|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile jesteś w stanie zapłacić za transmisję z zagranicznego sparingu Wisły? | |||
| nic |
|
87 | 14,95% |
| 1 zł (+ vat) |
|
97 | 16,67% |
| 2 zł |
|
79 | 13,57% |
| 3 zł |
|
40 | 6,87% |
| 5 zł |
|
279 | 47,94% |
| Głosujących: 582. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
5zł ode mnie(przelew), z chęcią obejrzę sparing i świetna inicjatywa.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
5 pln odemnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zaznaczyłem 5zł, ale oczywiście jestem w stanie zapłacić więcej...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dam 5 PLN za to
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
5 PLN prosze bardzo
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja też się dorzucę
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ode mnie też możecie liczyć na wpłatę (5PLN)
![]()
Wisła T
Wisła S Wisła Wisła Nasz TS |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja jestem zainteresowany. Mogę zapłacic do 5 zl.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Rzadko się tutaj wypowiadam, ale 5zł przelewem ode mnie macie.
Tylko kiedy i gdzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Po co pisac "ja dam 1", "ja dam 5", skoro jest ankieta ?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jestem w stanie wpłacić więcej niż 5 jeśli będzie trzeba
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pewnie, że zapłacę piątaka, nie ma problemu. Ale najlepiej by było gdyby każdy kto zapłaci dostawał swój dostęp, przez to transmisja będzie gładsza bo nie będzie zbędnych obciążeń sieciowych
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Oczywiście też dorzucam 5 zł.
Małe podsumowanie głosów z ankiety: 1 zł * 68 = 68 zł 2 zł * 50 = 100 zł 3 zł * 25 = 75 zł 5 zł * 191 = 955 zł W sumie 1198 zł, oczywiście to są tylko i wyłącznie wyliczenia z ankiety, bo póki co jeszcze nikt nic w rzeczywistości nie wpłacił. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
5 zł ..........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
deklarujesz się publicznie, a nie tylko klikasz w opcję ankiety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Oczywiście, że byłbym chętny wpłacić.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Istnieje 5 procent szans, że uda się wyrobić na środowy mecz z Oberhausen. Zależy to od wielu czynników, przede wszystkim od pomocy ze strony klubu gospodarzy, czyli od zapewnienia przez nich kilku spraw. W tym momencie nie mam nawet potwierdzenia w którym miejscu gramy i jakie są warunki (ośrodek treningowy czy stadion...) Jeżeli do poniedziałku otrzymamy pozytywną deklarację i jednocześnie uda się nam zorganizować (wolne w pracy itp...) to jedziemy. Jeśli się uda, to ta relacja będzie ogólno-dostępna a wpłaty dobrowolne. Zobaczymy ile osób wpłaci. Jeśli wpływy przekroczą koszty (rozliczymy się publicznie tu na forum, co do złotówki), to przeznaczymy je na organizację transmisji z dwóch sparingów w Tallinie * Te natomiast na pewno będą droższe niż w Oberhausen (troszkę większa odległość + ekipa musi tam zostać na kilka dni pomiędzy meczami). * - gdyby z jakichś przyczyn (np. prawa do transmisji, pamiętajmy, że to jest jakiś turniej) transmisje z Tallina nie wypaliły, to nadpłatę przeznaczymy na inny cel; jaki - o tym zdecydujemy razem, na forum. Dużo tych "jeśli". W każdym razie póki co na transmisję z Oberhausen się nie nastawiajcie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ode mnie także 5 zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Około środy / czwartku będę mądrzejszy. Jeśli wolno nam będzie zrobić transmisję (prawa), a mecze odbywać się będą na stadionie z zadaszoną trybuną i prądem (w takich warunkach odpowiedni net powinno się udać dostarczyć w ciągu tygodnia), to myślę, że tak.
P.S. Jest tu jakiś księgowy? Nie musimy zakładać kasy fiskalnej................? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Spoko rav,
nie ma mowy jeszcze o kasie fiskalnej - obowiązek zainstalowania jest po przekroczeniu progu sprzedaży w wysokości 40 tys. zł na rzecz osób fizycznych nie prowadzących pozarolniczej działalności gospodarczej. A przede wszystkim obowiązek ewidencjonowania obrotów na kasie fiskalnej nie dotyczy sprzedaży towarów i usług rozliczanych w systemie płatności bezgotówkowych (za pośrednictwem poczty lub rachunku bankowego
Ostatnio edytowane przez cassius31krakow : 26.06.2011 o godz. 12:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tu się wypowiada tylko garstka kibiców. A ilu tan naprawdę chce oglądać sparingi najlepiej wie portal malopolska.tv, której zawsze pod ogromnym naporem chętnych padają serwery.
Już nie mówię ile to forum padów zaliczyło ![]() najlepiej coś takiego jak ten player gdzie w niskiej jakości jest za darmo, a za wyższą trzeba zapłacić. Gdyby dało się coś takiego zorganizować to myślę, że zainteresowanie byłoby bardzo duże. ![]() Tylko u nas jakość SD musiałaby być bardzo niska, a HD tylko przyzwoita ![]() Większość pewnie nie zna nazwy twojego konta PayPal. No i też nie wiemy, że to już jest oficjalne, że relacje ze sparingów będą już na pewno i można wpłacać.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 26.06.2011 o godz. 12:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście jestem za i 5 też ....
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
5zł i oglądam
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
dajcie namiary na przelewy czy paypal i kasa poplynie.
![]()
FAKT : - Ruud van Nistelrooy "Nie zagram w Wiśle bo trzymam kredens"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ja szczerze wolałbym przeznaczyć te5 zł na długi TS Wisła, niż żeby jednorazowo pooglądać sparing.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dlaczego nie skorzystacie z youtube livestream? Podobno niedawno wprowadzili taką usługę za darmo ale chyba tylko dla tych co mają konta partnerskie. Nie mówie, że teraz się z tym wyrobicie ale można o tym pomyśleć na przyszłość w kontekście nie tylko sparingów ale konferencji prasowych itd.
- póki co, 5zł z mojej strony ;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
samsung_08 dostarczenie relacji z jakiegoś serwera do Was jest jednym z mniejszych problemów. Są darmowe usługi, my z powodzeniem korzystamy z Ustreama.
Inaczej, jeśli trzeba by wprowadzać płatny dostęp, wtedy trzeba ograniczyć go niepłacącym, a wówczas Ustream, Livestream czy YouTube odpada. Najtrudniejsze i najkosztowniejsze zadania, to: - dostać się na miejsce, - rozłożyć, podłączyć i zabezpieczyć sprzęt, - przesłać sygnał ze "stadionu", który czasami sąsiaduje z pastwiskiem na wsi do serwera (Ustream)Często to ostatnie jest największym kłopotem. Wielokrotnie spotkaliśmy się z sytuacją, gdzie w hotelu, w którym stacjonowali piłkarze (4 i 5 *) łącze internetowe było za słabe, by wysłać stabilny sygnał live. Podkreślam, w hotelu, a nie na boisku. I to w krajach podobno cywilizowanych, jak Hiszpania czy Austria. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ode mnie 5-teczka bankowo..
![]() |
|
|