The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2011, 11:53
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Najpierw złapali, później pocięli mu twarz. Taki los w drodze do szkoły spotkał niepełnosprawnego Rafała. Napastnicy byli bezwzględni. Trzech dobrze zbudowanych mężczyzn żyletką wycięło 15-latkowi nazwę jednego z piłkarskich zespołów: na czole "HKS", na policzkach i brodzie "PF" oraz "R". To klubowe skróty chorzowskiego Ruchu. Do ataku doszło na osiedlu, gdzie dominują kibice zabrzańskiego Górnika. - Trzech młodych mężczyzn w wieku około 20 lat, ubranych w dresy i czarne bluzy z kapturem, dokonało uszkodzenia jego ciała - informuje sierż. Dagmara Wawrzyniak, KMP w Piekarach Śląskich. Zakrwawionego Rafała opatrzyli nauczyciele i zawiadomili policję.
Czyli wniosek z tego kierując się tuskową logiką, trzeba zamknąć szkołę lub osiedle. Albo jedno i drugie.
Odpowiedz cytując
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 19.05.2011, 12:43
orzeu napisał(a):Wyświetl post
O "Jarusiu i calym tym jego PISie" przemilcze bo widze ze juz wiesz lepiej wszystko i "Jarus i ten caly jego PIS" zawsze bedzie zly.
No to weź mi wytłumacz dlaczego tak nagle PiS wziął w obronę środowisko kibicowskie? Dlaczego mam wierzyć w szczerość ich intencji skoro nigdy do tej pory takich poglądów nie głosili? Czyżby kolejna "cudowna wyborcza przemiana", ciekawe jak ją wytłumaczą po wyborach, znowu za dużo leków czy tym razem coś innego...?

zdzichu411 napisał(a):Wyświetl post
nagle? ciekawe bzdury wypisujesz. Posłuchaj cokolwiek co ma do powiedzenia JKM, dużo dużo wcześniej przed Bydgoszczą, a potem wyciągnij tak głupie wnioski. Co do tego co piszesz o Kaczyńskim, masz rację, on pojęcia nie ma jak boisko wygląda ale teraz gra pod publike.
Nagle? A no nagle, ja to widzę przynajmniej. Ten chłop przeczy samemu sobie, mówi Ci to co chciałbyś w danej chwili usłyszeć, ale czemu tu się dziwić wybory idą a poparcia brak mimo że szyldy wymienili. Najpierw niby taki wielki obrońca, a potem twierdzi że po Euro trzeba będzie zburzyć Stadion Narodowy (bodajże w trakcie kampanii samorządowej w stolicy) , nie widzisz pewnego rozdźwięku między jednym a drugim...?!

Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 19.05.2011, 12:52
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Najwyraźniej się nie rozumiemy. No to powiem wprost: kibice Legii podpinają się pod tradycję Powstania.

Głos Polski. Kanada.
Skan - mam nadzieję, że będzie na tyle wyraźne aby przeczytać.
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 19.05.2011, 13:33
simone napisał(a):Wyświetl post

Nagle? A no nagle, ja to widzę przynajmniej. Ten chłop przeczy samemu sobie, mówi Ci to co chciałbyś w danej chwili usłyszeć, ale czemu tu się dziwić wybory idą a poparcia brak mimo że szyldy wymienili. Najpierw niby taki wielki obrońca, a potem twierdzi że po Euro trzeba będzie zburzyć Stadion Narodowy (bodajże w trakcie kampanii samorządowej w stolicy) , nie widzisz pewnego rozdźwięku między jednym a drugim...?!
To nie temat polityczny więć rozwodził się nie będe, ale wg mnie nie masz racji. Słucham co mówi od wielu wielu lat, nieraz zabierał głos w sprawie kibiców, nigdy zdania nie zmienił. Ostatnio na salonie dyskusyjnym AGH też mówił o kibicach same dobre rzeczy, natomiast o tych którzy robią zadymy też się nieraz wypowiadał. ( posadzić ich razem koło siebie, nie przysyłać pogotowia, niech się sami wykończą, to przecież ich sprawa ) . Co do stadionu, owszem powiedział, ale nie wyrywaj kontekstu, mówił o tym że nie ma tam planu zagospodarowania tego obiektu, nie wiadomo za co będzie się utrzymywał bo obecne warunki są chore i jak tak dalej pójdzie to ten stadion utonie w długach a więc "trzeba go zburzyć" nie jest tutaj dosłowne.

Powtarzam jeszcze raz, ja nie namawiam, (ale idźcie do wyborów, nie pozwólcie decydować za kogoś bo inni wybiorą tuska) każdy ma swój rozum i niech go użyje przy tych wyborach.
Odpowiedz cytując
Nosalka
Member

Od: 03.2008

Stary 19.05.2011, 13:34
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Czyli wniosek z tego kierując się tuskową logiką, trzeba zamknąć szkołę lub osiedle. Albo jedno i drugie.
Nie jedną szkołe! Wszystkie w kraju! A na osiedlach w dużych miastach godzina policyjna od 19. Witamy w Tuskolandii

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 19.05.2011, 13:36
"Decyzją Polskiego Związku Piłki Nożnej i Ekstraklasy SA do końca obecnego sezonu mecze będą odbywały się bez zorganizowanych grup kibiców gości. Władze Legii w tej sytuacji postanowiły zaprosić do sektorów przeznaczonych dla kibiców drużyn przyjezdnych dzieci ze szkół podstawowych, domów dziecka oraz klubów partnerskich Akademii Piłkarskiej."

Ciekawe co na to Tusk i jego banda od "kibolstwa". Przeciez te dzieci pewnie psychicznie wysiada

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 19.05.2011, 13:36
ale skoro na internecie, są tacy niekulturalni forumowicze ktorzy przeklinaja i nawołują do złego, zamknijmy internet.
Wyrzućmy komórki bo nimi sie porozumiewamy w jakże niecnych celach
no i na koniec, wszystkich zamknąc w jedym pomieszczeniu i .....juz wiemy co od dziadka wział tusk
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.05.2011, 14:03
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale skoro na internecie, są tacy niekulturalni forumowicze ktorzy przeklinaja i nawołują do złego, zamknijmy internet.
no i na koniec, wszystkich zamknąc w jedym pomieszczeniu i .....juz wiemy co od dziadka wział tusk
Ponoć Donald ma już nagraną wizytę w Chinach w celach edukacyjnych.
Odpowiedz cytując
zuls
Banita

Od: 11.2010

Stary 19.05.2011, 14:05
simone napisał(a):Wyświetl post
No to weź mi wytłumacz dlaczego tak nagle PiS wziął w obronę środowisko kibicowskie? Dlaczego mam wierzyć w szczerość ich intencji skoro nigdy do tej pory takich poglądów nie głosili? Czyżby kolejna "cudowna wyborcza przemiana", ciekawe jak ją wytłumaczą po wyborach, znowu za dużo leków czy tym razem coś innego...?
Jakbyś czytał Gazetę Polską, to byś tego nie napisał.

No, ale jak wszem o wobec głoszą, że "tego się nie czyta"...
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.05.2011, 14:37
Mecz w Gdańsku bez kibiców?

Czyli ekstra. Tak czy siak bez kibiców.
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 19.05.2011, 14:44
Kibice Widzewa i Jagiellonii zademonstrują przeciw zamkniętym trybunom w Krakowie

http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...etym,id,t.html

Nie nasz problem, ale w sumie niezłe jaja. Będzie się działo.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 19.05.2011, 15:25
farben napisał(a):Wyświetl post
Kibice Widzewa i Jagiellonii zademonstrują przeciw zamkniętym trybunom w Krakowie

http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...etym,id,t.html

Nie nasz problem, ale w sumie niezłe jaja. Będzie się działo.
Coś mi się zdaje, że zawrócą ich przed Krakowem.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 19.05.2011, 15:27
wogóle im po za miasto nie dadzą wyjechać
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 19.05.2011, 15:36
Kociewiak napisał(a):Wyświetl post
wogóle im po za miasto nie dadzą wyjechać
Coś mi się wydaje, że to farmazon wymyślony przez media.
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Od: 09.2008

Stary 19.05.2011, 15:54
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Już Donald ostatnio rozmawiał z kimś o konieczności "blokowania szkodliwych treści w internecie". S....iel wprowadzi nam jeszcze cenzurę.

Polecam dzisiejszy artykuł w "Uważam Rze" na temat relacji na linii Walter - Tusk. Autor twierdzi, że Tusk musi się wycofać z wojenki bo inaczej skończy się "Tusk Vision Network"
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 19.05.2011, 21:02
Im wiekszy wrog, tym wieksza satysfakcja w pokonaniu go
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 19.05.2011, 21:40
proponuje zrobić doping z wuwuzelami, cały młyn, na każdym stadionie.

jestem pewny, iż zadziała %-)
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.05.2011, 21:55
Cytat:
Kibice do rządu: "Stary niedźwiedź mocno śpi!"

Gdy upłynęła godzina gry ciekawiej zrobiło się chociaż na trybunach. Szalikowcy Lecha zamontowali bębny i rozpoczęli normalny doping, który wcześniej pojawił się tylko przez kilka minut w pierwszej połowie. Zaczęli dość ironicznie - od dziecięcych piosenek: "Ogórek, ogórek, zielony ma garniturek" czy "Stary niedźwiedź mocno śpi". Później przeszli na pieśni weselno-imieninowe - ("Ona temu winna, ona temu winna, pocałować go powinna" lub "Nie pijemy wódki, pocałunek był za krótki"). Ironia skierowana była w kierunku osób zamykających stadiony lub też myślących, że na polskich stadionach można stworzyć widowisko bez zorganizowanych grup kibiców. "To jest wasza Bundesliga" - ryknął poznański "Kocioł". A przez ostatni kwadrans rozpoczęło się chociaż święto na trybunach. Aktywny doping wywołał nieco więcej żywiołowości w grze poznaniaków, ale nie przeniosło się to na choćby jedną sytuację bramkową. Borussia też odpuściła i mecz zakończył się remisem 0-0.
10 znakow...
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 19.05.2011, 22:03
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
10 znakow...
Eee tam odgapili od ŁKSu. Poza tym kogo to interesuje jeśli nikt tego nie oglądał
Odpowiedz cytując
klusek89
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 19.05.2011, 23:10
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Eee tam odgapili od ŁKSu. Poza tym kogo to interesuje jeśli nikt tego nie oglądał

Ale BOrek ostro w Polsat Sport komentowal w przerwie i po meczu ze mamy tu swietna niesamowita atmosfere rodzinna i doping na stadionie
Odpowiedz cytując
Siwy_89
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 19.05.2011, 23:49
Junior_Battle napisał(a):Wyświetl post
proponuje zrobić doping z wuwuzelami, cały młyn, na każdym stadionie.

jestem pewny, iż zadziała %-)
jestem za!
Odpowiedz cytując
Grze Gie
Member

Od: 02.2008

Stary 20.05.2011, 00:18
http://www.weszlo.com/news/6910 buahahaha
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Stary 20.05.2011, 00:35
No to policja zdała generalną próbę przed mistrzostwami .

Zuchy To ja już się nie boję o Euro
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 20.05.2011 o godz. 00:48.
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Stary 20.05.2011, 00:51
A widzieliście tą groźną kibolkę z warkoczem :?: Ależ sobie pięknie poradzili, komendant będzie dumny

Ja wiem, że double post itp... ale nie mogę Miałem iśc spać, a teraz będę pizgać do rana

I oni ....a mają coś ochraniać? W gimnazjum by ich zabili Przecież widzicie, że sobie wybrali do ćwiczeń podstawówkę i to jeszcze same dziewczynki
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 20.05.2011 o godz. 00:58.
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 20.05.2011, 07:29
ciekawe czy im kazali krzyczeć "zawsze i wszędzie policja .... " czy poniosła ich chwila jeśli poniosła, to znaczy że coś się dzieje i szatan się nimi interesuje
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.05.2011, 08:16
Teraz niech na szkolenia GROMU załatwią sobie "talibów" z żeńskiego liceum sióstr urszulanek.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.05.2011, 09:57
to wcale nie bylo smieszne. To jest zalosne. Ten kraj chyba juz upadl na samo dno :(
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
ManiekTS
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.05.2011, 10:16
Grze Gie napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/6910 buahahaha

To był jakiś teatrzyk, czy oni tak na serio. Jeśli tak to mają jakies sprane berety ku**a... żenada
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 20.05.2011, 10:31
Przecież ten pies mówi, że to symulacja
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 20.05.2011, 11:26
Jak wjedzie w nich 5 tysięcy Angoli podczas Euro to może przejrzą na oczy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów