|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jak na razie to po każdym artykule GW czuje sie ojeb.ny a wg mnie z dwojga złego lepiej wybrać GP która przynajmniej pokazuje to czego żadne media nie pokażą gdyż albo się boją narazić panu rudemu albo mają poglądy anty Polskie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wypad stad ze swoimi pseudopolitycznymi wywodami. Sa inne tematy.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Przecież dla nas to by bylo super gdyby obiektywnie nas przedstawiała powiedzmy 1 gazeta, 1 stacja telewizyjna i żeby 1 partia polityczna stała za nami. Jak sobie wyobrażasz, że się inaczej przebijemy? rozdając ulotki? Tylko powtarzam, nie możemy się dać w ciągnąć w gierki polityczne. Narazie chyba jest ok? Oni przedstawiają obiektywnie kibiców a my prowadzimy kampanię anty Tuskową, anty Po a nie kampanie ku czci PiSu ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@StelmiOriginal, jakbyś czytał Gazetę Polską to wiedziałbyś, że Gazeta Polska nie od dzisiaj wspiera kibiców, nawet przed nagonką pisała artykuły na nasz temat i żadnego kłamliwego zdania tam nie wyczytałem, dlatego proszę Cię nie pisz bredni jeśli nie jesteś zorientowany w temacie, albo nadrób zaległości i przeczytaj wszystkie numery od początku to wtedy będziesz mógł zabrać głos w tej sprawie i wtedy porozmawiam z Tobą na argumenty bo na razie to z Twoją wiedzą nie ma po co, a tak poza tym nie siej fermentu na forum i daj sobie na wstrzymanie z tym kotem Jarka.
Bez odbioru, bo nie mam już czasu odpisywać na każdą twoją głupią zaczepkę. ![]() Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.06.2011 o godz. 16:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
a wy nie rozumiecie co kolega napisał?
ktoś z was przeczytał temat tego pokoju? to macie 3 sekundy na przeczytanie i przeniesienie się do politycznego!! ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
hubert.fan, za to ty czytasz Gazete Polską każde wydanie od pierwszego do ostatniego numeru... o zgrozo! Hahaha
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
....a politycy się znaleźli...
To nie jest temat która gazeta jest lepsza od której, ani temat czy Gazeta Polska jest dobra czy zła, tylko o kibicowaniu na polskich stadionach. Idźcie się spierać do politycznego tam na szczęście nikt tego nie czyta... Wszystko w kosmos ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
proponuje nie zapominac iz poza tym ze ktos jest kibicem Wisly Krakow moze byc tez młodzieżowcem PO .... proponuje nie komentowac takich wpisow - zreszta jak konto ma tu Piechniczek to maja tez pewnie i dziennikarze gowno prawdy i inne cioty ktore co jakis czas ujadaja robiac ferment
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wiadomo że tak rozumuje każdy który na dzwięk słowa patriotyzm, honor, ojczyzna nie dostaje drgawek. Niestety wyrosło po 89' pokolenie ogłupione przez postkomunę. Takim patriotyzm kojarzy się z zaściankiem. A prawda zależy od punktu widzenia, takie głupie toto. Nic na to nie poradzi. Ja kupuję i wiem np że amunicja potrzebna w Bitwie warszawskiej dotarła pod Warszawę 14 VIII 1920 z Węgier. Bo transporty z Anglii zablokowali komuniści z Francji i Niemiec. Takie fakty dają do myślenia, tylko trzeba o nich wiedzieć, a w komuszych o tym nie piszą.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Niech do serca sobie wezmą pewną wypowiedź z końcówki filmu "kibol" wszystkie płaczki, faceci bez jaj i ambicji.
specjalnie dla was: " jak się dowiedzieliśmy że jest protest dzisiaj na meczu czyli siedzieć 80minut żeby śpiewać 10 to jest to straszne ale JESTEM KIBICEM I WIĄŻĘ SIĘ Z KIBICAMI BO KIBICE SĄ SIŁĄ !!" ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Szkoda ze w tym filmie nie ma naszego: "kto nie skacze ten za tuskiem"
Film fajny. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Podstawowa różnicą między Wybiórczą, a Gazetą Polską jest taka, że w wyborczej piszą o kibicach ludzie, którzy nie mają o tym środowisku pojęcia, a w Gazecie Polskiej pisze Lisiewicz, który jest aktywnym kibicem Lecha od wielu lat. Poza tym Kaczyński nie jest zbrodniarzem, żeby wstyd było wydać na "jego" organ prasowy 7 zł , natomiast dla człowieka, który pił ze zbrodniarzem Kiszczakiem wódkę i mówił "odpieprz się od generała"- ani ....a grosza.Wiem, że to nie jest temat polityczny ale zastanawiam się gdzie są teraz ci wszyscy "Wiślacy" z list PO, których mieliśmy wybierać do samorządu, gdzie jest Fedorowicz, bo jeżeli są naprawdę kibicami, to powinni już dawno wystąpić z" jedynie słusznej partii" bo pozostając w niej legitymizują walkę ze środowiskiem kibicowskim. Co do samej sytuacji na stadionach to nie uśmiecha mi się stać w ocenzurowanym młynie z panem sierżantem kilka metrów obok, szczerze mówiąc czarno to wszystko widzę. Paradoksem związanym z "kibicowaniem na polskich stadionach" jest to, że tak domagaliśmy się nowych stadionów, a teraz w rękach nieodpowiednich ludzi mogą okazać się one narzędziem do niszczenia kibiców. Pamiętam na ostatnim wyjeździe w Bytomiu jak się niektórzy śmiali, że stadion jak za Gierka, tylko,że na tym stadionie jeśli wybuchnie jakaś awantura czy spięcie to taki Bytomianin ma dużo większe szanse na uniknięcie odpowiedzialności niż którykolwiek z nas na naszym wspaniałym trzydziestotysięczniku. Ale my jesteśmy dumni, ze 'stadionu na miarę Europy", prawda?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
http://ul.to/7f3no7m6 http://www.fileserve.com/file/pJDNGNc http://www.filesonic.com/file/1332094384
znalazlem linki do filmu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mimo wszystko wstrzymałbym się te kilka dni z podawaniem linków do ściągnięcia filmu, lepiej niech to jeszcze pozostanie przynajmniej troszkę "w ukryciu" (warez). Dlatego apeluję abyś ty sam usunął te linki lub zrobił to moderator. Dzisiaj zamuliłem z GP, mam nadzieję że jutro jeszcze gdzieś dostanę. Jak zejdzie całość nakładu to wtedy linki można udostępniać. Takie jest moje zdanie.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Niektorzy z Nas mieszkaja za granica i nie maja dostepu do tego materialu wiec troszke wyrozumialosci..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Ciekawe czy można się gdzieś dowiedzieć przedstawiciele jakich trzech klubów byli za tym żeby wpuszczać kibiców gości? ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pełna zgoda niech ktoś kto poświęcił na ten film swój czas i kasę ma szansę wyjść na swoje. Wtedy wzrasta prawdopodobieństwo że kolejne wyskoki nierządu nie pozostaną bez stosownego komentarza. Trzeba szanować tych którzy nas szanują na pewno przyniesie to korzyści.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 29.06.2011 o godz. 22:39.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
No lipa trochę bo też nie kupiłem dzisiaj -cały nakład na osiedlu zszedł do 16-tej a na stacjach benzynowych GP nie sprzedają.Mam nadzieję że będzie gdzies jutro.
p.s.siedzę przed TV ,przegladam kanaly i .stwierdzam ..żenada. Przejeta TVP puszcza program homosia Reczka z platfusem Bonim , jakimś eunuchem w krótkich gaciach i trampkach bez skarpetek i dziennikarzem gadzinowki, na TVN 24 Pochanke robi wywiad z 'ekspertem'Hypkim ktory sam mówi że nie czytał bialej ksiegi ale na pytania prowadzącej każde zdanie wyjete z kontekstu odpowiada że to idotyzmy - łącznie ze stwierdzeniem -wydaje się oczywistym-o złym naprowadzaniu przez kontrolerów.Pochanke totalna kompromitacja - na siłe wyciąga pojedyncze zdania które mają niby skompromitowac Macierewicza i prosi o ich analize Hypkiego. W Faktach po faktach jakiś tam prowadzący (nie znam gada) prosi o analizę Celińskiego który bredzi nie na temat , co drugie zdanie że konferencja motywowana byla polittycznie,żednego merytorycznego odniesienia, to samo Szejnfeld w Rymanowskiego - na pytania konkretne- plecie w kółko o czekaniu na końcowy raport Millera. Niestety politycy PIS poza Hoffmanem dzisiaj w TV jacyś rzeklbym zagubieni- Cymanski,Zielińskii Polaczek zamiast rzucać dokumentami wdaja sie w przepychanki słowne. Do czego zmierzam - w TV jest padaka jak nigdy.....
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 29.06.2011 o godz. 22:52.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Takie male przemyslenie:
W sumie na to wyglada ze gazete w duzej wiekszosci ,jak nie tylko ,wykupili KIBICE wiec nie dotrze raczej ten material do odpowiednich ludzi...Do tych ktorzy potrzebuja tego filmu zeby sie ogarnac w temacie.. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
Taka jest ich pełna nazwa czy się mylę ? Bez napinki. @ Arapaho - nie ! nie ! nie ! Pochanke nigdy nie robi wywiadów, ona sama zadaje pytania i sama sobie na nie odpowiada. Dzisiaj w szkiełku kontaktowym były aż 2 telefony z opieprzem dla Pani Redaktor że nie daje w ogóle dojść do słowa zapraszanym gościom Kojarzycie filmik " Bulwers Miecugowa " ? Parę dni temu znowu z pyskiem wyskoczył na kogoś kto odważył się skrytykować ostatnie wydanie wiadomości na tvn. Przez 3 minuty gadali o bocianie który skakał po autach gdzieś we wsi w Polsce... === ale żeby nie było off topicu, to jutro PZPN prawdopodobnie zakaże wyjazdów na mecze ekstraligowe, ciekawe co na to T-Mobile ? Bo oprócz prezentacji nowego loga ekstraklasy i umieszcxzania T-MOBILE na koszulkach, zależy im na budowaniu dobrego wizerunku firmy i na jak największe reklamie tak ? Powód: REDAKTOR POCHANKE ;D
Ostatnio edytowane przez boczek : 29.06.2011 o godz. 23:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wydaje mi się ze napewno Amika i Jaga i to ze my budujemy sektor gosci... ale co Basałaja to moge sie grubo mylić
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
może po prostu tym razem kibice się zebrali i naklad sie wyczerpujeA dla tych co chcą sobie posłuchac i pogladać programy o kibicach w tym z reżyserem filmu KIBOL polecam TV Gazety Polskiej http://vod.gazetapolska.pl. Poza tematami kibicowskimi niezłe wywiady z Pietrzakiem,Wolskim czy Ziemkieiwczem
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 29.06.2011 o godz. 23:02.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Na Jagę bym nie liczył, że to oni, przecież ich zarząd ugadywał się z wojewodą w sprawie zamknięcia łuku dla kibiców, nie wierzę, że teraz zmienili front, Jagiellonia to był mój pierwszy typ co do niesprzeciwiania się tej decyzji.
Nie podejmuje się obstawiać kogokolwiek poza Amicą, chociaż oni mogli zapamiętać też dymy, które były na ich stadionie (My, Widzew, Legia). Ogólnie to wróżenie z fusów, ale jakbym miał kogoś obstawiać, to bardziej maluczkich niż potentatów, bo Ci niestety kalkukują i wiedzą, co mogą stracić na konflikcie z rządem, a szczególnie z tak głupim rządem.. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
PAnowie film przedni... kto zobaczyl posylac dalej.. ma dotrzec do kazdego Polaka.. Panie Donaldzie mam nadzieje ze zamiast pomaranczowego krasnala bedzie wizerunek Donalda na kazdym murze i kamienicy...krew mnie zalewa..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Wisła Kraków
2. Śląsk Wrocław - nowy stadion , wielki sektor dla gosci - stawiam na Slaska 3. Legia Warszawa - raczej na 99% nie - Miklas ma alergie na kibicow Legii a co dopiero przyjezdnych 4. Jagiellonia Białystok - stadion w budowie , raczej nie 5. Lech Poznań - tu zawirowania z miastem , sam nie wiem 50% na 50% 6. Górnik Zabrze - 100% na nie - brak stadionu 7. Polonia Warszawa - JW nieobliczalny - pies go wie - raczej na nie 8. Lechia Gdańsk - min. nowy stadion - daje z 95% na tak 9. Widzew Łódź - nie wiem - ten caly Cacek niby ze majetny a sknera , 50 na 50 10. PGE GKS Bełchatów - mysle ze 100% na tak - oni nawet chca superpuchar - stadion moga dac Widzewowi i LKS-owi 11. KGHM Zagłębie Lubin - niby ze klub skarbu a jednak zamkli , 75% na tak 12. Ruch Chorzów - 75% na tak 13. Korona Kielce - 100% nie 14. Cracovia - 100% nie LKS - brak stadionu Podbeskidzie - brak stadionu czyli Belchatow , Slask , Lechia - ok90% Widzew , Ruch , Polonia , Zaglebie - ok 50-75% i reszta ligi na prwdopodobne nie: gdzie jest Wisla w tym zestawieniu , pozwole sobie poczekac na jakis przeciek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
To też ciekawa sprawa - podstawowy zarzut do 'internetowców' jesteście cipy tylko mądrzy w sieci. A tu tysiące ludzi w necie, bredzących jak towarzysz Macierewicz a do trzymania namiotu 5 ludzi nawet ciężko znaleźć a przeciwko ruskim i tuskowym mordercom, raz na ruski rok, zademonstruje garstka - to jak to jest z tym wszystkim? No przykro mi kolego ale dla niektórych to za dużo firmować totalną abstrakcję , nawet niektórzy z Pisu nie wiedzą jak taki kosmos ugryźć Swoją drogą w końcu GP zrozumiała co to jest wykorzystać chwilę i nastrój.To zawsze była przewaga tzw liberalnych mediów że potrafili wydoić grosz z naiwniaków a tu takie zaskoczenie - oni też to potrafią ![]() Sory za oftop ale to Arapaho skłonił mnie to tej jakże żenującej refleksji, swoim wywodem, pasującym tak jak i mój - do tego tematu ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Przepraszam że nie w temacie, ale w szkole chyba was tego nie nauczyli - dlaczego
(1.1) ...pytający, używany w zdaniach, w których pytający pyta o przyczynę lub cel jakiejś czynności(1.2) ...względny, używany w zdaniach podrzędnych określających przyczynę lub cel czynności piszemy razem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Dalej sobie wmawiaj że samolot spadł bo była mgła,pijany generał i umysłowo chory pierwszy pasażer. Zyskasz przez to zaszczytny przydomek "Wania" co ma ..... do gadania. Za niego gadają eksperty w TVN.W ramach protestu proponuję "Rotę" na początek pierwsza i na koniec meczu drugą zwrotkę, ciekawe jaka będzie kara i jak uzasadniona.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 30.06.2011 o godz. 08:38.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|