|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Nagle? A no nagle, ja to widzę przynajmniej. Ten chłop przeczy samemu sobie, mówi Ci to co chciałbyś w danej chwili usłyszeć, ale czemu tu się dziwić wybory idą a poparcia brak mimo że szyldy wymienili. Najpierw niby taki wielki obrońca, a potem twierdzi że po Euro trzeba będzie zburzyć Stadion Narodowy (bodajże w trakcie kampanii samorządowej w stolicy) , nie widzisz pewnego rozdźwięku między jednym a drugim...?! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Powtarzam jeszcze raz, ja nie namawiam, (ale idźcie do wyborów, nie pozwólcie decydować za kogoś bo inni wybiorą tuska) każdy ma swój rozum i niech go użyje przy tych wyborach. |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
"Decyzją Polskiego Związku Piłki Nożnej i Ekstraklasy SA do końca obecnego sezonu mecze będą odbywały się bez zorganizowanych grup kibiców gości. Władze Legii w tej sytuacji postanowiły zaprosić do sektorów przeznaczonych dla kibiców drużyn przyjezdnych dzieci ze szkół podstawowych, domów dziecka oraz klubów partnerskich Akademii Piłkarskiej."
Ciekawe co na to Tusk i jego banda od "kibolstwa". Przeciez te dzieci pewnie psychicznie wysiada ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale skoro na internecie, są tacy niekulturalni forumowicze ktorzy przeklinaja i nawołują do złego, zamknijmy internet.
Wyrzućmy komórki bo nimi sie porozumiewamy w jakże niecnych celach no i na koniec, wszystkich zamknąc w jedym pomieszczeniu i .....juz wiemy co od dziadka wział tusk ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2010
Offline |
|
No, ale jak wszem o wobec głoszą, że "tego się nie czyta"... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kibice Widzewa i Jagiellonii zademonstrują przeciw zamkniętym trybunom w Krakowie
http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...etym,id,t.html Nie nasz problem, ale w sumie niezłe jaja. Będzie się działo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
wogóle im po za miasto nie dadzą wyjechać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje, że to farmazon wymyślony przez media.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Polecam dzisiejszy artykuł w "Uważam Rze" na temat relacji na linii Walter - Tusk. Autor twierdzi, że Tusk musi się wycofać z wojenki bo inaczej skończy się "Tusk Vision Network" ![]() ![]()
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Im wiekszy wrog, tym wieksza satysfakcja w pokonaniu go
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
proponuje zrobić doping z wuwuzelami, cały młyn, na każdym stadionie.
jestem pewny, iż zadziała %-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/6910 buahahaha
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No to policja zdała generalną próbę przed mistrzostwami
Zuchy To ja już się nie boję o Euro ![]()
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 20.05.2011 o godz. 00:48.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A widzieliście tą groźną kibolkę z warkoczem :?: Ależ sobie pięknie poradzili, komendant będzie dumny
Ja wiem, że double post itp... ale nie mogę Miałem iśc spać, a teraz będę pizgać do rana ![]() I oni ....a mają coś ochraniać? W gimnazjum by ich zabili
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 20.05.2011 o godz. 00:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ciekawe czy im kazali krzyczeć "zawsze i wszędzie policja .... " czy poniosła ich chwila
jeśli poniosła, to znaczy że coś się dzieje i szatan się nimi interesuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Teraz niech na szkolenia GROMU załatwią sobie "talibów" z żeńskiego liceum sióstr urszulanek.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
To był jakiś teatrzyk, czy oni tak na serio. ![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Przecież ten pies mówi, że to symulacja
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak wjedzie w nich 5 tysięcy Angoli podczas Euro to może przejrzą na oczy
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|