![]() |
Kto chce, żeby była transmisja i jest w stanie dać za to złotówkę
Na prośbę rava.
Jest możliwość zorganizowania transmisji z następnego meczu sparingowego. Sprawa jak zwykle rozbija się o pieniądze - rav wstępnie wycenia koszty na 5000 zł. Proszę o wpisywanie się osób, które chcą i mogą wpłacić to symboliczne 1 zł. Oczywiście, wszystko to na zasadzie dżentelmeńskiej umowy. Czyli - jeżeli się wpisuję, to zaoszczędzę na tym hot-dogu z Ikei i jak przyjdzie co do czego, to wpłacę ;) Proszę o niedyskutowanie, tylko wpisywanie się - na razie, potem rav to uporządkuje. wolfy :D * * * od rav Kilka szczegółów Wpisujcie ile jesteście w stanie zapłacić: od 1 do 5 zł Wpłaty następowałyby raczej elektronicznym przelewem, pay-palem, dotpayem... Płatność sms-em jest fatalna - płacąc 1,23 zł my otrzymujemy ok. 40 gr. Tak naprawdę istotne jest, jakie jest zainteresowanie, bo jeśli wpisze się dużo osób, to może znajdziemy firmę, która by to dosponsorowała. Jakość obrazu może być różna, ale nie powinno ciąć. Postaramy się, by była taka, jak na naszych transmisjach z kosza, ale może być też gorsza, np. taka http://www.ustream.tv/recorded/15308376 |
Jestem za utworzeniem kanału Wisla.tv - kto zapłaci ma dostęp. Oczywiscie zaplace.
|
Piszę się na to. 5zł
|
OK, zapłacę :)
|
Jestem na tak:-)
|
Wpłacę.
Tylko dacie w tym temacie info kiedy i jak, bo zrobiłem na niego prenumeratę. |
jestem chętny :D 5zł
psycholTSW |
jestem za!
|
jestem za;]
|
również. . 20 zł sie znajdzie
|
Jestem za jak najbardziej
|
ja chcę i jestem w stanie :)
|
25zł mBank nawet teraz
|
Wpłacę.
........... |
też
raz dwa trzy |
też jestem w stanie wpłacić około 20zł.
oczywiście, jak przyjdzie co do czego to WPŁACĘ! |
jak mamy wpłacać - to powinniśmy poznać konkretnie za co płacimy, więc podajcie te koszty.
zapłacę. |
walnijcie ankiete , będzie wiadomo jaki jest naprawde odzew
dam od siebie pare złotych |
Kilka szczegółów
Wpisujcie ile jesteście w stanie zapłacić: od 1 do 5 zł Wpłaty następowałyby raczej elektronicznym przelewem, pay-palem, dotpayem... Płatność sms-em jest fatalna - płacąc 1,23 zł my otrzymujemy ok. 40 gr. Tak naprawdę istotne jest, jakie jest zainteresowanie, bo jeśli wpisze się dużo osób, to może znajdziemy firmę, która by to dosponsorowała. Jakość obrazu może być różna, ale nie powinno ciąć. Postaramy się, by była taka, jak na naszych transmisjach z kosza, ale może być też gorsza, np. taka http://www.ustream.tv/recorded/15308376 |
Jestem na tak !
|
Jestem w stanie wpłacic kazda złotowke by tylko moc ogladac mecz Wisly tak wiec pisze sie na to. Za 1zł mi sie nie opłaca puszczac przelewu wiec mozecie sie spodziewac wiekszej kwoty z mojej strony.
|
Cytat:
czemu od 1-5 ? ja bym nie liczył że się ogarnie 1 000 osób na tą transmisję :P |
1906 % wparcia
- 5 zł |
3zł od razu moge przelac
|
Wpłacę 10 zł
|
a jeżeli to ograniczenie to kurtuazja, to oczywiście mogę znacznie więcej.
|
wchodze w to
|
Za a nawet przeciw :)
|
Chętnie się dorzucę, pozdrawiam :)
|
pisze sie na 5
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl