The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 14:55
Takich ludzi jak zybert77 trzeba ignorować i nie odpisywać na jego posty, jego już nikt nie przekona. Szkoda czasu, biedny człowiek
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.05.2011, 14:55
zybert77 napisał(a):Wyświetl post
jestem pewien, że Ci co byli na meczu PP to podzielają... szczególnie jedna dziennikarka
To uważasz, że liczba incydentów w 2010 roku wzrosła w stosunku do 2009 po kopnieciu dziennikarki w 2011 tak

Kocham taką upartość! Gość jest wstanie podważyć wsszystko!! Nawet gdy słońce swieci powie ze jest noc!
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.05.2011 o godz. 15:00.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 27.05.2011, 14:56
Jest taka opcja "ignoruj" zawsze można z niej skorzystać. Po co kopać się z koniem.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.05.2011, 14:59
albo się kluby podporządkują albo ich biznes zbankrutuje... na Wiśle też zrozumieli że trzeba uważnie wchodzących kontrolować bo się komuś może nóż wysmyknąć z kieszeni
ale o czym teraz mowa? o pseudopolitycznej pseudopoprawności, czy o nożu w kieszeni? o staniu i dopingowaniu, robieniu opraw, dobrej zabawie, czy patologii?

Kiedy polityk mówi że mamy durnia za prezydenta, to jest obraz wolności słowa, a kiedy KIBOL nazwie premiera matołem, to już jest obraza władz publicznych... na ten temat się wypowiedz.

Generalnie zanim temat zostanie zamknięty:

MAM W DUPIE MECZE I STADION NA KTÓRYM NIE BĘDZIE WOLNO DOBRZE SIĘ BAWIĆ.

Jeśli zrobią u nas drugą Anglię, przestanę kupować karnety i będę robił to co PRAWDZIWI kibice angielscy. W czasie meczu będę sobie siedział w knajpie i oglądał go w TV. Jedź sobie do Londynu i zobacz kto chodzi na mecze, a gdzie w tym czasie są rodowici londyńczycy to może zrozumiesz.
Choć pewnie nie, bo przecież gdzie MY KIBOLE możemy mieć rację?
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:00
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Takich ludzi jak zybert77 trzeba ignorować i nie odpisywać na jego posty, jego już nikt nie przekona. Szkoda czasu, biedny człowiek
eee tam, jesty piątek, powoli weekend się zbliża, nudno w biurze. Zawsze to jakaś rozrywka

Proponuję go od dziś nazywać Zbawicielem
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 27.05.2011, 15:04
/do wyaksowania, było już.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.05.2011, 15:05
PlacekTSW napisał(a):Wyświetl post
Co prawda nie jest to z polskich stadionów, lecz słowackich, ale nawiazuje do nas:
Słoweńskich... Słoweńskich nie słowackich.

Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:09
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Pisali - fans. Czyt. fanom, kibicom. Ideologię "kibola" do fanatyków, ultrasów (ogólnie tych, dla których Wisła to nie jest tylko miejsce do zeżarcia kiełbaski i zapalenia papierosa) dorabiasz sam. W rodzinie zawsze musi się znaleźć czarna owca (a co dopiero w tak licznej).

Jeżeli nie będziemy razem (E+G) jak i całe środowisko kibicowskie, to z tego protestu nic nie wyjdzie.

PS- jak Tusk nakaże by wydawać zakazy stadionowe tym, którzy na stadion przychodzą w jeansach to będziesz protestował czy też zaczniesz popylać w spodenkach czy Bóg wie czym jeszcze?
Nie będzie jednolitego protestu... a napewno nie będę protestował ja, myślałem że mecz z Lechem Was czegoś nauczył.

Mam w głębokim poważaniu to, że umówiliście się z jakimś oszustem z Poznania, który zna się tylko na sprzedaży kiełbasy - że teraz na wszystkich stadionach ma być cicho.

W niedzielę będzie feta, zamierzam dopingować i cieszyć się z mistrzostwa - bo trochę na nie czekałem
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:12
salek napisał(a):Wyświetl post
ale o czym teraz mowa? o pseudopolitycznej pseudopoprawności, czy o nożu w kieszeni? o staniu i dopingowaniu, robieniu opraw, dobrej zabawie, czy patologii?

Kiedy polityk mówi że mamy durnia za prezydenta, to jest obraz wolności słowa, a kiedy KIBOL nazwie premiera matołem, to już jest obraza władz publicznych... na ten temat się wypowiedz.

Generalnie zanim temat zostanie zamknięty:

MAM W DUPIE MECZE I STADION NA KTÓRYM NIE BĘDZIE WOLNO DOBRZE SIĘ BAWIĆ.

Jeśli zrobią u nas drugą Anglię, przestanę kupować karnety i będę robił to co PRAWDZIWI kibice angielscy. W czasie meczu będę sobie siedział w knajpie i oglądał go w TV. Jedź sobie do Londynu i zobacz kto chodzi na mecze, a gdzie w tym czasie są rodowici londyńczycy to może zrozumiesz.
Choć pewnie nie, bo przecież gdzie MY KIBOLE możemy mieć rację?
jestem pewien, że właścicielom Man U, Arsenalu, Chelsea itp. jest smutno z tego powodu, że na trybunach nie ma już prawdziwych kibiców
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Więc pozwól, że protestował nie będę. Co więcej zamierzam dopingować i cieszyć się z mistrzostwa.
No to Panowie uważajcie: ten jeden który będzie dopingował to będzie zybert77. Będziemy mieli okazję zobaczyć jak wygląda (osobiście obstawiam pryszczatego przykurcza).
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Sturm Graz(Austria).
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Cytat:
który zna się tylko na sprzedaży kiełbasy
I w tym pieknym swiecie o ktory walczysz na forum chcialbys zeby obrazac ludzi o ktorych sie wie niewiele takimi komentarzami jak Twoj?
Jak juz bedziesz premierem to bys chcial zeby ktos napisal ze sie znasz tylko na klamaniu?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.05.2011, 15:14
Cytat:
Nie będzie jednolitego protestu... a napewno nie będę protestował ja, myślałem że mecz z Lechem Was czegoś nauczył.

Mam w głębokim poważaniu to, że umówiliście się z jakimś oszustem z Poznania, który zna się tylko na sprzedaży kiełbasy - że teraz na wszystkich stadionach ma być cicho.

W niedzielę będzie feta, zamierzam dopingować i cieszyć się z mistrzostwa - bo trochę na nie czekałem
Generalnie czekałem na odpowiedź na post scriptum, szkoda.

Tak, nauczył mnie- że ciszą na stadionie nic nie zdziałamy. Baa - ułatwiamy Tuskowi znaaacznie "robotę".

Tak w zasadzie to jesteś takim współczesnym Habakukiem. Zamienić tylko Boga na Tuska, niewiernych na "kiboli", a unicestwienie Ziemi na "zakazy stadionowe dla kiboli i zamykanie stadionów". Reszta się zgadza.

Ave- największy z kibiców Wisły. Mam nadzieję, że za tego ignora nie splynie na mnie Twój gniew i najwyższego mentora Twego.
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 27.05.2011 o godz. 15:19.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 27.05.2011, 15:16
jak to ignorować?
a gdzie moderator? od 2 stron koleś pisze farmazony a admini cicho sza.
do roboty...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 27.05.2011, 15:18
a wam się przypadkiem nie wydaje że od paru godzin gadacie o niczym?
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:18
jestem pewien, że właścicielom Man U, Arsenalu, Chelsea itp. jest smutno z tego powodu, że na trybunach nie ma już prawdziwych kibiców
I czego dowodzi ta wypowiedź? Polemizujesz ze mną czy nadal zamierzasz robić dziwnej treści wrzuty? Jednak mi się znudziło. Idę do domu.

Mam nadzieję, że pojawi się ktoś ogarnięty i zrobi czystkę w tym temacie bo siara...
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:21
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
I w tym pieknym swiecie o ktory walczysz na forum chcialbys zeby obrazac ludzi o ktorych sie wie niewiele takimi komentarzami jak Twoj?
Jak juz bedziesz premierem to bys chcial zeby ktos napisal ze sie znasz tylko na klamaniu?
napisałem tak, bo mam już serdecznie dość tego płakania po różnych forach jak to kibice są gnębieni... ja się gnębiony nie czuję.
a jeśli nawet chcą protestować, to czemu nie wymyślą czegoś kreatywniejszego niż siedzenie na dupie cicho?

skoro uważacie że Tusk to dureń, to z pewnością jesteście go w stanie przebić... zróbcie to co on, załóżcie partię polityczną, wygrajcie wybory, wybierzcie rząd i wprowadźcie takie przepisy, dzięki którym na stadionach będzie co najmniej tak bezpiecznie jak w wyśmiewanej Anglii
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 27.05.2011, 15:22
Zybert77, a co to za feta, podczas której nie możesz nawet wejść na boisko i być blisko tego wszystkiego? Co to za mecze, podczas których za przeklinanie możesz dostać 2 lata zakazu i sporą karę? To jest piłka nożna? Nie dorastałem w takim klimacie, więc nawet jeśli podnosi się poziom sportowy, to ja staję się coraz mniej zainteresowany oglądaniem takich widowisk. Tak, oglądaniem, bo niedługo nie będzie można nawet dopingować.

Przed derbami byłem przeciwny milczącemu procesowi, ale nasz doping w tym meczu, chociaż był świetny, miał taki sam wydźwięk jak milczenie (poza tym, ze może pomógł nieco piłkarzom). Po meczu byłem zadowolony sportowo, ale kibicowsko czułem olbrzymi niedosyt. Jeśli chodzi o dzisiejszą sytuację kibiców, to milczenie, kulturalne dopingowanie oraz wykrzykiwanie abstrakcyjnych haseł ma takie same pole oddziaływania - żadne. Jednak to właśnie cisza wydaje się być najbardziej uzasadniona.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:24
Cytat:
napisałem tak, bo mam już serdecznie dość tego płakania po różnych forach jak to kibice są gnębieni... ja się gnębiony nie czuję.
a jeśli nawet chcą protestować, to czemu nie wymyślą czegoś kreatywniejszego niż siedzenie na dupie cicho?
To skontaktuj sie z tym typkiem ktory kopnal ta reporterke. Moze mu sie nie podobalo jak byla ubrana i dlatego to zrobil.
Dobry argument wymysliles. Jak kogos obraze to zawsze powiem "a bo juz mam dosc tego wszytskiego, cukier drogi, beznzyna droga to chociaz sobie ulze jak Cie powyzywam". Dobre!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:24
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
No to Panowie uważajcie: ten jeden który będzie dopingował to będzie zybert77. Będziemy mieli okazję zobaczyć jak wygląda (osobiście obstawiam pryszczatego przykurcza).
na meczu z Lechem też tylko jeden śpiewał
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:25
Cytat:
skoro uważacie że Tusk to dureń, to z pewnością jesteście go w stanie przebić... zróbcie to co on, załóżcie partię polityczną, wygrajcie wybory, wybierzcie rząd i wprowadźcie takie przepisy, dzięki którym na stadionach będzie co najmniej tak bezpiecznie jak w wyśmiewanej Anglii
PR kotku PR. Jego partia jest jak sąsiadka zza miedzy- niby Cracovia, a tak naprawdę anty-WISŁA. Tak samo oni- Platforma Obywatelska to tak naprawdę anty-PiS. Tylko tyle wystarczy, by wygrać wybory.
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 27.05.2011 o godz. 15:27.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:28
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
To skontaktuj sie z tym typkiem ktory kopnal ta reporterke. Moze mu sie nie podobalo jak byla ubrana i dlatego to zrobil.
Dobry argument wymysliles. Jak kogos obraze to zawsze powiem "a bo juz mam dosc tego wszytskiego, cukier drogi, beznzyna droga to chociaz sobie ulze jak Cie powyzywam". Dobre!
a po co mam się z nim kontaktować? wg. mnie powinien dostać dożywotni zakaz stadionowy
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.05.2011, 15:30
na meczu z Lechem też tylko jeden śpiewał
No 400 was spiewało bedziemy Cię szukać nie martw się
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:31
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
PR kotku PR. Jego partia jest jak sąsiadka zza miedzy- niby Cracovia, a tak naprawdę anty-WISŁA. Tak samo oni- Platforma Obywatelska to tak naprawdę anty-PiS. Tylko tyle wystarczy, by wygrać wybory.
zatem skoro kibice to Anty-Platforma, to łatwo wygrają wybory... do tego kibice mają szeroką zdolność koalicyjną, tyle sympatii od PIS i SLD bo parę haseł antyrządowych wywiesili... a jak się kula śniegowa nakręci to i może PSL front zmieni
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:39
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Zybert77, a co to za feta, podczas której nie możesz nawet wejść na boisko i być blisko tego wszystkiego? Co to za mecze, podczas których za przeklinanie możesz dostać 2 lata zakazu i sporą karę? To jest piłka nożna? Nie dorastałem w takim klimacie, więc nawet jeśli podnosi się poziom sportowy, to ja staję się coraz mniej zainteresowany oglądaniem takich widowisk. Tak, oglądaniem, bo niedługo nie będzie można nawet dopingować.

Przed derbami byłem przeciwny milczącemu procesowi, ale nasz doping w tym meczu, chociaż był świetny, miał taki sam wydźwięk jak milczenie (poza tym, ze może pomógł nieco piłkarzom). Po meczu byłem zadowolony sportowo, ale kibicowsko czułem olbrzymi niedosyt. Jeśli chodzi o dzisiejszą sytuację kibiców, to milczenie, kulturalne dopingowanie oraz wykrzykiwanie abstrakcyjnych haseł ma takie same pole oddziaływania - żadne. Jednak to właśnie cisza wydaje się być najbardziej uzasadniona.
masz rację, feta będzie o wejście na boisko uboższa... tyle że pamietając co się stało po meczu z Arką kilka sezonów temu, to rozumiem obawy klubu biorąc pod uwagę, że gramy z Polonią.

A skoro już protestować to czy nie można tego robić kreatywniej? Mam siedzieć na dupie cicho za legijnym przykładem?
Podam Ci inny przykład sprzeciwu kibicowskiego "Love United Hate Glazer" - jak widać da się jednoczesnie protestować i wspierać drużynę.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:44
Cytat:
A skoro już protestować to czy nie można tego robić kreatywniej? Mam siedzieć na dupie cicho za legijnym przykładem?
Podam Ci inny przykład sprzeciwu kibicowskiego "Love United Hate Glazer" - jak widać da się jednoczesnie protestować i wspierać drużynę.
Porównujesz ogólnokrajowy protest do protestu przeciwko właścicielom jednego klubu w lidze? BRAWO!

Cytat:
masz rację, feta będzie o wejście na boisko uboższa... tyle że pamietając co się stało po meczu z Arką kilka sezonów temu, to rozumiem obawy klubu biorąc pod uwagę, że gramy z Polonią.
Jakoś w 2009 było normalnie. Fajne masz zdanie wobec nas, kibiców. Nic tylko wyzwiemy kogoś (od żydów, pedałów, czarnuchów, komuchów, faszywców)albo obrazimy, rozp**rdolimy coś (najlepiej piłkarzy "czarnych koszul") puchar, w ogóle cały stadion.

I ty się jeszcze uważasz za Wiślaka?

Na post scriptum dalej nie odpowiedziałeś (ani w tym wątku, ani na pw) na moje pytanie, szybko zmieniasz temat (nawet na politykę) gdy tylko nie znajdziesz racjonalnych argumentów. Gdy na ciebie plują udajesz, że pada deszcz. Iście żałosne wypowiedzi.
EDIT:

Cytat:
Chcę Wam uświadomić, że jest realnym podniesienie poziomu bez rozwijania czerwonego dywanu przed kibolami.
Wszyscy protestujący są kibolami?

Cytat:
Milczący sprzeciw jest przeciwskuteczny...
Jedyny punkt, w którym się zgadzamy.
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 27.05.2011 o godz. 16:00.

Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:45
salek napisał(a):Wyświetl post
I czego dowodzi ta wypowiedź? Polemizujesz ze mną czy nadal zamierzasz robić dziwnej treści wrzuty? Jednak mi się znudziło. Idę do domu.

Mam nadzieję, że pojawi się ktoś ogarnięty i zrobi czystkę w tym temacie bo siara...
dowodzi to mniej więcej tego, że da się równocześnie pozbyć kibolstwa, podnieść kulturę kibicowania, podnieść komfort stadionu i infrastruktury, podnieść przychody klubom, podnieść poziom ligi itp.

Chcę Wam uświadomić, że jest realnym podniesienie poziomu bez rozwijania czerwonego dywanu przed kibolami.
Milczący sprzeciw jest przeciwskuteczny...
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 27.05.2011, 15:48
Równie dobrze piłkarze Polonii mogą opuścić boisko w ciągu pięciu minut, a później można otworzyć bramy. Dałoby się? Ano tak.

Zapewne można protestować "kreatywniej". Jednak dla mnie taki "kreatywny" (w cudzysłowie, ponieważ to Twoje sformułowanie) proces wiązałby się z otwartą wojną, bo to jedyne wyjście. Niestety w takim wypadku kibice zostaliby skazani na pożarcie. Takie działanie to już kwestia ostateczna.

Jeśli odgórnie zostanie zarządzone milczenie, to wszyscy mają milczeć i amen. Nie robisz tego na wzór "warszawskich i poznańskich bandytów", ale robisz to dla siebie, dla kibiców oraz dla swoich dzieci i potomków, by dane było im żyć w wolnym i wyznającym pewne wartości społeczeństwie.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:49
Cytat:
No a zobacz, tam bylo hate Glazer a u nas za Donal ma Tole sie ludzi zamyka. I jak Ty chcesz tego tuska nienawidziec z trybun? Moze zrob transparent i krzycz caly mecz nienawidze Tuska. Zobaczymy jaki zakaz dostaniesz
drozd:
Odpowiedz cytując
Wiślak z Azorów
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 27.05.2011, 15:51
http://i51.tinypic.com/1pbj21.png
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów