The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szofer
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 21:47
ceny karnetów wyważone idealnie
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 05.07.2011, 21:50
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Czy podczas przedsprzedaży można sobie zamienić miejsce. Np w tamtym sezonie siedziałem w 6 rzędzie miejsc 3 teraz chcę 16 rząd i miejsce 2 ? Czy trzeba będzie poczekać do wolnej sprzedaży i wtedy wykupić abonament ?
pierwszy akapit informacji o biletach:
Posiadacze karnetów z rundy wiosennej 2011 będą mieli zarezerwowane swoje dotychczasowe miejsca do 22 lipca 2011 włącznie. W ramach sprzedaży rezerwowanej można zmienić swoje dotychczasowe miejsce na inne wolne. Zmieniając miejsce nie traci się zniżki lojalnościowej! Od 23 lipca zarezerwowane miejsca trafią do wolnej sprzedaży.
no kurczę nie widzę na to szans

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 05.07.2011, 21:56
fialo napisał(a):Wyświetl post
....a i znowu narzekanie. Człowieku to bardziej chodzi o symboliczne pokazanie, że klubowi zależy na przedłużających i cieszę się, że to wróciło bo to był ogromny minus w tamtej rundzie, że nie było zniżek dla przedłużających !

125 PLN za 9 meczy!! W takim standardzie. Taniusieńko. Nie wiem czy to jest dobra droga.. Ale OK, trzeba się cieszyć

Poza tym weź sobie zsumuj ile zniżek da Ci karnet na Europejskie Puchary daj Boże.. Ceny naprawdę są niesamowicie niskie. Przystawmy do nas taką Legię, Amicę..
Fialo, tak jest co sezon - narzekanie na ceny. Pamiętasz jak było w zimie - dramat.
Jest taniej, co nie znaczy, że za darmo - jak część osób by tutaj chciało...

ceny za bramkami są prawie za darmo, w narożnikach jest w porządku - taniej niż było poprzednio. Nie pamiętam jak było na E - ale też sądzę, że jest taniej.

Jeśli ktoś ma w sercu Białą Gwiazdę to po karnety iść a nie jojczyć, że za drogo - bo to już naprawdę żenujące jest. 125 zł - 165 zł - jak jest za bramkami to jedna dobra imprezka na Rynku..., to jeden ciuch, lub kilka wyjść do kina, parku wodnego, jeden wyjazd na narty, itp...
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 05.07.2011, 22:17
Mam podobny problem. W zeszłym sezonie miałem na G3 na samym dole, ale nie widziałem dość dobrze przez Pana z bębnami, teraz wolałbym troszkę wyżej, ale chyba po przeciwnej stronie, bo na tamtą bramkę pada więcej goli dla Wisły.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.07.2011, 22:21
Pasja nie ma ceny.
Ja wiem, że na wszystko może mi braknąć, ale na karnet NIGDY!!!

Jojcyć to pewnie będą turyści spoza miasta...
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 05.07.2011, 22:22
Zlatan93 - Ty to na serio piszesz ?
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.07.2011, 22:23
Zlatan93 napisał(a):Wyświetl post
Mam podobny problem. W zeszłym sezonie miałem na G3 na samym dole, ale nie widziałem dość dobrze przez Pana z bębnami, teraz wolałbym troszkę wyżej, ale chyba po przeciwnej stronie, bo na tamtą bramkę pada więcej goli dla Wisły.
jeśli przeszkadzał Ci "pan z bębnami" to nie kupuj już karnetu na C.
Odpowiedz cytując
mkp13
Member

Od: 07.2010

Stary 05.07.2011, 22:29
Witam,

Zawsze tracę czas na zakupie biletów, bo nie zawsze mam możliwość bycia na R22 ( praca, uczelnia itp )
Postanowiłem zapytać się bardziej doświadczonych w tej sprawie tzn.

Zakupiłem karnet, ale akurat nie jestem w stanie pojawić się na którymś tam meczy z ww. powodów.
Czy istnieje szansa, aby znajomy chodzący na mecze na papierowy bilet wszedł na mój karnet?

Pytanie:
Czy po prostu sprawdzają dane, ewentualnie jak często. Ogólnie informacje na ten temat.

Mam nadzieję iż więcej osób skorzysta z udzielonej odpowiedzi.

PS. Poprosiłbym o wyczerpująca odpowiedź a nie: " może" ; "tak"
Odpowiedz cytując
Dariusz
Senior Member

Stary 05.07.2011, 22:38
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Czy podczas przedsprzedaży można sobie zamienić miejsce. Np w tamtym sezonie siedziałem w 6 rzędzie miejsc 3 teraz chcę 16 rząd i miejsce 2 ? Czy trzeba będzie poczekać do wolnej sprzedaży i wtedy wykupić abonament ?
Jeżeli nikt nie ma na to miejsce karnetu z zeszłego sezonu to możesz je zamienić odrazu. Jeżeli jest inaczej to musisz poczekać do 22 lipca i liczyć, że ten ktoś zmieni rezerwacje.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.07.2011, 22:43
mkp13 - sprawdź priv, nie będę się chwalił ale obkminiłem niezawodny sposób na problemy w Twoim stylu

domin_czyzyny napisał(a):
Fialo, tak jest co sezon - narzekanie na ceny. Pamiętasz jak było w zimie - dramat.
Jest taniej, co nie znaczy, że za darmo - jak część osób by tutaj chciało...
Masz rację, w zimie to masakra była... Na szczęście, teraz widzę, że głosów krytykujących ceny nie ma wręcz wcale i bardzo dobrze, bo to byłaby już przesada. Jesteśmy Mistrzem Polski, gramy na nowowybudowanym stadionie, więc ceny miałyby prawo być wyższe! A tak nie jest!! I brawo dla ludzi, którzy podjęli taką decyzję - ktoś nie pomyślał portfelem jak w warszawie (karnety po 600-500 PLN) tylko z myślą o zapełnieniu stadionu. I to cieszy.

Zresztą - tak jak napisał Don Donson. Na wszystko może braknać - ale nie na karnet. Sorry 135 pln - niektórzy tyle w noc przepijają w Base. A to jest dziewięć niesamowitych wieczorów z Wisłą i ABG. Sorry, nie potrafiłbym sobie tego odmówić.

Żeby tylko jeszcze sytuacja z wyjazdami się wyjaśniła pozytywnie..

E.
SiD1894 napisał(a):
Jeśli w rundzie wiosennej miałem karnet na G3, rząd X to jeśli powiem że chcę karnet na C3 to dostanę to samo miejsce tyle że na C3 tak?
Tak. Młyn jest przeniesiony na C - tj rezerwacje z G mają ważność na sektorze C.
Ostatnio edytowane przez fialo : 05.07.2011 o godz. 22:48.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Stary 05.07.2011, 22:44
Jeśli w rundzie wiosennej miałem karnet na G3, rząd X to jeśli powiem że chcę karnet na C3 to dostanę to samo miejsce tyle że na C3 tak?
Odpowiedz cytując
Dariusz
Senior Member

Stary 05.07.2011, 22:45
mkp13 napisał(a):Wyświetl post
Witam,

Zawsze tracę czas na zakupie biletów, bo nie zawsze mam możliwość bycia na R22 ( praca, uczelnia itp )
Postanowiłem zapytać się bardziej doświadczonych w tej sprawie tzn.

Zakupiłem karnet, ale akurat nie jestem w stanie pojawić się na którymś tam meczy z ww. powodów.
Czy istnieje szansa, aby znajomy chodzący na mecze na papierowy bilet wszedł na mój karnet?

Pytanie:
Czy po prostu sprawdzają dane, ewentualnie jak często. Ogólnie informacje na ten temat.

Mam nadzieję iż więcej osób skorzysta z udzielonej odpowiedzi.

PS. Poprosiłbym o wyczerpująca odpowiedź a nie: " może" ; "tak"
To zalezy, w tym sezonie sprawdzali na Lechu, Cracovii i Polonii, ale na kazdy wchodzilem z nie swoimi danymi, wiec jakos da sie przejsc.
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 05.07.2011, 22:49
SiD1894 napisał(a):Wyświetl post

A jeżeli kupujesz karnet na młyn to ty patrzysz jakie i siedzisz na swoim miejscu
Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Stary 05.07.2011, 22:51
Didzej, gratuluję inteligencji... Na żadnym meczu nie stałem nawet przy swoim miejscu, tylko pytam jak to jest w teorii żeby mieć pewność...
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 05.07.2011, 22:56
A już myślałem ...

A tego to nie wiem .
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Stary 05.07.2011, 23:22
uśmiałam się czytając te rozpiski dotyczące karnetów

moim zdaniem ceny bardzo dobre i program 'lojalnościowy' też jest OK. Czekam tylko na sprzedaż przez internet
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.07.2011, 08:30
Cale F to teraz bedzie sektor rodzinny
Nie za duzo tych miejsc troche ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.07.2011, 08:43
A to jest dziewięć niesamowitych wieczorów z Wisłą i ABG.
Bez przesady
Odpowiedz cytując
Henio1
Member

Od: 04.2011

Stary 06.07.2011, 08:48
Tak na marginesie ceny biletów na mecz ze SKONTO będą się wachac od 22-46 dla karnetowców i 25-55 dla kibiców nieposiadających karnetu
Odpowiedz cytując
kazelot
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 06.07.2011, 08:56
Mam takie pytanie. Gdzieś pojawiały sie informacje, że od tej rundy żeby wejść na stadion na jakikolwiek mecz trzeba będzie posiadać wyrobioną KK, prawda to? Czy to oznacza, że jeśli wpadnie do mnie np. kuzyn z Tarnowa, nie będe mógł mu kupić biletu jak wcześniej, dopóki nie wyrobi KK? Czy zostaje tak jak było dotychczas: PESEL i dane na bilet papierowy bez konieczności posiadania KK?
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 06.07.2011, 09:14
Tak. Młyn jest przeniesiony na C - tj rezerwacje z G mają ważność na sektorze C.
Skąd masz takie informacje?
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 06.07.2011, 09:41
nero napisał(a):Wyświetl post
Skąd masz takie informacje?
Z przeczytanego ze zrozumieniem tekstu na stronie oficjalnej i oczywistych faktów

Wisła Kraków napisał(a):
- sektor dla najzagorzalszych kibiców wraca na swoje miejsce, a więc na trybunę C (z gwiazdą)
Na mój rozum oznacza to przeniesienie rezerwacji z sektora G na C. A dodatkowo dochodzi jeszcze sektor gości, który jest usytuowany na G4/G5, a tam ludzie przecież także mieli wykupione karnety.Także jestem na 99,9 % pewien, że rezerwacje z G są ważne teraz na C. Zresztą z pewnościa, każdy kto miał karnet na młyn dostanie go też na tą rundę, bo nie wierzę, żebyśmy sprzedali 5600 karnetów na 'Gwiazdę', choć pięknie by było

kazelot napisał(a):
Mam takie pytanie. Gdzieś pojawiały sie informacje, że od tej rundy żeby wejść na stadion na jakikolwiek mecz trzeba będzie posiadać wyrobioną KK, prawda to? Czy to oznacza, że jeśli wpadnie do mnie np. kuzyn z Tarnowa, nie będe mógł mu kupić biletu jak wcześniej, dopóki nie wyrobi KK? Czy zostaje tak jak było dotychczas: PESEL i dane na bilet papierowy bez konieczności posiadania KK?
Jeżeliby KK była obowiązkowa - z pewnością nadmienili by to bardzo wyraźnie w tekście, bo to dosyć ważna informacja. Takiej wzmianki nie ma - czyli zostaje po staremu

zim zum napisał(a):
Bez przesady
No cóż, może ton trochę zbyt patetyczny
Ostatnio edytowane przez fialo : 06.07.2011 o godz. 09:51.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 06.07.2011, 09:45
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Bez przesady
zim zum, moim zdaniem Fialo ma racje, w tej cenie mamy 9 niezapomnianych wieczorów z Wisłą i ABG.

nie będą to niezapomniane wieczory z Legią, Amicą, Craxą, ale dla prawdziwych kibiców B.G. liczy się Wisła i ABG a nie przeciwnik...
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.07.2011, 09:57
Ceny karnetów OK, ale minęło pół roku i terminali dalej nie ma, a sprzedaż internetowa biletów zostanie podobno wprowadzona od meczu ligowego z Ruchem Radzionków.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 06.07.2011, 09:59
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post

Chyba nie, biorąc pod uwagę, że bilety na sektor rodzinny kończyły sie równie szybko jak te na sektor G
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
Dariusz
Senior Member

Stary 06.07.2011, 10:10
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Nie, widziałeś jakie były problemy z zapełnieniem stadionu, a teraz przy 3/4 trybunach i jeszcze bez meczów TOP będzie jeszcze trudniej, poza tym nie wszystkich rodziców stać na to, żeby kupować jeden normalny i dwa ulgowe bilety przez cały sezon
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 06.07.2011, 11:40. Wyjasnienia odnośnie KK
Jakiś czas temu pisałem tutaj o moich wątpliwościach na temat sposobu i trybu wchodzenia na mecze mając KK. Wysłałem zapytanie do Wisły ([email protected]). Oto moja korespondencja:

Cytat:
> Witam serdecznie,
> Zwracam sie z ogromna prośba aby został przypomniany, wyjasniony regulamin wchodzenia na nasz stadion. Szczególnie
> czy zaszły jakieś zmiany w związku z całym zamieszaniem w wokół kibiców itp.
> Moje pytania i wątpliwości dotyczą w szególności:

> 1. Czy mając kartę kibica (KK) i nabity na nia bilet/karnet trzeba mieć potwierdzenie zakupu biletu/karnetu w formie papierowej? Czy ochroniaz ma prawo porosić nas o pokazanie potwierdzenia
> zakupu biletu/karnetu, który jest wbity na KK (po tym jak bramka / system nas przepuścił sprawdzając nasza KK)?

> 2. Czy mając KK i nabity bilet / karnet na ta kartę mamy obowiązek pokazania dowodu osobistego ochroniarzowi? Jakie inne dane oprócz zdjęcia i numery PESEL interesują ochroniarza, skoro te dane
> są umieszczone na KK. Nie mowie tutaj o pokazaniu KK w celu sprawdzenia zdjęcia z osoba posługujaca sie KK ale o sprawdzenie przez ochroniarza zdjęcia i numeru PESEL z KK i dowodzie osobistym > (przeciez to bylo sprawdzane przy wyrabianiu karty a zdjęcie było robione na miejscu).

> 3. Czy mając kupiony karnet na KK będzie możliwe wykupienie jednego biletu na sektor rodzinny? Chce wyrobic karnet ale chciałbym tez raz zabrac swoje dziecko na sektor rodzinny, czy będzie to > mozliwe?

> Bardzo prosze o ustosunkowanie sie Klubu w tych kwestiach, szczególnie przed rozpoczeciem sprzedaży nowych karnetów.

witam,
1) na karnecie potwierdzeniem jest umieszczona na nim naklejka, natomiast do biletu nabitego na kartę potrzebne jest papierowe potwierdzenie np. w przypadku kiedy karta nie zadziała przy wejściu lub gdy steward zapragnie sprawdzić czy siedzi się na swoim podsektorze/miejscu.

2) posiadania dowodu osobistego jest wymagane zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych. oprócz zdjęcia i numeru pesel ochroniarza mogą interesować takie dane jak imię i nazwisko kibica.

3) na jedną osobę może przypadać tylko jedna wejściówka, tak więc posiadacz karnetu nie może kupić dodatkowego biletu dla siebie. pozdrawiam
Tak więc trzeba miec potwierdzenie biletu i dowód osobisty - mimo, że Imię i Nazwisko równiez jest na KK.
Troche to chore, bo wygląda na to,że KK nic nie daje - nadal trzeba miec papierowa wersje biletu oraz dowód osobisty.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 06.07.2011, 11:54
frg napisał(a):Wyświetl post
Troche to chore, bo wygląda na to,że KK nic nie daje - nadal trzeba miec papierowa wersje biletu oraz dowód osobisty.
i legitymację, jeśli masz ulgowy...paranoja, głosujcie dalej na tuska
Odpowiedz cytując
krycha
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 06.07.2011, 12:05
Czy ktoś z was kupił już karnet ulgowy dzisiaj? Chodzi mi o kwestię legitymacji, pytają o nią za każdym razem?
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 06.07.2011, 12:10
Dwa pytania mam odnośnie biletów.
1. Jeśli na dany mecz braknie biletów na C, to na której trybunie będzie przedłużenie młyna?
2. Czy FC (fan cluby) będą miały jakieś bilety [powiedzmy] zarezerwowane na C, jak było to choćby w poprzedniej rundzie na G?
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów