|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ceny karnetów wyważone idealnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Posiadacze karnetów z rundy wiosennej 2011 będą mieli zarezerwowane swoje dotychczasowe miejsca do 22 lipca 2011 włącznie. W ramach sprzedaży rezerwowanej można zmienić swoje dotychczasowe miejsce na inne wolne. Zmieniając miejsce nie traci się zniżki lojalnościowej! Od 23 lipca zarezerwowane miejsca trafią do wolnej sprzedaży.no kurczę nie widzę na to szans ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Jest taniej, co nie znaczy, że za darmo - jak część osób by tutaj chciało... ceny za bramkami są prawie za darmo, w narożnikach jest w porządku - taniej niż było poprzednio. Nie pamiętam jak było na E - ale też sądzę, że jest taniej. Jeśli ktoś ma w sercu Białą Gwiazdę to po karnety iść a nie jojczyć, że za drogo - bo to już naprawdę żenujące jest. 125 zł - 165 zł - jak jest za bramkami to jedna dobra imprezka na Rynku..., to jeden ciuch, lub kilka wyjść do kina, parku wodnego, jeden wyjazd na narty, itp... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam podobny problem. W zeszłym sezonie miałem na G3 na samym dole, ale nie widziałem dość dobrze przez Pana z bębnami, teraz wolałbym troszkę wyżej, ale chyba po przeciwnej stronie, bo na tamtą bramkę pada więcej goli dla Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pasja nie ma ceny.
Ja wiem, że na wszystko może mi braknąć, ale na karnet NIGDY!!! Jojcyć to pewnie będą turyści spoza miasta... ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zlatan93 - Ty to na serio piszesz ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jeśli przeszkadzał Ci "pan z bębnami" to nie kupuj już karnetu na C.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam,
Zawsze tracę czas na zakupie biletów, bo nie zawsze mam możliwość bycia na R22 ( praca, uczelnia itp ) Postanowiłem zapytać się bardziej doświadczonych w tej sprawie tzn. Zakupiłem karnet, ale akurat nie jestem w stanie pojawić się na którymś tam meczy z ww. powodów. Czy istnieje szansa, aby znajomy chodzący na mecze na papierowy bilet wszedł na mój karnet? Pytanie: Czy po prostu sprawdzają dane, ewentualnie jak często. Ogólnie informacje na ten temat. Mam nadzieję iż więcej osób skorzysta z udzielonej odpowiedzi. PS. Poprosiłbym o wyczerpująca odpowiedź a nie: " może" ; "tak" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli nikt nie ma na to miejsce karnetu z zeszłego sezonu to możesz je zamienić odrazu. Jeżeli jest inaczej to musisz poczekać do 22 lipca i liczyć, że ten ktoś zmieni rezerwacje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
mkp13 - sprawdź priv, nie będę się chwalił ale obkminiłem niezawodny sposób na problemy w Twoim stylu
domin_czyzyny napisał(a):
Zresztą - tak jak napisał Don Donson. Na wszystko może braknać - ale nie na karnet. Sorry 135 pln - niektórzy tyle w noc przepijają w Base. A to jest dziewięć niesamowitych wieczorów z Wisłą i ABG. Sorry, nie potrafiłbym sobie tego odmówić. Żeby tylko jeszcze sytuacja z wyjazdami się wyjaśniła pozytywnie.. E. SiD1894 napisał(a):
Ostatnio edytowane przez fialo : 05.07.2011 o godz. 22:48.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli w rundzie wiosennej miałem karnet na G3, rząd X to jeśli powiem że chcę karnet na C3 to dostanę to samo miejsce tyle że na C3 tak?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Didzej, gratuluję inteligencji... Na żadnym meczu nie stałem nawet przy swoim miejscu, tylko pytam jak to jest w teorii żeby mieć pewność...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
A już myślałem ...
A tego to nie wiem . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
uśmiałam się czytając te rozpiski dotyczące karnetów
moim zdaniem ceny bardzo dobre i program 'lojalnościowy' też jest OK. Czekam tylko na sprzedaż przez internet ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cale F to teraz bedzie sektor rodzinny
Nie za duzo tych miejsc troche ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Tak na marginesie ceny biletów na mecz ze SKONTO będą się wachac od 22-46 dla karnetowców i 25-55 dla kibiców nieposiadających karnetu
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mam takie pytanie. Gdzieś pojawiały sie informacje, że od tej rundy żeby wejść na stadion na jakikolwiek mecz trzeba będzie posiadać wyrobioną KK, prawda to? Czy to oznacza, że jeśli wpadnie do mnie np. kuzyn z Tarnowa, nie będe mógł mu kupić biletu jak wcześniej, dopóki nie wyrobi KK? Czy zostaje tak jak było dotychczas: PESEL i dane na bilet papierowy bez konieczności posiadania KK?
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Skąd masz takie informacje?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
||
|
Z przeczytanego ze zrozumieniem tekstu na stronie oficjalnej i oczywistych faktów
![]() Wisła Kraków napisał(a):
![]() kazelot napisał(a):
zim zum napisał(a):
Ostatnio edytowane przez fialo : 06.07.2011 o godz. 09:51.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
zim zum, moim zdaniem Fialo ma racje, w tej cenie mamy 9 niezapomnianych wieczorów z Wisłą i ABG.
nie będą to niezapomniane wieczory z Legią, Amicą, Craxą, ale dla prawdziwych kibiców B.G. liczy się Wisła i ABG a nie przeciwnik... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ceny karnetów OK, ale minęło pół roku i terminali dalej nie ma, a sprzedaż internetowa biletów zostanie podobno wprowadzona od meczu ligowego z Ruchem Radzionków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Chyba nie, biorąc pod uwagę, że bilety na sektor rodzinny kończyły sie równie szybko jak te na sektor G ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, widziałeś jakie były problemy z zapełnieniem stadionu, a teraz przy 3/4 trybunach i jeszcze bez meczów TOP będzie jeszcze trudniej, poza tym nie wszystkich rodziców stać na to, żeby kupować jeden normalny i dwa ulgowe bilety przez cały sezon
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jakiś czas temu pisałem tutaj o moich wątpliwościach na temat sposobu i trybu wchodzenia na mecze mając KK. Wysłałem zapytanie do Wisły ([email protected]). Oto moja korespondencja:
Cytat:
Troche to chore, bo wygląda na to,że KK nic nie daje - nadal trzeba miec papierowa wersje biletu oraz dowód osobisty. ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Czy ktoś z was kupił już karnet ulgowy dzisiaj? Chodzi mi o kwestię legitymacji, pytają o nią za każdym razem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dwa pytania mam odnośnie biletów.
1. Jeśli na dany mecz braknie biletów na C, to na której trybunie będzie przedłużenie młyna? 2. Czy FC (fan cluby) będą miały jakieś bilety [powiedzmy] zarezerwowane na C, jak było to choćby w poprzedniej rundzie na G? ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|