The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dariusz
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 10:18
Mam dwa pytania
1.Czy karnet może kupić za mnie kolega, gdyż mnie nie ma wtedyw krk?
2.Jeżeli tak to czy musze mu dać legitymacje, czy wystarczy karta rowerowa, aby kupił mi zniżkowy karnet (jestem niepełnoletni)
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.07.2011, 10:31
Dariusz napisał(a):Wyświetl post
Mam dwa pytania
2.Jeżeli tak to czy musze mu dać legitymacje, czy wystarczy karta rowerowa, aby kupił mi zniżkowy karnet (jestem niepełnoletni)
ad 1. Jeśli posiadasz Kartę Kibica to kolega może Ci zakupić karnet.
ad2. Przy kupowaniu Karnetu nie okazuje się Legitymacji tylko przed meczem, musisz mieć dokument potwierdzający możliwość zniżki (tak było na początku rundy wiosennej).
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
cris21
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 05.07.2011, 10:32
Dariusz napisał(a):Wyświetl post
Mam dwa pytania
1. Tak, ale kolega musie posiadać twoją kartę kibica.
2. Jeżeli przysługuje ci karnet ulgowy to kolega musi okazać twój dowód poświadczający ową ulgę np. legitymacja szkolna/studencka.
Odpowiedz cytując
cris21
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 05.07.2011, 10:38
Mam pytanie dla bywalców E w szczególności E23/24 czy na tych sektorach w praktyce zajmuje się te miejsca które widnieją na naszych biletach/karnetach?
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.07.2011, 10:51
Tak [10 znakow]
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 05.07.2011, 10:53
cris21 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie dla bywalców E w szczególności E23/24 czy na tych sektorach w praktyce zajmuje się te miejsca które widnieją na naszych biletach/karnetach?
tam się zajmuje miejsca zgodnie z biletem/karnetem - ale jest strasznie nudno ...
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 05.07.2011, 11:27
Jeśli mam legitymację która traci ważność w październiku to mogę teraz kupić karnet ulgowy?
Odpowiedz cytując
power1928
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.07.2011, 12:01
Kupić pewnie i kupisz, jednak przed wejściem na stadion możesz być poproszony o pokazanie jakiegoś dokumentu który upoważnia cię do zniżki [legitymacji]. Więc to raczej nie przejdzie.
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
Odpowiedz cytując
xdarek
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 05.07.2011, 12:20
power1928 napisał(a):Wyświetl post
Kupić pewnie i kupisz, jednak przed wejściem na stadion możesz być poproszony o pokazanie jakiegoś dokumentu który upoważnia cię do zniżki [legitymacji]. Więc to raczej nie przejdzie.
Jeszcze z czymś takim u nas na stadionie sie nie spotkałem ja miałem karnet ulgowy na tamtą runde i przy wejsciu pokazywałem prawo jazdy lub dowód osobisty dla porównania z KK, a nie legitymacje żeby potwierdzic ulgowy karnet...
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.

Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.07.2011, 12:29
licoo napisał(a):Wyświetl post
Jeśli mam legitymację która traci ważność w październiku to mogę teraz kupić karnet ulgowy?
informacja z klubu z tamtej rundy:
nie interesuje nas czy później pan nie będzie studentem ważne aby w czasie zakupu legitymacja była ważna.
więc przy wejściu ochroniarki mogą Cię co najwyżej w pędzel pocałować...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.07.2011, 14:01
Chyba źle zinterpretowałeś słowa. W czasie zakupu trzeba mieć legitymacje oraz w czasie kontroli również trzeba mieć ważną legitymacje a klubu faktycznie to nie obchodzi czy w czasie kontroli ją będziesz miał czy nie.
Odpowiedz cytując
power1928
Senior Member

Stary 05.07.2011, 14:15
Ja mam pytanie odnośnie zakupów biletów online. Widziałem że Śląsk wprowadził takie coś, jak byłem w Sektorze Kibica to babka która tam pracuje powiedziała " Niedługo będzie wprowadzone". Ma ktoś jakieś info w tej sprawie? Czy będzie możliwość kupna już na te runde czy dopiero przy otwarciu wszystkich trybun?
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 05.07.2011, 14:40
power1928 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam pytanie odnośnie zakupów biletów online. Widziałem że Śląsk wprowadził takie coś, jak byłem w Sektorze Kibica to babka która tam pracuje powiedziała " Niedługo będzie wprowadzone". Ma ktoś jakieś info w tej sprawie? Czy będzie możliwość kupna już na te runde czy dopiero przy otwarciu wszystkich trybun?
''O wprowadzeniu sprzedaży online klub poinformuje w osobnym komunikacie''

Przepraszam, ale nie moglem się powstrzymać. Generalnie już chyba od meczu z Jaga ma być ''niedługo wprowadzone'' wiec trzeba czekać i śledzić newsy na oficjalnej.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 05.07.2011, 15:24
Kiedys było info - na ile prawdziwe to nie wiem - że sprzedaż online oraz inne zmiany (jak choćby możliwość korzystania z karty płatniczej (Boże mamy XXI w. !!!)) będa wprowadzone jak Wisła będzie operatorem stadionu i bedzie on oddany w całości.

[/irony on] Poczekamy zobaczymy - jeszcze tylko kilka lat. [/irony off]
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
Blondas
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 05.07.2011, 19:12
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ow_jesien_2011
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...e_skonto_ryga/
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.07.2011, 19:16
Mam nie odparte wrażenie że karnety mogły być nieco tańsze.

1. Otwarte 3 trybuny, nie 2 jak w poprzednim sezonie.
2. Brak topowych meczów na Reymonta 22.

W sumie zapłacę całe 20 zł mniej ale mi obniżka...
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.07.2011, 19:23
....a i znowu narzekanie. Człowieku to bardziej chodzi o symboliczne pokazanie, że klubowi zależy na przedłużających i cieszę się, że to wróciło bo to był ogromny minus w tamtej rundzie, że nie było zniżek dla przedłużających !

125 PLN za 9 meczy!! W takim standardzie. Taniusieńko. Nie wiem czy to jest dobra droga.. Ale OK, trzeba się cieszyć

Poza tym weź sobie zsumuj ile zniżek da Ci karnet na Europejskie Puchary daj Boże.. Ceny naprawdę są niesamowicie niskie. Przystawmy do nas taką Legię, Amicę..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
xKamci0x
Member

Od: 10.2010

Stary 05.07.2011, 19:25
i teraz pytanie: gdy miałem karnet na G3 na jesień, to czy teraz będę miał zarezerwowane miejsce na C3 czy dalej na G3 ( bo był komunikat przed wiosną że posiadacze karnetów z G będą mieli możliwość przenisienia zarezerwowanego miejsca na C )

czy tylko to było aktualne w czasie trwania rundy wiosnennej?
Odpowiedz cytując
Kudłaty
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 05.07.2011, 19:29
Ten sam problem co xKamci0x: na rundę wiosenną miałem karnet na G3 i czy w tej chwili do 22 lipca jestem pewien, że dostane miejsce na C3? Nic nie jest wspomniane o tym w wiadomości a jednak wolałbym być pewien.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.07.2011, 19:30
karnety taniutkie... ale napewno jest to spowodowane tym, ze jest szansa na gre w grupach LM/LE... i na taki mecz z kimś z TOP to dopiero dowalą ceny
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 05.07.2011, 19:32
bilety na Skonto również bardzo tanie - liczę, że będzie komplet
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 05.07.2011, 19:32
Cytat:
sektor dla najzagorzalszych kibiców wraca na swoje miejsce, a więc na trybunę C (z gwiazdą). Zmiany miejsc można dokonywać już od 6 lipca
Super ceny, 125 zeta mi pasuje

Jednak najważniejsze jest dla mnie to, że w końcu trybuna na której mieści się młyn nie jest jedyną na którą są najtańsze karnety.

DLATEGO JEST OGROMNA PROŚBA DO OSÓB NIEZAINTERESOWANYCH ŻYWIOŁOWYM DOPINGIEM O NIE KUPOWANIE KARNETÓW NA TRYBUNĘ C (Z GWIAZDĄ).
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 05.07.2011, 19:33
legitka szkolna kończy mi się we wrześniu, potem legitymacja traci ważność, mam rozumiec ze muszę kupić karnet bez zniżek?
I
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.07.2011, 19:35
palikot napisał(a):Wyświetl post
karnety taniutkie... ale napewno jest to spowodowane tym, ze jest szansa na gre w grupach LM/LE... i na taki mecz z kimś z TOP to dopiero dowalą ceny
Haha na pewno Już widzę to narzekanie, może lepiej nie awansować do tej LM

Kudłaty i xKamci0x - czytajcie ze zrozumieniem.

Wisła Kraków napisał(a):
"W ramach sprzedaży rezerwowanej można zmienić swoje dotychczasowe miejsce na inne wolne. Zmieniając miejsce nie traci się zniżki lojalnościowej!"
Czyli mozesz zmienić swoje miejsce o ile nie było one zarezerwowane karnetem z tamtej rundy. Cała Gwiazda nie była, więc takiego problemu nie będzie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.07.2011, 19:38
Kudłaty napisał(a):Wyświetl post
Ten sam problem co xKamci0x: na rundę wiosenną miałem karnet na G3 i czy w tej chwili do 22 lipca jestem pewien, że dostane miejsce na C3? Nic nie jest wspomniane o tym w wiadomości a jednak wolałbym być pewien.
Jest jak byk wspomniane, że można dokonać przeniesienia do 22. Po 22 ci przepada...
Po co wy sie wogóle spinacie? Stadion duży, ceny nie najgorsze spokojnie ... sam kupie dopiero jak awansują do grup, bo nie mam zamiaru płacić, jak Doniowi wpadnie niesamowity pomysł zamknięcia nam stadionu.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 05.07.2011, 19:40
Taniutko, fajnie
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.07.2011, 19:41
Dobrze jest to przemyślane , dobre ceny .

Szkoda,że nie podali informacji,czy aby kupić karnet trzeba się stawić osobiście , czy wystarczy ,że np. kumpel przekaże mi swoją KK ? Domyślam się jednak,że to drugie.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 05.07.2011, 19:42
Czy jezeli znajomy chcialby isc na mecz ze Skonto, to musi posiadac karte kibica? Nie oplaca mu sie wyrabiać na 1 mecz...
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 05.07.2011, 19:44
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Czy jezeli znajomy chcialby isc na mecz ze Skonto, to musi posiadac karte kibica? Nie oplaca mu sie wyrabiać na 1 mecz...
Jak pójdzie raz to już poleci...

Jak ktoś może niech wyrobi jakaś fajną grafikę dotyczącą sprzedaży karnetów na C tylko dla "najzagorzalszych kibiców"

Czyli dla wszystkich którzy nie mieli karnetu w zeszłej rundzie trybuna G jest praktycznie cała zblokowana? Żeby nie było takiej sytuacji, że wykupią nam na C miejsca bo większość stałych karnetowiczów się przeniesie z G...
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 05.07.2011 o godz. 19:49.
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.07.2011, 19:51
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post

za oficjalną:
"Opłata za wyrobienie nowej Karty Kibica wynosi jedynie 10 zł. Płatność tylko gotówką."

rzeczywiście dramat
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów