The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2011, 17:40
Bacall to defensywny pomocnik może chodzi Stanowi o lepszą komunikacje z Melexem w środku pola? Sobol ma swoje lata a na Wilka Maaskant nie zawsze stawia
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 08.06.2011, 18:02
"Pytanie - zagadka: "Wisła interesowała się mną już wcześniej. Teraz jest większa szansa na transfer" - który lewy obrońca naszej ligi wypowiedział te słowa? Już wkrótce może on dołączyć do ekipy Białej Gwiazdy"
Z facebooka " ekstraklasa.tv"

o kogo chodzi?
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 08.06.2011, 18:06
damian755 napisał(a):Wyświetl post
Beto też był polecony tylko w tym biznesie chodzi by ocenić przydatność zawodnika do drurzyny
Boże widzisz i nie grzmisz.

PS. Coś mi się wydaje, że możemy szukać nowego trenera bramkarzy. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_krakow_9851/
Stanowi dojdzie kolejny problem tym razem ze znalezieniem trenera bramkarzy, bo znając Cupiała nawet podejrzenie o korupcję uniemożliwia dalszą pracę takiemu człowiekowi w Wiśle. Wydaje się jednak, że będzie to duża strata, bo mógł być trenerem w Wiśle na lata.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 08.06.2011 o godz. 18:10.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 08.06.2011, 19:42
Ja bym sie zdecydował na tego Grncarowa - gosc ma swietne warunki fizyczne, strzela duzo goli głowa a to bardzo wazne by miec kogos takiego bo sam Genkov to troche za mało.
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 08.06.2011, 19:59
Blacha92 napisał(a):Wyświetl post
"Pytanie - zagadka: "Wisła interesowała się mną już wcześniej. Teraz jest większa szansa na transfer" - który lewy obrońca naszej ligi wypowiedział te słowa? Już wkrótce może on dołączyć do ekipy Białej Gwiazdy"

o kogo chodzi?
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...iku-wisly.html

o Lukę Pejovicia
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.06.2011, 20:01
Blacha92 napisał(a):Wyświetl post

o kogo chodzi?
Luka Pejović - Jagiellonia
Powód: uprzedzili mnie
Ostatnio edytowane przez Dean : 08.06.2011 o godz. 20:02.

Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.06.2011, 20:34
Jeżeli będą to transfery pokroju Ilieva, to ja jestem jak najbardziej za - niech sprowadzają darmowych. Żadna mi różnica. Pareiko przyszedł za darmo - zrobił różnicę w bramce, więc nie mam obaw co do tych darmowych transferów.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.06.2011, 20:35
willow napisał(a):Wyświetl post
Nie bardzo mi się chce w to wierzyć, mocnego klubu nie buduję się w oparciu o wypożyczenia czy wolne transfery. A w końcu Maaskant, Valckx i Basałaj po to do nas przyszli, żeby zbudować silny klub, przynajmniej jak na polskie warunki.
Zresztą, sam Stan niejednokrotnie wspominał, że jeśli znajdą kogoś na prawdę wartościowego, to i kasa się znajdzie. Jak dla mnie info szyte grubymi nićmi i tyle.

jeśli jednak miałoby to się okazać prawdą, to.... sam nie wiem, jak to skomentować. Czyżby po to osoba Reszczyńskiego, żeby położyć łapę na wydatkach? Nie wiem, więc lepiej pomilczę...
Jeśli to jest prawda (w co nie chce mi się osobiście wierzyć ale powiedzmy) to wydaje mi się, że nie Reszczyński jest powodem tylko problemy ze stadionem. Ale to wszystko moje przypuszczenia i pewnie daleko im do prawdy.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 08.06.2011, 20:41
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to jest prawda (w co nie chce mi się osobiście wierzyć ale powiedzmy) to wydaje mi się, że nie Reszczyński jest powodem tylko problemy ze stadionem. Ale to wszystko moje przypuszczenia i pewnie daleko im do prawdy.
A moim zdaniem tylko i wyłącznie kłopoty z finansowaniem budowy trybuny zachodniej mogą zablokować transfery - takie jest moje zdanie, a nie jest też powiedziane, że transferów(gotówkowych) nie będzie. Na pewno z miastem trwają jeszcze negocjacje i musimy uzbroić się w cierpliwość.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 08.06.2011, 20:44
Dopiero 6 mln na transfery, RvN, Peszko, Wasyl, inne gwiazdy, teraz że bieda w klubie, minimalizm... Leczcie się!!!
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.06.2011, 20:57
Mimo wszystko na tą nagłośniona w mediach ofensywę transferową się nie zapowiada. Nie od dziś wiadomo że Cupiał to człowiek obrażalski, potrafiący wstać lewą nogą i zepsuć cały plan nakreślony przez jego ludzi.
Basałaj nawet jak wypowiada się do gazet to moim zdaniem on nawet swoje autorskie pomysły potrafi przypisywać sobie i właścicielowi taki jest ostrożny w swoich wypowiedziach.
Niby kasy brak, a wyprzedaż u nas była na poziomie 6 mln euro, do tego jego ludzie kupili goscia którego już teraz spokojnie można byłby opchnąć za 3- 4 mln euro. (Melikson).
Fajnie to wszystko wyglądało w mediach, jak na ten moment trzeba sobie to otwarcie powiedzieć jest tragedia.
Doscy logicznie brzmi wersja, że Rzeczynski ma patrzeć na ręce Basałajowi. Jesli to ma miejsce to niestety ale może oznacz że syndrom marionetki prezesa powraca.

Oczywiście właściciel ma prawo budować ten klub według własnego uznawania i my kibice musimy to szanować.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.06.2011 o godz. 21:02.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.06.2011, 21:04
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Mimo wszystko na tą zapowiadaną ofensywę transferową się nie zapowiada. Nie od dziś wiadomo że Cupiał to człowiek obrażalski, potrafiący wstać lewą nogą i zepsuć cały plan nakreślony przez jego ludzi.
Basałaj nawet jak wypowiada się do gazet to moim zdaniem on nawet swoje autorskie pomysły potrafi przypisywać sobie i właścicielowi taki jest ostrożny w swoich wypowiedziach.
Niby kasy brak, a wyprzedaż u nas była na poziomie 6 mln euro, do tego jego ludzie kupili goscia którego już teraz spokojnie można byłby opchnąć za 3- 4 mln euro. (Melikson).
Fajnie to wszystko wyglądało w mediach, jak na ten moment trzeba sobie to otwarcie powiedzieć jest tragedia.
Doscy logicznie brzmi wersja, że Rzeczynski ma patrzeć na ręce Basałajowi. Jesli to ma miejsce to niestety ale może oznacz że syndrom marionetki prezesa powraca.
Komu tego Meliksona za 3-4 mln euro?

Zejdźmy na ziemię, 27 latek jak na razie bez meczów w pucharach a tylko błyszczący w naszej lidze? No nie wiem, ale za 3-4 miliony euro już byśmy go dawno sprzedali i znowu kupili 5 nowych piłkarzy.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.06.2011, 21:07
Ja wiem, że oczekiwania co do transferów są ogromne i na pewno uzasadnione, ale poczekajmy z budowaniem apokaliptycznych wizji chociaż do tego 10!

A jak transfery będą 12 a nie 10, to te dwa dni będą aż takie kluczowe?

Skoro są zapowiedzi, że transfery będą, że rozważane są różne opcje na poszczególne pozycje na boisku, to skąd wniosek,że tej transferowej ofensywy definitywnie nie będzie?

Myślę, że Stan po zimowym okienku transferowym zasłużył sobie na chociaż minimum zaufania. Ja czekam cierpliwie.

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jezeli tak bedzie to mozna sie spodziewac kolejnego transferu - Stana do Panathinaikosu.
To już najczarniejszy ze wszystkich scenariuszy...
Ostatnio edytowane przez pikey : 08.06.2011 o godz. 21:12.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 08.06.2011, 21:09
Mimo wszystko na tą nagłośniona w mediach ofensywę transferową się nie zapowiada. Nie od dziś wiadomo że Cupiał to człowiek obrażalski, potrafiący wstać lewą nogą i zepsuć cały plan nakreślony przez jego ludzi.

Oczywiście właściciel ma prawo budować ten klub według własnego uznawania i my kibice musimy to szanować.
Jezeli tak bedzie to mozna sie spodziewac kolejnego transferu - Stana do Panathinaikosu.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.06.2011, 21:21
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Komu tego Meliksona za 3-4 mln euro?

Zejdźmy na ziemię, 27 latek jak na razie bez meczów w pucharach a tylko błyszczący w naszej lidze? No nie wiem, ale za 3-4 miliony euro już byśmy go dawno sprzedali i znowu kupili 5 nowych piłkarzy.
Sorry ale my dostaliśmy tego goscia w promocji, tacy piłkarze chodzą po cenach ponad 3 mln euro i to samo mówił jego menager. On spokojnie poradził by sobie w czołowych klubach Bundesligi czy innych zagranicznych ligach.
Wiek ? Absolutnie nie ma znaczenia. Melikson to genialny zawodnik nie tylko jak na polskie warunki.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.06.2011, 21:27
Sorry ale my dostaliśmy tego goscia w promocji, tacy piłkarze chodzą po cenach ponad 3 mln euro i to samo mówił jego menager. On spokojnie poradził by sobie w czołowych klubach Bundesligi czy innych zagranicznych ligach.
Wiek ? Absolutnie nie ma znaczenia. Melikson to genialny zawodnik nie tylko jak na polskie warunki.
No jak tak mówił jego manager to ja nie mam wątpliwości że to sama prawda

westersyl - mylisz dwie rzeczy wartość rynkową piłkarza i jego umiejętności. Teoretycznie wydawałoby się te dwie rzeczy powinny iść w parze, ale nie zawsze tak jest.

Ja nie kwestionuję talentu i umiejętności Meliksona, kwestionuję to, że bez pokazania się w Europie - puchary (jeszcze nie zdążył) ktoś wyda na niego te 3 mln euro. Ponadto gość nie gra w żadnej reprezentacji. Może się mylę ale bez tych elementów nikt nie da tych 3 mln euro. Bo zarówno liga izraelska jak i nasza nie jest miarodajna. Tym bardziej ze wiek ma znaczenie. Ma 27 lat a nie 19.

Genkov gdyby miał 21 lat i grał to co gra teraz, kosztowałby z 2 miliony euro jako młody dobrze rokujący piłkarz, a że ma już 27 i jest po "przejściach" (kilka lig i klubów) to kosztuje 550 tysięcy euro.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 08.06.2011 o godz. 21:32.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.06.2011, 21:31

Czego to menadżer nie powie, żeby dobrze ''sprzedać'' swojego zawodnika.
Czy Melikson poradziłby sobie w Bundeslidze?

Nie wiem skąd takie stwierdzenie ( nie mówię, że sobie nie poradzi), tylko ciężko powiedzieć po jednej rundzie grania w polskiej ekstraklasie i na przeciwnikach typu - Polonia Bytom, Arka Gdynia, Cracovia czy pucharowym meczu z Podbeskidziem.

Przecież, nie widzieliśmy go w akcji w meczach pucharowych na tle mocniejszych zespołów, nie wiemy jak się tam zaprezentuje a Ty już mówisz, że sprzedamy go za 3-4 mln euro - szczerze to wątpię aby taką kwotę za niego zapłacono.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.06.2011, 21:38
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Czego to menadżer nie powie, żeby dobrze ''sprzedać'' swojego zawodnika.
Czy Melikson poradziłby sobie w Bundeslidze?

Nie wiem skąd takie stwierdzenie ( nie mówię, że sobie nie poradzi), tylko ciężko powiedzieć po jednej rundzie grania w polskiej ekstraklasie i na przeciwnikach typu - Polonia Bytom, Arka Gdynia, Cracovia czy pucharowym meczu z Podbeskidziem.

Przecież, nie widzieliśmy go w akcji w meczach pucharowych na tle mocniejszych zespołów, nie wiemy jak się tam zaprezentuje a Ty już mówisz, że sprzedamy go za 3-4 mln euro - szczerze to wątpię aby taką kwotę za niego zapłacono.
OK widziałem go przeciwko Macabi które grało w LM i był ponad wszystkimi.
Jak ktoś potrafi grac w piłkę to sobie poradzi wszędzie i na tym bazuje moje stwierdzenie. I zapewniam was że skauci, których na meczach polskiej ekstraklasy jest coraz więcej też to widzą.

Nie wiem skąd wziął się stereotyp, że żeby rozpoznać dobrego piłkarza trzeba czekać ileś rund/meczów. Jak ktoś potrafi gra w piłkę to z dnia na dzień tego nie zapomni.
Bundesliga ? Przecież to poziom osiągalny dla produktów polskiej myśli szkoleniowej, niektórzy z nich maja nawet problemy z prowadzeniem piłki.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.06.2011 o godz. 21:43.
Odpowiedz cytując
|el0|ManoeL
Member

Od: 05.2011

Stary 08.06.2011, 21:40
spokojnie Melikson sie pokaze teraz w pucharach i zgarniemy za niego pare milionow(w zaleznosci jak daleko zajdziemy)...a co do transferow to wyluzujcie...Stan sprowadzi pozadnych pilkarzy a jak dla mnie to czekam z tymi transferami do 20 czerwca tego roku tyle w temacie...czekam na transfery
Odpowiedz cytując
sebastian1727
Banita

Od: 06.2011

Stary 08.06.2011, 22:21
Od tych ludzi zależą nasze transfery :

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/55...,,9746721.html

Pierwszy raz widze jakieś nowsze zdjęcie z Cupiałem na nowym stadionie , ktoś go jednak uchwycił , co jak widać go nie ucieszyło.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 08.06.2011, 22:27
sebastian1727 napisał(a):Wyświetl post

Pierwszy raz widze jakieś nowsze zdjęcie z Cupiałem na nowym stadionie , ktoś go jednak uchwycił , co jak widać go nie ucieszyło.
zdecydowanie go nie ucieszyło..
moim zdaniem jest w trakcie przekazywania instrukcji osobistemu snajperowi, żeby zdjął fotografa.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 08.06.2011, 22:53
pikey napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że Stan po zimowym okienku transferowym zasłużył sobie na chociaż minimum zaufania. Ja czekam cierpliwie.
Tu nie chodzi o to, czy on zasłużył, czy nie zasłużył. Jeśli Wisła Kraków SSA ma sama sobie dokończyć stadion, to nie zdziwię się, że pieniędzy nie będzie. Wisła musi się bilansować - to jest podstawowa zasada funkcjonowania klubu. Jeżeli Miasto Kraków nie będzie chciało wyłożyć dodatkowej puli na wykończenia na trybunie zachodniej, to pojawi się olbrzymi problem finansowy. Aczkolwiek wszystko zależy od umów, jakie podpisała Wisła z Miastem w sprawie oddania stadionu do użytku i jego samego użytkowania. Cóż - poczekajmy. Ja liczę, że miasto jednak zobowiąże się na własną rękę wykończyć stadion.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.06.2011, 23:15
sebastian1727 napisał(a):Wyświetl post

Cała ta "góra " bez Zdzicha? no way

jest impreza ,jest i Zdzich

P,S Gdzie teraz wg Onetu zakotwiczy Chavez ? od LKS do Premier League maja rozmach skur****ny
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
hcgn
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 08.06.2011, 23:45
Sorry ale my dostaliśmy tego goscia w promocji, tacy piłkarze chodzą po cenach ponad 3 mln euro i to samo mówił jego menager.
Sory winetu ale czy Ty w ogóle zastanowiłeś co napisałeś?W promocji? 3 mln?

Wytłumacz mi jakim cudem gość wart 3 mln euro zostaje sprzedany za około 5 razy mniej?Głupi menadżer zamiast opchnąć go za melony, proponuje setki, rezygnując z 5 razy większej prowizji, Głupi właściciel klubu zamiast zgarnąć 3 miliony, decyduje się na 5 razy mniej a co najlepsze - głupia całą Europa jest ślepa i pozwala Wiśle ściągnąć go za śmieszną cenę.

Melikson to dobry grajek, jak na naszą ligę wybitny ale zejdź na ziemię.To że wkręca w ziemię ligowych drwali to nie znaczy że jest wart miliony.Jego wartość rośnie ale powoli.3 miliony to on może będzie wart po dobrym pucharowym roku.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.06.2011, 00:07
jak narazie Melikson to 3/4 siły rażenia Wisły, więc wcale bym się nie zdziwił, jakby poszedł za te 3-4 miliony. A jeśli nikt tyle nie da, to się będę cieszył, że u nas został
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.06.2011, 00:15
Przekraczamy juz granice absurdu...Melikson wart 3-4 mln euro ? Nie robmy sobie takich zartow. 27 lat, 1 wystep w reprezentacji, dobra(nie wybitna czy genialna...) runda w ogorkowej lidze polskiej . Nie wiem, czy bylo to juz poruszane, ale jesli ktos bardzo dokladnie przyglada sie jego grze, to w kazdym meczu chlopak gra dobrze 10 minut, a potem przez nastepne 10 minut nie widac go na boisku. Ma OGROMNE przestoje w grze i dlatego pewnie nie znalazl zatrudnienia w lepszej lidze. Nie wiem czym to jest spowodowane? Moze wydolnoscia, ogolnymi predyspozycjami, a tempo gry w naszej smiesznej lidze jest przeciez poprostu zenujace...co dopiero byloby np. w Bundeslidze ? Bierzmy tez pod uwage na tle jakich obroncow on sie wyroznia, tzn. drewno, drewno, drewno. Weryfikacja jego wartosci i umiejetnosci beda europejskie puchary i gra w reprezentacji Izraela.
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 09.06.2011, 00:36
hcgn napisał(a):Wyświetl post
Sory winetu ale czy Ty w ogóle zastanowiłeś co napisałeś?W promocji? 3 mln?

Wytłumacz mi jakim cudem gość wart 3 mln euro zostaje sprzedany za około 5 razy mniej?Głupi menadżer zamiast opchnąć go za melony, proponuje setki, rezygnując z 5 razy większej prowizji, Głupi właściciel klubu zamiast zgarnąć 3 miliony, decyduje się na 5 razy mniej a co najlepsze - głupia całą Europa jest ślepa i pozwala Wiśle ściągnąć go za śmieszną cenę.

Melikson to dobry grajek, jak na naszą ligę wybitny ale zejdź na ziemię.To że wkręca w ziemię ligowych drwali to nie znaczy że jest wart miliony.Jego wartość rośnie ale powoli.3 miliony to on może będzie wart po dobrym pucharowym roku.
Tak z matematycznego punktu widzenia Wisła wiosną strzeliła 23 gole ustalmy więc że do zgarnięcia max 23 punkty, jeśli za gol damy 1pkt a za asystę 0,5 pkt to wynik jest taki

Mellikson 4 gole i 7 asyst =7,5pkt 7,5/23*100= 32%

jakże różne od Twoich 3/4 ale 1/3 bezpośredniej!! zasługi przy zdobytych bramkach. Jak utrzyma tą formę to 2,5mln euro minimum bo mlodziak to już nie jest niestety...
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.06.2011, 01:39
Jaka kuwa sprzedaż Meliksona ja się pytam? Tu się wzmacniać trzeba, nie osłabiać.

Cytat:
Tak z matematycznego punktu widzenia Wisła wiosną strzeliła 23 gole ustalmy więc że do zgarnięcia max 23 punkty, jeśli za gol damy 1pkt a za asystę 0,5 pkt to wynik jest taki

jakże różne od Twoich 3/4 ale 1/3 bezpośredniej!! zasługi przy zdobytych bramkach. Jak utrzyma tą formę to 2,5mln euro minimum bo mlodziak to już nie jest niestety...
Takie wyliczenia to o kant du^py rozbić. Dolicz do tego wywalczone karne, inicjowane akcje, po których padała bramka (niekoniecznie asysta jako ostatnie podanie). Często tym kluczowym podaniem wcale nie jest asysta. Gra z pierwszej piłki, szarpnięcie, nieszablonowe zagrania dzięki jego wyśmienitej jak na polską ligę technice.

Niech już oficjalna zaprezentuje tego Ilieva bo aż się słabo człowiekowi robi czytając to forum...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.06.2011, 07:19
wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post

Nie może by do zgarnięcia max 23 punkty bo dodajesz jeszcze 0,5 za asystę wiec wyliczenia są niekompletne chociaż z punktu widzenia tego co chciałeś przedstawic jeszcze lepsze ( niższy % ) niż 32 %
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.06.2011, 07:27
Juz tyle nazwisk sie przewinęło przez media i nadal nie wiadomo kto dołączy do Wisły. Jedna rzecz mnie zastanowiła ze Wisła nie szuka środkowego obrońcy czyli by na to wskazywało ze Chavez zostaje ale to tylko myślenie do 12 czerwca 3 dni.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów