|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
No to pięknie. Przytoczę ostatnie zdanie: Bo tylko będąc jednością będziemy silni, nie podzieleni.
od początku.Pierwszy akapit: czy sądzisz że ja nie wiem czyja i dlaczego taka decyzja zapadła? doskonale sobie zdaję sprawę. drugi: nie masz racji. Basałaj poleciał w gumki, skoro się nie wstawia za kibicami swojej drużyny nie powinien być prezesem a już na pewno nie powinno się go popierać! koleś NIC nie zrobił. wypomniałeś tutaj sytuację z posiedzenia PZPN to napisz dlaczego palcem nie kiwną w kwestii Kielc? trzeci: wojna z rządem? uwierz że nie jeden urzędnik może obawiać się pana Cupiała a nie na odwrót... czwarty: i tym mnie wyprowadziłeś z równowagi. Tak uważam ich za płaczków i zdania nie zmienię. co kogo interesuje mistrzostwo jak dostajemy z partyzanta po pysku (patrz mecz z Amicą)? jakoś Arka walcząca moim zdaniem w ważniejszym meczu nie przejmowała się tym czy spadną czy nie. oczywiście pozostaje pytanie czy im to się opłacało. moim zdaniem tak. pod względem kibicowskim przynajmniej ja to zachowanie zapamiętam na baardzo długo. piszesz o jedności. konflikcie z piknikami. podjętej decyzji. dobru Wisły. a gdzie pojęcia solidarności, wierności, sprzeciwu? Co da jak napiszę tutaj że Donek zrobił wielki błąd że nie ma racji że się pomylił itp? kompletnie nic ale jak napiszę że przez osoby które uważają iż nic się nie stało mamy taką sytuację jak dzisiaj (wyciąganie ludzi ze stadionu) to może jeden czy drugi coś zrozumie. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
|
|