The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2011, 16:02
masterlag napisał(a):Wyświetl post
"no to idź już, żebyś nie musiał słuchać tych idiotów!" do Wołąkiewicza... Nie wiem dokładnie co krzyczeli kibice Lechii,
Juuudasz, Juuudasz...
Ale obiektywnie - do naszego przywitania Dolhy duuużo im brakło
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.05.2011, 16:03
Mam nadzieję, że chłop dostanie jakąś karę

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.05.2011, 16:04
Nadejdzie kara...
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.05.2011, 16:06
a i mina Rudnevsa, że się zakisił jeszcze na rok raczej, bezcenna, wiadomo że bez promocji w pucharach i po cyrkach Bakero kilku zawodnikom Amici może włączyć się tryb Judasza
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.05.2011, 16:07
Amica poza pucharami, czas odbić się w drugą stronę.
"Sprzedaliście klubik swój, teraz macie wielki..."

Gdyby tak wzmocnić każdą formacje Lechii przed pucharami i nie oddać Traore...
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.05.2011, 16:07
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Ja slyszalem, ze jak Slask awansuje do europejskich pucharow to Solorz da na transfery 6mln złotych - ale nie wiem czy ktos to na jaja pisał czy to prawda
6mln zł to nawet 1,5 mln euro nie jest. Żadne wielkie pieniądze.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.05.2011, 16:08
Brawo Lechia!!!!!
Za tydzień powinni wygrać z Widzewem i puchary staną się faktem.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 22.05.2011, 16:11
panowie w Wiedniu wlasnie derby przerwali...co ciekawe juz po pierwszej bramce dla Austri w stone pilkarzy polecialo pare dziwnych przedmiotow..a spotkanie bylo kontynuowane ale juz po 2 bramce ekipa Rapidu wbila sie na murawe,pogonili pilkarzy i chcieli do sektoru gosci sie dostac ,pare rac polecialo ogolnie spotkanie przerwane.Ciekawe jak federacja Austryjacka sobie poradza z Kibolami.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.05.2011, 16:12
Ja slyszalem, ze jak Slask awansuje do europejskich pucharow to Solorz da na transfery 6mln złotych - ale nie wiem czy ktos to na jaja pisał czy to prawda
wielkiego znaczenia nie ma bo przy wspołczynniku Lechii czy Sląska to sczytem marzeń będzie przejscie do Iv rundy i odpadnięcie z kimś renomowanym
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.05.2011, 16:15
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
wielkiego znaczenia nie ma bo przy wspołczynniku Lechii czy Sląska to sczytem marzeń będzie przejscie do Iv rundy i odpadnięcie z kimś renomowanym
Ale zawsze że taki mecz wpadnie kilka $$ , zawodnik jakiś sie wypromuje.

100x wole te pieniadze widzieć u brata niż u sprzedawczyków
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 22.05.2011, 16:15
karny dla Lechii troche z dupy - widać, że sędzia z Krakowa
No i co z tego, że z Krakowa? Równie dobrze mógłby być żydem i trzymać z kuchenkami. A karny i tak ewidentny.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 22.05.2011, 16:18
Gratulacje dla Lechii. Walczyć Bracia, walczyć. Trzej Królowie Wielkich Miast na podium . Marzenia się spełniają, jeśli się w nie wierzy . Walczyć do końca, aby tacy "idioci" jak reporter Canal+ Grzegorz Milko i jego niektórzy koledzy, typu Laskowski oraz agenci Smokowski i Twarowski, mieli nie tylko stres posezonowy, ale i konieczny wybór, omijania 3 stadionów w Polsce, Wisły, Lechii i Sląska. Wystarczy, że my kibice, nie pozwolimy im na jazdę z naszymi klubami a zwłaszcza z nami osobiście. Zobaczymy, czy będzie im wtedy tak skoro do tej ich niesamowitej ostatnio arogancjii, wobec naszych zwlaszcza klubów, gdy będą musieli omijać 3 z 5 najnowszych i największych stadionów, ostatnio wybudowanych w Polsce. Póki co, to w/g mnie tylko Szymek i Paulina Czarnota-Bojarska, mają jeszcze kredyt zaufania i otwarte drzwi na nasze stadiony

Ps. wygląda na to, jakby świat się im nagle zawalił na głowę. Nie ma ich ulubieńców w pucharach, a Legia w naszym towarzystwie, wygląda jak przystawka do dania głównego. I oby tak Arka z Cracovią zeszły z Ekstraklasy, to sezon ten, uznałbym za bardzo udany
Ostatnio edytowane przez kot : 22.05.2011 o godz. 16:28.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
visa
Member

Od: 03.2011

Stary 22.05.2011, 16:19
6 mln ? Co to jest..proszę Cię...
Gość jest na II czy III miejscu na liście Forbes`a , a żydzi na własny klub.
Ostatnio ziomek z Wro mi mówił, że gdyby miasto w ostatnim miesiącu nie dało na Śląsk 2 mln na bieżące i zaległe pensje / premie itd- to klub miałby deficyt rzędu mln złotych...

Ja wiem , że Solorz chce budować klub na lata, dlatego budują tę galerię ( chyba jeszcze kredytu na nią nie dostał, więc na razie jest czarna dziura ), ale do tej pory na Śląsk ile dał kasy ?
Na początku gdy przejął pakiet większościowy to wpłacił bodaj 7 mln ? Dobrze pamiętam ?

Wyremontowano stadion i w sumie...tyle z tej kasy .
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.05.2011, 16:24
Edson napisał(a):Wyświetl post
No i co z tego, że z Krakowa? Równie dobrze mógłby być żydem i trzymać z kuchenkami. A karny i tak ewidentny.
myslę, że syn Adama Musiała został dobrze wychowany
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.05.2011, 16:33
Amico-Lech pokazuje, że nie zasługuje na nic.., koniec fartowania na każdym kroku ponura rzeczywistość stała się faktem!

6 mln złotych dla Śląska? Zakładając, że to jest ok. 1,5 mln euro przy dobrze trafionych nazwiskach coś by było z tych transferów lecz dla takiego klubu wkład finansowy powinien być większy.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 22.05.2011, 16:43
Na marginesie to Injac "naruszył nietykalność sędziego" po ręce Wilka. Normalnie go odepchnął, dawno nie widziałem takiego ataku na sędziego. Pewnie nie dostanie w ogóle kary
Wyobraźcie sobie, że to Małecki. Ogólnopolska histeria, że piłkarz pobił sędziego. 100 tys. zł kary i 10 meczy dyskwalifikacji.
Ostatnio edytowane przez Awe : 22.05.2011 o godz. 16:46.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.05.2011, 16:43
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Dzięki, chociaż szczerze mówiąc Wisła odstawiła taka manianę, że nawet w naszej lidze się nie spodziewałem czegoś tak żałosnego. Bez kitu ekipa Włodara, Magiery i Vuko by Was rozsadziła ze 6-0. A że nasi aktualni po prostu nie potrafią to wyszło raptem 2-0.

Powinno się dla naszych piłkarzy wprowadzić opcję mistrz po zdobyciu mistrzostwa już nie gra. Byłby same plusy:

1)większe cisnienie na mistrza
2)brak takich bezsensowych meczów.

P.S. To nie jest w sumie zarzut personalnie do Wisły, bo pewnie gdyby jakimś cudem Legia była mistrzem i pojechała do Krakowa to byłoby podobnie. Strasznie Ci nasi kopacze nieprofesjonalni.

A, Małecki jest dobrym jak na Polskę piłkarzem. Z trybun na podobnym poziomie (technika, inteligancja boiskowa) wyglądał tylko Radović - ale on jest przepity, za stary, za gruby, i nie zmieni tego nawet to, że aktualnie jest bożyszczem trybun i myslę o kupieniu sobie koszulki z jego nazwiskiem. Bez kitu, od kilku lat Legia ma groteskowych liderów (Włodar, Radović), co w sumie jest na tyle zabawne, że naprawde fajne

Il Capitano
0 22,

Ty nie rozumiesz Wczorajsze 2-0 to byl sprytny ruch Wisly majacy na celu utrzymanie przy sterach Macka Skorzy . Na posezonowych wyjasniecniach z Zarzadem Legii Maciek powie ze zdobyl Puchar Polski i zdominowal w bezposrednim meczu nowo korowanego Mistrza Polski. Juz powiedzial na konferencji prasowej ze dla niego ten mecz na wyjatkowy wymiar
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
visa
Member

Stary 22.05.2011, 16:45
Kandzior napisał(a):Wyświetl post
Amico-Lech pokazuje, że nie zasługuje na nic.., koniec fartowania na każdym kroku ponura rzeczywistość stała się faktem!

6 mln złotych dla Śląska? Zakładając, że to jest ok. 1,5 mln euro przy dobrze trafionych nazwiskach coś by było z tych transferów lecz dla takiego klubu wkład finansowy powinien być większy.
ale według mnie 1/3 ten kwoty o której napisał kolega wyżej, pójdzie na marketing.
Przecież trzeba zapełnić jakoś te 42 tysiące krzesełek. A we Wrocławiu od chyba 2 sezonów jest kampania prowadzona " Moda na Śląsk " . I co ? Nie zawsze dało radę uzbierać 8 tysięcy na Oporowskiej. I będzie problem żeby te 20 tysięcy przychodziło na nowy obiekt.
Mówię o meczach ligowych, nie meczach repry czy koncertach.

Wielka kasa musi pójść na reklamę klubu jak i nowego obiektu, bo w przeciwnym razie, ten ich stadion będzie wyglądał jak stadiony w Rosji. Ogromne obiekty i ludzie porozpieprzani po całej koronie stadionu.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.05.2011, 16:51
Gdyby Solorz chcial rzeczywiscie wlozyc powazne pieniazki w Slask, to cala liga scigalaby ten zespol przez nastepne lata...co to jest dla niego wylozyc 10 mln euro na transfery w sezonie? Juz nie mowie o podwyzszeniu(sztucznie, bo sztucznie, ale finansowo by tego nie odczul) budzetu klubu do 20-30 mln euro.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.05.2011, 16:51
visa napisał(a):Wyświetl post
I będzie problem żeby te 20 tysięcy przychodziło na nowy obiekt.
Jakie 20 tysięcy?

Tyle to w tej rundzie na Legię i Lecha nawet nie chodzi, a Wisła nie może zapełnić 18-tysięcznego obiektu. We Wrocławiu nie ma szans na tego rzędu frekwencję.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 22.05.2011, 16:53
myslę, że syn Adama Musiała został dobrze wychowany
Ale nie zapominaj, że Adaś grał też w Arce i zdobył z nią Puchar Polski
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.05.2011, 16:59
No niezle Lechia. Szkoda tylko ze 2 polowy nie widzialem bo byla burza heh. A co do zapelniania stadionow to jak nie zejda z cen wielcy zarzadcy klubow to wiecej jak 20 tys pasjonatow/fanatykow i naiwniakow nie znajda zeby ogladac ta nasza zasyfiala lige
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.05.2011, 17:00
visa napisał(a):Wyświetl post
ale według mnie 1/3 ten kwoty o której napisał kolega wyżej, pójdzie na marketing.
Przecież trzeba zapełnić jakoś te 42 tysiące krzesełek. A we Wrocławiu od chyba 2 sezonów jest kampania prowadzona " Moda na Śląsk " . I co ? Nie zawsze dało radę uzbierać 8 tysięcy na Oporowskiej. I będzie problem żeby te 20 tysięcy przychodziło na nowy obiekt.
Mówię o meczach ligowych, nie meczach repry czy koncertach.

Wielka kasa musi pójść na reklamę klubu jak i nowego obiektu, bo w przeciwnym razie, ten ich stadion będzie wyglądał jak stadiony w Rosji. Ogromne obiekty i ludzie porozpieprzani po całej koronie stadionu.
Racja, ale tutaj znowu powracamy do tematu, że trzeba włożyć dużo pieniędzy, by klub coś osiągnął a i trybuny nie były puste. Natomiast wracając do sprawy wolałbym chyba na pierwszym miejscu postawić transfery klubu, niż marketing ponieważ gdy Śląsk będzie grał coraz lepiej za sprawą coraz lepszego składu, na mecze automatycznie będzie przychodzić dużo kibiców (nie tylko Wrocławian), a akcje marketingowe powinny być prowadzone w trakcie wzmocnień drużyny, by na trybunach zasiadało dziesiątki tysięcy kibiców.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.05.2011, 17:41
Ja to bym sie na twoim miejscu wstrzymal z wrozeniem kto przejdzie swoich rywali przynajmniej do czasu skrystalizowania składów naszych reprezentantów czyli koncówka okresu przygotowawczego. Lech kiedys tez byl nierozstawiony a jednak byl w stanie ograc paru przeciwników i przez 2 sezony pokazac sie w Europie. Mowie tutaj i o Jadze, Lechii, Legii i Wisle.

Bo rownie dobrze jedyna druzyna ktora bedzie ratowac honor Polski moze byc Lechia a nie Wy

Jednak nie twierdze ze Twoja teoria nie bedzie miala miejsca, pewnie i bedzie tak jak piszesz, ale narazie to takie ocenianie druzyn po tym co pokazuja na dzien dzisiejszy. w prszyłym sezonie moze być naprawde roznie Choc w przypadku Legii bedzie ten sam marazm co byl. No chyba ze Vlad przekona Waltera do jego wizji druzyny i wydania troche wiekszej kasy na powaznie wzmocnienie przed przyszlym sezonem. Ale nie napalam sie na to za bardzo
Ostatnio edytowane przez killzone : 22.05.2011 o godz. 17:50.
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 22.05.2011, 18:48
pięknie weszło pojechało pejsów
http://www.weszlo.com/news/6926
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 22.05.2011, 19:01
panew napisał(a):Wyświetl post
pięknie weszło pojechało pejsów
http://www.weszlo.com/news/6926
A tam pojechali - prawdę napisali.
Pojechali - to się kojarzy z niesprawiedliwą oceną
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 22.05.2011, 19:06
Nie wiem czy słyszeliście w Lidze+ extra wywiad z Juszczykiem. Mianowicie powiedział on, że mieli rozpracowaną Arkę ale zaskoczyła ich ona agresywnością!
Ja tego ku..a nie rozumiem, dwie drużyny walczą o utrzymanie, to chyba jest oczywiste, że kości będą trzeszczeć, że nikt nie odpuści żadnej piłki. To była gra o życie dla obywdu drużyn i nikt nie może powiedzieć że zaskoczyli nas agresywnością. Jeżeli wszyscy piłkarze Polonii myślą tak samo jak Juszczyk, to ja nie mam pytań - ich miejsce lige niżej
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując
visa
Member

Stary 22.05.2011, 19:09
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Jakie 20 tysięcy?

Tyle to w tej rundzie na Legię i Lecha nawet nie chodzi, a Wisła nie może zapełnić 18-tysięcznego obiektu. We Wrocławiu nie ma szans na tego rzędu frekwencję.
źle się wyraziłem. Chodzi o to że stadion na lekko ponad 40 tysięcy, a nawet w połowie go nie zapełnią.
O to mi chodziło.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 22.05.2011, 19:30
Fajna końcówka o puchary się w sumie szykuje. Czołówka ma tak:

Jagiellonia: Cracovia (wyjazd), Ruch (dom);
Lechia: Widzew (wyjazd), Lubin (dom);
Śląsk: Ruch (wyjazd), Arka (dom);
Legia: Arka (wyjazd), Bytom (dom);
Górnik: Korona (wyjazd), Widzew (dom);
Widzew: Lechia (dom), Górnik (wyjazd).

Dysko już nie liczę, oni potrzebują zbyt wielu porażek zbyt wielu drużyn na raz, żeby ich szanse były realne. Wystarczy że spośród drużyn: Jagiellonia, Śląsk, Lechia - dwie wygrają chociaż jeden mecz i Dysko z pucharów przepada. A zawsze Widzew czy Górnik może zgarnąć komplet.

W każdym razie w tej chwili jest tak, że każdy komu podwinie się noga, wypada w zasadzie ze stawki, chyba że noga podwinie się kolektywnie, co w końcu też już się zdarzało. Jedynie Jagiellonia może sobie pozwolić na jeden remis, ale to też warunkowo - przy takiej samej liczbie punktów wyprzedza ją Śląsk i Legia, z Lechią mają równowagę (ale lepszy bilans), Górnik pozostaje za plecami. Jednocześnie - nikt nie ma już w zasadzie trudnych meczów w tej końcówce za wyjątkiem Widzewa, a ewentualnie Widzewowi mogłoby się zachcieć zbliżyć trochę do czołówki (5 lokata jest w ich zasięgu - i to zależy tylko od nich: zwycięstwo z górnikiem pozwala wyprzedzić Górnika, zwycięstwo z Lechią 2:0 pozwala wyprzedzić Lechię. Przy odrobinie szczęścia mogą nawet wskoczyć na czwartą pozycję (musiałby raz przegrać Śląsk, a oni mają z nim lepszy bilans bramkowy). Z Legią na pudle w takim wypadku Widzew ma Puchary - co byłoby parodią, jak cały ten sezon.

W każdym razie mam szczerą nadzieję, że będą to piękne mecze do jednej bramki z licznymi pięknymi akcjami bramkowymi i wspaniałą grą!

EDIT

emj10: PIERWSZY!
Ostatnio edytowane przez Sartre : 22.05.2011 o godz. 19:36.
Legionista
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 22.05.2011, 19:31
O w mordę. Nie spodziewałem się, że coś Lechia wyciągnie jeszcze z tego spotkania. A tu proszę wygrana. Trzeba się więc zrehabilitować i napisać kolejność zespołów od początku, tym razem bez Amiki!

Zespoły wciąż walczące o puchary:
Jagiellonia - 45 pkt.
Lechia - 43 pkt.
Śląsk - 43 pkt.
Górnik - 42 pkt.

29 kolejka:
Cracovia - Jagiellonia
Korona - Górnik
Ruch - Śląsk
Widzew - Lechia

30 kolejka:
Jagiellonia - Ruch
Górnik - Widzew
Śląsk - Arka
Lechia - Zagłębie

Jaga ma ciężki wyjazd na Cracovię, która zagra ostatni mecz o życie i podejmie u siebie Ruch. Minimum 3 punkty powinni zdobyć, a max 4.
Najłatwiejszy kalendarz ma Górnik. Gra na cienkiej Koronie i u siebie podejmuje Widzew. Spokojnie powinien zdobyć 4-6 punktów w obu meczach.
Śląsk gra na Ruchu i u siebie podejmuje Arkę. Ostatni mecz Arka gra o utrzymanie po porażce z Legią, więc o pełną pulę będzie ciężko. Obstawiam 4 punkty.
Lechia gra na Widzewie i u siebie podejmuje Zagłębie L. Grają o pełną pulę, ale sądzę, że z Widzewa nie wywiozą kompletu, 4 punkty max.

Wariant maksymalny:
Jagiellonia - 49 pkt.
Górnik - 48 pkt.
Lechia - 47 pkt.
Śląsk - 47 pkt.

Wariant minimalny:
Jagiellonia - 48 pkt.
Lechia - 47 pkt.
Śląsk - 47 pkt.
Górnik - 46 pkt.

Wniosek. Jaga jest w II rundzie el. LE, a Lechia z Górnikiem walczą o I rundę el. LE.
Rozdającym karty będzie Widzew, z którym gra zarówno Lechia, jak i Górnik. Na puchary nie ma szans, gdyż 46 punktów to będzie za mało przy moim wyliczeniu.

PS. Drugi :(
Ostatnio edytowane przez emj10 : 22.05.2011 o godz. 19:42.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów