wałkowane ze ochrona się pyta przy wejściu o legitymacje przysługująca do zniżki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też tak zrobię, żeby w październiku nie mieć problemów.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|