|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Despotovic na liście życzeń Stana
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html 18 bramek w 2 lidze Hiszpańskiej to chyba lepszy wynik niż 13 goli w lidze Serbskiej.Pozatym jest o 4 lata młodszy od Illieva.Wiem że 800 tyś € to fortuna jak dla Wisły ale skoro mamy walczyc o LM to warto zainwestowac w snajpera.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.06.2011 o godz. 08:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Już nawet mi sie czytać nie chce tego pseudodziennikarskiego bełkotu
codziennie rano jakies z dupy wziete nazwiska wymyslaja po to zeby je wieczorem dementowac juz widze jak placimy 800 tys E za jakiegos napastnika z 2 ligi jak my 150 na Cikosa nie mozemy wyslupac ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
My nawet dokladnie nie wiemy na czym stoimy , dzis 9.06 , a w klubie cisza , juz tyle nazwisk (Ile juz ktos liczyl ? ) przewinelo sie przez media ze az sie nie chce czytac , tylko patrzec na oficjalna i czekac.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Trzeba wziąć pod uwagę, że Ci wszyscy Izraelczycy którzy niby są w kręgu zainteresowań Wisły są ze 'stajni' jednego menadżera Dudu Dahana. W związku z czym na takie newsy trzeba przez palce patrzeć.
Ogólnie mam wrażenie, że na sam koniec okaże się, że jak z kimś podpiszemy to jego nazwisko się nie przewinie wcześniej w kontekście Wisły,a to co się pojawia w mediach to są strzały w płot. Taki styl pracy ma Stan, wystarczy popatrzeć na poprzednie okienko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Codziennie rano otwieram oczy biegne aby odpalić kompa, otwieram przegładarke ładuje się strona www.wisla.krakow.pl klikam na przejdz do strony głównej, dech mi zapiera i niestety ni Ch...... inforamcji o zfinalizowanym transferze ech.... Następnie otwieram onet, wp, interie i czytam o 15 nowych zawodnikach ktorzy już prawie są w Wisełce, zabieram się nawet do edytowania strony na Wikipedi by po chwili dowiedzieć się że te wszystkie informacje to tylko plotki.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Moim zdaniem Pejovic z Jagi jest cienki najlepszy w naszej lidze jest Dudu z Widzewa to taki Dani Alves z Barcy tylko w ekstraklasowym wydaniu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
No proponuje od razu zatrudnić cała reprezentację Izraela. Mam nadzieje że plotki o kolejnych grajakch z Tel Avivu są wyssane z palca
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Obawiam się, że będzie tak..jeden, może dwóch nowych na pierwszym treningu...potem co jakiś czas ktoś dojdzie(raczej za darmo)..i tak będzie do końca sierpnia...odpadniemy z pucharów (oby nie)..najlepszych (Mały, Melex) sprzedamy..a za nich przyjdą jakieś Kryszałowicze...zwolnią Roberta, potem Stasia..i będziemy w czarnej dupie...obym był złym prorokiem..(zaznaczam, że z natury jestem pesymistą) ....wolę być miło zaskoczony niż rozczarowany...
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() Ten Despotovic całkiem nieźle wygląda ale jakoś mi się nie widzi żeby szukali kolejnego napastnika. Chyba że Iliev to taki lepszy następca Żurawia a teraz szukamy kogoś kto naprawdę zagrozi Gienkowi
Ostatnio edytowane przez _gilardino_ : 09.06.2011 o godz. 09:24.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A kogo jeszcze możemy mieć w ataku
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wiecie co panowie, powoli mi sie odechciewa czytania tego forum. Dlaczego większość widzi wszystko w ciemnych barwach ze odpadniemy zaraz i wszystkich sprzedamy i bedzie po naszej Wisełce. Ciągły płacz i lament. cierpliwości
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||||||||
![]()
Nie przypominam sobie bym kiedykolwiek pisał na tym forum cokolwiek na temat Rado, a tym bardziej żebym go promował, także nie zmyślaj. Moje posty na temat Pazdana czy Magiery już wielokrotnie tłumaczyłem, nawet tłumaczyli je Wam (Tobie i wolfy'emu) inni userzy. No ale przecież Ty wiesz lepiej niż ja o co mi chodziło.
Jeżeli chodzi o Stana Valckxa, to nie mieliśmy jeszcze dyrektora sportowego na tym poziomie. To oczywiste, że jego przyjście nie oznacza, iż Wisła nagle zacznie wydawać po kilka milionów euro w jednym oknie transferowych, ale pewnie nie minę się z prawdą, jeżeli stwierdzę, że został on zatrudniony po to, by sprowadzać jak najlepszych zawodników jak najmniejszym kosztem. Dobrym przykładem jest tu Melikson, który kosztował 700 tys euro (tyle samo, co Jirsak), a patrząc na jego umiejętności, można ocenić, że jest wart znacznie więcej.
2. Na razie nie ma mowy o żadnych cięciach i oszczędnościach, bo prócz zawodników, z których Wisła świadomie zrezygnowała nie odszedł oficjalnie jeszcze nikt. Owszem, dochodzą sygnały o problemach z wykupieniem Chaveza i Cikosa, ale nie widziałem komunikatu, że klub zaprzestał zabiegać o ich wykupienie.
"Zarząd - powoływany maksymalnie na 5 lat, reprezentujący spółkę na zewnątrz i prowadzący jej sprawy Rada nadzorcza - wykonująca stały nadzór nad zarządem, składa się z minimum 3 członków, w spółkach publicznych - minimum 5 osób, powoływanych i odwoływanych przez zgromadzenie akcjonariuszy" Jeżeli więc Reszczyński, będąc dotychczas członkiem Rady Nadzorczej, nie zablokował transferów Meliksona czy Genkowa, to tym bardziej nie powinien zrobić tego teraz. Na powyższym przykładzie widać dobitnie jak się rodzą tego typu bzdurne przypuszczenia - po prostu z niewiedzy.
Ostatnio edytowane przez Sopranos : 09.06.2011 o godz. 09:51.
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
||||||||
|
|
Guest
|
|
|
150 czy 350? jeđli 350 to ja bym szczerze mówiąc też nie wysupłał za EC jak bym mial dajmy na to 1 czy nawet 1,5 na wszystkie potrzeby druzyny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Marcin Wasilewski Marcin Baszczyński Michał Żewłakow Boban Grncarov Ruud Van Niestelroy (sic!!!) Despotovic Roque Santa Cruz (sic!) Vicente (sic!) Iliev Bengtson Mladen bozovic Mohammad Gadir Marcin Kowalczyk Luka Pejovic Rumen Trifonov Andre alves Dudu Biton Michael Lamey Jakub wawrzyniak Kamil kosowski Bojan Isailovic Sławomir Peszko Robert Jeż Ivan Vukovic Emill Noll Roei Bacall |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A na transfermarkt pojawiły się dzisiaj wiadomości że Iliev i Wasilewski przechodzą do Wisły , bardzo ciekawe
http://www.transfermarkt.de/de/wisla...erein_422.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A o czym byście pisali ,jakby ktoś nie podrzucał tych nazwisk ?
Jak ktoś przywiązuje wielką wagę do tego rodzaju anonsów ,to potem nie dziwię się,że może czuć się zawiedziony. Jeśli zaś na chłodno przemyśli ,to pewnie dojdzie do wniosku że dopóki zawodnik nie podpisze kontraktu ,to nic nie jest wiadome. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
transfermarkt jest w części tworzony przez "anonimowych" uzytkowników internetu, zatem mogą się w tym gronie pojawić fantaści, wróżbici, szamani okienka transferowego.
ile więcej spokoju |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kurde ale wszyscy teraz biadolicie! Naczytacie sie glupot a pozniej robicie przymiarki ktory gdzie i za kogo bedzie gral. Sami siebie nawzajem utwierdzacie w tym, ze oni beda u nas i bedzie kochana LM. Niestety zapomnieliscie ze LM uciekla nam 15 lat temu.. uefa niestety tez a nasz klub dla europy to kopciuszek no name. Wracajac do naszej " polityki " to jesli podeszli bys cie do tego bez emocji to byscie polaczyli fakty i otrzymali kierunek w jakim spadamy. Watek zmian w RN jest glownym dla naszej polityki i niestety skutki sa jakie sa. Chyba nikt niemyslal ze to tylko zmiany kosmetyczne i normalna zmiana foteli. iDowody? pierwsze z pamieci, Jako budujemy Wisle bez polskich gr
ajkow gdyz sa bardzo slabi i drodzy a teraz nagle trzeba nam ich wiecej. Mielismy byc jak PSV, skazani ma handel mlodymi gwiazdami a tu nagle chcemy kupic samych dziadkow bo za free. Tylko komu ich sprzedamy? Oldbojom Garbarni napewno. A skoro juz Stan ma na oku kilku z karta na rece to czemu juz dawno nie sa zaklepani? Nawet jesli w tym oknie beda wolni to chyba moglismy ich zaklapac od pol roku juz, czyz nie? Wydaje mi sie ze Stan jest w ciemnej dupie bo nikt nie kupil Malego lub Kirma i plan sie poszedl jebac... ale to tylko moja glupie myslenie. Pewnie zaczna bluzgi itp ale wybaczcie gdyz pisze z tele i widze tylko ostatnie zdanie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Przynajmniej takie informacje chodzily gdy przychodzil rok temu Jak jest naprawde tego nie wiemy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Faktem jest że jest dzisiaj 9 czerwiec, za 2 dni ruszają przygotowania, a my nie dość że na obecną chwilę nie kupiliśmy nikogo, to jeszcze nie mamy ani Cikosa, ani Chaveza. Na puchary z Kowalskim? Nie wygląda to zbyt dobrze. Czekamy dalej.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A to raptem niespelna dwa tygodnie po zakonczeniu sezonuZgadzam sie z Grzadq. Na te chwile nasza obrona wyglada dramatycznie. Jaliens, Bunoza, Kowalski, Paljic... i cisza. Kogos pominalem? Oczywiscie do pierwszego meczu w el.LM jest miesiac ale w tej chwili nie wyglada to dobrze. Tu potrzeba min. 3 transfery (lewa, prawa, srodek). Jesli mamy budowac formacje obronna na ostatnia chwile to moze to skonczyc sie zle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi wydaje się że klub planuje wielką konferencję prasową na poniedziałek i dopiero wtedy zdradzi nazwiska.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem sytuacja mocno się skomplikowała z piłkarzami wypożyczonymi! Po udanej rundzie kluby macierzyste chcą z powrotem swoich piłkarzy, lub wyższe ceny wykupu. Sytuacja Cikosa jest nieciekawa i osobiście wątpię żeby chłopak został, gdyż termin jego wykupu minął z końcem maja. Chavez? wiadomo! Cały blok obronny będzie budowany od podstaw co źle wróży przed meczami eliminacyjnym, a gorsze jest to że nie wiadomo co to będą za piłkarze!!! Kwestią podstawową jest wykupienie zawodników z klubów, a następnie pewnie Holendrzy będą sprowadzać obrońców do klubu, bo taka prawda, że nie wiadomo na tą chwilę czy nie trzeba będzie komponować obrony od podstaw.
P.S nawet transfermarkt bawi się w strzelanie: http://www.transfermarkt.de/de/wisla...erein_422.html Ludzie przestańcie wierzyć w te doniesienia prasowe, bo możecie się zawieść!! Bez napinki! ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Niesamowity hype medialny jeśli nagle zaprezentują 3-4 nowych grajków. To jest niezwykle ważne z marketingowego punktu widzenia. A nowy sponsor główny przecież wciaż jest poszukiwany.
![]()
Studiuję w Warszawie... ale w sercu wciąż WISEŁKA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli nic sie nie zmieniło...co pół roku powtórka z rozrywki...myslałem że przykład Levadii albo Karabachu nie wspomne o wcześniejszych kompromitacjach da coś do myslenia ale widze ze znowu lipa,znowu będzie ten za drogi,ten niechce,tutaj sie spózniliśmy....i tak wkółko...pózniej dziwota ze jest tak jak jest....ech
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|