|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25395
gafa TWSD - te słowa na końcu wypowiedział Dudu Dahan, menago Meliksona i Bitona, a nie Stan... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Porównanie do Drogby wzięło się od managera Bitona a nie od Stana! Ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem i kojarzyć fakty. Prześledź sobie po koleji jeszcze raz kto pierwszy wypowiedział słowa o Drogbie. Tak się rodza u nas newsy. Dziennikarze z dupy, texty z dupy i przekłamania z dupy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Żadnej nowości nie ma. Osiągnięcie LM już i tak będzie wystarczającym sukcesem. Najwyższym celem jaki można postawić po dostaniu się do fazy grupowej jest 3 miejsce gwarantujące fazę pucharową w LE.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Biton fajnie sie zaprezentuje, strzeli kilka bramek, poasystuje i jego wartosc tak skoczy ze nie bedziemy mogli go przedluzyc. Wiec opcja pierwokupu musi byc, oby byla. A nie ze tak jak z Riosem, gosc nie podołał a klauzula wykupu z 1mln euro, a nawet przedluzyc wypozyczenia nie mozna bylo. Biton zapowiada sie duzo lepiej, wiec ile 2, 3 mln euro w klauzuli? wtf? Dobrze ze to Charleroi to spadkowicz.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja tam narazie wstrzymuje się z komentarzami na temat transferów rozliczać powinniśmy po WRZEŚNIU tych co teraz przyszli czy dadzą nam LM czy nie.Widać że na transfery nie ma kasy bez kitu ale cały klub koncentruje się teraz na walec o LM.Widać że jedyna wizją Basałaja dotyczącą rozwoju klubu jest awans do LM.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
||
![]() Zieniu1906 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
TA wersja jest powtarzana od co najmniej 7 lat . Jesli BYŁA BY PRAWDZIWA to teraz mielibyśmy skład tak silny jak 2002/2004 .PATRZCIE NATO CO ONI ROBIĄ A NIE MÓWIĄ .Ile procent pieniędzy ze sprzedarzy jest przeznaczane na wzmocnienia .Ja słysząc ze co okienko przyjdze 2/3 dobrych graczy zaczynałem w to wierzyc ,tylko do tego sa potrzebne pieniądze ......własnie te ze sprzdarz z poprzdniego lata ,ale ich niema AMEN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Co niektórym to chyba płacą za pisanie tych postów .CZasem zastanawiam się czy nas prezes nie nazywa się RYSZARD OCHUCKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Pozostaje Ci się przerzucić na Barcelone lub Manchester U lub City, tam rzadko kiedy bedziesz mieć te go typu rozterki. I nie patrz się właścicielowi do kieszeni, bo to co on robi z własnymi pieniędzmi, to tylko jego sprawa.Jeśli jesteś sympatykiem Wisły ciesz się z tego, że w przeciągu 13 lat Wisła zdobyła 8 MP i zagrała z najlepszymi drużynami na świecie.Wam to ....a dac palec to u.......ibyscie calego czlowieka , nie ręke.Cały czas wymagania, a jeśłi przychodzi co do czegoś, jakaś zrzutka, petycja, oprawa to do puszki wrzuca co 10. Co mają powiedzieć na Legii, Kuchenkorzu, Jadze etc?Tam żyją z roku na rok marząc o mistrzostwie, tutaj - czytając niektóre komentarze, one się już przejadły, a tamci kibice np na oprawę potrafią zebrać 50 tyś w ciągu jednego meczu!!!, tutaj....- lepiej nie pisać....Ale od właściciela wymaga się OGROMNYCH nakładów.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.07.2011 o godz. 12:19.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
przychodzi chłop ze spadkowicza z Belgii a tutaj euforia jakby był Bogiem.
Jak okaże sie drugim Mazengą, to troszke głowek spadnie chyba
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
||
|
River napisał(a):
River napisał(a):
Maor Melikson przez 3 sezony w 46 meczach strzelił 13 bramek zaliczył 8 asyst Buzaglo przez 4 sezony w 51 meczach strzelił 7 goli zaliczył 5 assyst. Przy czym Maor jest pomocnikiem... Wiem że statystyki nie grają, ale rzadko kiedy się mylą. W końcu napastników co jak co rozlicza się ze strzelania bramek czyż nie? ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Też nie rozumiem tej euforii. Jak dla mnie na papierze to do Genkova sporo mu brakuje, ale jest młody i podobno utalentowany - ale co z tego skoro Stan powiedział że nie ma kwoty odtępnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja się srodze zawiodłem jak do tej pory odnośnie transferów. Liczylem na minimum 1-2 transfery gotówkowe, jednak bida jest większa niz ktokolwiek się spodziewał. I niestety, ale drżę na myśl o pucharach bo transfery bezgotówkowe mogą wypalić, lecz większa jest szansa, że stanie się inaczej. No cóż, my jak zwykle mamy swój sposób na LM. Zobaczymy co pokarzą kolejni z wolnych transferów, albo wypozyczeń, bo jeśli nie daj Boże coś by poszło nie tak, to chyba stanie się jasnym, że poważnej drużyzny z wolnych zawodników zrobić się nie da. Obym był w błędzie.
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Guest
|
|
Biton wygląda naprawdę dobrze, posturą wygląda jak środkowy napastnik, a to już duży sukces. Wiemy że różnie u nas z tym było (patrz Beto). Do tego strzela bramki, w Izarelu dosyć sporo w Belgi jego statystka też wygląda OK. I nie są to gole w stylu Chmiesta gdzieś na błocie na śniegu, do pustej bo piłka się zatrzymała mu pod nogami. Izarel to generalnie bardzo ciekawy rynek o czym pisałem bo po tym jak obejrzałem mecze ich kadry, dostrzegłem, że wielu technicznych piłkarzy tam gra i jak napisał nasz kolega znający się na tamtejsze piłce, ich rynek solidniej jedynie obserwują Belgowie. Nie jestem już zaskoczony tym, że Maor nie gra w kadrze. Są duże przesłanki ku temu, że Biton nie zawiedzie. Jak ktoś wyżej napisał wypożyczenie to nie najgorsze rozwiązanie z tego względu, że jak się nie sprawdzi to nie wiele tracimy a jak się sprawdzi i powiedzie się nam jeszcze w pucharach to można go szybko wykupić, zakładając że istnieje kwota odstępnego. Oczywiscie lepiej dla zawodnika i dla samego klubu kiedy ma podpisaną dłuższą umowę, wtedy zawodnik się lepiej czuję, interesy klubu są zabezpieczone itp.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 05.07.2011 o godz. 12:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Sorry za offa, ale po co mam ignorować takiego pokemona, który nawet nie potrafi poprawnie napisać swojego nicka, skoro jego post jest cytowany przez kilkunastu użytkowników. Koleś pisze post pod postem, ortografia dno, poziom merytoryczny dno - jak się rejestrowałem na to forum kilka lat temu to dla takich typów był ban z automatu do 2015 roku...
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
O rosłych napastnikach takich powyżej 185 cm mówi sie czasem "napastnik w Angielskim stylu" bo zazwyczaj dobrze gra głową z czego słyną na Wyspach
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.07.2011 o godz. 13:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Nie sądziśz, że będąc kibicem Mistrza Polski, po tylu wpadkach, mając takich specjalistów jak Valcx można było oczekiwać nieco lepszych ruchów? Nie mozna się upierać, że piłkarz sprowadzony z wolnego będzie lepszym, niż piłkarz obserwowacny, za którego się zapłaciło. ![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Voskamp gral w Eredivisie ale szalu nie robil, w blisko 50 meczach nie przekroczyl 10 bramek. Zdecydowanie lepiej spisywal sie w II lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
No tak, jeśli Śląsk ściąga gwiazdę z drugiej ligi Holenderskiej to piszemy na tym forum, że potrafi, ale jak Wisła ściąga zawodnika, który w spadkowiczu z najwyższej klasy rozgrywkowej Belgi potrafił strzelać bramki to już tak super nie jest No tak chyba musimy zmienić dyrektora sportowego ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
różnica polega na tym że Sląsk płaci kwote która Voskamp ma wpisaną w kontrakcie.i koniec gadki
Sląsk kupuje piłkarzy,a do Wisły piłkarze przechodzą. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|