The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bąbel
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2011, 12:15
Bąbel napisał(a):Wyświetl post
Gwoli ścisłości, jeśli miałem karnet na g4, to do 22 lipca, czeka na mnie odpowiednik na c4? i do tego czasu nikt nie kupi karnetu na to miejsce?
ponawiam pytanko, bardzo istotne, a chciałbym mieć sto procent pewności
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 06.07.2011, 12:22
masterlag napisał(a):Wyświetl post
1. Jeśli na dany mecz braknie biletów na C, to na której trybunie będzie przedłużenie młyna?
Wydaje mi się, że tak samo jak było do tej pory, bedzie to łuk przyległy do młyna, czyli teraz będzie to D.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
cris21
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 06.07.2011, 12:41
Ile jest rzędów na trybunie E ? I czy druga kondygnacja jest liczona znów od zera czy jest przedłużeniem pierwszej ?
Odpowiedz cytując
krzys1906
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 06.07.2011, 13:29
ceny bardzo ok. Jedyne czego zabraklo to bilety ulgowe dla "seniorów". Jest pełno dziadków po 60-70 lat co z chęcią by się przeszli na mecz, ale przy emeryturze 800zł opłatach i lekarstwach to jest nie osiągalne.

W takim wieku też nie zapuszczą się na miejsca gdzie się stoi. Więc sektory takie odpowiednie dla nich jak: E11-12, E15-16, E21-22, E25-26 są nie osiągalne w cenie normalnego za 45zł. A często w tych ludziach "fanatyzm" jest większy niż osobach z dzisiejszego młyna, może troche w innym tego słowa znaczeniu...

Mam nadzieje, że przy kolejnych rundach karnet będzie dawał jakieś konkretne zniżki na puchary. Z Barca pamiętam, że chyba z karnetem było prawie połowę taniej.
Odpowiedz cytując
Zubert_Wisla
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 06.07.2011, 13:33
krycha napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś z was kupił już karnet ulgowy dzisiaj? Chodzi mi o kwestię legitymacji, pytają o nią za każdym razem?
Ja w poprzedniej rundzie kupiłem karnet ulgowy mimo iż w marcu musiałem oddać legitymację studencką i nie było problemów z wejściem. Mówisz że przy zakupie miałeś legitymację a teraz nie masz i tyle...
Odpowiedz cytując
Bartuk1906
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 06.07.2011, 13:39
krycha napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś z was kupił już karnet ulgowy dzisiaj? Chodzi mi o kwestię legitymacji, pytają o nią za każdym razem?
Ja kupowałem i nikt mnie nie pytał o żadną legitymacje ; )
Semper Fidelis!
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.07.2011, 13:41
cris21 napisał(a):Wyświetl post
Ile jest rzędów na trybunie E ? I czy druga kondygnacja jest liczona znów od zera czy jest przedłużeniem pierwszej ?
Druga kondygnacja jest liczona od 1, nie jest przedluzeniem pierwszej/
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 06.07.2011, 13:46
Zubert_Wisla napisał(a):Wyświetl post
Ja w poprzedniej rundzie kupiłem karnet ulgowy mimo iż w marcu musiałem oddać legitymację studencką i nie było problemów z wejściem. Mówisz że przy zakupie miałeś legitymację a teraz nie masz i tyle...
mam to samo tylko że oddaje legitymacje we wrześniu, to jeszcze mogę załapać się na ulgowy?Bo nie chce się wpakować że kupie karnet ulgowy a potem nie wejdę bo nie mam ważnej legitymacji, wtedy to nawet biletu na siebie nie kupie..
I
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Stary 06.07.2011, 14:10
Ktos wcześniej zastanawiał sie czy jest juz możliwość płacenia kartą za bilety / karnety.
otóż zgodnie z informacja na oficjalnej stronie Wisły:

Cytat:
Płatność obecnie realizowana jest tylko gotówką.
no comment...
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.07.2011, 14:15
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
mam to samo tylko że oddaje legitymacje we wrześniu, to jeszcze mogę załapać się na ulgowy?Bo nie chce się wpakować że kupie karnet ulgowy a potem nie wejdę bo nie mam ważnej legitymacji, wtedy to nawet biletu na siebie nie kupie..
nie oddawaj legitymacji i tyle.

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Co to w ogóle za pytanie. Oczywiście, że nie możesz. Skoro wyraźnie jest napisane, że legitke trzeba miec zarówno przy zakupie jak i później przy wejściu na stadion to co tutaj jest więcej do tłumaczenia?

Inna sprawa czy sprawdzą chociaż raz ważność tej legitki podczas rundy ale tutaj już nikt z forum nie poratuje Ciebie informacją bo nikt nie wie jak będzie. Możesz zaryzykować, oszczędzić pare złotych i potem co mecz zastanawiać się czy wpuszczą albo dać te pare złotych więcej i miec spokój.

Wybór nalezy do Ciebie.
nie wiesz - nie wprowadzaj w błąd. Legitymacja nie musi być ważna w trakcie rundy - musi być ważna w dniu zakupu karnetu. Ale trzeba ją mieć przy sobie w trakcie rundy, gdyby ktoś chciał sprawdzić, czy była ważna gdy kupowałeś bilet. Może się przecież okazać tak, że ktoś ma status studenta do października, a po zamknięciu kampanii wrześniowej wylatuje z uczelnii. I co, karnet przepada, a biletu nie da się kupić, bo na KK jest nabity nie ważny karnet? Bez przesady.
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 06.07.2011 o godz. 14:27.

Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.07.2011, 14:24
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
Co to w ogóle za pytanie. Oczywiście, że nie możesz. Skoro wyraźnie jest napisane, że legitke trzeba miec zarówno przy zakupie jak i później przy wejściu na stadion to co tutaj jest więcej do tłumaczenia?

Inna sprawa czy sprawdzą chociaż raz ważność tej legitki podczas rundy ale tutaj już nikt z forum nie poratuje Ciebie informacją bo nikt nie wie jak będzie. Możesz zaryzykować, oszczędzić pare złotych i potem co mecz zastanawiać się czy wpuszczą albo dać te pare złotych więcej i miec spokój.

Wybór nalezy do Ciebie.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 06.07.2011, 14:54
ODNOŚNIE REZERWACJI MIEJSC NA TRYBUNIE C, GDY WCZEŚNIEJSZY KARNET BYŁ NA G

Zadałem pytanie klubowi:

Cytat:
Dzień dobry, mam do Państwa jedno pytanie. Czy jeśli posiadałem Wiosną 2011 karnet na trybunę G, to obecnie mam zarezerwowane miejsce do 22 lipca na trybunie G czy C?
Pozdrawiam
Odpowiedz z klubu:

Cytat:
witam, ma Pan zarezerwowane to samo miejsce na G.
pozdrawiam
Zostawię to bez komentarza
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 06.07.2011, 15:05
Czemu mnie to nie dziwi. Ciekaw jestem ile jest prawdy w tym, że nasz zarząd głosował za wpuszczaniem kibiców gości w najbliższej rundzie, skoro część osób ma karnety na G4-5
Odpowiedz cytując
manian
Member

Od: 09.2010

Stary 06.07.2011, 15:09
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post

Wybór nalezy do Ciebie.
Na FB Wisła Kraków ktoś z kluby napisał:
Jeśli legitymacja ważna jest w dniu zakupu karnetu, to uprawnia do nabycia karnetu ulgowego.

Mhmm już widzę co będzie się działo przy kołowrotach jak ktoś np. oddaje legitke albo wyleci ze studiów, jak człowiek o inteligencji równej zeru czyli ochroniarz będzie wmawiał ze trzeba mieć legitkę i nie będzie chciał wpuszczać i później lataj i załatwiaj sobie wejście.
Odpowiedz cytując
n_matt
Member

Od: 07.2006

Stary 06.07.2011, 15:10
Dzisiaj przy zakupie karnetu na C również potwierdzona wiadomość, że karnety z G z poprzedniej rundy są zarezerwowane na G na tą rundę...
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.07.2011, 15:33
ale na C wszystkie miejsca są wolne, więc chyba można kupić tam od razu, prawda?
Odpowiedz cytując
Dariusz
Senior Member

Stary 06.07.2011, 15:36
Pytam z czystej ciekawości, bo po karnet wybieram się w piątek. Jest jakaś kolejka i ile jest kas otwartych?
Mam jeszcze jedno pytanie czysto techniczne. O ile mi wiadomo bilety na Skonto będą od 13 lipca w sprzedaży, mnie wtedy w Krakowie nie będzie. Czy jeżeli kupie ulgowy karnet i dam moją KK koledze to czy musze mu dać również legitymacje, czy wystarczy jak w kasie zobaczą karnet ulgowy?
Odpowiedz cytując
n_matt
Member

Od: 07.2006

Stary 06.07.2011, 16:49
Na C są wszystkie wolne bo nie było tam rezerwacji. A co do kolejek to dziś koło 13 chyba z 6 kas otwartych było. Ludzie się przewijali ale kolejki żadnej nie było.
Odpowiedz cytując
AveLechia
Senior Member

Stary 06.07.2011, 16:55
jak ja byłem to może było 6 osób takie pytanie mam. Mając karnet na C4 wejdę przez bamkę na C3 nie stety Pani zamiast dac mi na 3 dała na 4. ?
Odpowiedz cytując
Bartuk1906
Senior Member

Stary 06.07.2011, 16:56
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
ale na C wszystkie miejsca są wolne, więc chyba można kupić tam od razu, prawda?
Prawda

Dariusz napisał(a):
Pytam z czystej ciekawości, bo po karnet wybieram się w piątek. Jest jakaś kolejka i ile jest kas otwartych?
Mam jeszcze jedno pytanie czysto techniczne. O ile mi wiadomo bilety na Skonto będą od 13 lipca w sprzedaży, mnie wtedy w Krakowie nie będzie. Czy jeżeli kupie ulgowy karnet i dam moją KK koledze to czy musze mu dać również legitymacje, czy wystarczy jak w kasie zobaczą karnet ulgowy?
Około godziny 12 nie było nikogo otwartych kas było na pewno 7 (może więcej ale nie mam pewności bo zapatrzyłem się na panią sprzedającą w 7 kasie )
Co do legitymacji to dla pewności mu daj, bo teoretycznie gdy kupowałeś karnet ona mogła być ważna, a parę dni potem gdy będziesz kupował bilet już nie koniecznie. Więc mogą się przyczepić (chodź z tymi paniami wydaje mi się, że można dojść do porozumienia )

E: troszkę spóźniony ;/

AveLechia napisał(a):Wyświetl post
jak ja byłem to może było 6 osób takie pytanie mam. Mając karnet na C4 wejdę przez bamkę na C3 nie stety Pani zamiast dac mi na 3 dała na 4. ?
Nie, nie wejdziesz.
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 06.07.2011 o godz. 16:58.
Semper Fidelis!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.07.2011, 17:02
AveLechia napisał(a):Wyświetl post
Wejdziesz. Bez problemu.

PS. Przynamniej tak było na G...
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 06.07.2011, 17:03
Bartuk1906 napisał(a):Wyświetl post

Nie, nie wejdziesz.
Wejdzie, wejdzie. Chyba, że w tym sezonie to sie zmieni. W tamtym nie było z tym problemu.
Odpowiedz cytując
Bartuk1906
Senior Member

Stary 06.07.2011, 17:11
Znajomi mieli bilet na G5 to nie mogli wejść przez inne bramki..

E: Ale teraz tak myślę, że to może chodzić o to, że G5 tak funkcjonowało gdyż ten sektor był przeznaczony przedtem dla gości a reszta działała normalnie...także przepraszam jak wprowadziłem w błąd ale nie pomyślałem o tym
Powód: złota myśl ;pp ;]
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 06.07.2011 o godz. 17:12.
Semper Fidelis!
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 06.07.2011, 17:33
A co za różnica, którą bramką wejdziesz jak i tak wnętrze trybuny nie jest podzielone i można przechodzić środkiem miedzy sektorami?
Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.07.2011, 17:54
Nie jestem tego pewny, ale przecież w ubiegłym sezonie mając bilet G można przechodzić przez wszystkie bramki, nie ważne czy to G1,G2,G3,G4,G5.
Odpowiedz cytując
Dariusz
Senior Member

Stary 06.07.2011, 17:59
Mam pytanie, czy bilety ulgowe sa przeznaczone dla osob nieletnich czy tylko dla mlodziezy uczacej sie, bo jesli to pierwsze to osoby nieletnie nie musza pokazywac legitymacji przy zakupie, a wystarczy KK
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.07.2011, 18:05
Dariusz napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie, czy bilety ulgowe sa przeznaczone dla osob nieletnich czy tylko dla mlodziezy uczacej sie, bo jesli to pierwsze to osoby nieletnie nie musza pokazywac legitymacji przy zakupie, a wystarczy KK
Czy wy nie umiecie czytac ze zrozuminiem?do 13lat za 1zł sektor rodzinny z opiekunem,ulgowe do 26 roku na aktualna legitymacje szkolna ,czy studencką okazywana tez przy wejsciu na stadion z karnetem ,pisze czarno na białym
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 06.07.2011, 18:47
Napisałem do Wisły w sprawie karnetów i ważności legitymacji, odpisali mi, ,,liczy sie waznosc ulgi w dniu zakupu".
To chyba wszystko wyjaśnia.
Odpowiedz cytując
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.07.2011, 18:59
wszytko ok ale ile razy było wałkowane ze ochrona się pyta przy wejściu o legitymacje przysługująca do zniżki sam byłem świadkiem jak chłopaka nie wpuścili bo nie miał legitymacji. Mnie raz kontrolowali pod tym względem w zeszłej rundzie. Kończę teraz studia i mimo, że jeszcze mam legitymację to kupiłem dziś normalny karnet bo wolę wydać troszkę więcej i mieć pewność, że będę na każdym meczu a nie, że będę się użerał z ochroniarzem i jak on sobie wymyśli, że mnie nie wpuści jak nie mam legitymacji to co mu zrobię Nic na stadion po prostu nie wejdę. Moja opinia w takiej sytuacji to kupić normalny i po kłopocie.
Odpowiedz cytując
Bąbel
Senior Member

Stary 06.07.2011, 19:15
Też tak zrobię, żeby w październiku nie mieć problemów.
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów