|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A zaraz się okaże, że naszym głównym rywalem do mistrzostwa będzie Śląsk, a nie Jaga
Kawał dobrej roboty Lenczyka, nie ma co.A co do derbów, to marzy mi się tak ze 4:0 i bramka na otwarcie wyniku Małego ale wiem, że to raczej nierealny scenariusz. Mecz według mnie będzie brzydki, dużo walki i fauli, a skończy się na 1:0 dla nas.![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
moim zdaniem mozliwe sa 2 scenariusze.jesli szybko strzelimy wtedy Cracovia nie bedzie miala wyjscia i sie otworzy a wtedy moze byc ciekawe widowisko i wiele bramek.typuje 3:2 dla Wisly.scenariusz nr 2 to do 88 minuty bicie glowa w mur i w 89 gol na wage mistrza Polski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeśli Cracovia straci bramkę to założę się, ze dalej będą się bronic, bo kibice im nie wybacza porażki 3-0, 4-0. To jest właśnie chore, ale tak zrobią. Ciul z punktami, przegrać wysoko nie można.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro trzeba wygrać - każdy inny wynik nie gwarantuje jeszcze MP.
Jeszcze na 3 miejscu brakuje Lechii i to będzie jeden z najlepszych sezonów, jakie pamiętam (od kiedy kibicuje) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
4 - 1 jak za Skorży, jak przegrywaliśmy 0 - 1.
Jeden z najpiękniejszych momentów jak dla mnie ;-) |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że tylko przez 1
![]() Gdyby Wisełka została jutro mistrzem, koleżanki spadły, a w pucharach zagrał Śląsk z Lechią, to opowiadałbym o tym sezonie wnukom do końca życia ![]() ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Razi nieprofesjnonalizm redaktora ktory prowadzil widomosci sportowe po glownym wydaniu Wiadomosci na TVP. Ten koles stwierdzil ze Wisle do celebrowania mistrzostwa wystarczy remis. Zapomnial ze do konca sa trzy kolejki i 8 punktow nad drugim Slaskiem mistrzostwa niestety nie pieczetuje. Chcial zablysnac a wiadomo......
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kurde ale mam juz cisnienie
takie mecze powoduja wzrost adrenaliny o 500% ![]() trzeba szybko strzelic parchom bramke i to ustawi mecz Licze na Gienka i Meliksona -od nich jutro zalezy nasza gra Na razie nie myslcie jescze o fecie,spokojnie ograjmy najpierw sasiadke.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.05.2011 o godz. 21:42.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
dokładnie na takie mecze się czeka długi czas a jak już przychodzi szczególnie na wagę mistrzostwa i przybliżenie spadkovii do spadku to dzień dwa przed meczem już się czuję adrenalinę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
a ja juz nie moge sie doczekac gdy podczas juz znanego wyniku ( oczywiscie tylko zwycieskiego ) zaspiewamy na caly Krakow chóralnie : POPATRZCIE PARCHY - NA KORONACJE MONARCHY !!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dzis nieprzespana noc. Emocje juz buzuja we mnie. Jeszcze poczytalem forum pejsow i znow sa pewnie swego. Oby nasi pokazali im kto naprawde rzadi w Krakowie. To jest poprostu obowiazek.
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Co do derbów, nie odkryje Ameryki jak napisze, że trzeba uważać na kontry w wykonaniu Cracovii. W dodatku jutro między 14 a 17 w Krakowie zapowiadają deszcz(wiadomo jak się zakończył ostatni mecz na R22 w deszczu) dodać do tego również należy, że Cracovia ma piłkarzy którzy potrafią uderzyć z dystansu.
Teraz odnośnie innej rzeczy. Raz na całą rundę naszej rodzimej kopanej(zawsze przed derbami), zerkam na forum starozakonnych, zobaczyć sytuację z ich punktu widzenia. Jak co roku możemy prawie w każdym poście zobaczyć wiele epitetów przypisywanych do Nas, ale nie na tym chciałem się skupić. Forumowiczego owego forum, praktycznie w ogóle nie dają szans na wygraną Wisły, ba gdy ktoś napomknie że remis, to dobry wynik, zaraz zostaje zbluzgany, albo wyśmiany, nie bądźmy tacy jak oni i zachowajmy zdrowy rozsądek, jutro czeka Nas ciężki mecz, bo każde derby, należy tak traktować nie zależnie od sytuacji, Cracovia wygrała ostatnie spotkania, zwycięstwo na pewno trzeba będzie wywalczyć, także dopingiem na trybunach. Do zobaczenia na stadionie ![]()
Ostatnio edytowane przez igortsw : 14.05.2011 o godz. 23:25.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jutro kopaczom Wisly ciary maja przechodzic po plecach, subwoofer ma grzmiec dopingiem u mnie a kazdy szanujacy sie fan Wisly po jutrzejszym meczu powinien stracic glos. to jak 4 lipca dla Amerykanow. Jak Barca - Real, jak Royal Wedding, jak naga Violante Placido.
Zadnych protestow, kij w oko politykom Liczy sie tylko Wisla ![]()
Say it right
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Snuję się po domu od rana , patrzę na zegarek a tu jeszcze tyle godzin do derbów! Oby minęły jak najszybciej bo już nie mogę się doczekać tego meczu! A Wiślacy mają bez żadnych kalkulacji Craxę po prostu rozjechać, wbić w ziemię, stłamsić i rozdeptać na miazgę, pokazać im miejsce w szeregu. My na mistrza a oni spuszczeni do niższej ligi ! - czy może być coś piękniejszego zamiast niedzielnego obiadu ?!
edit: nie ma takiego klubu
Ostatnio edytowane przez FraMat : 15.05.2011 o godz. 09:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
aura jest zajebista, rzekłbym że nawet barowa. Oj nie bedzie dziś ładnej piłki (nie wiem czy i tak by była)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Kolega się mnie zapytał, a nie jestem w stanie za bardzo mu odpowiedzieć - można wnosić parasolki na stadion?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grzadq an Gornik nie mozna bylo bo przy mnie babke na bramkach cofneli wiec mysle ze teraz tym bardziej.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
ja od wczoraj slucham tylko "Ta ostatnia niedzieeeela, dzisiaj się rozstaniemy, dzisiaj się rozejdziemy, na wieczny czas" OGIEŃ
![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jak tylko pasiaste wyjdą na rozgrzewke to trzeba ich tak wygwizdać żeby wrócili do szatni i bali się wyjśći na mecz ze strachu! oni jeszcze nie grali w tej rundzie przy takiej publice więc zapewne będzie trema z ich strony trzeba to wykorzystać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
O jakim spadku wy mowicie? Cracovia nawet w przypadku dzisiejszej porazki na powiedzmy 80% utrzyma sie w lidze patrzac na terminarz ostatnich kolejek, wiec jakiego spadku jestescie jak bardzo pewni?..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie ma to tamto trzeba wyruszać na stadion.
Tylko Zwycięstwo !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Za 10 minut wychodzę na stadion. Pamiętajcie że mamy ich dopingiem zmieść z powierzchni ziemi. Już w szatni mają mieć strach w oczach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Skład wyjściowy bez zmian,taki jak z Amicą
Biała Gwiazda zagra dziś w następującym składzie: Pareiko - Cikos, Jaliens, Chavez, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Genkov, Kirm |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy to nie jest trochę zbyt defensywny skład. Sobol i Wilk w środku pola, moim zdaniem za asekuracyjnie.
Ostatnio edytowane przez JacaTS : 15.05.2011 o godz. 13:42.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
dajcie ze linka dobrego do mecza
|