The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2011, 17:34
A zaraz się okaże, że naszym głównym rywalem do mistrzostwa będzie Śląsk, a nie Jaga Kawał dobrej roboty Lenczyka, nie ma co.
A co do derbów, to marzy mi się tak ze 4:0 i bramka na otwarcie wyniku Małego ale wiem, że to raczej nierealny scenariusz. Mecz według mnie będzie brzydki, dużo walki i fauli, a skończy się na 1:0 dla nas.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 14.05.2011, 17:50
moim zdaniem mozliwe sa 2 scenariusze.jesli szybko strzelimy wtedy Cracovia nie bedzie miala wyjscia i sie otworzy a wtedy moze byc ciekawe widowisko i wiele bramek.typuje 3:2 dla Wisly.scenariusz nr 2 to do 88 minuty bicie glowa w mur i w 89 gol na wage mistrza Polski
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.05.2011, 17:51
Jeśli Cracovia straci bramkę to założę się, ze dalej będą się bronic, bo kibice im nie wybacza porażki 3-0, 4-0. To jest właśnie chore, ale tak zrobią. Ciul z punktami, przegrać wysoko nie można.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 14.05.2011, 17:55
willow napisał(a):Wyświetl post
A zaraz się okaże, że naszym głównym rywalem do mistrzostwa będzie Śląsk, a nie Jaga
przez 1 dzien ?
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 14.05.2011, 18:01
Jutro trzeba wygrać - każdy inny wynik nie gwarantuje jeszcze MP.
Jeszcze na 3 miejscu brakuje Lechii i to będzie jeden z najlepszych sezonów, jakie pamiętam (od kiedy kibicuje)
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.05.2011, 18:55
4 - 1 jak za Skorży, jak przegrywaliśmy 0 - 1.
Jeden z najpiękniejszych momentów jak dla mnie ;-)
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 14.05.2011, 19:47
koniak napisał(a):Wyświetl post
przez 1 dzien ?
Mam nadzieję, że tylko przez 1
Gdyby Wisełka została jutro mistrzem, koleżanki spadły, a w pucharach zagrał Śląsk z Lechią, to opowiadałbym o tym sezonie wnukom do końca życia
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 14.05.2011, 20:29
Razi nieprofesjnonalizm redaktora ktory prowadzil widomosci sportowe po glownym wydaniu Wiadomosci na TVP. Ten koles stwierdzil ze Wisle do celebrowania mistrzostwa wystarczy remis. Zapomnial ze do konca sa trzy kolejki i 8 punktow nad drugim Slaskiem mistrzostwa niestety nie pieczetuje. Chcial zablysnac a wiadomo......
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.05.2011, 21:39
Kurde ale mam juz cisnienie

takie mecze powoduja wzrost adrenaliny o 500%

trzeba szybko strzelic parchom bramke i to ustawi mecz

Licze na Gienka i Meliksona -od nich jutro zalezy nasza gra

Na razie nie myslcie jescze o fecie,spokojnie ograjmy najpierw sasiadke.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.05.2011 o godz. 21:42.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
sAJmon_ABG
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 14.05.2011, 22:24
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Kurde ale mam juz cisnienie

takie mecze powoduja wzrost adrenaliny o 500%
dokładnie na takie mecze się czeka długi czas a jak już przychodzi szczególnie na wagę mistrzostwa i przybliżenie spadkovii do spadku to dzień dwa przed meczem już się czuję adrenalinę.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 14.05.2011, 23:07
a ja juz nie moge sie doczekac gdy podczas juz znanego wyniku ( oczywiscie tylko zwycieskiego ) zaspiewamy na caly Krakow chóralnie : POPATRZCIE PARCHY - NA KORONACJE MONARCHY !!!!!!
Odpowiedz cytując
Enrico2000
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 14.05.2011, 23:18
Dzis nieprzespana noc. Emocje juz buzuja we mnie. Jeszcze poczytalem forum pejsow i znow sa pewnie swego. Oby nasi pokazali im kto naprawde rzadi w Krakowie. To jest poprostu obowiazek.
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 14.05.2011, 23:23
Co do derbów, nie odkryje Ameryki jak napisze, że trzeba uważać na kontry w wykonaniu Cracovii. W dodatku jutro między 14 a 17 w Krakowie zapowiadają deszcz(wiadomo jak się zakończył ostatni mecz na R22 w deszczu) dodać do tego również należy, że Cracovia ma piłkarzy którzy potrafią uderzyć z dystansu.

Teraz odnośnie innej rzeczy. Raz na całą rundę naszej rodzimej kopanej(zawsze przed derbami), zerkam na forum starozakonnych, zobaczyć sytuację z ich punktu widzenia. Jak co roku możemy prawie w każdym poście zobaczyć wiele epitetów przypisywanych do Nas, ale nie na tym chciałem się skupić. Forumowiczego owego forum, praktycznie w ogóle nie dają szans na wygraną Wisły, ba gdy ktoś napomknie że remis, to dobry wynik, zaraz zostaje zbluzgany, albo wyśmiany, nie bądźmy tacy jak oni i zachowajmy zdrowy rozsądek, jutro czeka Nas ciężki mecz, bo każde derby, należy tak traktować nie zależnie od sytuacji, Cracovia wygrała ostatnie spotkania, zwycięstwo na pewno trzeba będzie wywalczyć, także dopingiem na trybunach. Do zobaczenia na stadionie
Ostatnio edytowane przez igortsw : 14.05.2011 o godz. 23:25.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 15.05.2011, 00:50
igortsw napisał(a):Wyświetl post
trzeba uważać na kontry w wykonaniu Cracovii.

Forumowiczego owego forum, praktycznie w ogóle nie dają szans na wygraną Wisły, ba gdy ktoś napomknie że remis, to dobry wynik, zaraz zostaje zbluzgany, albo wyśmiany
Nie tylko na kontry trzeba uważać bo ja się boję tez o sędziowanie tego meczu.Koleżanki dostały 400 000 do podziału po wygranej z Bytomiem,jest sie czym dzielic .A pomyłek sędziego było trochę na korzyść kuleżanek
Odpowiedz cytując
Heineken
Member

Od: 12.2002

Stary 15.05.2011, 01:43
Jutro kopaczom Wisly ciary maja przechodzic po plecach, subwoofer ma grzmiec dopingiem u mnie a kazdy szanujacy sie fan Wisly po jutrzejszym meczu powinien stracic glos. to jak 4 lipca dla Amerykanow. Jak Barca - Real, jak Royal Wedding, jak naga Violante Placido.

Zadnych protestow, kij w oko politykom

Liczy sie tylko Wisla
Say it right
Odpowiedz cytując
armani199
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.05.2011, 07:38
Snuję się po domu od rana , patrzę na zegarek a tu jeszcze tyle godzin do derbów! Oby minęły jak najszybciej bo już nie mogę się doczekać tego meczu! A Wiślacy mają bez żadnych kalkulacji Craxę po prostu rozjechać, wbić w ziemię, stłamsić i rozdeptać na miazgę, pokazać im miejsce w szeregu. My na mistrza a oni spuszczeni do niższej ligi ! - czy może być coś piękniejszego zamiast niedzielnego obiadu ?!

edit: nie ma takiego klubu
Ostatnio edytowane przez FraMat : 15.05.2011 o godz. 09:56.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 15.05.2011, 08:39
Cytat:
Snuję się po domu od rana , patrzę na zegarek a tu jeszcze tyle godzin do derbów! Oby minęły jak najszybciej bo już nie mogę się doczekać tego meczu! A Wiślacy mają bez żadnych kalkulacji Craxę po prostu rozjechać, wbić w ziemię, stłamsić i rozdeptać na miazgę, pokazać im miejsce w szeregu. My na mistrza a oni spuszczeni do niższej ligi ! - czy może być coś piękniejszego zamiast niedzielnego obiadu ?!
Mnie też nosi od rana. Tylko patrzę w zegarek i odliczam godziny do spotkania. Nie wiem, co ja bym zrobił na miejscu, w Krakowie - tam to bym jajko zniósł. Ciągnie mnie przed głupi tv, a co by było gdybym miał iść na Reymonta, ajj
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 15.05.2011, 10:26
aura jest zajebista, rzekłbym że nawet barowa. Oj nie bedzie dziś ładnej piłki (nie wiem czy i tak by była)
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 15.05.2011, 10:41
Kolega się mnie zapytał, a nie jestem w stanie za bardzo mu odpowiedzieć - można wnosić parasolki na stadion?
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 15.05.2011, 10:45
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
aura jest zajebista, rzekłbym że nawet barowa. Oj nie bedzie dziś ładnej piłki (nie wiem czy i tak by była)
Na mokrej murawie piłka chodzi szybciej, a my mamy paru zawodników lubiących pograć kombinacyjnie po ziemi.

Dzisiaj 3:0.
Odpowiedz cytując
RLY
Senior Member

Stary 15.05.2011, 10:46
Grzadq an Gornik nie mozna bylo bo przy mnie babke na bramkach cofneli wiec mysle ze teraz tym bardziej.
Odpowiedz cytując
ASecond17
Member

Od: 02.2008

Stary 15.05.2011, 11:15
ja od wczoraj slucham tylko "Ta ostatnia niedzieeeela, dzisiaj się rozstaniemy, dzisiaj się rozejdziemy, na wieczny czas" OGIEŃ
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
Odpowiedz cytując
Jeden
Member

Od: 10.2010

Stary 15.05.2011, 11:25
Jak tylko pasiaste wyjdą na rozgrzewke to trzeba ich tak wygwizdać żeby wrócili do szatni i bali się wyjśći na mecz ze strachu! oni jeszcze nie grali w tej rundzie przy takiej publice więc zapewne będzie trema z ich strony trzeba to wykorzystać.
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.05.2011, 11:25
ASecond17 napisał(a):Wyświetl post
ja od wczoraj slucham tylko "Ta ostatnia niedzieeeela, dzisiaj się rozstaniemy, dzisiaj się rozejdziemy, na wieczny czas" OGIEŃ
Jeszcze jakby puścili to z głośników to normalnie miałbym polewkę że szok.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 15.05.2011, 11:47
O jakim spadku wy mowicie? Cracovia nawet w przypadku dzisiejszej porazki na powiedzmy 80% utrzyma sie w lidze patrzac na terminarz ostatnich kolejek, wiec jakiego spadku jestescie jak bardzo pewni?..
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 15.05.2011, 12:24
Nie ma to tamto trzeba wyruszać na stadion.
Tylko Zwycięstwo !!!
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.05.2011, 12:37
Za 10 minut wychodzę na stadion. Pamiętajcie że mamy ich dopingiem zmieść z powierzchni ziemi. Już w szatni mają mieć strach w oczach
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 15.05.2011, 12:52
Skład wyjściowy bez zmian,taki jak z Amicą
Biała Gwiazda zagra dziś w następującym składzie: Pareiko - Cikos, Jaliens, Chavez, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Genkov, Kirm
Odpowiedz cytując
JacaTS
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 15.05.2011, 13:38
Nie wiem czy to nie jest trochę zbyt defensywny skład. Sobol i Wilk w środku pola, moim zdaniem za asekuracyjnie.
Ostatnio edytowane przez JacaTS : 15.05.2011 o godz. 13:42.
Tylko Wisła
Ukochana Wisła
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.05.2011, 13:46
dajcie ze linka dobrego do mecza
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź